vrijdag, januari 20, 2017

LiefdeLicht-Energie: De Stijging is Vandaag Exponentieel!! - 20 Januari 2017


LiefdeLicht-Energie:
De Stijging is Vandaag Exponentieel!!
De Diagrammen van 19  t/m 20 Januari
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

Voel je deze stijgingen van de LiefdeLicht Energie in je Lichaam? Voel je deze sterk of nauwelijks? Velen hebben te kampen met extreme vermoeidheid, griepachtige symptomen, slapeloosheid of een onderbroken slaappatroon, pijn in de gewrichten, vooral veel last van nek- en lage rugpijnen, duizeligheid, hoofdpijn, jeuk, tijdelijk slecht zicht, het zien van lichtflitsen (als het ware binnenin de ogen), oorsuizen, misselijkheid, slechte spijsvertering, maagzuur, hartfladderen (onregelmatig hartritme) enzovoorts… Een ieder ervaart dat wat voor hem/haar op dat moment passend is. Als je niet tot nauwelijks iets voelt, betekent dit niet dat je ‘de boot mist’, het geeft alleen maar aan, dat jij je op een punt in je proces bevindt waarin je momenteel weinig tot niets voelt. Een ieder van ons bevindt zich in een ander stadium van de transformatie/transmutatie/ascentie en je doet er goed aan geen vergelijkingen te trekken tussen jezelf en anderen!
Houd van jezelf, respecteer jezelf en houd je hart open. Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink voldoende water! Rust wanneer je lichaam aangeeft dat het dat nodig heeft…
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.

4 opmerkingen:

 1. Dag Cobie,
  Ja, ik dacht het al, want gisteren (20/01) heb ik gans mijn huis gekuist, en daarna toch nog tot 04u wakker gelegen...er was ZEER veel zinderende stroom gisterenavond en vannacht!
  Grtjs, Emelle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, en ook vandaag de 21ste was er weer behoorlijk wat bijgekomen, maar die statistieken doe ik wel weer bij de volgende keer....

   Verwijderen
 2. de 22e had ik anderhalf uur enorme last van mijn hart ernstige hartkloppingen en nog steeds heb ik heel weinig energie.. heeftd at hier mogelijk mee te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat kan hier inderdaad mogelijk mee te maken hebben. Ik zou je aan willen raden om de grafieken bij te gaan houden op de Duitse site, en dat je dan jezelf in de gaten houdt, als de stijging van de energie aanzienlijk is. Ook gisteren, 4 februari, was er weer een aanzienlijke stijging.

   De url van de Duitse Site kan je onderaan het artikel vinden.

   Verwijderen