dinsdag, januari 24, 2017

Je Goddelijke Missie Drukt op Jou: Luister naar Je Innerlijke Stem - 23 Januari 2017 / Sophie Bashford


Je Goddelijke Missie Drukt op Jou: Luister naar Je Innerlijke Stem
23 Januari 2017 / Sophie Bashford

Er is een gigantische hoeveelheid aan de gang “Daarbuiten”. Dit is altijd het geval: het uitwendige, aardse leven gebeurt en wij zijn hier om ermee om te gaan. Als een gevoelig persoon die ontworpen is om zeer zuiver afgestemd te zijn op Spirit, moet een belangrijk element van je reis toegewijd zijn te luisteren naar “Hier binnenin”.
“Hier binnenin” is de rustige stem van de goddelijke ziel. “Hier binnenin” is het bewustzijn van de hogere wijsheid. “Hier binnenin is de heiligheid van het Zijn. “Hier binnenin” is de intuïtieve, voelende, diep-verbonden bron van Levensenergie.
Wijze mensen weten dat “Daarbuiten” altijd geregeerd wordt door “Hier binnenin”. De uitwendige staat en ervaring wordt gecreëerd door de inwendige staat en ervaring.
Om een kracht te zijn voor vrede en healing, moet je toegewijd zijn om opzettelijke vreedzaamheid en helende goedgunstigheid te creëren en te handhaven binnenin je eigen Zelf.
Dit betekent niet dat je het doel hebt van een Boeddha-achtige aanwezigheid te verwerven en te allen tijde uit te stralen. Het betekent dat je in uitoefening bent. Het betekent dat je toegewijd bent aan het “Hier binnenin” - het innerlijke proces van spirituele verbinding - en weet dat het de bron van jouw Geschenk aan de planeet verstrekt.

Wanneer je eenmaal aandacht begint te schenken aan het “Hier binnenin, zal je als vanzelf dat wat je kiest om deel van uit te maken “Daarbuiten” verschuiven. Je vibratie beweegt en zuivert, en je bent bewust van wat je creëert en kiest in je leven.
Je kunt ook niet de natuurlijke begeleiding van je Ziel vermijden. Je kunt niet het Levensdoel vermijden waar je mee instemde om te ondernemen gedurende dit leven. Je kunt de zaken/kwesties en gevoelens niet vermijden die je weggeduwd hebt om onbewust aangaande je doel te blijven.
Je mag gewaarworden dat het nu een tijd is waarin je behoefte om aandacht te moeten besteden aan “Hier binnenin” bezig is overweldigend en dringend te worden.  
Dit is een meervoudig verzoek van het Universum, van je Hogere Zelf, van je Ziel.
Je bent nodig.
Je Licht is nodig.
Je Waarheid is nodig.
Je Stem is nodig.
Jouw Ontwaakte Staat van Zijn is nodig.
Stel dit proces alsjeblieft niet in vraag.  
Het is allemaal “Hier binnenin” geregeld, niet “Daarbuiten”.  
Het begint met te luisteren naar wat je hart zegt.
Het gaat verder met te luisteren naar wat je hart zegt.
Het ascendeert enorm wanneer je eenmaal handelt naar wat je hart zegt, ondanks het angstig zijn.
Je moet je oren op de grond van je Ziel te luisteren leggen, en nu heel goed luisteren.
Je wordt bijgestuurd, je wordt gezuiverd om voor zeer Hoge doeleinden gebruikt te worden.
Zou er een tijd kunnen ZIJN waarin de Aarde je volledige kracht en doel meer nodig heeft?
Zou er een tijd kunnen ZIJN waarin de mensheid jou nodig heeft om vanuit je ware Licht te leven, en deze verlichtende gloed wijd en zijd te verspreiden.
Zou er een tijd kunnen ZIJN waarin het belangrijker was om te luisteren naar wat jouw bestemming jou vertelt?
Je moet stil zijn en luisteren. Je moet pauzeren, de tijd nemen om met je diep vastgehouden gevoelens te zijn, die zoveel belofte bevatten.
Je moet de discipline uitoefenen om innig met je innerlijke wereld te worden, omdat dit is hoe jouw Goddelijke Plan zich ontvouwt.
Stop. Ga in/naar de “Hier binnenin” plaats die je zo vaak vermijdt om in te verblijven. Ga in je lichaam en hoor de boodschappen van je lichaam.
Voel je gevoelens zonder oordeel of dat je het verstand de vrije loop over hen laat krijgen.
Zet de TV uit, de radio, de computer, de telefoon.
Je Ziel/Hogere Zelf heeft je nodig.
Je Ziel/Hogere Zelf heeft je aanwezigheid, je volle aandacht nodig.
Denk er altijd aan, “Hier binnenin” is de sleutel tot alles.
Te proberen om idioot en uitputtend het “Daarbuiten” te controleren zal nooit werken, totdat je aandacht schenkt aan de innerlijke krachten; totdat je thuiskomt naar je inwendige ruimte; totdat je de emoties geneest die aldus dringend gevoeld, gezien, waargenomen worden, en dat ervan geleerd wordt.
Op dit moment, drukt je Goddelijke Missie op je.
Aan jou wordt gevraagd afleidingen buiten te sluiten, al zal het alleen maar gedurende tien minuten per dag zijn, en diepgaand te luisteren naar je Ziel/Hogere Zelf.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017 All Rights Reserved - Sophie Bashford: Please share respectfully using the button below, with full credit to the author. Please add active links to this Page and to the website. Please do not reproduce without permission on websites, blogs or other promotional platforms. https://www.facebook.com/sophiebashfordintuitive/posts/1241271072613404

7 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mee eens dat dit het Universum niet is, dit is een artikel geschreven door Sophie zelf, anders zou ze vermeld hebben wie zij channelde.

   Dit zijn haar bewoordingen, en het is wel eens goed de nadruk te leggen op dat wat we moeten doen. We weten allemaal dat de 'halfzachte' benadering niet altijd werkt.

   Sommige mensen zijn dit nodig, anderen niet. Ik kan hier in ieder geval wel achter staan, want ik zie/hoor nog heel veel mensen die ontwaakt zijn die gewoon doorgaan met alleen maar naar het externe te kijken, zonder te ontdekken dat zij het zelf zijn die hun werkelijkheid scheppen.

   Ook hier geldt, resoneert het niet, schuif het terzijde, maar veroordeel het niet. Laat ik heel duidelijk zijn ook, ik weet waar je vandaan komt, ik ben daar zelf ook geweest en ik heb zelf ook eventjes gedacht waarom nu het gebruik van het woordje 'moet', maar heb toch besloten dit te vertalen, omdat we niet allemaal gelijk zijn.

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We houden elkaar spiegels voor, ik jou en jij mij ... In deze echter wist ik heel goed waar ik mee bezig was. Ik weet wat mij triggert in deze, maar wil daar echter niet publiekelijk over spreken, weet jij wat jou triggerde om te reageren zoals je deed? Waarom denk jij uberhaupt mij wakker te moeten schudden na alles dat ik inmiddels vertaald en geschreven heb? En nee, ik hoef hier geen antwoord op ... het gaat me tenslotte niet aan...

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen
 3. het is niet gemakkelijk om je gevoel te volgen,ik weet waarover ik spreek ,ik geef dank dat je dit hebt gedeeld,heel waardevol en een bevestiging voor mij,groeten vanuit het hart,Antonicum

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En jij dank je wel voor deze reactie ♥♥♥

   Verwijderen
 4. Hallo Wanna see,
  Dit artikel is bedoeld voor mensen die klaar zijn om in hun innerlijke stilte te stappen, bij triggering al hun daar aanwezige ballast te doorvoelen, ter plaatse te laten oplossen met Hulp van de violette vlam en het witte Licht, om klaar te zijn om het zuivere goddelijke Licht in zich te voelen stromen, en echt diep liefdevol te worden, en hun lichaam stilaan te genezen en sterker te maken.
  Eens je 'overgave' gedaan hebt, wordt alles 'overgenomen' en wordt er voor jou gezorgd, idd zoals "de vogeltjes en de bloemetjes":--> er kan jou niets kwaads meer overkomen. Hetgeen je materieel nodig hebt op je pad, hoe onwaarschijnlijk ook.
  Het zenuwstelsel wordt aangepast, stilletjes aan, en uiteindelijk kan de ziel afdalen en een vredevol, gelukzalig leven leiden, in alle vrijheid, dat is ons aller doel.
  Er werden in dit artikel misschien iets te harde woorden gebruikt zoals 'idioot' en zo, maar de grondtoon is juist, vroeg of laat worden we 'gedwongen' om naar binnen te gaan àls we onze ziel willen laten indalen in dit lichaam, maar dat gebeurt alleen als we klaar zijn!
  Je hebt gelijk Wanna see, als iemand in alle vrijheid de baas wil blijven en controle wil blijven hebben over zijn buitenwereld, dan is dat idd zijn vrije wil, en deze mens zal zeker geen aanmaningen krijgen vanuit het Universum, want ons ontwikkelings-niveau is gekend tot in het kleinste detail.
  Degene die nog niet klaar is om de negatieve emoties te doorvoelen in zijn stille ruimte moet dat zeker niet doen...voor die mensen wordt op een ander manier gezorgd, en ze krijgen dan later alle tijd die ze nodig hebben, zonder oordeel.
  Zelf doorvoelde ik mijn ballast en doorstond alle tests... en mag al spelend van dienst zijn voor de mensen die op mijn pad gezet worden.
  Het is een verademing om na alle 3D.-miserie een steeds diepere tevredenheid te voelen en steeds meer gelukzaligheid en vreugde te voelen stromen vanuit mijn hart in mijn ganse lichaam...
  Als vroegere hippie zeg ik: "God is THE best drug EVER!"
  Veel groetjes,
  Thx Cobie, love you! :)

  BeantwoordenVerwijderen