zaterdag, mei 20, 2017

De Arcturiaanse Raad - Kies Mededogen - 20 Mei 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Kies Mededogen
20 Mei 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wij zijn op een dieper niveau beginnen te begrijpen wat het betekent om mens te zijn en wat het betekent om mens en geïncarneerd op de planeet Aarde te zijn in deze tijd. Wij hebben een nieuw verworven respect en enorm veel mededogen voor jullie allemaal. Wij vertellen jullie dit omdat wij willen dat jullie mededogen voor jullie zelf hebben.
Wij willen dat jullie herkennen dat, ongeacht hoeveel mededogen wij ook voor jullie voelen en naar jullie toe projecteren, het aldus veel beter is wanneer jullie het aan jullie zelf geven. Het gaat jullie reizen zoveel gemakkelijker maken als je in staat bent om jezelf te vergeven en jezelf niet schuldig te voelen. In plaats van je succes af te meten aan, en in plaats van te analyseren hoe ver je gekomen bent in vergelijk met hoe ver je gekomen zou willen zijn, probeer mededogen voor jezelf te hebben.
Wat is mededogen? Mededogen is het begrip dat de uitdagingen waar je mee geconfronteerd wordt gigantisch zijn, dat je meer dan je best doet, en dat je onvoorwaardelijke liefde aan jezelf en aan anderen aan kunt bieden omdat je weet dat de reis waar jullie allemaal in zijn gevuld is met teleurstellingen en verlies, falen en lijden. En als je deze ervaringen zelf kent, en weet dat anderen hen ook ervaren, dan kan jij dat mededogen binnen- en buitenwaarts uitbreiden.

En, nog beter, zal je in staat zijn om het te ontvangen. Je zult in staat zijn het mededogen te ontvangen dat wij aan jullie aanbieden en dat anderen ook doen. Mededogen betekent niet slechts te treuren om de onfortuinlijke ervaringen die jij en anderen gehad hebben. Mededogen gaat over het vinden van kracht in het verdriet. Het gaat over het vinden van de wil om door te gaan, en het gaat over alles toe te staan om gewoon te zijn zoals het is.
Wanneer je mededogen aan jezelf aanbiedt, bevrijd jij jezelf van veroordeling. Je geeft jezelf een onderbreking, en je bent in staat om iedere behoefte/noodzaak los te laten om waar dan ook te zijn anders dan waar je momenteel bent. En dat is bevrijdend. Dus met mededogen komt vrijheid, en met vrijheid komt de bekwaamheid om iets anders te creëren, iets nieuws, iets beters, iets dat je met vreugde kunt vieren.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

1 opmerking:

  1. Wow dank! Ik lees dit precies, maar dan ook precies op het moment dat ik dit nodig heb....

    BeantwoordenVerwijderen