donderdag, januari 19, 2017

“Alles is Goed” - 18 Januari 2017 / Molly Brown


“Alles is Goed”
18 Januari 2017 /  Molly Brown 

Kort en krachtig. Ons Hogere Zelf mag behoorlijk druk zijn momenteel. Je mag meer rust nodig zijn. Het mag aanvoelen als een opwaardering of de zachtere loslatingen of, een periode van terugblikken. Het mag ook (doorgaan) rustig schijnen te zijn hoewel ik zal zeggen dat de A-Ha’s niet ophouden. Je mag je gewoon behoorlijk veel dingen realiseren gedurende deze tijd. Het voelt welzeker aan alsof een onbekende stap binnengeglipt is. Dit alleen kan een test/uitdaging zijn … of gewoon een moment. Een deel van deze reis is volledige acceptatie van wat het ook maar is dat je mag ervaren. Wetend en erop vertrouwend dat het het beste voor jou is, en voor het hoogste goede voor allen.
Als jij je rusteloos voelt, nou, werk het uit. Doe aan muziek, ga wandelen, doe iets dat geen deel uitmaakt van je dagelijkse routine … of doe een volgend dutje. Jawel! Ben aardig tegen jezelf en ondersteun/veranker de grotere ervaring. Onze hersenen/lichamen/universums zijn op een nieuwe manier online aan het komen. Dus denk er niet teveel over na aangezien dit alleen maar onze energie uitput. Ben ontspannen!Ik had een paar posten waar ik mee aan het werken was … doch … ik liet hen los. En nu, raak ik weer op gang. Dit is genoeg voor nu. Alles is goed … ga verder. Duim omhoog … weet je nog?
Deze reis geeft ons toestemming te healen, ons zelf te kennen, kwaad/verdrietig/gelukkig/creatief te zijn … wat het ook maar is dat je moet zijn in ieder moment. Is dat niet … geweldig?

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten