maandag, mei 01, 2017

Vanuit de Akashic Archieven Mei 2017 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Mei 2017 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Mei 2017 verwachten?
De energie deze maand is als het gevoel van mensen over de hele wereld heen die elkanders handen vasthouden. Er is een gevoel van saamhorigheid, en van sterker te zijn wanneer jullie samenwerken dan wanneer jullie zijn wanneer jullie alleen werken. Deze maand, staat het idee dat de mensheid groter is dan de som van diens delen centraal aan alles dat jullie zullen doen. De energie ondersteunt het samenwerken, en een push voor kracht op een verenigde manier. Er is een gevoel van beter met elkaar op te kunnen schieten dan dat jullie voorheen deden. Jullie mogen gewaarworden dat er meer openingen zijn van het oplossen van conflicten, begrip creëren, of partnerschappen op te bouwen dan dat er recentelijk geweest is. Er is echt een goed gevoel van saamhorigheid gedurende deze maand.
Niettemin is dat beeld van de mensheid die elkanders handen over de gehele wereld heen vasthouden geen voorspelling. Wij kunnen niet voorspellen dat dit zal gebeuren, hoewel er zeer zeker het  potentieel voor is. Het beeld is een metafoor voor de energie. Of mensen nu wel of niet feitelijk in staat zijn om over de gehele wereld heen elkanders handen vast te houden zal een kwestie zijn van wat jullie allemaal kiezen om te doen. Jullie kunnen kiezen om deze energie te nemen en saamhorigheid op te bouwen, derhalve is het niet iets dat gewoon automatisch naar jullie toe zal komen.
Zijn er andere specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om ons te helpen met deze energie te werken?
De energie vereist deze maand moed van jullie. Als jullie werkelijk de energie gaan gebruiken, zullen jullie buiten jullie comfortzone moeten stappen. Jullie zullen met mensen moeten spreken die jullie normaal gesproken zouden vermijden, en jullie zullen geduldig, openhartig en vergevend moeten zijn als mensen het niet met je eens zijn. Daarin is moed. Jullie zullen je zo zeker van jezelf moeten voelen dat jullie geen behoefte hebben om verdedigend of aanvallend te zijn. 
 
Streef ernaar om een rustige moed binnenin jezelf te ondersteunen wanneer je met andere mensen omgaat, en streef er ook naar om een gevoel van generositeit op te bouwen. Maak ruimte voor andere mensen om te spreken terwijl jij luistert. Maak ruimte binnenin jezelf om mensen te begrijpen waar jij je in eerste instantie mogelijk tegen wilt verzetten. Zelfs de meest verdedigende of kwetsende meningen kunnen begrepen worden, zelfs als je het er nooit mee eens zult zijn. Als je begrijpt waar iemand vandaan komt, als je echt bereid bent om te luisteren naar iemand diens verhaal, dan kan je ertoe komen te begrijpen hoe zij genoeg gekwetst werden om een kwetsende/pijnlijke mening te ontwikkelen. Met mededogen over hoe zij voorheen gekwetst werden, kan je een verzachting creëren en ruimte maken voor meer genezing tussen jullie beide. Zulk mededogen is het enige dat iemand kan veranderen van een pijnlijke of een kwetsende positie naar een meer vriendelijke positie, aangezien het maken van argumenten of het presenteren van tegenovergestelde inzichten bijna nooit iemand anders diens gedachten zal veranderen. Het is tijd om een verzachting te creëren in de harten van anderen door jullie hart richting hen te verzachten. Dit neemt echt moed en enorm veel geduld.
Het zal ook voordelig zijn om zeer goed voor jullie zelf te zorgen deze maand. Als je uitreikt naar en probeert te werken met diegenen die kwetsend zijn, ga je een plaats nodig zijn om je terug te kunnen trekken. Versterk diepgaand de banden met mensen die je ondersteunen en die van je houden. Laat hen naar jou luisteren. Dit is een tijd om je therapeut te gaan zien, of gebruik te maken van je journaal of spirituele uitoefeningen, als je moedig naar buiten gaat en luistert naar mensen die kwetsend zijn, dan kan je ook naar huis gaan en regenereren en de volgende dag weer naar buiten stappen met een vol hart. Bevorder je liefdevolle relaties en bevorder de dingen die je hart ondersteunen, zodat je hart door kan zijn moedig te zijn terwijl jij je werk in de wereld doet.
Zijn er wat voor collectieve gebeurtenissen dan ook waar wij voor op zouden moeten passen?
De collectieve energie is zoals een grote vloedgolf van energie deze maand. Het is geen feitelijke tsunami, maar een metafoor voor hoe collectieve veranderingen zich voordoen in deze tijd. Zoveel is er binnenin een ieder van jullie aan het bewegen, en zoveel collectieve gebeurtenissen zullen gebeuren die dat reflecteren. Jullie allemaal zijn krachtiger dan waar jullie ooit over gedroomd hebben dat jullie zouden kunnen zijn in deze dimensie.
Dit is specifiek belangrijk deze maand, omdat de lat voor “veel is er aan het gebeuren” al hoog ingesteld is dit jaar! Het gehele jaar is er veel geweest om mee bij te blijven. Het zal belangrijk zijn om van dat alles op de hoogte te blijven, en nochtans je te focussen op je werk van je bezig te houden met de mensen in je leven.
De collectieve energie in April riep voor een op zichzelf staande gebeurtenis of verrassing. Er is niet zo een duidelijk op zichzelf staande gebeurtenis in Mei. Het is meer zoals uitdagingen die overal naar boven komen, en die een golf creëren. Het beste om te doen is om er bovenop te blijven zitten aldus je voort kunt glijden, in plaats van te proberen het te negeren en het over je heen te laten spoelen. Het is belangrijk om bezig te blijven in de wereld en te beslissen welke acties te ondernemen aldus jij je bekrachtigd kunt voelen, hoewel je niet in staat zult zijn om voor alles te zorgen. Kies de delen die er voor jou het meeste toe doen en handel aangaande hen er daadwerkelijk naar. Zit niet thuis en denk erover na, omdat dat ervoor zorgt dat jij je overweldigd voelt.
Actie is echt belangrijk in Mei. Verzeker je ervan dat de acties die je onderneemt het uitreiken omvatten van je hand en jij je vasthoudt aan anderen. Stap weg van jullie computers, jullie televisies en jullie boeken. Breng tijd door met luisteren en dichtbij anderen te zijn. Deze zijn de acties die jou het beste zullen ondersteunen en steunen, en zij hebben ook de grootste impact deze maand.  
Is er nog iets anders wat de Opzichters ons over de energie van Mei 2017 willen vertellen?
Herinner je dat het thema voor dit jaar het stichten van vrede is, en er is zoveel vredestichten dat gedaan moet worden in Mei. Het zal bruikbaar zijn om de titel van “vredestichter” te adopteren en jezelf zo te noemen. Je zou een ietwat andere term kunnen kiezen, zoals Lichtwerker, Genezer, of wat dan ook dat je wenst. Maar kies een titel en adopteer het op dezelfde manier waarop jij jezelf een dochter of zoon noemt, een moeder of een vader, een advocaat of leraar. Adopteer openlijk de titel van Vredestichter en gebruik het met trots. Laat mensen weten dat dat is wat je doet of dat is wat je bedoeling is om in de wereld te zijn.
Het adopteren van een titel machtigt/bekrachtigt je, en het helpt de conversaties op te starten die je moet hebben deze maand om je werk te doen. Het is tijd om zelfs meer te praten over wat een wereld vreedzaam maakt, en wat het betekent om vrede te stichten. Het is tijd om meer diepgaand te spreken over hoe jullie elkaar kunnen ondersteunen, zelfs wanneer jullie het er niet mee eens zijn. Wanneer je iemand vertelt dat je een Vredestichter (of Lichtwerker, enz.) bent, kan je dan deze conversaties opstarten.
Het is voor de mensheid een zeer opwindende tijd. Van verre, zien jullie eruit zoals zaden die eindelijk uit de grond ontkiemen. Jullie zijn meer zichtbaar; jullie komen er eindelijk toe te beginnen jullie bloem te ontwikkelen en te stralen voor de wereld. Er is een gevoel dat iedereen uit diens eigen kast vandaan komt om op te staan en het Licht meer publiekelijk te brengen dan dat jullie ooit eerder gedaan hebben. Het werk is moeilijk, maar de energie is opwindend -- het is zoals een grote feestviering. Op een bepaalde manier, is de mensheid volwassen aan het worden en daar zit een grote uitdaging in, niettemin is er ook grote vreugde.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2017 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. http://akashictransformations.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten