dinsdag, maart 28, 2017

Aartsengel Zadkiel - “Gefocust Blijven Tijdens Verandering” - April 2017 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
“Gefocust Blijven Tijdens Verandering”
April 2017 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst en wij begroeten jullie met Liefde en Licht. Vandaag, wensen wij te spreken over het gefocust blijven tijdens verandering.
Heel veel energieverschuivingen gaan door jullie planeet te bereiken. Wanneer dit zich voordoet, mag het bestaande energetische patroon beïnvloed worden. De energie is er nog steeds, maar de vorm die het aanneemt kan veranderen.
Dingen mogen van vorm veranderen in de fysieke, mentale of spirituele gebieden.
Veel krachten zijn gedurende deze verschuivingen aan het werk. Interesses die voorheen voorbijgaande gedachten waren komen plotseling naar de voorgrond van jullie besef, en jullie mogen een echte oproep voelen om hen te onderzoeken.
Het omgekeerde proces kan zich ook voordoen. Bijvoorbeeld, je mag beslissen om van studie te veranderen. Iets dat eerder je interesse vasthield mag compleet aanvoelen, en je mag je aangetrokken voelen om een ander gerelateerd onderwerp te bestuderen of om je focus volledig te veranderen. De energie waar jij je studies aan toewijdde is er nog steeds. Je hebt net het onderwerp of de focus van je studie verschoven.
Bij tijden, kan de kracht van de energetische verschuiving behoorlijk sterk zijn, en plotseling mag jij je voelen alsof je uit de koers vandaan getrokken wordt.

Je mag anderen om je heen hebben die graag van jou zouden willen dat je een gebied onderzoekt waartoe zij aangetrokken zijn, of je mag voelen dat je een bepaald pad zou moeten bestuderen maar dat je er niet helemaal tot aangetrokken wordt.
Je mag je er ook van bewust zijn dat je tijd zeer kostbaar is en dat je hoogste interesses prioriteit moeten hebben.
Gedurende deze tijden van energetische verschuivingen is het belangrijk om enige vrije tijd te nemen om te onderzoeken hoe jij je echt voelt en wat goed/juist voor jou is. Dit proces van onderscheidingsvermogen kan gebruikt worden of je nu een kleine verandering van activiteit in overweging neemt of een grotere focus.
Eén manier om deze evaluatie te benaderen is om enige rustige tijd te nemen, weg van alle andere activiteiten. Dit kan een tijdstip vroeg in de ochtend zijn of een later tijdstip in de avond wanneer de energieën van buiten afgenomen zijn, of het kan zijn wanneer het ook maar is dat je een ononderbroken tijd hebt om je naar binnen te keren. Dit is jouw tijd om te zitten en met jezelf te zijn.
Terwijl je rustig zit, sluit je ogen en sta je aandacht toe zich naar binnen te keren. Merk op hoe jij je in ieder deel van je lichaam voelt. Schenk specifiek aandacht aan je hartcentrum en je zonnevlecht. Bepaal of jij je ontspannen of gespannen voelt in deze gebieden.
Denk dan na over één van de keuzes die jij in overweging neemt. Verbeeld je die keuze in je gedachten, en stel jezelf voor die activiteit te doen. Merk op hoe jij je in je hartcentrum en in je zonnevlecht voelt. Als jij jezelf verbeeld deze keuze te leven, voel jij je gelukkig en ontspannen, of voel jij je gespannen? Merk op waar je dit in je lichaam voelt. Terwijl je een volgende kijk neemt, denk verder na over hoe jij je voelt. Zorgt het je voorstellen van die keuze ervoor dat je hart zingt, of voel jij je neutraal, of heb je een angstig gevoel? De manier waarop jij je in je lichaam voelt zal één aanwijzing zijn aangaande of dit een keuze is die je wenst te maken.
Je kunt dit proces herhalen als je meer dan één alternatief in overweging neemt en dan gaan vergelijken hoe de verschillende alternatieven aanvoelen.
Wanneer je eenmaal een keuze besloten hebt die voor jou juist aanvoelt, neem in overweging of het een goede keuze is vanuit een  logisch perspectief. Wanneer het een logische goede keuze is alsook op een gevoelsniveau, zal je waarschijnlijk een groter gevoel van vrede gaan hebben.
Wanneer je in zowel het gevoel als het logische een goede keuze hebt, dan kan je voorwaarts gaan met je beslissing terwijl jij je focus in standhoudt.
Je kunt je keuze voorstellen en weten dat het de juiste energetische keuze voor jou is op dit moment, op zowel een gevoelsniveau als op een logisch niveau. Je hebt vastgesteld dat jij je goed voelt over de keuze en dat het logisch goed is.
Terwijl je voort op je pad gaat, mag je wensen om een periodieke evaluatie te doen van je activiteiten om actueel te blijven met je interesses.
Wanneer je vraagt dat je keuzes uitgelijnd zijn met je hoogste goede, stuur je Liefde en Licht ten gunste van iedereen.
Geliefden wij zijn blij dat jullie gefocust blijven tijdens verandering. Wij zijn bij jullie terwijl jullie je keuzes evalueren en terwijl jullie voor het hoogste goede werken.
Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel  Zadkiel en Lady en Wij omringen jullie met Liefde
En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© Copyright 2017. Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com. All Rights Reserved. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, www.PersonalPathwaysOfLight.com. This information may be published in journals, magazines or public print only with written permission. Email: Linda@PersonalPathwaysOfLight.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten