maandag, februari 27, 2017

Vanuit de Akashic Archieven Maart 2017 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Maart 2017 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Maart 2017 verwachten?
De energie deze maand is gefocust rondom het concept van kracht. Dit is een tijd om een diep en weerklinkend gevoel van kracht binnenin jezelf te bevorderen. Dit zal hard werken zijn, niettemin kan het ongelooflijk opwindend zijn. Deze maand heeft veel positieve energie. Er is een voorwaartse en opwaartse beweging, en er is dus veel dat er deze maand bereikt kan worden. Dit zal waar zijn in jullie persoonlijke levens, in jullie sociale levens, en in het politieke leven. Het ziet eruit alsof alles voorwaarts begint te bewegen. Het mag ietwat krachtig zijn, niettemin verblijft deze energie werkelijk binnenin een ieder van jullie, dus komt het meer als kracht.
Dit is een tijd om te onderzoeken en te reiken naar kracht en het op te bouwen in ieder niveau van jullie leven, inclusief jullie lichaam, jullie geest, jullie emoties, op de manier waarop jullie praten, en in jullie relaties. Het omvat de manier hoe jij je bezighoudt met het sociale en het maatschappelijke leven. Het is tijd om een gevoel van kracht te onderzoeken. De energie hier is bedoeld om goed te voelen, zoals een loslating met stabiliteit. Het voelt aldus goed. Het is zoals het gevoel wanneer je op het punt staat om omhoog te springen en naar iets te reiken en je weet dat je het kunt bereiken. Het is zoals dat gevoel wanneer jij je knieën buigt en jij je voet op de grond zet en er geen twijfel is dat jij je doel gaat bereiken. In dat moment voel jij je opgewonden om te springen, en dat is het gevoel van Maart 2017.

Zijn er andere specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om ons te helpen met deze kracht te werken in Maart 2012?
Het zal bruikbaar zijn om te gaan zitten en een kracht-opbouwend doel in te stellen voor ieder niveau van je leven. Denk na over wat het beste doel zal zijn voor je lichaam om sterker te worden. Wat zal het beste doel zijn voor jou om je stem en je woorden sterker te maken? Wat zal de beste manier voor jou zijn om je relaties sterker te maken? Enzovoorts…
Het zal je van dienst zijn om een duidelijk doel in gedachten te hebben voor elke van deze verschillende niveaus. Anderszins, mag je ermee eindigen je overweldigd te voelen. Deze maand brengt kansen om je kracht te laten zien, en dit soort van kansen staan ook bekend als uitdagingen! Als je niet georganiseerd en geaard bent in hoe je zult reageren op uitdagingen, mag je bij jezelf gewaarworden je te voelen alsof er teveel te doen is en je de taak niet aankunt. Wanneer in feite, tamelijk het tegengestelde waar is. Er is zoveel te doen en jullie zijn aldus zeer gereed voor dit werk. Jullie zijn gereed om sterker te zijn dan dat jullie ooit eerder geweest zijn, en het zal bevrijdend, opwindend en vervullend zijn om de uitdagingen aan te gaan die jullie kant op komen. Geef jezelf een organiserend of strategisch gebaseerd plan op hoe je graag kracht opbouwt in ieder aspect van je leven. Breng dan dapper je koers in kaart en groei!
Is er iets voor ons om te vermijden in Maart 2017?
Het zal zeer belangrijk zijn om te vermijden in een machtworsteling te geraken, of dat jij je kracht afhankelijk laat zijn van een specifieke uitkomst of iemand anders diens reactie op jou. Het is belangrijk dat je zoekt naar manieren om sterk te zijn die voor jou bekrachtigend aanvoelen ongeacht hoe anderen reageren. Verbeeld je niet dat kracht betekent iemand anders te overwinnen, overweldigen of te overstemmen. Soms is de sterkste persoon de meest rustige persoon. Soms is de sterkste persoon degene die het spel verloor.
Wanneer je zoekt naar kracht, of kracht opbouwt, kijk dan niet naar hoe de mensen op jou reageren. Kijk niet naar hoe de dingen er aan de buitenzijde uitzien. Kijk naar het gevoel binnenin jezelf. Het pad naar kracht voor jou zal komen door dat gevoel binnenin jezelf te volgen van je geaard, stabiel en opgewonden te voelen voor wat je op het punt staat om te doen. Identificeer hoe dat aanvoelt en onthoud de sensatie binnenin je lichaam. Laat dat je leidraad zijn voor waar je kracht aan het opbouwen bent.
Probeer deze maand afstand te nemen van de uitkomsten. Zij zijn belangrijk, maar zij kunnen niet de bron van jouw bekrachtiging zijn. Wat van belang is, is hoe je dat gevoel van kracht binnenin jezelf opbouwt. Natuurlijk, jullie zullen in Maart heel veel echte positieve uitkomsten hebben. Zoveel is er aan het veranderen in de buitenwereld, dus is het belangrijker dan ooit dat je gecentreerd blijft in het gevoel van kracht binnenin jezelf. Vermijd heen en weer geslingerd te worden door emoties die komen met ideeën van winnen en verliezen.  
Is er ook nog iets anders voor ons om te weten over Maart 2017?
Dit is een goede tijd om je te focussen om meer aandacht te besteden aan je eigen zaken dan dat je aandacht besteedt aan de zaken van anderen. Jullie gaan andere mensen zien die hard werken om kracht te vinden, en sommigen van hen zullen niet goed weten hoe te werk te gaan en vergissingen maken deze maand. Als je verstrikt raakt in andere mensen hun vergissingen en andere mensen hun zaken, zal je jouw kans verliezen om je eigen kracht op te bouwen. Besteed eerst aandacht aan je eigen zaken en help dan anderen. Dat is belangrijk geweest in de afgelopen paar maanden en het gaat door om een uitermate belangrijk stukje van begeleiding te zijn voor jullie allemaal.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2017 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten