zaterdag, april 01, 2017

Energie Update & een Boodschap van Quan Yin - 31 Maart 2017 / Jenny Schiltz


Energie Update & een Boodschap van Quan Yin
31 Maart 2017 / Jenny Schiltz

Het woord van vandaag om onze huidige tijd te omschrijven is warrig; wat betekent dat deze energie verwarrend, verontrustend en vaak frustrerend kan zijn. Velen voelen eenvoudig overal en nergens - het ene moment is vol van de meest ongelooflijke gelukzaligheid en het volgende moment komt onzekerheid en ongerustheid. Het gebrek aan ritme met deze energie heeft het een uitdaging gemaakt om erover te schrijven aangezien het zo snel verandert. Ik ga mijn best doen om samen te vatten wat er aan het plaatsvinden is.  
Herinneringen & Emoties die naar boven komen
Of het nu door dromen is of door korte momenten van een herinnering die naar boven komt, alles komt naar de oppervlakte. De intensiteit hiervan hangt af van waar je in je proces bent. Voor sommigen van ons kan het de eerste keer zijn dat wij echt in onze dieptes gekeken hebben, ons verdriet en woedde voelden. Eer deze gevoelens, sta hen toe om een stem te hebben ongeacht hoe lelijk zij mogen toeschijnen te zijn. Voor anderen, is het ons toestaan om meer lagen af te pellen, onszelf steeds meer vergevend en steeds meer van onszelf houdend. Voor mijzelf en sommigen van mijn cliënten, heeft het Universum gebeurtenissen georkestreerd die ons getoond hebben waar wij nog steeds diepe verborgen verwondingen/kwetsuren hebben, zelfs met al het innerlijke werk dat wij gedaan hebben, zodat wij hen eindelijk los kunnen laten. Het goede nieuws is dat wij nu de gereedschappen hebben om precies dat te doen. Ik vroeg aan mijn gidsen hoe om te gaan met de emoties die naar boven komen en aan mij werd zeer duidelijk verteld dat ik een keuze heb … ik kan in/naar de emoties gaan en hen opnieuw doorleven, of ik kan kiezen hen vanuit een hoger perspectief te bekijken en ieder gevoel van het verkeerd gedaan te hebben dat ik voel los te laten. Het is het begrijpen dat het in staat zijn om het grotere plaatje te zien (zoveel als wij kunnen) ons toestaat om van volledig slachtofferschap naar puur persoonlijke macht/kracht te lopen; een moeten voor de complete zielbelichaming.  

Ik sprak met Quan Yin over hoe zo velen aan het verdrinken zijn in de golven van de emoties, niet in staat om hun hoofden boven het water te houden. Zij zei dus duidelijk dat, “Iemand moet bij tijden verdrinken om te ontdekken wat ervoor zorgt dat hen doet laten ademhalen,” en zij herinnerde mij aan de tijden dat ik ook aan het verdrinken was, me vasthoudend aan dingen die niet langer meer van dienst waren voor wat voor reden dan ook en hoezeer ik groeide nadat ik hen losgelaten had. Het punt hier is dat als jij jezelf ondergedompeld gewaarwordt in de emoties en negativiteit van deze wereld, verander dan je focus en ontdek wat ervoor zorgt dat je ademhaalt, wat ervoor zorgt dat je hart zingt. We kunnen verloren raken in de diepte van het loslaten dat er aan het plaatsvinden is op deze planeet en het haalt ons uit de koers van onze ware missie, hetgeen is om met onze ziel te vermengen.
Fysiek & Energetisch
Wow, gewoon wow. Ik word mezelf drentelend gewaar tussen deze uitbarstingen van inspiratie en gewoon te willen zitten en te staren naar de muur. Met de hoeveelheid aan Licht dat aan het toenemen is op de planeet in ieder moment, worden wij op aldus heel veel manieren uitgedaagd. Velen ervaren een verhoging/toename van de ascentie symptomen zoals een maag die overstuur is, uitputting, slapeloosheid, en het opnieuw de kop opsteken van oude kwetsuren. Waar jouw zwakke plek ook is, het mag opspelen … voor mij is het mijn rug. Het zenuwstelsel is voor heel veel mensen in overdrive terwijl het reageert op het verhoogde/toegenomen licht. Dit gevoel van vermoeid en toch aangesloten te zijn is de oorzaak van het opspelen van auto-immuniteit condities en andere chronische aandoeningen.    
We ontvangen ook kolossale opwaarderingen voor ons lichamelijke systemen. Deze kunnen in de chakra’s zijn, voor de hersensfuncties, de endocriene en stofwisselingssystemen. Ben zeer bewust van wat je lichaam nodig heeft. Ik raad aan om niets te hard aan te pakken, maar in plaats daarvan met het stromen van het lichaam mee te gaan. Het moet begrepen worden dat over het algemeen als een lichaam zoveel licht als mogelijk is vasthoudt, dat dan de menselijke vorm neergelegd wordt en alleen spirit overblijft … Dat zal deze keer niet zo zijn, wij gaan door met onze reis met onze vorm intact en er is geen handboek dat ons precies vertelt wat er nodig is. Een deel hiervan is dat je begrijpt dat JIJ DE AUTORITEIT aangaande jezelf BENT. We kunnen advies en inzicht van anderen krijgen, maar aan het einde van de dag ben jij het die op jezelf moet vertrouwen.
Van de zonnige kant … openen aldus heel veel vaardigheden/bekwaamheden zich voor ons en wederom moeten wij hier verantwoordelijkheid nemen voor alles dat wij daarbuiten plaatsen en wat wij toestaan binnen te komen. Dit is onze werkelijkheid, onze creaties en wij moeten het managen. De manier waarop wij ons verbinden is ook diepgaand dieper geworden. Niets daarvan is “daarbuiten” het is eerder allemaal binnenin ons. Verbind via je hart en sta je ziel toe om je grootste gids te worden.
Tijdlijnen Verschuiven
De lagere tijdlijnen storten op een zeer snel tempo ineen. Wij zijn echt energetisch verhuisd en het zal doorgaan te escaleren doorheen April. Wanneer een tijdlijn ineenstort, kan het net zo eenvoudig zijn als een ogenschijnlijke omleiding/heroriëntering aangaande belangrijke levensveranderingen. Terwijl deze moeilijk kunnen zijn om te begrijpen en te accepteren, is het belangrijk om erop te vertrouwen dat alles in je hoogste lange termijn goede aan het gebeuren is. Dit verklaard ook waarom zo velen zich getriggerd voelen, en dit is aldus zodat deze emoties losgelaten kunnen worden en de tijdlijn waarin zij vastgehouden werden ontbonden. Neem een moment en zie hoe zelfs de pijnlijke dingen een geschenk zijn. Een geschenk dat jou laat zien dat het daar is, zodat je anders mag kiezen. Schenk aandacht aan je omgevingen en alle emoties die je ervaart, deze zijn aanwijzingen aangaande de frequentie die je vasthoudt. De snelste manier om van de ene frequentie naar de andere te verschuiven is om dankbaarheid voor alles tot uitdrukking te brengen, zelfs de pijnlijke gedeeltes.
Sommigen van jullie mogen zelfs de verschuivende werkelijkheden zien. Deze kunnen eruit zien als rasters in de lucht, golven in de lucht alsof je staart naar een luchtspiegeling of de hitte van een door de zon verhitte weg. Anderen mogen zien dat de werkelijkheid buigt en dit is prachtig aangezien het ons leidt naar de vraag wat werkelijkheid waarlijk is … en deze vragen leiden naar iemand die de meester van diens werkelijkheid wordt. Het is echt een prachtige tijd, zelfs met alle uitdagingen.
Hieronder is een korte boodschap van Quan Yin. Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat en dat jullie duidelijk zien waar de frequenties zich scheiden zodat jullie je werkelijkheid en focus mogen kiezen. Jullie allemaal heel veel Liefde sturend. ♥ Jenny.
*******
Groeten! Ik ben het, Quan Yin. Wij hopen dat jullie in staat zijn aan de horizon de winden van verandering te voelen die ieder gedeelte van jullie planeet aanraken. Het is een wonderbaarlijke tijd, eentje die elk van jullie wilde en koos om er deel van uit te maken. Er is geen enkel gebied dat niet beïnvloed wordt door alles dat aan het plaatsvinden is. Wij hebben eerder tegen jullie gesproken over scheidende frequenties en dat is inderdaad begonnen (1).
Voor diegenen die zichzelf gestationeerd hebben in de hogere frequenties, is er een mentaal gemak aan deze tijd. Dit betekent niet dat alles perfect en vreugdevol is in ieder moment, maar eerder dat je bewust bent en de gereedschappen hebt om om te gaan met alles dat jouw kant op komt. Denk aan een boot in een storm, de golf mag de boeg overspoelen en onderdompelen gedurende een moment, maar de boot komt altijd weer boven, jou drijvende houdend. Voor diegenen die zichzelf voortdurend gewaarworden ondergedompeld te zijn, voortdurend geteisterd te worden door de golven, wij vragen aan jullie, wat is het dat jou omlaag trekt? Wat is het dat moet veranderen en losgelaten moet worden binnenin, zodat je niet langer meer verankerd bent aan een werkelijkheid die jou beetje bij beetje doet laten verdrinken. Want zie je, het is dus eenvoudig, wanneer jij je hart volgt en niet de vooringenomen beperkingen van jullie wereld, zal jij jezelf gewaarworden op te stijgen om iedere uitdaging tegemoet te treden.
Terwijl de frequenties doorgaan te scheiden (1) is dat een kans voor elkeen van jullie om precies uit te vogelen wat je voor je persoonlijke werkelijkheid zou willen. De Nieuwe Aarde werd gebouwd en verankerd als een mogelijke werkelijkheid voor ieder persoon, doch elkeen moet beslissen hoe dit rijk eruit zal zien en aan zal voelen voor jullie. Jullie zijn allemaal de scheppers, ieder van jullie alleen is het die zal bepalen welke beperkingen jullie op jullie creatie zullen plaatsen. Wij zijn hier om te zeggen dat er geen beperkingen zijn, behalve die beperkingen die nog steeds binnenin jullie geloofsysteem verblijven.
Nu is de tijd om jullie macht, jullie bekwaamheid te beseffen om te wisselwerken met alles en alles te veranderen. Manifestatie is nu sneller om jullie de macht te laten zien die een ieder van jullie bezit. Het is aan ieder persoon om kritisch te kijken naar diens gedachten, acties en de energie die geprojecteerd en ontvangen wordt. Want wat eens subtiel was, is dat niet langer meer. Het is om deze reden dat wij een ieder van jullie vragen om je bewust te zijn van de energieën die alle invloeden van buitenaf brengen, want zij mogen jullie bekwaamheid beïnvloeden om jullie evenwicht en gecentreerdheid te handhaven. Wanneer iemand niet gecentreerd is in diens eigen wezen, zullen de fluctuaties van het binnenkomende licht een tol eisen aangaande iemand diens fysieke en emotionele welzijn.
Wij vragen ieder persoon om zich met het Nieuwe Aarde Raster te verbinden, het volledig in jullie wezen te verankeren door onvoorwaardelijke Liefde vast te houden voor Allen in jullie hart. Wij hopen dat jullie de opwinding voelen als alles om jullie heen verandert en alles waar jullie voor gewerkt hebben tot bloei komt.
Met grote Liefde en bewondering,
Quan Yin
*****
Voetnoot:
(1) Cobie: Naar mijn mening en naar wat ik geleerd heb in mijn proces, begint het scheiden van frequenties niet nu. Het scheiden van frequenties is een doorgaand gebeuren. Er bestaat geen specifiek tijdstip voor, juist omdat het altijd gaande is. Dat is verandering, dat is het leven … frequenties zijn altijd veranderend. En dus ben ik het met deze uitspraak van Quan Yin niet eens.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

15 opmerkingen:

 1. Ik ben het ook met je eens.
  Het is een proces dus gebeurt het continue.
  Gr Richard

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er word bedoeld dat het contrast vergroot en het duidelijker waarneembaar wordt ook in de fysieke werkelijkheid daar waar dat eerst nog verborgen leek te zijn voor vele wordt het nu onontkoombaar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onontkoombaar zal het zeker zijn, alleen ben ik het niet met het groter worden van het contrast eens. Het zal geleidelijk gaan, en wanneer je er uiteindelijk op terugkijkt zal pas contrast gezien kunnen worden.

   Verwijderen
 3. Hij zegt: het is begonnen. Hij zegt niet wanneer het is begonnen. Ik denk dat er in hogere dimensies geen tijd bestaat zoals wij dat op aarde kennen, denk zelfs dat 'we' (verlengstukken van onze Hogere Zelven) in meerdere dimensies tegelijk zijn en dat het Nu dat we op aarde ervaren zeer betrekkelijk is binnen het universele perspectief.
  Het Nu is ook continu ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de hogere dimensies bestaat inderdaad geen tijd. En het is ook zo dat we in meerdere dimensies bestaan, dat moet dan wel bekeken worden zoals wij hier met onze ziel/hogere zelf gaan vermengen als we overgaan naar de vijfde, er bestaat een afscheiding.

   Maar een scheiding in frequentie? Nee, daar ben en blijf ik het niet mee eens, het voelt dus niet goed voor mij. De frequenties waarin we zijn zijn voortdurend aan verandering onderhevig, het is fluctuerend.

   Verwijderen
  2. Hoi Cobie, het is me duidelijk dat je het er niet mee eens bent dat de frequenties scheiden, dat is genuanceerder dan je in de voetnoot beschrijft. Misschien is het een kwestie van perspectief, wij 'zien' geen frequenties en de ene frequentie is de andere niet, ik vermoed dat we door verschillende frequenties bewegen.

   Verwijderen
 4. Kan het zijn dat wat voor jou al gewoon was, nu voor veel meer mensen merkbaar wordt? Ik word iig wel blij van het bericht en herken het juist.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is uiteraard wel waar ik ook op hoop, maar denk toch dat dit niet helemaal bedoeld word hier...

   Verwijderen
 5. Lieve Cobie,

  Voor mij is Verandering de enige Constante, Niets-Iets.

  Prachtig hoe jij steeds 'n lege achtergrond selectief vult met woorden en wij daar iets over mogen vinden.

  Maar uiteindelijk blijven 't woorden die ieder vanuit z'n eigen perspectief in 'n andere volgorde plaatst.

  Dus wat is dan Waarheid?

  Zeker weten doe ik 't niet maar om m'n IK lijk ik niet heen te kunnen. Dat ik hier nu ben ook niet.

  Voor mij persoonlijk eindig ik dus steeds opnieuw met 'ik ben'(ongedefinieerd)...

  En dan gaat m'n gedefinieerde leven gewoon door met dingen als boodschapjes doen, de kat eten geven er cetera 😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteraard is verandering de enige constante ... we zijn hier om te ervaren. Je ervaart niet langer meer als er geen verandering is. Verandering is constant is ervaring.

   We plaatsen inderdaad vaak woorden of zinnen in een andere context, daardoor ook ontstaan veel misvattingen of onbegrip. Het is een kunst om de juiste zinsopbouw of omschrijving te vinden van iets dat tot uitdrukking gebracht wordt, en het word extra trikkie als je vertaalt. In deze kan ik zeggen, dat ook mijn spiritteam aan mijn kant blijkt te staan en dat ik het op de juiste manier interpreteerde. Daar voel ik me dan gesteund door, en ik wil een goed artikel met verder een goede channeling niet uit te weg gaan, om slechts een enkel aspect waar ik het niet mee eens ben. Dan zet ik dat er dus gewoon onder in een voetnoot... Het is jullie gevoel/keus om daar in mee te gaan of niet natuurlijk....

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Kan jij bij jezelf zien Wana Sie, dat het jouw mening is om een mening te hebben over dat ik mijn spiritteam gebruik om jullie te overtuigen?

   Zo is het namelijk niet ... en dat is wat ik bedoel met dat zinnen en uitspraken uit hun verband gerukt kunnen worden, omdat een ieder het weer anders uitlegt. Ik ben hier aan het onderzoeken, mijn spiritteam begeleid mij daarin, en zijn het pas met mijn eens wanneer ik een conclusie getrokken heb ... vanuit mijn eigen stromen ... en die zij dan eventueel pas vervolgens bevestigen. Heb ik mijn spiritteam trouwens genoemd bij de voetnoot?

   Daarnaast blijf ik ook naar voren brengen, en dat is iets waar jij ook heel goed mee om weet te gaan trouwens, dat je je eigen waarheid naar voren mag brengen. Dit is mijn waarheid ...

   Wat ik dus graag onder de aandacht wil brengen is, dat je voorzichtig moet blijven om zomaar iets aan te nemen over het waarom iemand iets naar voren brengt op een bepaalde manier... Een oordeel is gauw gevormd...

   Verwijderen
 6. Ik bedoelde t anders. Jouw vertalingen zijn voor mij n verrijking ongeacht de paar zinnen die niet 'resoneren'.

  Ik heb zelf in t Engels geschreven, uit gegeven en weet hoe knap t is wat je doet.

  Maar de sfeer van wedijver in de reacties en 'aan jouw kant' spreekt voor mij van spirituele concurrentie.

  We Zijn Allen Gelijk!

  Ik trek me nu terug en geniet vd Channels. Net als voorgaande jaren.

  Liefs van Dei  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je nadere uitleg, ik zal het in beraad nemen!

   Verwijderen