woensdag, januari 04, 2017

De Ascentie Energieën van Januari ~ De Smaak van 2017 - 31 December 2016 / Jamye PriceMaandelijkse Energieën
“De Ascentie Energieën van Januari ~ De Smaak van 2017”
31 December 2016 / Jamye Price

December terugblik
December begon met een emotionele intensiteit die bewoog in/naar een emotionele onthechting voor velen. Dit is een voorloper op de energie van 2017.
December initieerde enige diepe patronen die een nieuwe laag van verschuiving in de mensheid begon, echter, dat is niet zichtbaar aangaande de externe ervaring. Ik zag patronen van misbruik oplossen naar nieuwe niveaus terwijl innerlijke verandering doorgaat naar de oppervlakte te stijgen en op te lossen.
Dit is het stromen van deze tijden - als de mensheid ascendeert, wordt de onenigheid eruit geschud en in/naar een nieuwe vorm gevormd. Een nieuwe jij, een nieuwe vereniging.
De energie van december bood oefening in zelfverzorging. Lerend om onze eigen bron van ondersteuning te zijn, zelfs terwijl het passend en noodzakelijk is bij tijden om ondersteuning te geven en te ontvangen.
Dit is waarom Ascentie gaat over het bewust en actief gefocust te zijn op het Licht, de kwantum informatie, je innerlijke wereld - omdat dat is waar de echte verandering begint. De focus op je gedachten en emoties gaat over het gebruiken van je kracht om je Leven van binnenuit te hervormen, in het kwantum rijk. Vrede en geduld zijn de sleutel om het nieuwe, het weten, in de chaos van de huidige menselijke conditie te creëren.
December luidt een traject van keuze in dat het pad van verbinding veranderd. ;o) Een stilte in de chaos.

2017 Overzicht
Areon noemt 2017 Het Jaar van Het Gemachtigde/Bekrachtigde Soevereine. In de menselijke ervaring zijn dualiteit, afscheiding, en de fysieke conditie duidelijk. Maar zij zijn niet het hele verhaal. De Goddelijke Menselijke ervaring omvat ook de eenwording met het subtiele rijk van eenheid, verbinding, en onvoorwaardelijkheid. 2017 zal Lichtwerkers oproepen om hun innerlijke uniekheid en kracht stoutmoediger te eren. Het is een taak binnenin.  
Gemachtigd/Bekrachtigd Soeverein
HET eert je uniekheid. In alle tijd/ruimte, ben je uniek. Met al je parallelle levens, je tijdloosheid, je eindeloze natuur - je unieke perspectief voegt toe aan de totaliteit van de perfectie welke het leven is. Eer jij je uniekheid en alle prachtige uniekheid om je heen? Dat wat jou beroert naar mededogen, naar moedigheid, naar een nieuwe richting, naar een nieuwe verbinding?
GEMACHTIGD/BEKRACHTIGD eert je werk. In dit rijk van tijd en ruimte, leidt je unieke perspectief jou naar een unieke keuze, wat jou leidt naar een unieke actie. Het is altijd voor jou beschikbaar in het innerlijke rijk. De verleden tijd van gemachtigd/bekrachtigd is een aanwijzing naar deze tijdloosheid. Je bezit het al. Verkondig het!
SOEVEREIN eert je goddelijkheid. Jij bent de opperste heerser van je innerlijke domein, het rijk binnenin, hetgeen jou verbindt met de Eenheid, het potentieel, God, onvoorwaardelijkheid, en Liefde - ongeacht wat de uitwendige omstandigheden ook presenteren. Je houdt zitting binnenin, de ultieme beoordelaar, heerser en beslisser van je innerlijke rijk. Domineert het uitwendige jou, of kies je innerlijke actie (interactie)? Het is jouw verantwoordelijkheid.
De Smaak van 2017
Omdat er een verhoogde focus is op de innerlijke machtiging/bekrachtiging en het eren van je soevereiniteit in 2017, kunnen wij verwachten door te gaan met de mensheid meer te zien polariseren. Voor velen zal dit eruit zien als strijd, verdeeldheid en chaos, maar voor anderen zal het meer een ervaring van het subtiele rijk zijn. Zoals een begrip over meningsverschillen en potentiëlen voor een actualisering van de keuze.
Er gaan waarschijnlijk behoorlijk veel verrassende ervaringen zijn in het alledaagse. Jullie Lichtwerk zal zijn om te zoeken naar de potentiëlen die zich aan het vormen zijn. Aan mij wordt deze polarisering getoond als een celdeling - verdeling is levensdoorgaand, uitbreidend, een nieuwe “generatie”. Niettemin is er een verbinding met het geheel en wat er op een groter niveau gecreëerd wordt, dat is de bredere waarheid. Jullie zijn de toekomst aan het creëren. Laat de buitenwereld jullie vibratie niet in de war brengen. Areon zegt dat deze polarisatie aan zal voelen als “grotere gaten”, dus ben de verbindingsbrug.
Streef in 2017 bij tijden naar meer emotionele onthechting, meer ah-ha momenten, en ja, meer disharmonie loslatend (waarschijnlijk sterker in de eerste 4 maanden van het jaar). Dit mag bij tijden aanvoelen als grotere golven die sneller voorbijgaan, dus in het midden van verandering houd je ogen op de prijs van meer vrijheid en bekrachtiging met iedere verschuiving. Voor anderen (of op andere tijdstippen), zal 2017 meer neutraal aanvoelen, zoals “dat je daar geweest bent en het gedaan hebt”. Het mag je verrassen dat je niet meer overstuur raakt met omstandigheden. Markeer je vooruitgang en creëer vanuit dit meer gemachtigde/bekrachtigde standpunt in plaats van een reactie van angst.
Streef naar een meer duidelijke visie binnenin, dat je focus jou overzichtelijkheid kan brengen, met minder angst voor, “Doe ik het goed?” Er wordt een eenvoudige doch krachtige oefening in de bovenstaande video aangeboden.
2017 zal enige tests aanbieden van persoonlijke verantwoordelijkheid, dus observeer je integriteit, je intenties en je motivaties. Deze bekwaamheid voor oprechte zelfobservatie en het evalueren van verandering is een krachtig, krachtig, krachtig onderdeel van de Ascentie. Kan je dat doen zonder negatieve be/veroordeling of angst? Een zwak ego zal vermijden (onderdanig zijn) of afleiden (overheersend zijn), dus als je zowel uitdaging als triomf met meer gemak kunt observeren,  zal je meer snelle en gemakkelijkere verandering gewaarworden. En verandering is constant.
Ik voel ook de één of andere opwindende ondersteuning in 2017 dat op heel veel manieren aanvoelt als de schone lei/reset energie die in 2016 naar de oppervlakte bleef komen (niet één van de gemakkelijkste jaren!) Ik voel specifiek een krachtige golf hiervan in Februari komen.
Dit allemaal creëert een meer gemachtigde/bekrachtigde jij, die meer ‘in het moment’ is, in plaats van te reageren vanuit angst voor het verleden of de toekomst. Wat ons recht in/naar de energieën van Januari brengt…
Januari Energieën
Er is een patroon van overheersende/onderdanige loslating, hetgeen een diepe golf is. De meesten kunnen de beweging ervan nog niet zien. 2016 bracht heel veel loslating als jij jezelf verfijnde en ophelderde (het Jaar van Overzichtelijkheid). Het creëerde een momentum van een mensheid die opstond op manieren die niet altijd mooi of gemakkelijk was. Deze golf zal doorgaan te groeien.
Er is een patroon van “mogelijk maken” die aan het veranderen is. Het begint met een loslating van vroegere trauma’s die een machteloosheid of breuk binnenin instelden, die je blijven laten wisselwerken vanuit vroegere angst. Het verleden, ongeacht wat er zich voordeed, biedt het potentieel van gemachtigde/bekrachtigde ondersteuning voor het heden, wat de toekomst opbouwt.  
Heel veel gevoelige mensen, Lichtwerkers, empaten enzovoorts, waren overweldigd door de pijn en de omstandigheden van het verleden en reageren onbewust in plaats van in het heden te kiezen. Nogmaals, die bekwaamheid van zelfobservatie, zelfverzorging en het ondersteunen van jezelf in/naar verandering (zelfs wanneer je ondersteuning van anderen ontvangt) is een belangrijk deel van de veranderende mensheid.
Trauma Loslaten, Machtiging/Bekrachtiging Realiseren
Als je trauma loslaat, werk richting vergiffenis en neutraliteit, en streef naar meer vrede en gemak in je inwendige rijk, je bent tegelijkertijd je kracht en overzichtelijkheid aan het opbouwen. Als je loslaat, activeer je; als je activeert laat je los. Als je trauma loslaat, worden je “echte ogen” helderder en kan je de waarheid van je goddelijkheid zien. Hier komen we de kring rond. Je heelheid. Je Gemachtigde/Bekrachtigde Soevereiniteit verhuist omhoog naar een nieuw niveau in 2017, de energetica van Ascentie dwingt de mensheid in/naar meer machtiging/bekrachtiging. Jij bent een voorloper hiervan omdat jij je actief focust op je liefdevolle evolutie. Met grote macht, komt een grote verantwoordelijkheid. ;o)
In het algemeen mag Januari een beetje afleidend met activiteit aanvoelen, niettemin zal het een katalysator van beweging beginnen die een beetje weggenomen alsook diep mag aanvoelen. Je werk is altijd hetzelfde, handhaaf een positieve gezonde focus van Liefde, ondertussen dapper “geaard’ in de werkelijkheid zijnde. Dit verankert de nieuwe energieën en je inherente goddelijkheid in je leven en op Aarde, in plaats van patronen van vermijding creërend.
Je kracht is immens en nu mag je meer inwendige voortgang opmerken (na de workout van 2016!) en meer externe energetische ondersteuning. Geniet van de rustige momenten van januari. Zij zullen stille geheugensteuntjes zijn dat je op het juiste spoor zit. Dit is natuurlijker voor ons dan dat het soms aanvoelt. Liefde en verbetering zijn de natuurlijk aantrekkingskracht van het Leven.
Samenvatting
2017 gaat een snel-bewegend, intens jaar zijn op heel veel manieren. Niettemin voor diegenen op een pad van bewuste Ascentie, mogen jullie een gezonde onthechting opmerken (bijna verrassend na 2016!) die jullie helpt om meer neutraal en gefocust te blijven te midden van intensiteit. Dit zal jullie en de mensheid tot voordeel strekken.
Herinner jezelf aan het fantastische werk dat je deed in 2016 en weet dat 2017 een prachtig transformerend jaar van nieuwe aanvangen zal zijn (het is een numerologisch “1”jaar - een nieuwe aanvang) die jou oproepen om je te openen en de ondersteuning te ontvangen van het leven dat door jou heen stroomt. Jij bent het Leven in de menselijke vorm en bent voorbij iedere maatstaf geliefd. Zie dat in jezelf en in Al het Leven en blijf het Leven verbeteren met je gezegende aanwezigheid. Gelukkig 2017!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2017 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten