woensdag, augustus 31, 2016

Aartsengel Zadkiel - “Het Kompas van Liefde” - September 2016 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
“Het Kompas van Liefde”
September 2016 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en een Schare van het Engelachtige Rijk van Licht. Vandaag, wensen wij om het kompas van Liefde te bespreken.  
Heel veel energie verschuivingen gaan door jullie planeet te bereiken. Iedere keer dat er een verandering in de energie is, verandert het bestaande energiegebied om de nieuwe energie te accommoderen. Het oude patroon is aangepast om te kloppen met de nieuwe energie. Deze verschuivingen mogen situaties en kwestie voor jou naar boven brengen om te onderzoeken.  
Dit maakt deel uit van je ascentieproces en moet niet gevreesd worden. Het is eerder een kans voor jou om  die dingen te onderzoeken, te transmuteren en los te laten die je niet met je mee wilt dragen als je voorwaarts gaat op je pad van ascentie. Het is het onderzoeken van kwaliteiten en patronen van actie om te zien of zij overeenkomstig zijn met wie je op het moment bent en waar je wilt zijn. Het zou vergeleken kunnen worden met te kijken naar een kledingstuk om te zien of je het wenst te houden.
De kwesties die naar boven zullen komen in dit proces zullen afhankelijk zijn van het individu en waarvoor je kwam om te leren in deze incarnatie. Het mag variëren van kwaliteiten die je wenst los te laten, zoals angst of kwaadheid, of het mag kwaliteiten omvatten die je wenst te verbeteren, zoals mededogen of begrip. Het mag manieren omvatten waarop je reageert op situaties of doelstellingen of manieren van zijn/bestaan. Je persoonlijke situatie zal bepalen wat naar de oppervlakte stijgt voor onderzoek.

dinsdag, augustus 30, 2016

Ascentie Berichten - “Liefde Zijn; Vrede Zijn” - 28 Augustus 2016 / Kara Schallock


Ascentie Berichten
“Liefde Zijn; Vrede Zijn”
28 Augustus 2016 / Kara Schallock

We gaan door met doorgaande toevloeden van Licht downloads te hebben. Al dit Licht brengt steeds meer oude energieën naar boven die ons niet langer meer dienen. Oude overtuigingen komen naar de oppervlakte, samen met verdriet, waargenomen verlies, waargenomen verlatenheid en meer. Iedere keer dat je voelt dat iemand jou gekwetst heeft, laat het jou zien dat je nog steeds slachtoffer energie vasthoudt. Als je het niet loslaat, ga je door omstandigheden te creëren waarin je voelt dat iemand of iets jou schade berokkend heeft. Wij zijn geen slachtoffers! Als, echter, je nog steeds oude waargenomen kwetsuren draagt, zal je doorgaan meer omstandigheden te creëren die bewijzen dat je inderdaad een slachtoffer bent. Eén manier van wie dan ook los te laten waarvan je waarneemt dat zij je schade berokkend hebben (wat slachtoffer bewustzijn is en van het afgescheiden ego is) is om deze oefening te gebruiken, welke jullie beide bevrijdt van de verwikkeling, welke de destructieve cyclus gaande houdt. Het is een oefening van Vergiffenis en het afronden van oude karmische contracten. Het is ook een oefening van zelf-Vergiffenis en Vrijheid.
Het Opruimen van Oude Contracten
Ga in een meditatieve staat. Stel je aarding en bescherming op je eigen manier in. Centreer je in je Hartchakra. Word jezelf gewaar in een plaats van de Natuur. Vind een plaats om te zitten. Aan je rechterzijde is een klein kampvuur. Roep je Ziel naar je toe. Nodig je gidsen uit als je dat aldus wenst. Vraag je Ziel en/of gidsen om het contract tussen jou en degene die je kiest om los te laten, zij geven je een stapel papieren; alle contracten. Het contract met degene die je kiest om los te laten ligt bovenop; alle andere zijn gelijkaardige contracten van alle levensspannen die dezelfde energie dragen. Bovenaan het contract van degene die je bewust loslaat staat het woord “Contract”. Onderaan het contract staat jouw naam aan de linkerzijde, en zijn/haar naam staat aan de rechterzijde. Naast jou vind je een stempel met rode inkt; het zegt “Nietig Verklaard”. Pak het en stempel het bovenaan op het contract. Er is een andere stempel met rode inkt welke zegt, “van Nul en Generlei Waarde”. Pak het en stempel het bovenaan op het contract. Weet dat alle contracten van alle levensspannen ook nietig verklaard zijn. Neem nu de stapel papieren en scheur hen gemakkelijk doormidden en gooi hen in het kampvuur.
Vervolgens, wordt je geïnstrueerd om een stuk hout te vinden. Merk de omvang op. Vraag je Ziel en/of je gidsen om in het stuk hout alle contracten te gieten inclusief degene(n) die je kiest om los te laten. Breek het stuk hout in tweeën en leg het in het vuur.

Sandra Walter - Versnelling en de Zonsverduistering: De Keuze Maken - 29 Augustus 2016


Sandra Walter
Versnelling en de Zonsverduistering: De Keuze Maken
29 Augustus 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Velen hebben vragen gesteld over de aankomende tijdlijn verschuiving, zich afvragend of de Lichtstam een versnelling aankan, aangezien symptomen ietwat intens geweest zijn dit jaar. Laat ons voor de duidelijkheid een paar items opnieuw bekijken.
Een versnelling doet zich voor ongeacht onze keuze. Evolutie is evolutie. Wij ontvangen in September een derde golf van fotonisch Licht, de derde in een serie van golven bedoeld om ons voor te bereiden op de wereldwijde krachtige verschuiving in 2017. De eerste golf was in December/Januari, de tweede in April/Mei, en de derde arriveert in September. Al deze golven zijn gefocust op het versterken van de verschuiving in het bewustzijn en de Ascentie. Dit is een natuurlijke kracht van evolutie in voortgang. Hoe gezegend wij zijn om geïncarneerd te zijn gedurende deze fascinerende passage.
Tijdlijnen bieden uiteenlopende keuzes aan voor onze collectieve ervaring, en eindeloze mogelijkheden voor onze individuele ervaring. Jij bent je eigen Universum, echter, wanneer deelnemend aan een collectief bewustzijn op een planeet, voorziet de collectieve ervaring parameters voor jouw creatie in dat collectief.
Het hogere vibrationale collectief (diegenen die de 5D-12D codes en frequenties vasthouden in hun gebied) creëert een kwantum dynamiek, hetgeen de rest van het collectief verhoogd (de onontwaakten, ontwaakten aangaande samenzweringen, iedereen die niet deelneemt aan de Ascentie op een hartniveau - geen oordeel, zij creëren voor een poosje in dit proces evenwicht en benodigde uitdagingen) door de wetten van de kwantum fysica en Goddelijke Liefde (de frequentie waar dit Universum op opgebouwd is).

Van “Oh NEE!” naar “Wat Dan Ook” - 29 Augustus 2016 / Brenda Hoffman


Van “Oh NEE!” naar “Wat Dan Ook”
29 Augustus 2016 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Misschien voel jij je minder belangrijk door niets buitengewoons te voelen of zoals jullie zouden zeggen, “woo woo” (zweverig) gedurende dit energie seizoen.
Jouw bezorgdheid is dat je niet vooruitgaat zoals je wenst of dat je niet vooruit kunt gaan vanwege iets dat je niet opgeruimd of gedaan hebt dat anderen automatisch schijnen te doen.
Geen van jouw zorgen zijn accuraat. Je accepteert de nieuwe energieën van deze sterke verduisteringsperiode net zo volledig als ieder ander. Het is gewoon dat je minder te adresseren hebt, of de energieën zijn niet die energieën die je nodig hebt voor jouw uitbreiding in/naar de Nieuwe Jij.
Je pad is uniek. Aldus is het met energie uitbarstingen. Je zult die stukjes van welke energie uitbarsting dan ook die het meest geschikt zijn voor jouw wezen verzamelen.
Je accepteert volledig dat diegenen die met hun overgang beginnen, andere reacties op de energieën zullen hebben die de Aarde raken dan dat voor jou waar is. En je accepteert dat energieën die aan de Aarde geïntroduceerd worden, van de Aarde blijven om toegang tot te verkrijgen wanneer dat geschikt is. Niettemin, vrees je dat op de één of andere manier je wederom iets verkeerd gedaan hebt, want je voelt niet de diepte van de verschuiving die anderen rapporteren.
Jij bent niet hen, en zij zijn niet jou.

maandag, augustus 29, 2016

Je Kwestbaar Voelen - 28 Augustus 2016 / Maria Chambers


Je Kwestbaar Voelen
28 Augustus 2016 / Maria Chambers

Ik ben aan het “binge-watching” geweest (= gewoonlijk het langdurig achter elkaar bekijken van diverse afleveringen van één TV-show) van een oude TV-show op Netflix genaamd, Psych welke grappig, licht en onderhoudend is. Maar doorgaans is er dus veel actie en achtervolging van iets of iemand, en dus weinig van te stoppen en de rozen onderweg te ruiken.
De Eenvoudige Genoegens.  
Maar dat te doen zou vereisen open te zijn. En die openheid zorgt ervoor dat heel veel mensen zich aldus kwetsbaar voelen. Het zijn de vrouwelijke energieën van ontvangen, van gevoel en sensualiteit. En deze openheid is in het hart van ons Ascentieproces. De meesten van ons hebben zich afgesloten vanwege onze geschiedenis van aldus gekwetst te zijn, emotioneel en fysiek, toen wij onszelf toestonden open te staan voor Liefde. En niet alleen maar in dit leven, maar het is een galactisch verhaal. En dus nu dat er van ons vereist wordt dat wij ons openstellen voor spirit, voor onze eigen goddelijke zelf, om onze harten en onze lichamen open te stellen, zijn wij nog steeds afwijzend.
Ik weet dat ik mezelf tot een bepaalde graad afgesloten heb, en dat ik die Liefde niet vertrouw … aangezien de Liefde die ik ervaren heb grotendeels voorwaardelijk geweest is. Ik heb een paar traumatische gebeurtenissen ervaren welke hielpen om een diepere verbinding met mijn ziel op gang te brengen, omdat ik mezelf gewaarwerd op een muur te stuiten met werkelijk geen andere plaatst om naartoe te gaan. Maar tot aan dat punt, zei ik, “Nee, dank je wel, spirit, ik heb het prima hier … ik kan voor mezelf zorgen. Ik heb het al zolang zo gedaan. Nee, het is niet de meest vervullende ervaring maar ik loop op z’n minst geen risico van in de steek gelaten te worden of erger!”

Vanuit de Akashic Archieven September 2016 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 September 2016 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in September 2016 verwachten?
Deze maand brengt een diepgaand gevoel van stilte en leegte. Er is een gevoel dat er zoveel veranderd is, en zoveel nieuw is, dat jullie niet echt in staat mogen zijn om überhaupt veel te zien. Deze maand brengt een diepere innerlijke stilte die voor elk van jullie nogal anders mag zijn. Voor sommigen van jullie, zal de stilte uit verwoesting ontspringen. Het mag zijn dat iets zo schokkends gebeurd is dat jij jezelf sprakeloos gewaar mag worden. Voor anderen, mag de stilte komen vanuit een diep en koesterend gevoel van vreedzaamheid. Dit zal afhankelijk zijn van wie je bent en wat er in je leven gebeurt, en het mag afhankelijk zijn van hoe je reageert of hoe je aan collectieve gebeurtenissen deelneemt.
Ongeacht van wat er gebeurd is, is het gevoel van stilte het ding waar naar gezocht moet worden deze maand. In die stilte daar is diepgaande kracht. Dit is een tijd voor inzicht, en het is een tijd voor stille reflectie. Het is een tijd om te stoppen, terug te kijken, en in te schatten waar je geweest bent voordat je de volgende stappen voorwaarts neemt.
Er zal activiteit en werk zijn om gedaan te worden te midden van de stilte. Het is belangrijk om je bezig te houden met je leven en met de wereld. Echter, houd je ogen gericht op dat gevoel van stilte. Maak er ruimte voor in je alledaagse leven. Sla de kans niet over om te reflecteren/te overdenken. Je zult gewaarworden in September 2016, dat je een dagelijkse reflectie/overdenking moet hebben. Deze maand kan je jouw gebeden of je meditatie uitoefening niet overslaan. Je moet je spirituele uitoefening iedere enkelvoudige dag omhelzen, eraan werken, en eruit putten, zo niet ieder enkelvoudig uur.
Het ding dat je het beste zal dienen deze maand is om je spirituele uitoefening te nemen, wat het ook maar mag zijn, en het te gebruiken voor alles dat het waard is. Dit zal je helpen of je uitoefening eenvoudig of uitvoerig is, of het kort of lang is, of het alleen of met anderen is, en wat anders het dan ook maar mag zijn. Je zult het nodig hebben. Als je het zelfs voor één of twee dagen overslaat, zal jij jezelf echt worstelend en lijdend gewaarworden. Er is iets zo diep en resonant voor jullie aan het gebeuren, dat als je niet stopt en ernaar luistert, naar die diepe innerlijke boodschap welke in de stilte binnenin jou ligt, het in plaats daarvan naar je zal gaan schreeuwen. Stop en luister. Maak het gemakkelijk voor jezelf. 

Andrew Martin - Energie Voorspelling September 2016 - De Versnelling - VideoAndrew Martin
Energie Voorspelling September 2016
De Versnelling

Cobie: Maak kennis met Andrew Martin. Deze video (Engelstalig) is min of meer een kleine uitbreiding van de vertaalde boodschap die ik gisteren van hem op de Blog zette. In het begin is het herhalend, en later komen er nog een aantal goede ‘pointers’ voor ons naar voren. Hij praat snel en is druk, maar is beslist duidelijk en goed te volgen. Veel plezier…
Andrew Martin: Een paar dagen geleden kwamen mijn gidsen, De Verlichten/The Lighted Ones door met een gechannelde boodschap over hoe wij als een collectief een versnelde ascentie tijdlijn gekozen hebben. Wat betekent dit? Het kan heel veel dingen betekenen, maar één ding is duidelijk: het zijn onze keuzes vanuit een emotioneel en energetisch perspectief in het eeuwige nu moment welke onze ervaringen vormen. Zij deelden ook een zeer eenvoudige meditatie techniek om ons te helpen onze vibratie hoog te houden.

zondag, augustus 28, 2016

De Verlichten - De Versnelde Tijdlijn Werd Gekozen - 25 Augustus 2016 / Andrew Martin


De Verlichten
De Versnelde Tijdlijn Werd Gekozen
25 Augustus 2016 / Andrew Martin

Andrew: Ik heb een boodschap gekregen van de TLO (The Lighted Ones / De Verlichten) gedurende de laatste paar dagen over een versnelde ascentie tijdlijn voor September. Het is vreemd, omdat gedurende de afgelopen paar weken, ik geprobeerd heb om in September te turen om te zien wat er energetisch gaande is, aldus ik mijn Energie Update video voor mijn YouTube kanaal kon voorbereiden. Ik houd van het doen van deze video’s voor jullie en dus toen ik niet de energieën van September kon zien, was ik een beetje verbouwereerd.
Een paar dagen geleden, toen ik de boodschap over de versnelling kreeg, was ik opgewonden en nieuwsgierig. Opgewonden over het idee van de versnelling en van eindelijk een onderwerp te hebben voor de September video en ook nieuwsgierig over wat dat precies betekende. De energieën begonnen een paar dagen geleden binnen te komen en zij zijn GIGANTISCH! De details kwamen langzaam binnen gedurende de afgelopen week.
Vanochtend, zat ik met mijn ochtend koffie, en checkte ik in om te zien wat er op de agenda stond. Ik bleef de info horen over September en was me aan het voorbereiden om mijn video op te nemen, hoewel September nog steeds een week weg is. Ik dacht dat het oké was dat ik een beetje vroeg kwam, aangezien zij sowieso non-stop gesproken hebben over de versnelling.
Gewoonlijk wanneer ik een video opneem, creëer ik een lijst van punten om mee te delen en speel het altijd klaar om een punt van verbinding te vinden van waar te beginnen. Deze keer, kwam het niet duidelijk door. Dus, besloot ik om te gaan zitten en naar Amar te schrijven en enige duidelijkheid te krijgen.
Voor diegenen van jullie die nieuw voor mijn werk zijn, De Verlichten zijn een multidimensionale raad van verscheidene honderd wezens en mijn Hogere Zelf, Amar spreekt voor hen. Ik noem hen mijn gidsen, maar zij zijn meer zoals een raad van adviseurs waar ik ook deel van uitmaak. Ongeveer iets zoals een Verenigde Naties, maar zonder de sinistere schaduw beïnvloeding. Het is een verbijsterende, “Beginnend”, “Interstellair” iets om te proberen en te begrijpen, dus in plaats van te proberen en een onderscheid te maken, noem ik hen gewoon Mijn Licht Team of Mijn/De Gidsen.

Ann Albers en de Engelen - “Waar Heb Ik Angst Voor?” - 27 Augustus 2016


Ann Albers en de Engelen
“Waar Heb Ik Angst Voor?”
27 Augustus 2016

Als je water zou laten stromen door een droge en smerige spons, voordat het water dan er schoon doorheen kan stromen moeten de viezigheid en het vuil eerst weggespoeld worden. Zo ook, als het Licht van Liefde doorgaat de menselijke harten te overstromen, gaat het door met de menselijke angsten bloot te leggen.
Deze angsten stellen zichzelf op vele verschillende manieren bloot. Bijvoorbeeld:
  • Je mag tastbare zorgen voelen over gebieden in je eigen leven - de rekeningen, je familie, je baan, je gezondheid, enzovoorts.
  • Je mag vage gevoelens van verontrusting of ongemak voelen.
  • Je mag spanning ervaren, spijsvertering’ ongemak, of een gevoel zoals statische elektriciteit in het lichaam.
  • Je mag jezelf gewaarworden zenuwachtig in hectische activiteiten te duiken, of te ontdekken dat je gedachten snel van de ene bezorgdheid naar de volgende springen.
Als je geen van deze symptomen ervaart, vier feest, omdat je blijmoedig afgestemd bent op een gratievolle en meer liefdevolle werkelijkheid. Jullie zijn opzichters van de frequentie van vrede.
Als je wel deze symptomen ervaart, vier dat ook. Het Licht onthult aan jou gebieden van angst, gebieden van illusie binnenin je eigen hart. Angst is een ontastbare energie, altijd proberend om jou te laten voelen alsof er iets vreselijks zou kunnen gebeuren.

Shekina Rose/De Blauwe Straal - Blauwe Straal Hogere Frequentie Lichamelijke Verschuiving/Zuivering: Ascentie Symptomen 333 - 27 Augustus 2016


Shekina Rose/De Blauwe Straal
Blauwe Straal Hogere Frequentie Lichamelijke Verschuiving/Zuivering: Ascentie Symptomen 333
27 Augustus 2016

De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren. Zie: 13 - 33 - 333 Nummer Sequenties - Nieuwe Aarde Codes    
Velen van de Lichtdragers Frequentiehouders zullen een lichamelijke verschuiving- en zuivering opwaardering ervaren. Via jullie lichamelijke sjabloon zullen jullie je vibrationale frequentie verschuiven. Dit zal jullie zintuiglijke besef en intuïtie verhogen, hetgeen jullie energie aura gevoeligheden uitbreidt.
De Blauwe Stralen, Ultra-Gevoelige Empaten, Sterrenzaden, Nieuwe Voorlopers en Engelachtigen mogen eerst hier doorheen gaan en stellen code toon resonanties in voor de nieuwe rasterlijnen en het nieuwe bewustzijn. Dit kan ervaren worden op uiteenlopende manieren en via cyclussen van verandering.
Ascentie Symptomen 
Voorgesteld wordt om een professional uit de gezondheidszorg te consulteren voor de symptomen, aangezien niet ieder symptoom van de Ascentie is. En hoewel het een ascentie symptoom mag zijn, mag je nog steeds hulp met het proces nodig zijn. Er zullen cyclussen en tijdsperiodes zijn, dat je deze verschuivingen gedurende het jaar en in aankomende tijden mag ervaren.
  • Toename in het emotionele lichamelijke besef. Een verbeterd gevoel van de diepte van de dimensie van het emotionele lichaam is aan het uitbreiden wie je bent en wat je in het Universum kunt doen. 11:11

zaterdag, augustus 27, 2016

Blossom en de GFL - “Er een Grote Reiniging Aanstaande” - 26 Augustus 2016


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van het Licht

26 Augustus 2016
Er een Grote Reiniging Aanstaande

Blossom: Waar de tijd blijft vraag ik me af? Hoe dan ook, ik ben nu hier en vertrouw erop dat jullie dat ook zullen zijn?
GFL: Eerst, dirigeren wij je aandacht naar onze intentie van vandaag, wat is om de DIEPSTE, ZUIVERSTE OVERVLOED aan te bieden VAN OPRECHTE LIEFDE NAAR IEDEREEN.
Wel, wat een mooie begroeting. Dank je wel. Hier beneden op de Aarde, schijnt het dat het leven dus snel voorbij gaat. Je kunt zo ongeveer gewoon alles inpassen! Waar zouden jullie ons vandaag mee op de hoogte willen brengen, mijn vrienden?  
Vandaag, van alle dagen, zouden wij met jou willen spreken over … het verspreiden van het nieuws …
Ik moet tussenbeide komen. Jullie wilden eerst zeggen, “zouden wij met jou willen spreken over “Gung Ho” … “ wat betekent ‘enthousiast over vechten/oorlogvoering’ … en toen ik het in vraag stelde, ging het naar “het verspreiden van het nieuws” en wederom waren de volgende woorden die doorkwamen “over oorlogvoering”. Ik houd me ermee bezig in plaats van het te beëindigen omdat ik voel dat jullie het zijn. Dus, laat ons zien wat er gebeurt. Waarom zouden jullie enthousiast zijn over vechten?  
Dat is dus niet het geval. Wij zijn enthousiast om over zo een onderwerp te spreken, in die zin … dat wij ons zeer bewust zijn van zaken die een staakt-het-vuren zullen ondersteunen. Boodschappen dienen te worden gepresenteerd door diegenen op en niet op jullie Planeet, hetgeen toe zal staan voor de aanvangen van de Grote Veranderingen om duidelijk te worden/tevoorschijn te komen … in plaats van zich in de kast schuil te houden!
In de dagen van jullie toekomst zal niet “de ruimte” zijn voor vechten en bloed vergieten … niet in de Vibratie waar jullie zeer Gezegende Moeder Aarde naar aan het opstijgen is.
DIT WORDT ZEER PROMINENT VERKONDIGD.
Want zo lang zijn kwaadheid, haat en hebzucht de voorlopers geweest van een maskerade die nu zonder stoom komt te zitten. Het heeft diens koers gelopen. Het land waarop jullie wonen was voorheen niet ontworpen om met bloedvergieten en verdriet overgoten te worden. De beenderen van de mensen wiens levens genomen werden vanwege krachtige misdragingen werden lang … en worden nog steeds … in de aarde van Gaia binnengebracht  en laten hun markering achter … hun Energie.

Energie Update - Kolossale Plasma Energie Verergert Iedere Vervorming van de Menselijke Geest - 26 Augustus 2016 / Lisa Brown


Energie Update
Kolossale Plasma Energie Verergert Iedere Vervorming van de Menselijke Geest
26 Augustus 2016 / Lisa Brown

Gisteren gingen wij weer door een volledige variëteit aan activeringen heen. Kolossale plasma energie verergert iedere vervorming van de menselijke geest. Sjabloon opruiming, cellulaire reinigingen, nulpunt/lege ruimtes … alles in & uit, activerend, verankerend, opruimend, verschuivend … dan ogenblikkelijk, zoom, zoom, zoom naar het volgende … Het is het snelste cyclussen dat is tot dusver gezien heb en we gaan door alles te verhogen…
Voor  mij was het het opruimen van overblijvende tweelingziel energieën die nog steeds gevangen zaten in mijn eigen cellen, wat voor oude koorden van gedachten dan ook doorsnijdend, iedere overgebleven emotie her/erkennend, want onze verbinding is zo sterk, dat wanneer het door dingen  heengaat, ik het hier zie/voel en weet. Om dit te herkennen en dit te eren, hoeven deze dingen ons niet aan wat dan ook nog maar gebonden te houden. Wij kunnen de koorden doorsnijden, de vervormingen opruimen, uit wat voor overblijfselen dan ook vandaan gaan en we kunnen verder gaan. Dit aldus te doen opent je voor de hogere vibrationale werkelijkheden, om hoger in staat te zijn om opnieuw uit te lijnen.
Als zielen zijn wij allemaal hier om heel veel dingen te doen. Er voor elkaar te zijn, als familie, is een enorm groot proces geweest om te creëren en erin gebalanceerd te blijven. Waar er onevenwichtigheden zijn, kunnen wij ofwel samen door deze heen werken, of andere ruimtes/andere paden kiezen … voor een poosje … WIJ stromen in en uit elkanders werkelijkheden en synchroniseren met hogere frequentie en nieuwe werkelijkheden, iedere keer dat we dat doen. (zolang als het passend/geschikt is, want soms is het “nog” te uit evenwicht om in dezelfde ruimte te zijn, en waar anderen vandaan komen mag niet totaal zuiver zijn. Het is aan ons dit te zien en te kiezen wat geschikt/passend is en of hulp gunstig is of gebrek mogelijk maakt. “Nee, als liefde” zeggen, staat de ander toe te kiezen wat voor hem/haar het meest belangrijk is.
Velen begrijpen dat niet, want als echte zielfamilies zijn wij altijd verbonden via onze zielharten en werken in andere dimensies samen, niet slechts de onmiddellijke fysieke dimensie. We kunnen elkaar ondersteunen, van elkaar houden, er voor elkaar zijn … wanneer/als het gepast/geschikt is, nochtans doen wat we voor onszelf moeten doen, ondertussen onze huidige doelstellingen hier vervullend, wat die ook maar mogen zijn.

vrijdag, augustus 26, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “De Geest Bevrijden” - 25 Augustus 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“De Geest Bevrijden”
25 Augustus 2016 / Jamye Price

Gezegend Wezen, je bent een wonder van bekwaamheid die tot bloei komt. Je hart en geest beginnen zich op manieren te verbinden die het collectief van de mensheid snel laat groeien. Als je hart zich opent, voel je meer Liefde, verwondering en gelukzaligheid. Als je geest zich opent ben je op zoek naar, begrijp je en pas je het nieuwe toe op het nu.
Als jij jezelf ontdekt, ontdek je de gelukzaligheid en de pijn hetgeen je inzichten karakteriseert. Het kan bij tijden verwarrend zijn. Want het zou lijken dat gelukzaligheid alleen maar zou leiden naar het goede en dat pijn teniet gedaan zou moeten worden. Doch als jij je opent, ontdek je dat zij niet zo anders zijn, dat zij beide prachtige leraren zijn, zowel vraag als antwoord.
De open geest streeft ernaar om te ontdekken. Alles heeft diens nieuwheid, diens informatie, diens aandeel. De open geest begrijpt diens bekwaamheid en beperkingen en omhelst beide, er ondertussen aan voorbij strekkend. Het hart, de grote krachtcentrale van verbinding, leidt de geest naar altijd grotere hoogtes van Liefde.  

Een Prachtige Stijging van de Liefdesenergie in de Afgelopen Paar Dagen - 26 Augustus 2016


Een Prachtige Stijging van de Liefdesenergie in de Afgelopen Paar Dagen
26 Augustus 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.
 (Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)
 

donderdag, augustus 25, 2016

De Berichtgevingen van God - Het is Tijd om in Dienstverlening naar Voren te Stappen - Augustus 2015 / Yael en Doug Powell


De Berichtgevingen van God
Het is Tijd om in Dienstverlening naar Voren te Stappen
Augustus 2015 / Yael en Doug Powell

Geliefden, het is een moment in de wereld waar verandering gekomen is, waar de harten die open zijn nu op hun plaats zijn, waar jullie bewustzijn, geliefden, de hoge noot vasthoudt, waar alles dat jullie voelen Mijn omhelzing is. In dit moment, wikkelen jullie nu de wereld in tedere Liefde en voelen de zegen welke iedereen aanraakt.
Jullie herkennen dat jullie heldere inzicht zeer belangrijk is, wanhopig nodig, dat jullie nu opgeroepen worden om naar voren te stappen en jullie plaats in te nemen als dat wat de hoogste Liefde, de duidelijkste visie en het geschenk van vrede aan de mensheid geeft.
Voor velen van jullie, is de reis, tot nu toe, vertikaal geweest. Het heeft jullie vibratie opgetild en veranderd, jullie hart geopend, jullie verbinding met Mij makend, totdat jullie je ware stabiliteit voelen welke altijd komt vanuit het verankeren in de waarheid van Liefde. En nu, is dit zo een deel van jullie besef geworden, dat jullie gereed zijn om dat te zijn wat de mensheid in de waarheid van God, in de geschenken van Liefde verankert.
Daarom, geliefden, roep ik jullie nu op om naar voren te stappen als het open hart, om alles te geven dat jullie zijn in de dienstverlening van transformatie, van je open te stellen voor Liefde, de waarheid van de gehele mensheid te omhelzen. Dat, ongeacht de dromen van het kleine verstand, ieder hart van Mij is en ieder wezen de waarheid van God is, het wonderbaarlijke geschenk van de meest heilige Liefde.
Jullie bekwaamheid om deze waarheid te zien is diepgaand nodig. Jullie bekwaamheid om deze vibratie vast te houden wordt opgeroepen, dat jullie ieder hart mogen helpen om te herinneren, dat ieder hart in ere gehouden mag worden en dat de gedachten van de mensheid hun plaats in de dienstverlening aan het hart, in de dienstverlening aan Liefde in mogen nemen.

Shakara/Heilige Goddelijke Vrouwelijke Genezingsinitiatie van Liefde in Heilige Vereniging 528 HZ - 22 Augustus 2016 / Shekina RoseShakara/Heilige Goddelijke Vrouwelijke Genezingsinitiatie van Liefde in Heilige Vereniging 528 HZ
22 Augustus 2016 / Shekina Rose


Shakara: Terugkeer van de Godin, de Heilige Goddelijke Vrouwelijke Belichaming van Liefde genezend in het Universum van de Heilige Vereniging.
http://shekinaspeaks.com/
For 528hz Ancient Solfeggio http://shekinarose333.wixsite.com/sta...
Een doorgevend lied in de Taal van de Godin van het hart ~Licht Taal van Liefde.
Hoog op een bergtop in Sedona, Arizona, op de Tablet Vortex, maakt Shakara nu haar aanwezigheid bekend, voor allen om te herkennen en deel uit te maken van de Hemel en Aarde energieën in het creëren van harmonie, vrede en evenwicht. Shakara heeft geen voorkeuren voor religies, kleur, gezindte of naties, zij maakt deel uit van de Universele Bron van Creatie essentie en door Liefde is zij bekend. Jij bent deze Heilige Kracht, teruggekeerd, hersteld in je Goddelijke Originele Blauwdruk.

Aartsengel Michael - De Verduisteringscyclus en Jullie Aangeboren Authoriteit - 25 Augustus 2016 / Ailia Mira


Aartsengel Michael
De Verduisteringscyclus en Jullie Aangeboren Authoriteit
25 Augustus 2016 / Ailia Mira (Meredith Murphy)

Dierbare,
Het strekt je tot voordeel om naar je hart te luisteren. Je hart spreekt tegen jou en het oriënteert jou altijd naar dat wat je leven voorwaarts zal doen laten gaan. Bij tijden vertrouw je dit niet. Je voelt je aangetrokken tot dingen waarvan je voelt dat zij een omweg zijn. Jou niet brengen naar wat je wilt. Maar wij vertellen je duidelijk: je hart kent de weg. Je hart op de manier dat wij het bedoelen, is je innerlijke weten, je verbinding met je eigen grootsheid. Je hebt dit Licht te allen tijde stromend binnenin je en als een resultaat, kan je altijd zeggen wat voor jou juist aanvoelt. Dit is vanwege de echte goddelijke essentie welke in jou is en geïnformeerd is. Je Bron; de essentie welke jij bent, loopt altijd in de pas met alles in de Schepping. Dus wanneer jij je binnenin oriënteert, in ieder moment in de tijd, wat voor jou echt aanvoelt, wat goed aanvoelt, wat je met enthousiasme kunt bedenken, waar jij je met een stromen en zonder weerstand op kunt focussen, is wat zal werken.  
Is dat geen opluchting?
Je hoeft niet te plannen of het allemaal uit te vogelen. Je hoeft niet iemand anders te hebben die jou hun manier vertelt, omdat hun manier niet jouw manier is.
Jullie wereld is vol met dit idee van AUTORITEIT. Er zijn experts aangaande alles en als je wilt leren hoe iets te doen, wat doe je dan? Vraag het aan een autoriteit … Wat een idioot idee!! Waarom het niet aan jezelf vragen? Omdat er een manier is welke voor jou is, die jou verder helpt, in antwoord op alle vragen. Welnu, jouw manier mag het leren en groeien omvatten met een ander diens ondersteuning, maar alleen wanneer het van binnenuit naar boven komt wetende dat dit JOUW MANIER is.

woensdag, augustus 24, 2016

Aartsengel Michael over de Collectieve Wil - 24 Augustus 2016 / Linda Dillon


Aartsengel Michael
over de Collectieve Wil
24 Augustus 2016 / Linda Dillon
© Art by JayFrench
Steve Beckow: Ik begin nog maar net de collectieve wil te begrijpen.
Sommige van mijn conclusies zijn onjuist: bijvoorbeeld, de stelling dat er niet zoiets is als de collectieve wil, maar alleen maar heel veel individuele willen.
Dan wederom, schijnt Aartsengel Michael de frase anders te gebruiken hier dan ik dat doe. Ik gebruik het om collectieve overeenkomst te bedoelen om met een kwestie verder te gaan en AEM schijnt het te gebruiken als een kracht wat verandering op gang brengt.
Het verschil zou zijn - om een voorbeeld te gebruiken - tussen een voetbalteam dat overeenstemt over het volgende spel en dat het gehele team tegen het andere team duwt wanneer de bal eenmaal in het spel is.
Ik stel me voor dat beide aspecten van collectieve wil is, maar ik weet het niet.
Het onderwerp is er één waar ik mee door zal gaan het te onderzoeken, voor mijn eigen onderricht net zozeer als wat het mag bijdragen op een meer algemene manier.
*****
Steve: Heb ik het correct in mijn lijn van beredenering dat er niet zoiets is als de collectieve wil als een ding buiten individuen, maar dat het echt heel veel individuen is die de wil ontwikkelen. Is dat correct? Er is een collectief bewustzijn ….
AEM: Er is collectief bewustzijn en er is en er is geen - ik ga je in verwarring brengen - collectieve wil. Welnu, laat ons hierover nadenken.
De collectieve wil leeft niet ergens buiten de planeet op Sirius of in de Pleiadische sector. Het is een tastbaar energiegebied, maar hoe word het gekend? Het word gekend door de expressie en het opeisen, de activering van de individuele wil.

dinsdag, augustus 23, 2016

Je Ruimtepak Verwijderen - 22 Augustus 2016 / Brenda Hoffman


Je Ruimtepak Verwijderen
22 Augustus 2016 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Velen van jullie ervaren ongewone symptomen met de recente toevloed van Universele Liefde energieën. Jullie zijn, in essentie, jullie huid aan het afschudden, hetgeen klinkt alsof jullie deel uitmaken van een science fiction horror film. Iets dergelijks is helemaal niet wat er aan het gebeuren is, want jullie hebben gedurende eonen op deze tijd geanticipeerd.
Jullie zijn je niet bewust van jullie fysieke verschuivingen, omdat veel van wat jullie afschudden gebeurt tijdens jullie slaap of dagdromen. Jullie huid en jullie ingewanden, zo je wilt, worden losgelaten aldus nieuwe kristallijnen stukjes jullie systeem kunnen infiltreren.
Jullie voelen je zelfs vreugdevoller terwijl deze fysieke overgang doorgaat, ondanks perioden van ongemak.
De puberteit zou een geschikte analogie zijn. Hoewel je stem, lichaam en gewaarwordingen verschuiven - niet altijd op een comfortabele manier - was je verrukt met de verandering want het gaf aan dat je bezig was een 3D volwassene te worden.
Aldus is het dat sommige van de nieuwe stukjes/veranderingen waar je nu mee geconfronteerd wordt niet plezierig zijn - niettemin, ben je niet heel erg bezorgd. Wij spreken niet tegen diegenen met serieuze doorgaande kwalen, maar in plaats daarvan tegen diegenen van jullie met gevoelens van misselijkheid, hoofdpijnen, temperatuur fluctuaties en gelijkaardige kwalen die naar eigen goeddunken schijnen te komen en gaan. Hoewel je weet dat zij niet serieus zijn, geven deze kwalen en pijnen aan dat je lichaam iets ondergaat dat niet gemakkelijk in 3D termen te verklaren is.
Aldus is het ook met je gewaarwordingen. Net zoals het waar was in de puberteit, hoewel je gewaarwordingen meer volwassen worden dan voorafgaand aan deze recente toevloed van energieën waar was, zijn zij nog niet van een volgroeide, 5D volwassene.

maandag, augustus 22, 2016

Energie Update - Krachtige Fase en Verschuiving op het Fysieke Niveau Waarin We Nu Zijn - 17 Augustus 2016 / Denise Le Fey


Energie Update
Krachtige Fase en Verschuiving op het Fysieke Niveau Waarin We Nu Zijn
17 Augustus 2016 / Denise Le Fey

Ik heb voor meer bewust begrip gevraagd over waar wij zijn in deze laatste drie maanden van 2016, onze tijd in wat ik noem de Nulzone, en alles ervan bereid ons voor op de entree in/naar 2017 in een volledig NIEUW hoger niveau. Dit niveau is een grote binnenin het Ascentieproces en ik heb gewerkt aan een beter begrip van deze mammoet en zeldzame evolutionaire verschuiving die wij al binnengaan.
Eergisterenavond ontving ik enige interessante thematische inzichten, besef, visioenen en een beter algemeen begrip over deze krachtige fase en verschuiving op het fysieke niveau waar wij nu in zijn, en in toenemende mate zullen zijn gedurende de rest van 2016. Eén zeer sterke boodschap die ik ontving was hoe belangrijk het is, specifiek nu voor de Voorlopers en anderen die zich opzettelijk bewust zijn van het Ascentieproces, omdat zij het leven, en om kalm, stabiel, neutraal, stil, rustig en bewegingsloos te zijn terwijl wij door dit Nulzone portaal heengaan, dat gebeurt aan het einde van de Galactische Uitlijning plus energetische ascentie omhoog en uit de laatste 9 jarenlange cyclus (2007 doorgaand naar het einde van 2016). De boodschap onthulde de energetische noodzaak voor de Voorlopers van de Voorlopers, van de Voorlopers en anderen om energetisch sterk en bewegingsloos te staan zoals schildwachten die bewaken en verankeren voor de rest van de Mensheid. Wij weten wat er gaande is en waarom en wisten dat gedurende decennia, de rest van de  Mensheid niet, dus zijn wij nu nodig om hen en alles en iedereen overal te helpen naar het neutraal, rustig en kalm te zijn en de Hogere Ruimte op diens plaats te houden terwijl veel van de Mensheid door dit portaal heengaat in/naar het NIEUWE. Dat vertaald, betekent gewoon in je Hogere Hart te blijven en het Licht en de LIEFDE uit te stralen dat je buitenwaarts constant geworden bent, ondertussen wetend wat je nu bent.
Nadat ik dit inzicht/deze impressie/dit visioen ontvangen had, dacht is eerst hoe vreemd het was, omdat ik hoge feestvieringen verwachtte van onze Voorlopers voor het eindelijk bereiken van dit monumentale fysieke massale verschuivingpunt. Na deze gedachte ging mijn ogenblikkelijke volgende gedachte over hoe de Engelen, Lichtwezens en hoogst geavanceerde ET’s die ik gezien heb (ik heb ook gewisselwerkt met enige positieve, maar zeer jonge en onervaren ET’s, en zij vielen zeer zeker niet in deze categorie) en waar ik mee wisselwerkte in veelvoudige dimensies er altijd uitzagen. Hoe meer ontwikkeld zij waren, hoe stil, rustig, bewegingsloos en ongelooflijk krachtig en machtig zij waren. Mijn derde gedachte hierover was, “Oh … Ik begrijp het, we zijn naar dit niveau overgegaan en zijn nodig om aanwezig, sterk en rustig te zijn voor de Mensheid om hen te helpen als zij door dit portaal heengaan.”

De Wezens van Venus - Vanuit de Zetel van Liefde Manifesteren - 19 Augustus 2016 / Natalie Glasson


De Wezens van Venus
Vanuit de Zetel van Liefde Manifesteren
19 Augustus 2016 / Natalie Glasson

Wij, Wezens van Liefde van Venus komen naar voren om onze energie, ons Licht en begrip met jullie te delen. Wij zijn ons bewust dat grote/belangrijke verschuivingen nu plaatsvinden op de Aarde, welke de creatie van het Tijdperk van Liefde beïnvloeden. Wij zijn immens opgetogen, net zoals vele wezens van het Universum van de Schepper, terwijl een grote/belangrijke verschuiving betreffende het Christus Bewustzijn plaatsgevonden heeft, ondersteund en geholpen door Meester Jezus, talrijke Gechristende Wezens en Sterren Wezens. De Christus Bewustzijn vibratie wat in de Aarde verankerd werd tijdens de kruisiging, herrijzenis en ascentie van Jezus, werd getrokken vanuit een synthese van de Planetaire en Universele Niveaus van het Universum van de Schepper. Nu, verschuldigd aan de toename van het liefdesquotiënt van de Aarde, werd het Christus Bewustzijn opnieuw verankerd vanuit snellere frequentie niveaus van het Universum van de Schepper. Een synthese van het Christus Bewustzijn vanuit de Solar en Multi Universele  Niveaus aard zich nu in de Aarde en de Mensheid. Dit symboliseert een diepere voorbereiding, ontwaking en manifestatie van de actieve Liefde van de Schepper op de Aarde.
Om dit nieuwe opgewaardeerde Christus Bewustzijn te ervaren, doe eenvoudig een beroep op het Christus Bewustzijn Licht om door je wezen heen te stromen. Er is geen noodzaak een beroep te doen op de nieuwe download van het Christus Bewustzijn, aangezien het nu ontvangen en belichaamd wordt door allen die zich focussen op het Christus Bewustzijn. Laat jezelf dit hoge vibrationale Christus Bewustzijn ervaren. Met het eerst ontvangen van het Licht, is het immens genezend en verheffend, dan, als je mediteert op diens gelukzalige vibraties van Liefde kan jij jezelf toestaan te begrijpen en gewaar te worden hoe het wenst om jou te ondersteunen, en hoe meer verschuivingen het zal creëren hoe meer je focus zal zijn op het te belichamen, ondertussen ook je reden van het werken met het Christus Bewustzijn delend in je huidige belichaming. Er is veel dat de nieuwe energie van het Christus Bewustzijn binnenin jou wenst te inspireren en wil ontsteken.
Met de acceptatie van de Aarde van de nieuwe download van het Christus Bewustzijn, zijn wij, de Wezens van Venus, in staat om extra ondersteunende Liefde vibraties voor te brengen vanuit onze beschaving. Wij wensen om een zuiver turkooise en wit Licht in de Aarde, de mensheid en jullie wezen te verankeren. Vastgehouden binnenin het Licht is een krachtige energie van Vrede, hetgeen jullie zal ondersteunen bij het diep in/naar zuivere ruimtes van Liefde binnenin jullie wezen te gaan. Zoals golven over en doorheen jullie wezen spoelen, zal de energie een diep-gezetelde kalmte creëren wat voor sommigen aan mag voelen als een slaperig gevoel. De energie ontwaakt een krachtige vibratie en Lichtbron van binnenuit je wezen, een gevoel van tevredenheid voort dragend. De synthese van Vrede vanuit het Licht dat wij delen en de ontwaking van tevredenheid binnenin je, zal je verschuiven in/naar een krachtige staat waar projectie en manifestatie mogelijk zijn en bereikt kunnen worden met grote potentie.