maandag, februari 06, 2017

“Geen Druk - Geen Diamanten” - 6 Februari 2017 / Molly Brown (+ Weer grafieken van een Mooie Stijging van de LichtLiefde Energie!)


“Geen Druk - Geen Diamanten”
6 Februari 2017 /  Molly Brown

Oké kinderen! Hoe gaat het met jullie … ? De laatste twee dagen ontwaakte is met een fysieke sensatie, een innerlijk gevoel. Het voelt zoals druk of het zou omschreven kunnen worden als zwaarte (of zelfs dat het iets medisch betreft.) Uitbreidend, zoals het opblazen van een ballon. Ons innerlijke universum schijnt aan het uitbreiden te zijn. Mijn mentale, emotionele en spirituele lichamen voelen echter geweldig. Dus terwijl het als druk aan mag voelen, weet ik dat er geen druk is. Het is een tijd om adem te  halen, langzaam en in vreugde te gaan.
We mogen het volgende aan het verankeren zijn of ruimte vasthouden, of … echt het zou heel veel dingen kunnen zijn.
Ik dacht ook na over hoe diamanten gevormd worden. Onder druk. Ja, we kunnen hier zingen.
En terwijl ik geen tijd gehad heb om huiswerk te doen, schijnt er welzeker een link te zijn. Te gaan van op koolstof gebaseerd naar op kristallijn gebaseerd, de veranderingen en uitbreiding in ons menselijk DNA. Hmmmm….Dus sommigen mogen deze druk in hun werkelijkheid voelen … of in een emotionele staat versus de fysicaliteit. Het mag intens, overweldigend … nooit eindigend toeschijnen. Gewoonlijk echter duren deze momenten een paar dagen en dan gaan we verder naar de volgende. Ja, wij zien/voelen/ervaren wat wij moeten en ontwikkelen ons dan.

Blijf ademhalen en laat je ‘het op je hoede zijn’ achter je. Sta het proces toe. Probeer het niet met je verstand te begrijpen; het antwoord is daar nog niet. Open je hart en een krachtig torsiegebied.

Het rusten, mediteren (gewoon om te mediteren) of een langzame korte wandeling, of het zitten in de natuur mogen helpen. Eet licht en houd het water stromende.
Gedurende deze tijd ervaren sommigen ook een Universele geest. De beste manier om het te beschrijven/dit eenvoudig te houden in deze tijd mag dit plaatje zijn. Het gebeurt in stappen/stadiums.

Dus ja, er is heel veel gaande. Eer je proces. Geen druk.
* Zoek alsjeblieft medische aandacht/advies/behandeling als dit je staat van zijn ontspant. Het ascenderen is zwaar voor ons lichaam en zoveel kan naar boven komen. Zorg voor jouw unieke en waardevolle voertuig.
*******************************
LiefdeLicht Energie Stijging van 6 Februari 2017Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten