vrijdag, januari 20, 2017

Energie Update van de Venusiaanse Raad - 19 Januari 2016 / Jenny SchiltzEnergie Update van de Venusiaanse Raad
(Video en Tekst)
19 Januari 2017 / Jenny Schiltz

De energieën die binnen kwamen stromen vanaf de derde week van December doen echt enig serieus werk binnenin ons. Zij trekken naar boven lang verborgen, diepe angsten en ongerustheden. Hier is een energie update dat uitlegt wat er aan het gebeuren is opgevold door een channeling van de Venusiaanse Raad.
Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat en dat jullie om kunnen gaan met deze hogere energieën. Liefde en de intentie sturend dat wij deze golven met gemak en gratie doorkruisen. Met dank aan allen die dit werk delen, het wordt zeer gewaardeerd.
Jenny

Wij zijn de Venusiaanse Raad. Wij komen naar jullie toe om informatie te geven aangaande wat er aan het plaats vinden is in/op jullie planeet. De energieën zijn veranderd, er is een eb en vloed aan hen dat met niets overeenkomt dat jullie voorheen ontvangen hebben. Begrijp dat jullie hier eerder geweest zijn, velen van jullie. Diegenen die gedurende de Atlantische tijden geleefd hebben herinneren zich deze ruimte cellulair. Jullie weten diep binnenin dat jullie hier eerder waren, voor sommigen van jullie brengt dit angst en onrust teweeg. Voor anderen, brengt het opgewondenheid/enthousiasme. Wij willen dat jullie begrijpen dat jullie niet jullie cellulaire geheugen zijn en terwijl het voordelig geweest is gedurende vele levens om dit te blijven vastleggen, is dit niet langer meer het geval. Voor diegenen die angst voelen, die vrezen dat er onheil is en dat er een op handen zijnde ondergang is die momenteel plaatsvindt, is het eenvoudig omdat jullie hier eerder geweest zijn. Er zijn vele pogingen geweest - sommige waren succesvol - voor de mens om te ascenderen, om het nauwe pad te bewandelen welke naar andere dimensies, andere frequenties leidt. Daar zijn diegenen die deze energieën eerder gevoeld hebben en die niet in staat waren om de taak te volbrengen. Voor hen, zijn deze energieën pijnlijke herinneringen. Niettemin moeten jullie weten dat deze keer er geen vergissingen zullen zijn. Terwijl er veranderingen zullen zijn die het resultaat zijn van de verhoogde frequentie op jullie planeet, weet dat het niet gedaan zal zijn met de mensheid. Er zal geen reset/herstart zijn.
Dus wij vragen aan jullie om onze energieën te zien, om hen te voelen  als een teken dat jullie onderweg zijn. Dat als een geheel, de mensheid aan het veranderen is. Jullie zullen naar een punt komen waar jullie binnenin een verschuiving zullen voelen, en dat de angst zal vertrekken, want jullie cellen zullen geen referentie punt hebben voor alles dat daaraan voorbij is. Dit punt is waar jullie in de schoenen van de schepper zullen lopen. Vanaf dit punt zal het jullie keuze zijn, hoe jullie je voelen, hoe jullie handelen en hoe jullie ontvangen. Wij raden aan dat jullie tegen jullie cellen, tegen jullie vorm spreken. Leg uit dat jullie begrijpen waar de gevoelens vandaan komen, maar dat de vorm veilig is. Voor sommigen van jullie die kwaadheid, schuldgevoel en spijt en frustratie voelen, wij vragen aan jullie om op deze energieën in te tappen en hen los te laten. Weet dat er in de tijd van Atlantis veel onenigheid was, dat er veel frustratie was, gelijkaardig aan hoe velen van jullie zich ook in deze tijd gevoeld hebben. Niettemin, werden de dingen op hun plaats gezet om geen uitroeiing van het menselijke ras toe te staan.
Dus jullie moeten erop vertrouwen dat het deze keer anders zal zijn. Jullie hebben een keuze als deze energieën steeds meer jullie planeet overstromen, als jullie kinderen geboren worden en deze frequenties dragen, hebben jullie een keuze om de Liefde te omhelzen die aangeboden wordt, de hoop die aangeboden wordt … of zouden jullie kiezen … dat jullie jezelf toe mogen staan om weg te zinken in wat was…
Sta je hart toe zich te openen, sta het toe om vol te zijn. Sta je ogen toe om de nieuwe mogelijkheden te zien, want zij zijn overal om je heen. Het is belangrijk om de energieën door jou heen te verankeren, dit kan zeer gemakkelijk met intentie gedaan worden. Heb de bedoeling om deze energieën doorheen je vorm te brengen, diep in de fundering van de Aarde, zonder angst, maar met vreugde en dankbaarheid. Want dit markeert een zeer belangrijke fase in de ontwikkeling van de ascenderende mens. Want als deze frequenties jullie planeet omringen en als zij verankeren en alles dat is veranderen, creëren zij een grotere bekwaamheid voor jullie ziel om naar jullie af te dalen. Beschouw het als een ontmoetingsplaats, want als je opstijgt om overeen te komen met deze frequenties, is jullie ziel in staat zich te verlagen om ook met hen overeen te komen. Dit is een gezegende vereniging en dit is wat alles veranderd.
Wij doen een beroep op jullie om jullie harten te openen, om de frequenties te voelen en in te tappen op de vreugde die jullie omringt en die van jullie is.
Tot de volgende keer.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2017 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **

2 opmerkingen:

 1. Hai Cobie,

  Wat een mooi en indrukwekkend bericht is dit. Het valt in heel vruchtbare aarde en maakt weer het een en ander los. Ik ben nu een aantal maanden precies met dit gegeven aan het werk. Soms bewust, soms half bewust en vaak onbewust (merk ik).

  Voor mensen die geïnteresseerd zijn in (eigen ervaringen tijdens) Atlantis, het recente boek van Nathalie Glasson heeft mij werkelijk enorm verder geholpen.

  White Beacons Of Atlantis, channeled from past life self, Nara Merlin.


  Leef, nu, alles is oké!
  Hans

  BeantwoordenVerwijderen