zondag, januari 15, 2017

Sterke “Koppige” Zielen - 15 Januari 2017 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos


Sterke “Koppige” Zielen
15 Januari 2017 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos 

Koppigheid heeft velen geblokkeerd. Ik weet dat, aangezien ik een zeer “koppige” ziel ben en dit is een prachtige eigenschap om te hebben … echter, wij moeten onze “koppigheid” accepteren en het bezitten - en dan hebben wij er kracht mee.
Aangezien de koppigheid vaak tegen onszelf kan zijn, kunnen wij onszelf en daarmee onze herverbinding met spirit naar de ziel in de mens blokkeren.  
Leer het te bezitten en te omhelzen, aangezien het een bron van veel kracht en grootsheid is. Omdat, wanneer wij het bezitten wij het los kunnen laten - wanneer we dit herkennen.
Loslaten als in, het “bezit ons” niet … het overmeesterd ons niet … het controleert ons niet … We moeten dit naar het innerlijke brengen en weten dat het OKË is om zoals dit te zijn, aangezien dit een deel van ons is en wie wij zijn.
Daarom, dit te accepteren en te bezitten staat ons de vrijheid in ons hart en onze ziel toe.

Van niet tegen onszelf in te gaan of onszelf te “bevechten” … door onze kracht en macht te her/erkennen …  ligt binnenin onze “koppigheid” of binnenin ons.
De vrijheid van zelf-bekrachtiging/machtiging van dit te bezitten kan een zegen zijn, aangezien de worsteling over het buitenste en binnenste in deze acceptatie en het bezitten hiervan er niet langer meer is.
Omdat er niets ‘verkeerd’ is in het koppig zijn wanneer wij onze innerlijke kracht toestaan op een positieve manier naar boven te komen van het claimen en bezitten van onze innerlijke kracht = zelf-bekrachtiging/machtiging.
Het is wanneer wij beseffen dat wij dit moeten bezitten, dit moeten omhelzen en dit dan extra moeten opladen met oprecht en eerlijk met onszelf te zijn, en dit maakt deel uit van ware Verlichting.
Er is ware vrede en bekrachtiging/machtiging te vinden in dit Goudklompje. Van het/ons Gouden Innerlijke Licht.
Omdat wanneer wij dit bezitten wij er “macht” over hebben … en dit dan niet langer meer “ons controleert”.
Zoals zo vaak moeten wij ‘de knuppel neerleggen’ en ermee ophouden onszelf ervan langs te geven of onszelf een “moeilijke tijd” geven.
Wij moeten ALLES van onze prachtige en schitterende facetten omhelzen … waarvan “koppigheid” er gewoon eentje is en dus zeer krachtig is wanneer wij komen vanuit een ruimte van Onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid en Oprechtheid/Eerlijkheid.
Anastacia
Ascension Guide/Teacher
Multi-Dimensional Ancient Earth Master
Trailblazer/WaySeer
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved – 2017 Anastacia Kompos - https://www.facebook.com/Blue-Beyond-256942717835847/ - Please feel free to share this post and others in their entirety.

1 opmerking:

  1. Dit had ik net even nodig. Volgens mij word je uiteindelijk van koppig eerder eigenzinnig, waardoor je vanuit jouw innerlijke weten anderen inspireert in plaats van de discussie aan te gaan... daar ga ik me voor inzetten.

    BeantwoordenVerwijderen