dinsdag, januari 10, 2017

“Nieuwe Energieën en Contact wordt gemaakt vanaf Venus” - 9 Januari 2016 / Jenny Schiltz



“Nieuwe Energieën en Contact wordt gemaakt vanaf Venus”
9 Januari 2016 / Jenny Schiltz

Dit is echt een opwindende tijd. Ascentie is in volle gang. De energieën zijn aan het verhogen naar niveaus die we nog nooit eerder ervaren hebben. Wij ontvangen nu energie dat rechtstreeks vanaf Venus naar ons gestuurd wordt (wanneer persoonlijk contact gemaakt is - beluister/bekijk daarvoor de video onderaan deze post) Deze energie is pure Liefde en het helpt ons om zelfs duidelijker alle gebieden in onze persoonlijke en collectieve wereld te zien die niet resoneren met deze frequentie. Wanneer we het eenmaal zien kunnen we het dan healen en veranderen.
Een wezen van Venus begon op 23 December contact met mij in de droomstaat te maken. Het wezen dat naar mij toekwam had symbolen op zijn bordeauxrode gewaad staan die gloeiden. Ik probeerde toegang tot hen te krijgen buiten de droomstaat maar was tot nu toe niet in staat daartoe. Het schijnt dat we door een ijkingperiode heen moeten gaan, zodat wij de frequenties die gegeven worden kunnen accepteren en begrijpen.
Op eerste Kerstdag tekende mijn dochtertje met haar nieuwe stiften en zij liet mij een tekening zien die zij voltooid had. Zij zei dat het voor mij was en ik merkte onmiddellijk de symbolen op en zij kwamen overeen met wat ik in de dromen gezien had. Zij vroeg mij of ik hen op facebook wilde zetten omdat, zei zij, mijn vrienden hen moesten zien. Ik ondervroeg haar over hoe zij wist deze symbolen te tekenen en zij vertelde mij dat zij gewoon wist dat ze dat moest. De symbolen staan bovenaan deze post.

Mijn volgende ervaring met dit wezen kwam in meditatie. Dit is waar hij uitlegde dat hij van Venus is en beschouwd wordt deel uit te maken van het Engelachtige Rijk, maar van “een ander huis” was dan waar wij voorheen toegang tot hadden. Hij vertelde mij dat ik hem Heer Tolin kon noemen. Hij legde uit dat hij en zijn groep nu in staat zijn om toegang tot de Aarde te hebben en hulp te geven aan het ascentieproces.
Vind hieronder alsjeblieft een korte video waarin een grotere uitleg en suggesties gegeven worden aangaande hoe contact met deze groep te maken. Ik hoop dat jullie allemaal in goeden doen zijn en vrede en evenwicht vinden in de energieën. Dank je wel aan allen die dit werk delen, het betekent de wereld.
Jenny.


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2017 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

2 opmerkingen: