maandag, januari 30, 2017

De Arcturiaanse Raad - Een Beter Leven & Een Betere Wereld & Nieuwe Uitdagingen - 29+30 Januari 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Een Beter Leven & Een Betere Wereld
29 Januari 2017 / Daniel Scranton


“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wanneer je in staat bent om aan de huidige omstandigheden van je leven voorbij te kijken, wanneer je in staat bent om in plaats daarvan in het leven te voelen dat je voor jezelf creëert, is dat het wanneer je het schepperwezen wordt dat je voorbestemd bent om te worden. Wanneer je kijkt naar de wereldgebeurtenissen in het huidige moment, en je kunt hen alleen zien zoals zij aan jou verschijnen, dan laat je een kans schieten.  
Je laat een kans schieten aangaande een kans om te voelen voor de wereld die je creëert wanneer het ook maar is dat je ziet dat iemand onderdrukt wordt, wanneer het ook maar is dat je landen in oorlog ziet, wanneer het ook maar is dat je corruptie op de zakelijke of bestuur/regeringsniveaus ziet. Deze zijn je kansen voor uitbreiding. Deze zijn kansen om meer energie voort te roepen om iets anders te creëren, iets gloednieuws.
Je gaat alleen maar energie verspillen met tegen de corruptie die je ziet te schelden, en je gaat gewoon depressief raken als jij je focust op wat er voor jou niet werkt in je persoonlijke leven. Wanneer de dingen niet op de manier zijn die jij wilt dat zij zijn, moet je natuurlijk de emoties onder ogen zien die voor jou naar boven komen in reactie op deze condities, maar het is veel gemakkelijker voor jou om deze emoties onder ogen te komen met je ogen gesloten. En met je ogen gesloten, ben je niet gefocust op de omstandigheden en gebeurtenissen in je leven en in de wereld om je heen.

Je bent op jezelf gefocust. Dit is waar je de kans hebt om je eigen beleid door te voeren. Dit is waar je de kans hebt om je met je eigen dromen te verbinden, je eigen wensen/verlangens. En dit is de kans die je hebt voor te voelen voor wat je naar voren roept, en dan kan je die energie gebruiken om een beter leven te creëren, een betere wereld, een betere galaxy en universum voor alle wezens.
We zitten hier allemaal samen in, en wanneer je die energie voort roept en het toestaat te stromen, sluit jij je aan bij diegenen zoals wij, die niet alleen maar observeren en niet alleen maar onderwijzen. Wij co-creëren ook. Wij zijn jullie partners, en wij hebben net zoveel voordeel te behalen van jullie die een beter universum creëren als jullie dat doen. Dus wanneer je energie oproept, roepen wij energie op, en gezamenlijk creëren wij vrede, harmonie en Liefde doorheen dit prachtige Universum.

Nieuwe Uitdagingen
30 Januari 2017

Jezelf naar een nieuw punt in je evolutie brengen betekent, dat je een stap omhoog zet naar een nieuwe serie uitdagingen. Deze uitdagingen zijn wat jou een reden geeft om iets te voelen. Zij geven je een reden om energie voort te roepen. Zij geven je een reden om een keuze te maken. Zij stuwen je voorwaarts.
Dus wanneer je een nieuw punt bereikt in je evolutie, en je wordt bij jezelf gewaar met deze uitdagingen geconfronteerd te worden, nodigen wij je uit om het als vooruitgang te zien. Heel vaak zullen jullie naar jullie levens kijken en denken dat je iets verkeerd doet vanwege de uitdagingen die jullie recht voor jullie hebben liggen. Je zult denken, “Hoe heb ik dit gecreëerd? Wat doe ik verkeerd?” Of je zult denken dat je op de één of andere manier achteruitgaat, alsof de afwezigheid van uitdagingen is wat spirituele verlichting te kennen geeft.
Het is wat je met de uitdagingen doet wat ertoe doet. En zoals wij gezegd hebben, wanneer je verschuivingen maakt naar hogere frequentie bereiken, je deze uitdagingen voor jezelf plaatst omdat je iets wilt dat jou aanspoort. Of je het nu wel of niet aan jezelf toegeeft, de uitdagingen maken het leven interessant. Zij steken het vuur onder je aan.
Jouw uitdagingen zijn je vrienden, en wanneer je begint met hen op die manier te zien, verschuif jij je perspectief naar hen, en daardoor heb je meer succes met hen onder ogen te komen. Zodra je omschakelt van te geloven dat de uitdagingen betekenen dat je iets verkeerd doet naar te herkennen dat de uitdagingen betekenen dat je een niveau omhoog gegaan bent naar een nieuwe vibratie, zal je beginnen deze uitdagingen met gemak en gratie te hanteren. Je zult hen verwelkomen.
Je zult je vaardigheden willen polijsten als een schepperwezen door onophoudelijk de inzet te verhogen. Wanneer de uitdagingen groter worden, wordt er meer van jou geopenbaard. En wanneer meer van jou geopenbaard wordt, raakt meer van jou geïntegreerd. En dan begin je ermee jouw uitdagingen als je gehele zelf onder ogen te komen. Wanneer je in het aangezicht van hen kunt lachen, is dat het wanneer je weet dat je het spel met al jouw stukken speelt. Dat is wanneer je weet dat je op de top van jouw spel zit, en het is dus veel gemakkelijker om daar te komen dan je denkt.
Dus, terwijl je door je evolutionaire proces heengaat, ga je ontdekken dat meer en zwaardere uitdagingen zijn wat meer Licht en meer Liefde door jou heen brengt. En dat is de ultieme ervaring. Dat is waar jullie allemaal voor kwamen om hier te doen.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten