woensdag, januari 18, 2017

Ware Intimiteit is Intimiteit met het Zelf - 17 Januari 2017 / Sophie Bashford


Ware Intimiteit is Intimiteit met het Zelf
17 Januari 2017 / Sophie Bashford

Het gehele leven is een relatie. Wij zijn hoofdzakelijk in relatie met onszelf. Wij zijn in een eeuwige relatie met God, het Universum, de Hogere Bron van Liefde.
Wij nemen onze onjuiste overtuigingen over afgescheidenheid van de Bron van Alleen Liefde binnenin ons in/naar de relaties met anderen. Wij nemen onze hartskwetsuren en angsten van opengebroken te worden in/naar de relaties met anderen. Wij nemen onze vrees van onze Zielen rauw, ontbloot, naakt en kwetsbaar te leggen in onze relaties met anderen. En dan sluiten we ons af in een verkeerde poging om onszelf te beschermen van de blootstelling van alle Liefde binnenin ons; waar wij naar verlangen, naar hunkeren, wat wij diepgaand wensen en waar wij naar smachten.
Onze oude verhalen en angsten vertellen ons, dat als wij onze harten barricaderen binnenin lagen van verdediging wij veilig zullen zijn.
Er is geen veiligheid in het verdedigen van het hart. Alles dat er gebeurt is dat wij het stromen van Liefde van binnenuit afsnijden, en wij sturen een krachtige boodschap naar buiten naar het Universum dat wij niet waardig zijn van een diepe en intieme verbinding. We mogen zelfs exact aantrekken wat wij het meeste vrezen, eenvoudig omdat wij zoveel energie plaatsen in het af te weren.

We trekken dat aan wat wij vrezen.
Wanneer wij de Liefde welke wij Zijn ontkennen, en hoe Liefde ons alleen maar kan verhogen, niet verlagen - creëren wij onze eigen pijn.
Andere mensen triggeren pijn in ons, maar naar waarheid creëren zij het niet. Andere mensen kunnen alleen maar onze eigen diep-vastgehouden pijn triggeren - de pijn van het afsluiten van het hogere bewustzijn van Liefde; de Liefde die ons maakte, ons adem geeft, ons energie geeft, ons een doel/reden geeft voor te zijn.  
Wat wij allemaal - zonder uitzondering - het meest diepgaand willen is om lief te hebben en geliefd te zijn.
We willen gezien, gehoord, geaccepteerd worden voor onze misstappen en vergissingen, vergeven en opgetild in het Licht. We willen onze waarheid delen, we willen het goddelijke in elkaar eren, we willen in de ogen van God kijken wanneer wij elkaar tegenkomen.
We willen onze verdediging neerleggen en onszelf bloot geven. We willen gewoon ophouden met te doen alsof, ermee ophouden met onszelf uit te putten met de leugen dat wij onbeminnelijk, gebrekkig, onwaardig zijn. We willen ermee ophouden met te wachten op perfectie in een onverkrijgbare, ego-geleide vorm.
We willen ermee ophouden het uit te stellen totdat op de één of andere onbereikbare dag er plotseling een ander persoon komt om al onze dromen voor onze eigen harten te vervullen.
Je kunt het niet uitstellen. Je bent Liefde, Nu. Je kunt Liefde geven, Nu. Je kunt Liefde zijn, Nu. Je ontvangt Liefde, Nu.
Wanneer jij je Ziel opent voor de Waarheid van Liefde - dat het er altijd is, en jou niet in de steek zal laten - besef je dat zelfs binnen relaties met anderen jij je Zelf dus vaak in de steek laat.
Kom terug naar je Zelf. Maak je Zelf weer heel, het begint met te beloven om je Zelf nooit te verlaten. Het begint ermee met een belofte te maken aan al je eigen dromen, je eigen wensen, je eigen verlangens, je eigen hunkeringen naar Liefde.
Deze Liefde ben Jij.
Je kunt het met anderen delen, en toch moet je weten dat ieder persoon slechts een reflectie van jou is.
De graad tot waar je toegeeft aan je eigen Liefde, is de graad tot waar je kunt staan om geliefd te zijn in relatie met een ander.  
Al het Leven is Relatie. Je relatie genezen/herstellen met je Zelf en het Universum zal je relatie met anderen transformeren.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017 All Rights Reserved - Sophie Bashford: Please share respectfully using the button below, with full credit to the author. Please add active links to this Page and to the website. Please do not reproduce without permission on websites, blogs or other promotional platforms. https://www.facebook.com/sophiebashfordintuitive/posts/1241271072613404

8 opmerkingen:

 1. Die is raak! Het is een lange weg om van jezelf te gaan houden, ik wist niet eens dat dat mocht☺. Met vallen en opstaan, vertrouwen en eindeloos geduld ga ik het steeds beter begrijpen en voelen. Dank je voor het plaatsen💐

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is ongelofelijk hoeveel mensen door diezelfde waarheid opeens aangeraakt worden. Het is bijzonder mysterieus, bijna onwerkelijk en het loopt enorm synchroon met wat er overal om me heen gebeurt. Maar hoe moeilijk om dat ego blijvend uit te schakelen en de klik naar die oneindige liefdevolle houding te maken en te koesteren. Maar we zullen er maar elke dag opnieuw over waken misschien? en dat we niet teveel in slaap mogen vallen in onze tevreden illusies...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A.S.
  Allemaal Samen, zijn we allemaal lid van dezelfde club en willen we vrij en vrank moeder Aarde beschermen en optillen naar dat hoger niveau waarover sprake.

  BeantwoordenVerwijderen