maandag, januari 02, 2017

Vanuit de Akashic Archieven Januari 2017 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Januari 2017 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Januari 2017 verwachten?
De energie deze maand is zoals een grote uitgestrektheid. Het ziet eruit zoals een enorm groot, open energiegebied. Eén manier om dit te interpreteren is dat het ontdaan is van energie, en gedefinieerd wordt door diens leegte. Niettemin kunnen jullie het ook zien als zijnde gevuld met mogelijkheid. Deze maand heeft een openheid waarin de dingen gecreëerd kunnen worden. Het is een grote ruimte waarin jullie kunnen dansen en spelen en rennen en vechten.
Er is werkelijk een gevoel van een breed scala aan mogelijkheden deze maand. Het gevoel is dat, net zoals jullie je zouden kunnen voelen met een grote open arena binnen te stappen, dat er een gevoel van voorzichtigheid is dat bruikbaar voor je zou zijn om deze maand binnen te brengen. Het is niet zozeer dat er gevaar is als wel dat jullie een groot onbekend terrein binnengaan. Het is zinvol om je tijd te nemen. Neem enige tijd voorafgaand aan iedere stap om om je heen te kijken met betrekking tot alles in je leven. Pauzeer gedurende een moment voordat je een beslissing neemt, kom samen met een vriend, ben toegewijd aan een plan, en zelfs voordat je de dag begint.
Iedere keer dat je deze maand aan iets nieuws begint, neem een moment om om je heen te kijken, Denk na over vragen zoals, “Wat merk ik hier op? Hoe voel ik me hierover voordat het begint? Waarom doe ik dit?” Om jezelf en de situatie iedere keer dat je begint rustig in vraag te stellen, is een manier om voorzichtigheid en wijsheid toe te voegen terwijl je in/naar deze grote uitgebreidheid stapt. Het zal je helpen geaard te blijven, vergissingen te vermijden, en uiteindelijk dit nieuwe terrein te leren kennen. Dit is geen tijd voor voorwaarts te rollen doorheen al je gebruikelijke gewoontes en routines. Gebruik deze maand voorzichtigheid, niet omdat er gevaar is, maar omdat jullie in/op nieuw terrein zijn.  

Zijn er wat voor specifieke activiteiten dan ook die ons zullen helpen voordeel te nemen van deze energie in Januari 2017?
Het zal bruikbaar zijn om een gewoonte te ontwikkelen van het herhalen of opnieuw bekijken van de details, voordat je voorwaarts gaat. Wanneer iemand jou iets vertelt, herhaal het voor jezelf om je ervan te verzekeren dat je het begrijpt. Wanneer je spreekt, zeg het op één manier en check het dan na om er zeker van te zijn dat je begrepen werd. Wanneer je de kamer/zaal verlaat, kijk achterom en verzeker jezelf ervan dat je niets achterliet. Wanneer je het werk van de dag afrond, neem een moment om naar al je projecten te kijken voordat je hen afsluit. Neem kleine momenten gedurende de dag om zorgvuldig te doorzoeken en te verzekeren dat alles is zoals het moet zijn.
Omdat deze maand zo een brede, open ruimte brengt, is alles versterkt. Kleine vergissingen kunnen leiden naar grote problemen, en op dezelfde manier, zal kleine aandacht aan het detail onderweg leiden naar grotere harmonie. Het is zoals het voorbereiden op iets nieuws later en je wilt je zo zorgvuldig als mogelijk is voorbereiden. Dit is een maand voor aandacht te schenken aan het detail dat diens vruchten af zal werpen. Je kunt het rustig en blijmoedig doen - maar doe het. Geniet van de eenvoudige handeling van zorg te dragen voor alle details. Dit is een tijd om al je “t’s van het streepje te voorzien” en “alle puntjes op de i te zetten”.
Wat kunnen wij verwachten in het collectieve bewustzijn deze maand?
Jullie kunnen verwachten om te zien dat er vergissingen gemaakt worden. In zo een wijd open ruimte, mogen jullie gewaarworden dat mensen in paniek raken. Jullie zullen allemaal het gevoel van mogelijkheid voelen, maar nog niet echt iets hebben om je aan vast te grijpen. De mensen zullen proberen om zin van de dingen te maken door verhalen te verzinnen of te raden naar wat eraan komt. Jullie zullen mensen zien “die de kar voor het paard zetten,” zogezegd. Jullie zullen heel veel mensen zien die proberen te werk te gaan alsof zij weten wat er gaat gebeuren, wanneer zij in feite niet weten wat er gaat gebeuren. Heel veel mensen zullen zichzelf gewaarworden te pretenderen dat zij iets anders dan de paniek en zorgen voelen dat waarschijnlijk alom vertegenwoordigd is.
Met zoveel mensen die ongemak voelen deze maand, zullen jullie merendeels mensen zien die proberen om zin te maken waar er geen zin gemaakt kan worden. En het zal zeer bruikbaar zijn voor jullie om hen dat te laten doen. Luister met mededogen, en zie hen worstelen voor betekenis. Derhalve ga niet argumenteren of overtuigen, en betracht voorzichtigheid met het geloven van hun verhaal. Geloof niet in de urgentie die jullie om je heen zien. In plaats daarvan, blijf rustig, stel oordeel uit, en wacht totdat je meer informatie hebt voordat je kiest te handelen of voordat je een besluit neemt over wat er gaande is. Veel zal veranderen voordat de maand afgelopen is.
De mensheid is zoals een groep van kinderen die de gehele dag op school gezeten hebben en die net vrijgelaten worden. De collectieve energie zal er chaotisch uitzien als iedereen in diens eigen richting rent. Het gevoel is dat mensen elkaar omver rennen en op volle snelheid gaan om bij hun speelgoed te komen. Daar is het gevoel van chaos als elk individu aan het proberen is om om te gaan met alle binnenin vastgehouden emoties en alle urgentheid, bevrijding, en angst dat naar boven komt wanneer je losgelaten wordt in een wijd open ruimte. Niettemin is hier onschuld. Want voor het overgrote deel proberen jullie niet om elkaar pijn te doen. Als je rustig kunt blijven, leun achterover, en zie iedereen gaan, dan zal je gewaarworden dat deze maand aangenaam is. Ben er maar gerust op dat het later beter zin maakt. Wat jullie nu zien gebeuren is noodzakelijkerwijs niet voorspellend voor de toekomst.
Is er ook nog iets anders voor de Opzichters om ons over deze maand te vertellen?
Ja. Er is een groot potentieel voor healing deze maand. De healing gaat komen door jullie toewijding om zorg te dragen voor jullie eigen zaken voordat jullie voor die van anderen zorgen. Neem iedere dag een kleine inventaris van jullie eigen leven. Denk na over je woning, relaties, je lichaam, je geest en je emoties. Met elk van deze dingen, doe wat er gedaan moet worden. Regel eerst je eigen werk. Als je dan nog energie over hebt, mag je anderen gaan helpen. Maar merendeels zal je volledig bezet zijn met voor jezelf te zorgen en met mededogen toe te kijken als anderen door datgene heen gaan waar zij doorheen moeten gaan.
De begeleiding deze maand is om “je met je eigen zaken bezig te houden”. Gebruik dit als je spirituele mantra gedurende de maand. Houd je met je eigen zaken bezig en dat zal jou in staat stellen om je healing te doen, geaard te blijven, en ruimte te maken voor anderen om te creëren wat zij moeten creëren om het leven te leven dat zij deze maand moeten.
Nogmaals zullen wij jullie eraan herinneren, dit is een wijd open ruimte die gevuld is met mogelijkheden en jullie als een menselijk ras zullen de mogelijkheid hebben te beslissen waar het mee gevuld wordt. Er is een geweldig, prachtig potentieel. De energie deze maand is volledig neutraal. Maak je niet teveel zorgen over wat de mensen schijnen te doen met de energie. Het gaat later allemaal veranderen. Dit is slechts een tijd voor jullie om je aan iets nieuws aan te passen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten