vrijdag, april 07, 2017

Vanuit de Akashic Archieven - Aanvulling op de Boodschap van April 2017


Vanuit de Akashic Archieven
 Aanvulling op de Boodschap van April 2017
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Jen Eramith: De Boodschap van April is gedurende zes weken in mijn gedachten geweest sinds ik het channelde. Leden van mijn website, die de boodschappen één maand vooraf kunnen lezen, hebben mij geschreven om te vragen waarom de Opzichters zo een serieuze toon aangenomen hebben. Zelfs wanneer ik over serieuze of verontrustende onderwerpen channelde, boden de Opzichters altijd een ietwat luchthartig perspectief. Deze maand, kwam de boodschap met een sterk gevoel van Liefde … niettemin werd ik mezelf met een zwaar hart gewaar. Het heeft bezorgdheden voor velen van ons naar boven gehaald, ons afvragend wat deze maand zal brengen en hoe bezorgd we moeten zijn over de aankomende gebeurtenissen.
Nu dat de maand begonnen is, heb ik deze Archieven opnieuw benaderd om uit te vinden of we het potentieel meer duidelijk of precies kunnen zien. Hier is de channeling die doorkwam:
Wat is het meest gunstig voor ons om te weten als de maand begint?
De maand brengt waarschijnlijk gebeurtenissen die harten kunnen breken en angsten naar boven kunnen halen vanuit zelfs dieper in jullie psyche dan jullie tot nu toe ontdekt hebben. Niettemin heeft dit potentieel zich ietwat versoepeld sinds de laatste channeling. In plaats van een enkelvoudige gebeurtenis, is het meer waarschijnlijk dat een serie van kleinere gebeurtenissen de noodzakelijke verschuivingen zullen bewerkstellingen. Ongeacht wat voor gebeurtenissen er plaatsvinden, de verschuiving moet zich voordoen. Jullie moeten een diepere plaats binnenin jullie zelf bereiken en vanuit die diepere bekrachtiging leren te handelen in de wereld.

Ondanks het potentieel voor angst, is de energie zelf tamelijk open en duidelijk deze maand. Er is een bepaald gevoel van eerlijkheid met het hebben van dingen/zaken die naar de oppervlakte komen, of in het zien van gevaren die zich uitspelen in plaats van eenvoudigweg te vermoeden dat zij bestaan. Jullie mogen opluchting gewaarworden als jullie ertoe komen te begrijpen waar jullie mee aan het werk zijn. Het is tijd om voorbij je af te vragen over of te reageren op het potentieel voor wat mag zijn. Het is nu tijd om te handelen naar wat je weet, en om wat je weet aan te passen als nieuwe gebeurtenissen zich ontvouwen. Ben gereed om je gedachten te veranderen. Ben gereed om je vergissingen toe te geven. Ben gereed om op te staan en te helpen bij iedere kans die je krijgt.
Deze maand zou gezien kunnen worden als een initiatie voor alle mensen om te stijgen naar hun grootste potentieel. Net zoals met een rituele initiatie, moet je het gevoel ervaren van je grens te bereiken. Een ieder van jullie zal dit anders in April gewaarworden. Sommigen zullen de grens via verdriet gewaarworden, anderen via pijn, en sommigen via woede en angst. Wat je innerlijke ervaring ook mag zijn, je kunt er verzekerd van zijn dat dit een kans voor jou is om een dieper geloof dan ooit tevoren in jezelf te vinden.
De meesten van jullie zullen deze dingen ervaren als jullie gebeurtenissen waarnemen die anderen beïnvloeden. De meesten van jullie zullen niet op “ground zero” zijn, voor wat mag komen. Echter, terwijl jullie allemaal meer bewust geworden zijn van jullie Eenheid, zullen jullie je voelen alsof jullie daar zijn. Laat de gevoelens naar boven komen, verzeker je er dan van dat zij door je heen gaan en dat je jouw evenwicht herkrijgt. Geen enkele Lichtwerker kan effectief zijn door te zwemmen in diens emoties deze maand. Het is tijd om jullie roeping te beantwoorden en deel uit te maken van de wereld. Voel het, laat het los, kijk voorbij jezelf, en kies acties. Onderneem actie. Ben een helper. Je zult een groter gevoel van persoonlijke een collectieve machtiging gewaarworden deze maand, en dit zal je voorwaarts dragen in/naar een nieuwe en meer liefdevolle wereld.
Channeled from the Akashic Records of April 2017 by Jen Eramith

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2017 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. http://akashictransformations.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten