donderdag, april 06, 2017

Lee Harris April Energie Update - Het Einde van de “Licht & Liefde Brigade” en de Rauwheid van het HermodellerenLee Harris April Energie Update
Het Einde van de “Licht & Liefde Brigade”  en de Rauwheid van het Hermodelleren
5 April 2017


Highlights van de video:
INTENSE ENERGIE GOLVEN - De energie extremen worden wereldwijd gevoeld - velen zijn door mini “donkere nachten van de ziel gegaan” terwijl zij hun lagere energieën in korte, scherpe uitbarstingen opruimen. Loslatingen welke UITEINDELIJK LEIDEN NAAR EEN GROTERE VERBINDING en snel voorbijgaan, maar intens kunnen zijn terwijl zij ervaren worden.
DAGELIJKSE HERHALING -  de actie-sleutel naar doorbraken momenteel is herhaaldelijke uitoefening van alles dat GOED voelt, en OPENEND voor jou en je LEVENSKRACHT is. Blijf uitoefenen wat jou EVENWICHT brengt.
VUUR zal uitgespeeld worden op HET WERELDPODIUM IN APRIL - wereldwijd en persoonlijk. Ben hier bedacht op, inwendig en uitwendig en handhaaf je evenwicht zoveel als mogelijk is.

Gevoelige wezens ervaren de collectieve KERNEMOTIES momenteel - KWAADHEID en VUUR zijn sterke energieën in het collectief, en DROEFENIS/VERDRIET zijn de onderstromingen van deze energieën. Deze bewegen dwars over de planeet heen. Als je hen voelt, denk eraan om UIT TE ADEMEN EN DE COLLECTIEVE ENERGIE regelmatig LOS TE LATEN.
Over-gevers zullen deze maand opgeroepen worden om SERIEUS hun gedragingen TE VERANDEREN - het is voor over-gevers en diegenen die zich identificeren als voeders, of “Brengers van Liefde en Licht”, om op een DIEPE manier te leren over het onderscheidingsvermogen. April zal kernenergielessen in dit gebied brengen, resulterend in dat jij je energie en levenskracht versterkt, in plaats van gedachteloos energie, liefde en licht aan bronnen gevend die het niet kunnen ontvangen, of het niet wijs kunnen gebruiken 
HOGERE ENERGIEËN en hemelse begeleiding is hier sterker dan ooit - wij kunnen leren toegang tot hen te verkrijgen via onze huidige HERMODELLERING. Dit zal komen door voortdurend je gedragingen en verbinding aan te sturen naar een frequentie van ZIJN dat voor ons werkt, meer dat wat we op dit moment ‘doen’.
Laat je WENS/VERLANGEN of welzijn en uitlijning de drijvende kracht zijn en het ‘doen’ in je leven leiden (in plaats van het verstand en diens gebruikelijke patronen). Onderzoek wat je WILT doen, in plaats van wat je denkt dat je ZOU MOETEN doen deze maand.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2015 - 2016 Lee Harris Energy. All rights reserved - https://www.leeharrisenergy.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten