zondag, maart 19, 2017

De Arcturiaanse Raad - Geef Vrijelijk - 19 Maart 2017 / Daniel ScrantonDe Arcturiaanse Raad
Geef Vrijelijk
19 Maart 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wanneer je in staat bent om de bekwaamheid binnenin jou te vinden om vrijelijk van jezelf te geven, zal je weten hoe het is om de Bron Energie versie van jezelf te zijn die je waarlijk bent. Wanneer je zonder wat voor behoefte dan ook voor compensatie geeft, zonder wat voor behoefde van erkenning dan ook, is dit wanneer je weet hoe het is om Bron Energie te zijn.
De gaven die je hebt, die je met je meebracht naar dit leven, zijn de geschenken van Bron Energie. Deze gaven gebruiken om anderen te helpen is de ultieme ervaring. Het is het waarom jullie incarneren en waarom jullie deze illusie van afscheiding hebben. Het is allemaal zodat jullie jezelf meer volledig kunnen ervaren als Bron Energie, en er zijn vele manieren om die doelstelling te bereiken. Dit is slechts één van hen. Dit is slechts één van de vele eigenschappen van Bron Energie.  

Bron Energie geeft, en geeft vrijelijk, alles dat Het is. En dus, wanneer jij je geroepen voelt om één van je gaven/geschenken aan iemand anders aan te bieden, gewoon omdat je dat kunt, zal jij je lichter voelen, zal jij je gelukkiger voelen, en zal jij je meer verbonden voelen. In het moment van jouw dienstverlenende handeling, ben je meer van Bron Energie, meer van je ware zelf. En wij willen dat jullie weten dat ieder klein beetje telt. Zelfs slechts het glimlachen naar iemand is een dienstverlenende handeling. Het is een stukje delen van wie je bent.
Welnu, natuurlijk, wanneer je jouw gave/geschenk vrijelijk aan een ander aanbiedt, wat het ook is, raak je ook kwetsbaar. De persoon mag je geschenk niet willen ontvangen. De persoon mag het in je gezicht terug gooien. Zij mogen het niet waarderen, maar jouw bereidheid om door te gaan dat aan te bieden wat je kunt om van dienstverlening te zijn is een andere eigenschap van Bron Energie.
Bron Energie stopt nooit met geven. Bron Energie is onvoorwaardelijk, en wanneer je bij jezelf gewaarwordt onvoorwaardelijk te zijn, tap je zeer zeker in op die energie die de Bron aldus vrijelijk geeft.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten