donderdag, februari 02, 2017

Vanuit de Akashic Archieven Februari 2017 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Februari 2017 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Februari 2017 verwachten?
Het gevoel van de maand is zoals een voortsnellen van energie. Het zware werk van het jaar begint echt in Februari. Dat zal voor velen als een opluchting komen, aangezien jullie eindelijk zullen beginnen te begrijpen wat voor werk jullie wensen te doen. Er is veel onbekend geweest en werd in vraag gesteld, en heel veel verandering maakte niet veel zin in de laatste paar maanden. Nu, eindelijk, zullen jullie gewaarworden dat de dingen zin maken na veel verwarring. Nieuwe plannen zullen beginnen op hun plaats te vallen, en hoewel er veel worsteling in het verschiet ligt, zal het beginnen werkbaar aan te voelen.
Er zijn twee dingen die deze maand belangrijk zullen zijn. De ene is om bereid te zijn de dingen te zien voor wat zij zijn en om hen te accepteren voor wat zij zijn. Houd jullie ogen wijd open. Het tweede is om bereid te zijn je mouwen op te rollen en het werk gedaan te krijgen. Als je bereid bent om beide te doen, zou dit een stimulerende maand kunnen zijn die jou een gevoel van opluchting brengt. Als je niet bereid bent om één van beide of beide te doen, dan zal jij jezelf gewaarworden je achtergelaten, verlamd en overweldigd te voelen.
De sleutel voor deze maand is om op te staan, een diepe ademteug te nemen en het leven bij de handvaten te pakken. Dit is met betrekking tot grote collectieve veranderingen, en ook met betrekking tot alle kleine dingen in jullie leven. Dit is een uitstekende tijd om met problemen af te rekenen die je uitgesteld hebt of problemen die overweldigend aangevoeld hebben. Het is tijd om eindelijk te beslissen waar je hulp bij nodig hebt en te vragen om die hulp, in plaats van te proberen het alleen te doen. Het opbouwen van vrede is werk dat je samen doet. Jullie zullen zaken in je leven hebben deze maand die jullie echt pushen om met anderen samen te werken of om hulp te vragen. Samenwerken is een belangrijk thema deze maand en dit jaar.

Zijn er wat voor andere specifieke uitoefeningen voor ons dan ook om in Februari 2017 te gebruiken?
Het zal jullie het beste dienen om een reeks dagelijkse gewoontes te ontwikkelen die jullie werk ondersteunen. De eerste is om een diepe ademteug te nemen. Iedere dag, gedurende de dag, wanneer het ook maar is dat de dingen niet helemaal juist/goed zijn, neem een diepe ademteug. Het is het eenvoudig binnenlaten van lucht in jullie lichaam dat het lichaam er metaforisch aan herinnert om de energie van het leven binnen te laten en om de dingen te accepteren die je moet accepteren. En dan om een diepe uitademing los te laten op dezelfde manier -- om los te laten en je energie terug te plaatsen naar buiten de wereld in. Gebruik maken van je ademhaling als een snel ritueel gedurende de dag om je daaraan te herinneren zal ongelooflijk gunstig zijn. Het dient als een geheugensteuntje van je verplichting om in/naar je uitdagingen in deze maand te stappen, en het is een gemakkelijk en toegankelijk ritueel.
Een ander ding voor jullie om in Februari 2017 te doen is om je ervan te verzekeren dat je voor je zaken zorgt. Veel verandert dus snel en het is waarschijnlijk dat collectieve zaken moeilijker zullen worden gedurende dit komende jaar, inclusief de economie, politiek en meer. De instituten waar jullie in de maatschappij op vertrouwd hebben mogen niet zo goed werken als zij deden in de komende jaren. Het is om alle aspecten van jullie leven te evalueren. Dit zou kunnen betekenen een bezoek te brengen aan je dokter, je investeringen bewegen, of je te herverbinden met vrienden die het beste in jou naar boven brengen. Er zijn talrijke mogelijke activiteiten die je mag doen om de zaken van je leven te evalueren en op te waarderen. Dit is niet gebaseerd op angst, maar is meer een gevoel van voorzichtigheid om zorg te dragen voor je zaken voorafgaand aan de storm. Het is zoals de voorbereiding om te evacueren voorafgaand aan een orkaan -- je weet dat je het gaat overleven, maar net voordat je vertrekt timmer je de ramen dicht, sluit je het water af, en verzamel jij je kostbaarheden. Je doet deze dingen vanuit een gevoel van zelfrespect en Liefde, niet vanuit angst.
Voor je zaken zorgen zal ook je relaties omvatten. Ben zeker om te vragen wat er gevraagd moet worden, en om uit te spreken wat er gezegd moet worden. Het is tijd om aandacht te besteden aan onafgemaakte of onopgeloste zaken deze maand. Veel van deze zaken zal dingen omvatten die je vermeden hebt, dus deze maand vereist dat jij jezelf diepgaand verplicht om een diepe ademteug te nemen en ervoor te gaan, wat “het” ook maar zou kunnen zijn. Op dit punt heb je geen tijd om te verspillen.
Zijn er ook nog collectieve gebeurtenissen waar we naar uit kunnen kijken in Februari 2017?
Jullie hebben al gezien dat de instituten van de beschaafde samenleving beginnen te ontrafelen, inclusief jonge democratische regeringen, onderwijssystemen, de wereldwijde economie en meer. Het ontrafelen van deze dingen dwars over de wereld heen zal in Februari 2017 versnellen. Dit ontrafelende proces zal doorgaan, ongeacht van wie leiderschap posities behouden. Deze instituten zijn aan het ontrafelen omdat zij gebaseerd waren op het verstrekken van voordeel voor sommigen van jullie ten koste van vele anderen. Voor iedere extra materiële rijkdom die jullie hebben, heeft iemand anders in de wereld minder. Eenvoudig vanwege de manier waarop de samenleving zich ontwikkeld heeft door de eeuwen heen … hulpmiddelen worden oneerlijk gedistribueerd en lijden is het gevolg.
Die systemen die vertrouwen op de onderdrukking van velen in het belang van de paar moeten veranderen. Omdat zij dus wijdverspreid zijn en dus diep geïmplanteerd, moeten zij uiteen vallen om te veranderen, en dus vallen zij nu uiteen. Dit kan beangstigend aanvoelen, maar uiteindelijk als je vertrouwt op het idee dat wij allen Eén zijn en wij hier allemaal samen in zitten, weet je dat dit voor het grootste voordeel van allen zal zijn. Niettemin voelt het angstig om dingen te verliezen of te denken dat je dingen zou kunnen verliezen. Ongeacht waar je valt met betrekking tot deze instituten, angsten zullen naar boven komen als de dingen veranderen, en je werk zal zijn om je angsten tegemoet te treden, je hart te genezen, en naar manieren/wegen te zoeken waar je in een groter evenwicht met diegenen om je heen kunt leven.
Deze maand, en in de komende jaren, zullen jullie de versnelling van dit soort van ontrafelende gebeurtenissen zien. Deze maand mogen zij komen in de vorm van beslissingen door beleidsmakers, collectieve volksbeweging acties, of zelfs handelingen van oorlog. Jullie werk zal zijn om te onderzoeken hoe jullie de manieren los kunnen laten waarop jullie verbonden zijn aan de oude systemen. Vind manieren om hulpbronnen te delen, om wederzijds voordeel te creëren, en om samen te werken met zo veel oprechtheid en Liefde als jullie situatie toe zal staan.
Is er ook nog iets anders dat de Opzichters ons willen vertellen over Februari 2017?
Houd alsjeblieft in gedachten dat hoewel er veel aan het veranderen is, angsten naar boven komen, en er veel werk gedaan moet worden, de energie van deze maand is licht en onthullend. Het kan als een opluchting komen te weten waar je mee te maken hebt en om in staat te zijn om eindelijk een duidelijk plan te maken voor wat je werk zal zijn. Jullie zullen het je niet langer meer afvragen.
Het is nu tijd om uit wat voor shock dan ook vandaan te komen die je gevoeld hebt. Het is tijd om een diepe ademteug te nemen, op te staan, en te beslissen wat je precies gaat doen. Hoe zal je deelnemen aan het meer duidelijk en open maken van je leven? Hoe zal je deelnemen aan het meer duidelijk en open maken van de collectieve wereld en de maatschappij waar je in leeft? Een ieder van jullie wordt opgeroepen om iets uit naam van het collectief te doen. Het is nu tijd voor jullie allemaal om de oproep te beantwoorden om deel uit te maken van alles en iedereen. Jullie worden opgeroepen om werkelijk te handelen alsof jullie Eén zijn met de mensen om jullie heen. Als je dat zult doen, zal je veel verbinding, vreugde en Liefde gewaarworden. Er is veel vreugdevol werk te doen in deze maand!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2017 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten