vrijdag, januari 27, 2017

De Ascentie Energieën van Februari ~ Februari Brengt een Opwaardering van de Hersenen - 27 Januari 2017 / Jamye PriceMaandelijkse Energieën
“De Ascentie Energieën van Februari ~ Februari Brengt een Opwaardering van de Hersenen”
27 Januari 2017 / Jamye Price

Januari terugblik
Januari had een interessant tempo en enige emotionele ondertonen eraan. Bij tijden was er een gevoel van een snelle beweging en voorwaarts gaand stromen, en vervolgens scheen het toe te stoppen en te vertragen (specifiek voor sommige emoties om te stromen). Over het algemeen, zal dit jaar van nieuwe aanvangen (2+0+1+7=1 in de numerologie) heel veel katalyserende energie voor verandering hebben.
Diegenen op het Pad van Ascentie worden opgeroepen naar een nieuw niveau van inwendige bekrachtiging/machtiging, aangezien wij ermee beginnen om meer energetische ondersteuning te hebben om het nieuwe te creëren. Er zal heel veel verandering zijn in dit jaar. Kijk voorbij aan het overduidelijke en het negatieve tegengestelde in/naar de liefdevolle potentiëlen die roepen om je focus en actie. Het zal inderdaad een interessante tijd zijn.
Februari Energieën
Februari brengt opwaardering van de hersenen.  Hoe het aanvoelt is meer als een mentale onthechting/afstandelijkheid voor velen. Ik ben een grote voorstander van Lichtwerkers die in hun lichaam geaard zijn, sterk genoeg om met de werkelijkheid om te gaan, en zich te focussen op het actualiseren van meer Liefde op Aarde, wat gebeurt als een resultaat van een sterke authentieke resonantie met bekrachtigende Liefde. Echter, de energie van Februari voelt een kleine beetje tegengesteld aan dat, hoewel het dat niet is. Het is een reset van de mentale focus en de gebruiken voor sommigen, dus voelt het een klein beetje meer onthecht/afstandelijk als je gewend raakt aan onthecht/afstandelijk mededogen zijnde de norm.

Februari brengt het potentieel voor meer mentale vrede, zelfs te midden van chaos (dat creatieve floreren van veranderende energie!).
Er zouden een paar manieren kunnen zijn dat je het opmerkt. Meer “helemaal ergens anders zijn (in gedachten)” en een rustige geest. Diepere of meer slaap. Minder bezeten energie. De routine activiteiten worden tijden op de automatische piloot, waar jij je minder zorgen maakt of minder nadenkt en gewoon stroomt. De bekwaamheid om iets te observeren dat eerder een emotionele reactie veroorzaakt mag hebben, maar nu handhaaf je een onthecht/afstandelijk mededogen. Ik voel ook zaden van creatieve inspiratie die in/naar een focus komen en die voelen zoals een rustige opgetogenheid (nee, deze zijn geen complete tegengestelden, zij gaan in feite prima samen J).
Enige Bedenkingen
Dit is geen onthechte/afstandelijk staat van vermijding, het is een stromen van de geest dat meer normaal wordt met de hart/geest verbinding en een kern van bekrachtigende Liefde. Dit is een reset energie welke niet precies hetzelfde mag aanvoelen wanneer je energie zich eenmaal opnieuw aangepast heeft aan een nieuw niveau van Mentale Soevereiniteit. Als je al de hart/geest samenhang tot een effectieve graad hebt, dan mag dit als een gemakkelijkere opwaardering voelen.
Als het leven jou ondersteund om in/naar een grotere samenhang te springen, mag je opmerken dat deze energie voelt als een mentale lus (herhalende gedachten en focus), wazig denken, uitputting, geïrriteerdheid, of vergeetachtigheid. Oordeel jezelf niet. Gebruik die prachtige geest om jezelf eraan te herinneren dat de huidige energieën werkende zijn om jouw vooruitgang te ondersteunen.
Neem het voordeel met enige ondersteunende acties: mediteer meer (zelf voor korte tijdsperioden), praat met een ondersteunende vriend(in), ga naar buiten de natuur in, krijg de één of andere energie healing of massage, focus op ondersteunend voedsel en water, doe oefeningen of dans, schrijf, wordt creatief. Sta je lichaam toe om zich opnieuw aan te passen en ondersteun dit stromen.
Je mag opmerken dat er emoties zijn die je tot uitdrukking moet brengen. Dit is je hart/geest samenhang die naar voren komt door een loslating van disharmonische ervaringen/herinneringen/trauma’s/overtuigingen. Ondersteun je stroom van gezonde emoties, krachtige Lichtwerker van Liefde! Als je kwaadheid of haat voelt, definieert dat niet WIE je bent, het definieert hoe jij je voelt over een bepaald gedrag. Als je die emotie op een gezonde manier laat stromen (tranen, beweging, expressie voor een ondersteunende luisteraar, constructieve conversatie, enzovoorts), sta je die emotie toe om in/naar geleerde lessen, wijsheid, een nieuwe kracht en duidelijkheid te transformeren. Anderszins blijft het onderdrukt in jou en creëert het een ontregeling/verstoring binnenin je. Je verdient het om goed te stromen en van het leven te houden. Jij bent krachtig, dierbare! Het leven wil dat je gedijt/floreert.  
Mentale Soevereiniteit
Dit is een krachtige tijd van het opwaarderen van het stromen van de mentale structuur om de grotere verbinding met de subtiele rijken te ondersteunen. Zij zijn er altijd geweest, echter, nu worden steeds meer mensen zich bewust van de wisselwerking met hen, in plaats van alleen maar op het leven te reageren.
Wanneer je mentale soevereiniteit hebt, ben je in staat om voorbij het overduidelijke in/naar de potentiëlen te kijken waar de op Liefde-gefocuste mensen het leven aan willen schenken. Jullie zijn de rust te midden van chaos, hetgeen een verbindingsbrug kan creëren naar nieuwe potentiëlen. Jullie zijn niet reagerend aangaande manipulatie en misleiding. Je voelt minder noodzaak/behoefte om tegen te werken of te vermijden en meer iets van een wens of verlangen om voorwaarts te gaan of iets nu plezierig is of niet (je vindt echter de één of andere vorm van vreugde in de reis).
Je raakt meer in staat tot zelfonderzoek, je aan te passen en verandering in je leven te creëren zonder onrust. Je bent minder in onbalans door degenen om je heen, en omdat je niet langer meer resoneert met dezelfde negativiteit, mogen zij ermee beginnen anders te wisselwerken. Mentale soevereiniteit staat je toe je hart duidelijker te horen en je van binnenuit te bekrachtigen. Dit staat je toe om met het leven te wisselwerken vanuit bekrachtiging/machtiging in plaats van een overheersende angst reactie.
Samenvatting
In dit Jaar van het Bekrachtigde/Gemachtigde Soevereine (volgens Areon), ondersteunt het Leven je om je individualiteit, je harmonieuze resonantie te verbeteren. Dit op diens beurt helpt jou je te verbinden met anderen en het leven vanuit die duidelijkheid/overzichtelijkheid en kracht. Het ondersteunt je creatieve en vreugdevolle stromen met het Leven. De energieën van Februari vergroten je mentale soevereiniteit terwijl je hart/geest verbinding groeit. Geniet van het proces van het openen van het stromen van je geest om de schoonheid te voorzien van het Leven dat tot bloei komt. Dank je wel voor alles dat jullie doen om de Aarde van binnenuit te verrijken. Heb een gelukkige Februari.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2017 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

1 opmerking:

  1. Lieve Cobie, dankjewel weer voor het vertalen en plaatsen; ik krijg er gewoon weer goede moed van! :D

    BeantwoordenVerwijderen