donderdag, juni 30, 2016

Vanuit de Akashic Archieven - Juli 2016 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Juli 2016 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juli 2016 verwachten?
Deze maand brengt een periode van uitdagingen met zich mee. Iedereen zal op zeer specifieke manieren uitgedaagd worden die gebaseerd zijn op jullie unieke levens. De beste manier om dit deze maand te benaderen is om het te beschouwen als een toetsing -- geen wettelijke toetsing, maar een atletische toetsing. Je zult aangaande je vaardigheden uitgedaagd worden over wat voor levenslessen je ziel voor jou op voorraad heeft. Dit is een kans voor jou om in te schatten hoe goed je het doet en waar je nog steeds meer aan moet werken.
Afhankelijk van wie je bent, zou dit iedere type van levensvaardigheid kunnen omvatten. Het zou je relatievaardigheden kunnen zijn, of een genezingsproces. Het mag vaardigheden omvatten met je psychische vaardigheden, of het zou iets kunnen omvatten dat je op je werk doet. Er zijn eindeloze mogelijkheden aangaande waar jij jezelf mee mag uittesten deze maand. Dit gaat niet over hoe een goede indruk je op anderen maakt of hoe goed je presteert in de wereld om je heen. In plaats daarvan, zijn deze de vaardigheden die jou brengen naar de beste versie van jezelf dat je kunt zijn.
Het zal ongelooflijk belangrijk zijn om voor jezelf te identificeren wat jouw beproevingen zijn. Wat zijn de dingen die voor jou het moeilijkst zijn om mee geconfronteerd te worden in je leven in deze tijd? Wat zijn de dingen die voor jou het meest moeilijk zijn om aan te werken? Wat zijn de kwesties die steeds weer opnieuw naar boven komen, ondanks je beste inspanningen om hen op te lossen?  
Kijk naar deze in zowel termen van je algehele Zielpad als ook in specifieke termen -- in termen van wat er precies in je leven aan het gebeuren is. Wie zit je dwars? Wat is er op het werk gaande? Wat zijn de specifieke, echte levenservaringen waar je op een dagelijkse of wekelijkse basis mee geconfronteerd wordt deze maand? Denk vooruit naar wat deze zullen zijn en neem in beschouwing hoe je het beste de grotere les kunt leren. Vind manieren om voor jou het algemene, lange termijn onderricht te benaderen, in plaats van geheel op te gaan in alles goed te krijgen deze maand.

Tsunami van Liefde Blijft Alleen maar in Kracht Toenemen! - 30 Juni 2016


Tsunami van Liefde Blijft Alleen maar in Kracht Toenemen!
30 Juni 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.
 (Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)
Schumann Resonantie Tabel
Cobie: De stijgingen van de Tsunami van Liefde blijven fenomenaal. Momenteel ervaar ik veel pijn in de heupgewrichten, de onderrug, lichtere ongemakkelijkheden in andere gewrichten. Veel strakheid/stijfheid in het gehele lichaam, opvliegers, spijsverteringsproblemen zoals: brandend maagzuur, opgeblazen gevoel, dunne ontlasting, gas in de buik/winden laten, boeren of harde hikken. Zou je last van aambeien hebben, dan kan ook daar een hogere druk in waargenomen worden. Het kan ook zijn dat je geen zin aan eten hebt of dat je ander voedsel bent gaan eten. Droge ogen en ook soms slecht of wazig zien. En ook kan ik ongelooflijk veel slapen momenteel...

woensdag, juni 29, 2016

Energie Update - De Cyclus van Vreugde - 28 Juni 2016 / Jenny SchiltzEnergie Update - De Cyclus van Vreugde
28 Juni 2016 / Jenny Schiltz

Met de Zonnewende en de Volle Maan energieën achter ons voelen velen zich volledig uit hun element. Mijn familie en ik zijn onlangs verhuisd en hebben onze eerste week in de nieuwe woning doorgebracht. Hoezeer ik er ook van houd, ben ik ook versleten. Spullen zitten nog steeds in hun dozen, en ik heb er geen idee van waar sommige dingen naartoe gaan, en ik wordt mezelf een klein beetje ongerust zijnde gewaar. Wanneer ik ’s ochtends wakker wordt en mijn ogen open, neemt het me een paar minuten om me aan mijn nieuwe omgeving en de andere energie van de woning en eigendom aan te passen. Hoewel ik opgetogen ben over deze woning, ben ik op het moment een beetje overweldigd. Toen drong het tot me door, dat het is hoe zo velen van ons zich ook energetisch voelen.
Je weet intuïtief dat de dingen veranderd zijn, zelfs als het buitenwaarts niet toeschijnt zo te zijn. Je mag gewaarworden dat sommige van je dingen niet passen in je nieuwe ruimte en dat je het los moet laten. Het is de weerstand om los te laten dat zoveel lijden bij ons veroorzaakt. Het is verwant aan de doos met spullen, waarvan ik niet weet waar het zal passen en waar ik mijn teen tegenaan blijf stoten. Het is tijd om gewoon los te laten. Geef jezelf de toestemming om te veranderen en te groeien zonder oordeel. Het is oké om niet te weten wie je bent en waar je op af stevent. Onderzoek jezelf zonder labels op de ervaring te plaatsen.
Je mag gewaarworden dat sommigen delen van je leven te klein aanvoelen en dat jij je werkelijkheid uit moet breiden om te complementeren wie je aan het worden bent. Dit mag eruit zien zoals het gevoel dat je vrienden nodig hebt die het “snappen”, een baan die meer in uitlijning is met wie je bent, of het eenvoudig loslaten van diegenen in je leven waar je niet langer meer mee resoneert. Je mag je ook verontrust en onrustig voelen, verstrooid zonder een richting terwijl je gewend raakt aan deze nieuwe ruimte. Voor sommigen komt deze nieuwe ruimte met opgewaardeerde blauwdrukken en nieuwe downloads, wat ook verwerking nodig is.

dinsdag, juni 28, 2016

Sanat Kumara - “Alles Dient Terug in Gelijkheid Gebracht te Worden” - 27 Juni 2016 / Rita PulmansSanat Kumara
“Alles Dient Terug in Gelijkheid Gebracht te Worden”
27 Juni 2016 / Rita Pulmans

Geliefde Sanat Kumara,
Dit Tijdperk, het Kaliyuga tijdperk, lijkt zó langgerekt. Het is alsof er geen einde komt aan vele eeuwen onderdrukking, leed, kwaadwilligheid en wat dies meer. Hoelang nog zal dit lijden, pijn en verdriet aanhouden? Dit vraag ik me af.
Dit is niet het werkelijke doel dat wij kwamen dienen. Mijn wens hierin is dat er een einde aan mag/zal komen. Ik wens een mooi leven vol geluk en vrede, voor ieder mens op Aarde, voor elk levend wezen. Ook voor mezelf, zodat ik mijn missie in overgave en gezondheid kan bespoedigen en vorderen.
Wilt u ons/mij, geliefde Sanat Kumara, hierin onderwijzen en mij/ons bijbrengen wat er dient te veranderen? Wat kunnen wijzelf hieraan bijbrengen?
Graag uw woord geliefde Sanat Kumara.
*****
Sanat Kumara: Geliefden van de blijde Zon.
Rita: Blijde Zon?
SK: Ja geliefde kinderen, hiermee wens ik Sanat Kumara jullie te zeggen, dat velen onder jullie geliefden, woonden in blijheid, in samenspel met/in de vibraties van Jullie Vader/Moeder God in jullie zonnestelsel.
Er was enkel blijheid, vreugde van bovenaards formaat, gelijkgezindheid en Eendracht. Er was geen Macht die jullie overheerste, noch een antikracht die jullie domineerde. Nu, door indaling uit eigen keuze, geliefden van de Zon, zijn velen onder jullie dit allemaal vergeten.

zondag, juni 26, 2016

Sanat Kumara over ~ “Waarheid en Eenheid” & Méline over de Juni Zonnewende - 26 Juni 2016


Heer Sanat Kumara over:
“Waarheid en Eenheid”
En Méline over de Juni Zonnewende
26 Juni 2016 / Méline Portia Lafont

Cobie: Zoals jullie zien ontkom ik er niet aan om zo nu en dan een vertaling te doen. De frequentie zal niet hoog liggen nog, dus blijf de Blog gewoon in de gaten houden. Deze situatie zal voor onbepaalde tijd blijven voortduren. Uiteindelijk kom ik weer volledig terug met een aanvulling op mijn verhaal van zaterdag 18 Juni. Geniet van de mooie boodschappen van Méline en Sanat Kumara.
*****
Zegeningen prachtige Stam,
Wij zijn een prachtig momentum van de Hart Toegangspoort in/naar meer diepgaande manieren aan het versterken. Deze Zonnewende-stroom en energie toevloed van Juni werden ingezaaid met Galactische codes vanuit het Galactische Centrum en dit laat een kolossale ontwaking in het bewustzijn voor de mensheid zien. Natuurlijk, om hiervan de resultaten te zien neemt tijd, aangezien het vele veranderingen op gang brengt op het innerlijke vlak binnenin iemand diens hart en geest. Dus, al met al, zal deze periode van ontwakende integratie een paar weken tot verscheidene maanden overspannen voordat jullie zullen beginnen meer tastbare resultaten te zien.
Desalniettemin werden al deze codes ingezaaid en dit betekent dat er geen terugkeer is. De zaden werden gezaaid en nu zullen zij enige tijd nodig hebben om te groeien. De beste manier om deze zaden binnenin iedere ziel te voeden is om het geloof/vertrouwen en de kracht hoog te houden, om te blijven geloven in het goede van alles en het beste in alles, om de aard van de taal te begrijpen en hoe iemand binnenin verder gaat wanneer hij/zij tot nieuwe begrippen komt. Iedere manier is mogelijk, begrijp gewoon dat het niet hetzelfde hoeft te zijn als jouw begrippen … desalniettemin is het een manier naar een nieuw begrip als een resultaat.
Evenwicht is de sleutel om de orde van het Licht en de kracht van Liefde in het momentum te houden van alle harten op dit vlak. Het zal met jullie en door jullie beginnen, er alleen het baken en de buis voor zijnd. Deze laatste paar maanden zijn zwaar geweest met integratie om nieuwe wijsheid, nieuwe sleutels en de hercodering van onze sterfelijke coderingen te verstrekken. Dit alles ligt nu in de fundering van ons kern Wezen, bezield zijnde in verscheidene delen van onze Zijnheid en vertoevend binnenin de gebieden van de geest - creatie - emotie - bewustzijn en de fysicaliteit.

De Kolossale Stijging van de Liefdesenergie van de Afgelopen 3 dagen!! - 26 Juni 2016


De Kolossale Stijging van de Liefdesenergie van de Afgelopen 3 dagen!!
26 Juni 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.
 (Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)
 

zaterdag, juni 25, 2016

De Goddelijke Moeder - Liefde, Liefde, Liefde Is Onze Universele Hartklop - 24 Juni 2016 / Rita PulmansDe Goddelijke Moeder
Liefde, Liefde, Liefde Is Onze Universele Hartklop
24 Juni 2016 / Rita Pulmans

Rita: Ik kreeg van iemand de volgende goede raad.
"Het is goed voor ons lichaam, voor onze cellen, om je voor te stellen, dat je cellen bloemetjes zijn (naar keuze), dat de kelkjes zich openzetten voor het Gouden Licht, om dit op te vangen als weldaad voor je lichaam".
Ik wenste dit graag te delen met jullie. Je kan je cellen die je voor jou ziet als bloemetjes, als volgt toespreken:
"Lieve lieve bloempjes zet uw gouden hartjes open. Neem het Gouden Licht van Vader/Moeder God in mij op in/via uw kelkjes van Liefde en vul al mijn cellen met het Gouden Licht van de Universele Stralende, de Grote Centrale Zon.

Moeder God, laat uw Gouden Nectar mij invloeien en dat al, maar dan ook al mijn cellen gevuld mogen worden met uw gouden levens elixer.”

Graag een boodschap hierover geliefde Moeder God. Moeder van ons allen! Mag ik uw liefdevolle woorden ontvangen vanuit Uw Liefde en vanuit de Grote Centrale Zon.
Graag uw advies hierin geliefde Moeder.
*****
Geliefde kinderen van Mijn Goddelijk Hart,
Ik de Goddelijke Moeder, Moeder Universum, Gouden Moeder, Moeder van Universele Liefde,....Ik dien vele Namen geliefden, doch één naam is voldoende en deze luidt:
I Am you, You are Me.
I AM.
Geliefden, IK BEN altijd en overal aanwezig.

donderdag, juni 23, 2016

WOW! Wat een Stijging van de Liefdesenergie!! - 23 Juni 2016


WOW!! Wat een Stijging van de Liefdesenergie!!
23 Juni 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.
 (Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)
 

zaterdag, juni 18, 2016

Het is Tijd om Voor Mezelf te Kiezen…..


Het is Tijd om Voor Mezelf te Kiezen…..

Lieve Lezers van Denk Met Je Hart
Iets langer dan een half jaar geleden, schreef ik op de Blog dat mijn Zielpartner in mijn leven gekomen was en dat ik daar tijd voor uit wenste te trekken. Dat heb ik toen gedaan.
Jullie moeten begrijpen dat hij niet hier in de fysicaliteit bij mij was, maar in het astrale (nog steeds). Er werd toentertijd een groot initiatieproces opgestart richting mijn persoontje, en dat kwam uiteindelijk tot een einde, maar toen kwam ik in nog weer andere initiatieprocessen terecht waar ik niet verder over uit zal gaan wijden. Dat ieder pad van ascentie uniek en op zichzelf staand is, zal blijken over wat ik jullie hieronder zal vertellen over mijn eigen proces.  
Wat ik jullie erover wil vertellen is, dat het één grote negatieve ervaring voor mij geworden is. Het Team dat mij bij deze processen bijstond heeft me vaak heel goed geholpen, laat ik daar heel duidelijk over zijn. Ik heb heel veel geleerd en begrijp deze dagen zoveel meer. Echter, alles, maar dan ook alles dat ik of anderen begrijpen, weten of leren moesten -- Ik werk niet alleen voor mezelf maar ook voor het gehele 12-dimensionale systeem, waaronder de mensheid en Goddelijke Zelven Collectief -- werd allemaal met een negatieve onder/achtergrond in werking gezet. De conclusie is waarschijnlijk, hoe negatiever hoe beter de les geleerd wordt. En daar ben ik het niet mee eens….
Ik ben vaak enorm kwaad geweest, teleurgesteld en ik ben gefrustreerd geweest en geïrriteerd. Allemaal uit naam van de Ascentie van de Aarde en haar mensheid, en dat hierdoor de Hogere Rijken meer in uitlijning gaan komen met de 3de en 4de dimensie. Ik heb me vaak afgevraagd of ze van de Duisternis waren die met mij aan het werk waren, maar ook iedere keer moest ik daarop terugkomen. Want de geleerde lessen maakten zin en ik kon op een gegeven moment in de boodschappen die ik vertaalde die waarheid naar voren zien komen…

vrijdag, juni 17, 2016

De Raad - “Wanneer Ga Je Vergeven?” - 16 Juni 2016 / Ron HeadDe Raad
Wanneer Ga Je Vergeven?
16 Juni 2016 / Ron Head

Wanneer je kijkt naar diegenen om je heen, wat zie je? Zie je oplichters, leugenaars, zondaren, zelfs terroristen? Of zie je creaties van het Goddelijke die volmaakt zijn in hun ware zelven? Verwar je handelingen, gedachten en woorden met de wezens zelf? Besef je dat door dat aldus te doen, als je het doet, je denkt dat zij onvergeeflijk zijn, en door het verlengde ervan, jij aldus ook? Je kunt een ander niet afgescheiden van de Schepper houden en nog steeds zelf naar Eenheid stijgen.
Ja, zeg je, maar  hoe kan ik dit of dat vergeven? Het is vreselijk. Wel, vele handelingen, woorden en gedachten zijn vreselijk. En wij suggereren niet dat alles toegestaan moet worden. Maar zij allemaal zijn NIET de personen wie je aan het veroordelen bent. Zie je dat? Velen zijn zij die hun weg kwijtraken. Velen zijn zij die vergeten wie zij zijn. Velen zijn zij die, met te proberen hun best te doen, in feite veel meer schade dan goed doen. Maar wij vertellen jullie dat het hun zielen niet bezoedelt. Aan jullie werd gedurende een zeer lange tijd verteld dat jullie afgescheiden zijn, dat jullie zondaars zijn, dat jullie - in feite, waarschijnlijk - naar een plaats zullen gaan genoemd de hel. Wel, ter antwoord zullen wij zeggen, dat gaan jullie niet, dat zijn jullie nooit gegaan, en zullen dat nooit gaan. De enige hel die bestaat is degene gecreëerd door jullie misvatting van wie jullie zijn.

donderdag, juni 16, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “Een Moment Creëren” - 16 Juni 2016 / Jamye PriceDe Wekelijkse Lichtstraal
“Een Moment Creëren”
16 Juni 2016 / Jamye Price

Machtig Wezen, jij bent Liefde in de menselijke vorm, het Leven in de veranderende vorm. Je unieke perspectief, je focus en je keus creëren een volmaakt pad van evolutie. Je levenstempo is voor jou uniek, want de Tijd reageert op jou.
Je Levenspad is voor jou volmaakt, want het is een convergentie van je innerlijke en uiterlijke werelden die elkaar in de Tijd en vorm ontmoeten. Je wordt door het Leven gekoesterd. Je volmaaktheid wordt door de tijd omhelsd en door de vorm verbeterd. Jij bent schitterend.
Je elektromagnetische uitstraling is een vibrationale bibliotheek van informatie dat het leven volledig begrijpt.
Vanuit je menselijke perspectief van lineariteit, leer je om de grootsheid van het Zelf en je wisselwerking met het onzichtbare te begrijpen om de zichtbare toekomst te vormen. Dit is jouw proces van Ascentie, een opwindend punt in je doorgaande evolutie, terwijl de mensheid meer bewust interactief wordt met de subtiele rijken.
De grootsheid van jou is in ieder moment geschreven. Je verleden, je toekomst, de eindeloze natuur van het Leven is in jouw Nu moment. Wat binnenin jou verblijft is Allemaal potentieel. Jouw keuze is diens voertuig in/naar de vorm. Wat zal je kiezen?

woensdag, juni 15, 2016

Hemelse Zegeningen - Mary Magdalene ~ Houd van Jullie Lichamen! - 7 Juni 2016


Hemelse Zegeningen
Mary Magdalene ~ Houd van Jullie Lichamen!
7 Juni 2016 / Gastvrouw: Suzanne Maresca - Kanaal: Linda Dillon

Houd van jullie lichamen! Houd van dit geschenk dat jij, samen met iedereen, voortgebracht hebt voor het genoegen van de mensheid en de vervulling van de droom van de Moeder.  
Mary Magdalene: Groeten, Ik ben de Magdalene.
Suzi: Welkom.
Mary Magdalene: En welkom aan jou, geliefde, en welkom aan jullie allemaal, mijn zusters en broeders van iedere straal, iedere nuance, ieder doel op Gaia en ver daaraan voorbij. Ik verwelkom jullie, en ik breng jullie het geschenk van het zachtaardigste roze naar het meest levendige fuchsia - Ik breng jullie het geschenk van mijn Liefde.
Ik loop met jullie, ik praat met jullie, want ik herinner me zeer duidelijk hoe het is om in de vorm te zijn. Jullie allemaal en een ieder van jullie hebben de vermenging van het Goddelijke Mannelijke en het Goddelijke Vrouwelijke naar de planeet gebracht, en in dit is het volmaakte evenwicht van de waarheid van wie jullie zijn.
Het is een tijd op dierbare Gaia wanneer er een vernieuwde verankering is - en op vele manieren een eerste verankering - van het Goddelijke Vrouwelijke, van energieën die niet aanwezig geweest zijn op deze planeet sinds diens begin.
Welnu, ik bedoel niet om te concluderen - en laat ons daar beginnen - dat het Goddelijke Mannelijk de leiding gehad heeft, omdat het dat niet gehad heeft. Zijn er levende, primaire voorbeelden geweest van zowel het Goddelijke Mannelijke als het Goddelijke Vrouwelijke doorheen de volledige geschiedenis van deze planeet? Natuurlijk. Maar zelfs de heerschappij van het Goddelijke Mannelijke is wijsheid en bescherming en zorgdragen en aanwezigheid, en leiderschap in de beste betekenis van het woord.
Het Goddelijke Mannelijk is nooit bedoeld om te controleren of superioriteit te hebben over; er is niets Goddelijks aan dat. Maar een ieder van jullie draagt dat evenwicht, en nu komt het Goddelijke Vrouwelijke naar voren in de schoonheid en de macht, en ja, de wijsheid. Het is geen bepaling van ofwel/of; het zijn gradaties, ietwat andere interpretaties.
Het Goddelijke Vrouwelijke komt sterk naar voren in deze tijd, niet alleen … natuurlijk, is het het Plan van de Moeder, maar niet alleen vanwege dat - hierachter zit een motivering. En de motivering, Haar wil, Haar denken, Haar hart, is dat dit een tijd is wanneer de mensheid, wanneer het collectief, wanneer alle Gaians gekoesterd, gewaardeerd, geliefd, en herinnerd moeten worden aan de waarheid van wie zij zijn.

De Galactische Raad van het Licht - De Derde Golf Beweegt Voorbij de 3de Dimensie - 14 Juni 2016 / Jenny Schiltz


De Galactische Raad van het Licht
De Derde Golf Beweegt Voorbij de 3de Dimensie
14 Juni 2016 / Jenny Schiltz

Wij komen vandaag naar jullie toe met belangrijke informatie om jullie deze volgende periode te helpen navigeren. Velen van jullie kunnen een versnelling voelen plaatsvinden. Dit is bezig flexibel te worden; op het ene moment schijnt het zeer snel te gaan, op andere momenten zeer langzaam. Dit is het bewijs van de matrixen die zich afsluiten. De gehele mensheid zal voorbij de Derde Dimensionale Werkelijkheid verhuizen tijdens de aankomende Zonnewende en Volle Maan. Terwijl dit een gedenkwaardige gelegenheid is, betekent het niet dat de Derde Dimensionale Matrix zal ontbinden, alleen dat het nu in staat is om te gebeuren.
Om voor dit niveau van de matrix volledig te ontbinden, moet ieder persoon diens banden verbreken en ermee ophouden energie te geven en te ontvangen van deze laag. Begrijp dat dit alleen bereikt kan worden door niet langer de programma’s van deze matrix toe te staan in je systeem (je geest/gedachten, lichaam en spirit) werkzaam te zijn. Terwijl dit een zeer individueel proces is dat van je vereist om diep in/naar je overtuigingen, gedachten en acties te kijken, geeft de energie die naar de Aarde stroomt (1) ongeëvenaarde ondersteuning in deze tijd. Dit mag moeilijk om te bevatten zijn als je naar de wereldgebeurtenissen kijkt. Veel is er aan het gebeuren om de mensen volledig geïnvesteerd te houden in de Derde Dimensionale Matrix.
Het is om deze reden dat de boodschappen die doorheen talrijke kanalen gestuurd werden, dat het een goede tijd is om weg te trekken van alles dat verandert hoe jij je binnenin voelt. Ben bewust van wat je in je werkelijkheid toestaat via de televisie, de sociale media en het Internet of via andere wezens. Als, waar jij je aan blootstelt spanning, kwaadheid, verdriet of angst in je lichaam brengt, willen wij dat je ziet hoe dit jou en allen om jou heen negatief beïnvloedt. Kijk naar hoe in deze staat jullie persoonlijke wisselwerkingen met anderen veranderen. De spanning binnenin je vorm weerhoudt jou van de lagere matrixen volledig los te laten. In deze tijd is niets belangrijker dan de energieën te gebruiken om jezelf te helpen voorwaarts te gaan. Als een ieder van jullie zich afscheidt van de lagere matrix, destabiliseert het de constructie en staat meer Licht toe om in/naar de illusie te gutsen en het bloot te leggen. De illusie is eenvoudigweg alles dat jullie tegenhoudt van toegang te verkrijgen tot jullie persoonlijke waarheid en soevereiniteit.

dinsdag, juni 14, 2016

Leer Soeverein te Zijn - 13 Juni 2016 / Brenda Hoffman


Leer Soeverein te Zijn
13 Juni 2016 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Misschien hebben sommigen van jullie recentelijk anderen losgelaten met gedachten van, “Zei ik de juiste woorden? Hebben zij mij niet goed begrepen?”
Niettemin, voel je een vrijheid die je gedurende enige tijd niet gevoeld hebt. De vrijheid van Zelf-Liefde. De vrijheid van het loslaten van diegenen die niet langer van jouw frequentie zijn, of in 3D termen, geïnteresseerd zijn in dezelfde richting als jij.
De gedachte van wie dan ook te verliezen is voor de meesten van jullie doorheen deze overgang moeilijk geweest. Ongeveer zoals in een huwelijk te zijn die niet goed voor jou is, “Als ik capituleer aangaande dit stukje zal hij/zij misschien fysiek of emotioneel terugkeren”. Gedachten om iemand aan te moedigen in je leven terug te keren of te blijven - maar niet gericht op wat je nodig hebt of verdient.
Aldus is het, gedurende de laatste paar dagen, dat je gedurfd hebt om jezelf een soeverein wezen te verklaren, ongeacht de consequenties. Een standpunt dat velen van jullie in een dilemma houdt, want het is zo nieuw. Je voelt je alsof je een verlaten eiland geworden bent zonder iemand om mee om te gaan.  
In waarheid, zijn je acties en woorden uitstapjes in/naar een Zelf-Liefde, Zelf-Waarde die zo anders zijn van jullie eonen van te proberen ertussen te passen, dat jullie de wisselwerkingen steeds maar weer opnieuw in jullie hoofd afspelen om te verzekeren dat jullie het juist hadden om jullie soevereiniteit bekend te maken.  
Gedurende eonen, hadden jullie geen moeilijkheden intellectueel achteruit te gaan om te passen binnenin jullie familie of cultuur. Alles was acceptabel zolang als zij in jullie leven bleven - dat acceptabel voor hen is, want zij eisten specifieke acties en woorden die noch voor jou of tegen jou waren.

maandag, juni 13, 2016

Een Akashic Perspectief over…“Verslaving” - 12 Juni 2016 / Jen Eramith MA


Een Akashic Perspectief over…
“Verslaving”
12 Juni 2016 / Jen Eramith MA

Wat zijn de spirituele effecten van alcohol en drugs?
Alcohol en drugs, beide synthetische en natuurlijke drugs, hebben één Universeel effect. Zij veranderen allemaal de manier waarop jullie energiegebied werkt - en de meeste drugs en het alcohol reduceren de effectiviteit van jullie energetische grenzen. Wij kunnen niet de duizenden drugs hier beschrijven, maar wij zullen enige van de gebruikelijke bespreken.
Alcohol versluiert de lijnen van jullie energiegebied. De natuurlijke psychische en energetische bescherming die in ieder menselijk wezen bestaat is verstrooid wanneer alcohol gebruikt wordt. Dit kan ertoe leiden dat jij je minder afgescheiden voelt van de mensen om je heen, dus het imiteert het gevoel van verbondenheid. Het maakt je ook meer gevoelig voor de energetische invloed van anderen. Je mag meer vatbaar zijn voor het voelen van anderen hun gevoelens of het denken van anderen hun gedachten. Het is belangrijk om bedachtzaam te zijn over wie en wat in je fysieke omgevingen zal zijn wanneer je alcohol drinkt, omdat je aanzienlijk beïnvloed zult worden door je omgevingen op een energetisch niveau.
Een andere gebruikelijke drug, marihuana, versluiert ook de lijnen van jullie energiegebied. Marihuana in diens pure vorm verzacht je volledige energiegebied en opent een toegangspoort naar je vierde dimensionale zelf. De ervaring leidt jou naar jezelf te voelen alsof jij je spirit bent. Omdat het fysieke brein en de driedimensionale geest niet het verschil kunnen begrijpen, voel jij je alsof je een echte ervaring leeft wanneer je in feite niet door de stappen van die ervaring heen loopt. Bijvoorbeeld, je zou je kunnen voelen alsof je een drukke dag had wanneer in feite je helemaal niet zoveel deed. Dit is gelijkaardig aan een fantasie ervaring of zoals een virtuele werkelijkheid. Dit is ook gelijkaardig aan wat mensen ervaren via computerprogramma’s zoals het “Tweede Leven”. Je voelt je alsof je iets echt leeft, maar je leeft niet in de derde dimensie.
Uiteindelijk, verstrekt cafeïne een volledige andere ervaring. Cafeïne versluiert ook de lijnen van jullie energiegebied, maar het breekt niet de grens af die jullie energetisch beschermt. In plaats daarvan, creëert cafeïne iets zoals gaten in jullie energiegebied dat de energie uit het gebied afvoert. Als de energie buitenwaarts beweegt, stelt het jullie in staat om die energie in jullie dagelijkse leven te gebruiken. Het menselijke energiegebied is van nature circulair - jullie recyclen en vullen jullie energie van nature voortdurend aan wanneer jullie zorg dragen voor jullie lichaam en geest. Wanneer jullie cafeïne innemen, wordt de energie lineair in plaats van circulair - het beweegt buitenwaarts. Als je cafeïne gebruikt, is het belangrijk dat je zorgvuldig bent om je lichaam diens natuurlijke energievoorraad aan te vullen. Drink water, slaap meer dan gewoonlijk, en eet gezond voedsel. Meditatie die je helpt aan de Aarde en de Goddelijke Wil te verbinden helpt ook om de circulaire aard van je energiegebied te herstellen.

De Arcturiaanse Groep - Weerstand Vermindert als een Individu Spiritueel Evolueert - 12 Juni 2016 / Marilyn Rafaelle


De Arcturiaanse Groep
“Weerstand Vermindert als een Individu Spiritueel Evolueert”
12 Juni 2016 / Marilyn Rafaelle

Welkom dierbaren. Terwijl de Nieuwe Wereld tevoorschijn komt beginnen jullie de overtuigingen en concepten te zien vervagen van vroegere generaties, ongeacht de  pogingen om hen op hun plaats te houden door diegenen die hun zekerheid in hen vinden.  
Terugkijkend naar zelfs een paar jaren en de gedachten vergelijkend van toen versus nu, kunnen jullie zien hoe ver jullie gekomen zijn. De dierenrechten zoals zij vandaag de dag zijn, waren ongekend zelfs zo recentelijk als 20 jaren geleden. Vrouwen en mannen beide individueel en als groepen, komen ertoe te beseffen dat de vrouwelijke energie niet minder is dan de mannelijke, maar dat beide gelijke delen zijn die het geheel samenvatten.
Diegenen opgevoed in of die overtuigingen onderwezen werden dat zij als minder, zondig, of op de één of andere manier beschadigd geboren waren en in behoefte waren van te  herstellen, zijn aan het ontwaken jegens hun ware natuur en eisen de macht op die zij onwetend toestonden van hen afgenomen te worden door deze overtuigingen.
Velen van jullie zijn aan het ontdekken dat sommige lastig makende kwesties die voorheen pijn, kwaadheid of frustratie veroorzaakten, jullie niet langer meer beïnvloeden zoals zij eens deden. Wanneer je niet langer de energie van iets draagt, lost het eenvoudig op in/naar de nietsheid dat het altijd was, omdat er geen energie is om het op diens plaats te houden. Alleen de kwaliteiten van het Goddelijke Bewustzijn worden door de Wet op hun plaats gehouden.
Het verworven bewustzijn van deze waarheid dient ertoe om de wens/het verlangen te elimineren om het kwaad te weerstaan, fouten te bevechten en tegen dat te worstelen van wat jullie geloven dat jullie afscheidt van wat jullie nodig zijn. Jullie beginnen te begrijpen dat alles dat jullie nastreven al volledig en compleet binnenin jullie is en daar vastgehouden wordt door de Goddelijke Wet. De evolutie staat op het punt om voorbij de verzamelde verkeerde overtuigingen te gaan, om te ervaren wie en wat jullie werkelijk zijn.
Ieder piepklein beetje van verworven spiritueel bewustzijn stroomt automatisch terwijl je bezig bent met je normale alledaagse leven, omdat besefte waarheid (niet slechts intellectueel gekend) wordt wie je bent. Je bent bewustzijn, niet slechts een fysiek lichaam. Als je leeft vanuit je hoogst verworven staat van besef, ontvouwen nieuwe waarheden aangezien je gereed bent om hen te integreren, vaak wanneer je dat het laatst verwacht. Waarheid is eindeloos, er is geen einde.

zondag, juni 12, 2016

Hilarion - “Sta Open voor Nieuwe Avonturen” - 12 Juni 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tanaHilarion
Sta Open voor Nieuwe Avonturen
12 Juni 2016
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

De gebeurtenissen in de wereld gaan onverminderd door. Er is een grotere intensiteit voor alles dat naar voren gebracht wordt voor de herkenning van het besef van de mensheid. Iedereen wordt aangespoord om zich te verbinden met een hoger niveau van begrip van zichzelf en de mensen om hen heen, om te onderscheiden wat werkelijk van belang is in iemand diens leven. Er is nog steeds veel dat weg moet vallen, zodat de ketenen die elk individu gebonden hebben gehouden om in de lagere dichtheid te blijven van hen opgetild worden en niet langer in effect zijn. De Grote Ontwaking van de bewoners van de Aarde is in alle ernst begonnen.
Kijk naar jullie buren en herverbind je met hen. Mensen zoeken naar betekenis in hun leven en het zou jij kunnen zijn die kan dienen als de katalysator die het begrip opent dat zij nodig zijn om voorwaarts te gaan. De Lichtwerkers van de planeet worden wederom naar een hoger niveau opgetild, en dit kan een moeilijke tijd zijn, aangezien zij deze hogere frequentie energie binnenin hun menselijke opererende systemen verwerken. Weet dat jullie de bekwaamheid hebben op te stijgen om deze energieën met evenwichtigheid en balans tegemoet te treden. Wat voor verwachtingen dan ook van hoe de dingen zouden moeten zijn moeten losgelaten worden. Sta open voor nieuwe avonturen.

Ann Albers en de Engelen - Iedereen Die je Pad Kruist heeft een Geschenk voor Je - 11 Juni 2016


Ann Albers en de Engelen
“Iedereen Die je Pad Kruist heeft een Geschenk voor Je”
11 Juni 2016

Iedereen die je pad kruist heeft een geschenk voor je. Er is een doel in iedere op zichzelf staande menselijke wisselwerking van jou, ongeacht hoe klein en onbelangrijk zij ook mogen toeschijnen. Er is een dans gaande, Universeel, met alleen één bedoeling - om elk en iedereen van jullie terug te gidsen in/naar de armen van Liefde, terug in/naar het besef dat je nooit afgescheiden kunt zijn van het Goddelijke. Dierbaren, iedereen biedt je een geschenk aan dat je op deze reis kan helpen. Het is jouw taak om “het Geschenk uit te pakken”.
Het is gemakkelijk om het geschenk van Liefde en vriendelijke zielen te herkennen. Het is veel moeilijker dit geschenk te herkennen in degenen die onvriendelijk zijn. Wij spraken hier vorige week over. Zij zijn vaak recht voor jullie om jullie te helpen herinneren om van jezelf te houden, om mededogen maar geen medelijden te hebben, om “Hen te vergeven, want zij weten niet wat zij doen”.
Het is soms moeilijk om te zien hoe diegenen die in behoefte zijn een geschenk zijn, maar ook zij helpen je leren en groeien in/naar grotere Liefde. Misschien helpen zij jou te zien dat je iets te geven hebt. Zij helpen jezelf en je talenten meer te waarderen. Of zij zouden eenvoudig eisen op je kunnen plaatsen, aldus je goede grenzen leert of om je tijd en hulpbronnen meer in ere te houden dan je in het verleden gedaan hebt.
Sommige zielen bieden je de kans om een liefdevol “Ja” te zeggen, terwijl anderen jou de kans geven om een liefdevol “nee” te oefenen. Dus kijk om je heen. In plaats van te zeggen, “Waarom doen zij dat?” met minachting/verachting en oordeel, stel een andere vraag aan jezelf… “Hoe biedt dit moment mij een kans/mogelijkheid aan om eerst in/naar meer Liefde voor mezelf, en dan anderen, te groeien”.

De Andromedanen - Je Verbindingen Verbeteren met Zelf en Anderen - 10 Juni 2016 / Natalie GlassonDe Andromedanen
Je Verbindingen Verbeteren met Zelf en Anderen
10 Juni 2016 / Natalie Glasson

Het is met Liefde, Waarheid en Zegeningen, dat wij de Andromedanen naar voren komen om jullie te begroeten. De Liefde die wij met jullie delen is niet groter dan iedere andere Liefde binnenin het Universum van de Schepper; het is eenvoudig een expressie van de Schepper. Wij houden diepgaand van jullie en wensen dat jullie binnenin jullie geest en hart weten dat wij aanwezig zijn om jullie te ondersteunen met jullie huidige stadiums van Ascentie.
Een vraag die jullie jezelf zouden kunnen stellen wanneer jullie je verbinden met alle andere types van zielen en Wezens van de Aardse en de innerlijke vlakken werkelijkheid zou kunnen zijn, “Sta ik mezelf toe om de werkelijke Bron en Essentie binnenin ieder wezen, iedere verbinding en ervaring te herkennen?” Deze vraag nodigt je uit om te beseffen dat er aldus heel veel niveaus van verbinding en communicatie zijn. Wanneer jij je met een ziel/persoon verbindt, mag jij jezelf alleen toestaan je te verbinden op een oppervlakkig niveau vanwege de innerlijke angsten van het ontvangen van de Schepper of een gevoel van onwaardig te zijn. Je mag bij jezelf gewaarworden afgeleid te zijn door de reacties van je verstand, emoties en persoonlijkheid wanneer je verbindingen met anderen of zelfs de Schepper creëert en her/erkent. De vraag die wij met jullie gedeeld hebben moedigt jullie aan om na te denken over wat een echte verbinding of een bron naar de Bron ervaring is, waarom het belangrijk is en wat jullie tegenhoudt van de echte essentie van de Schepper in alle zielen, situaties en ervaringen te her/erkennen.
Jezelf tijd gevend om binnenwaarts te onderzoeken, terwijl je een focus vasthoudt van de Bron of Essentie van alles om je heen te her/erkennen, specifiek verbindingen en in communicaties, zal je de kans geven om jezelf meer volledig te kennen. Het is je goddelijke recht om een verbinding te ervaren met alle aspecten van de Schepper en om jezelf te her/erkennen als een waardevol aspect van de Schepper. Het is ook je Goddelijke Recht om in voortdurende communicatie met de Schepper te zijn; dit kan plaatsvinden door de diverse aspecten van de Schepper zoals bloemen, Godin Wezens, Geascendeerde Meesters, familieleden, Sterren Wezens, in waarheid alles dat uitreikt en resoneert als de vibratie van de Schepper. Hoe meer je een goddelijke en heilige verbinding en communicatie nastreeft met alle aspecten van de Schepper, hoe meer je zult beseffen wat je natuurlijke bestaan als de Schepper belemmert. Het is vaak angst of gevoelens van onwaardig te zijn, welke jou niet in staat stellen om je volledig met de Schepper in iedere ervaring en persoon te verbinden. In plaats daarvan, is er misschien een eenvoudige behoefte te ontwikkelen en uit te oefenen om de essentie en Bron van de Schepper binnenin allen te her/erkennen.

zaterdag, juni 11, 2016

Weer een Behoorlijke Stijging van de Liefdesenergie in de Laatste 3 Dagen - 11 Juni 2016


Weer een Behoorlijke Stijging van de Liefdesenergie in de Laatste 3 Dagen
11 Juni 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE

Cobie: Hier zijn de metingen van de laatste drie dagen. De symptomen, zoals de vorige keer opgenoemd blijven aanwezig zijn, hoewel soms ook een ‘verzachting’ optreedt. Het lichaam blijft stijf, stram en pijnlijk. De energieën blijven over ons heen walsen. Het accepteren, integreren en activeren (bewust of onbewust, wakend of slapend) blijft een vast onderdeel van ons dagelijkse leven.
Je lichaam en jij gaan samen door dit proces heen, eis niet teveel van jezelf omdat je ‘dingen moet doen’. Als je de kans hebt om te rusten, doe dat dan ook. Blijf je hoge eisen aan jezelf en je lichaam stellen, dan zal je veel moeizamer door het proces heengaan dan eigenlijk zou hoeven.

vrijdag, juni 10, 2016

Shekina Rose/De Blauwe Straal - Pijnappelklier Sterrenpoort Derde Oog - 8 Juni 2016Shekina Rose/De Blauwe Straal
Pijnappelklier Sterrenpoort Derde Oog
Het Galactische Menselijke DNA Ontwaken
8 Juni 2016

Openbaringen van de Sterrenzaad Empaat
De pijnappelklier is een sluimerende sterrenpoort in het midden van het menselijke brein, een brug van hoger dimensionaal besef en tijdreizen. Er zijn multidimensionale portalen in het menselijke lichamelijke gebied die afgestemd kunnen worden op directe communicatie met de elektromagnetische energie van het raster en het Universum. Deze menselijke sterrenpoort portalen zijn wegen om telepathisch te communiceren met de Galactics, het engelachtige koninkrijk en jullie DNA ster-essentie van soevereine macht.
De intuïtieve gevoelige empaat en sterrenzaad zijn al geneigd om zich af te stemmen op deze subtiele energiegebieden, welke deze menselijke sterrenpoort portalen kunnen laten herrijzen. Jullie zintuiglijke resonantie van het inlevingsvermogen is jullie eerste natuur van Zijn, een wegwijzer van jullie richting en pad dat jullie leidt naar de herontwaking van de Galactische Sterren Mens DNA afstamming.
Pijnappelklier Sterrenpoort - de weg naar disclosure - weten wie je bent
Het opnieuw wakker maken van de pijnappelklier 3de oog sterrenpoort kan verborgen informatie en geheime kennis openbaren die de traditionele forums van disclosure kunnen omzeilen, aangezien er informatie link-snelwegen zijn waar toegang tot verkregen kan worden via de kristallen link-straalzender in/naar een interdimensionale bibliotheek. Als je op deze manier online komt, vergroot je het Lichtrasterweb, zodat andere Lichtdragers en Sterrenzaden zich gemakkelijker collectief af kunnen stemmen en uit kunnen lijnen.

De Wekelijkse Lichtstraal - “De Wil van Liefde” - 9 Juni 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“De Wil van Liefde”
9 Juni 2016 / Jamye Price

Gezegend Wezen, jij bent Liefde in de menselijke vorm. Al het Leven, al het Bewustzijn, is gebonden door onuitwisbare wetten van verbinding via de fundering van Liefde. Het schijnt verheven en louter woorden voor sommigen te zijn. Het stoot zelfs diegenen af die Liefde niet gemakkelijk zien of voelen. Nochtans is het een kern Waarheid dat Liefde de bindende en onweerstaanbare kracht van het Leven is.
Liefde is een passieve kracht. Het overheerst niet, het biedt zichzelf aan voor verbinding. Het wacht geduldig op resonantie, want het Weet dus volledig dat Alles Goed is. Er is geen pressie van de tijd, want alle tijd is binnenin. Als het zichzelf aanbiedt voor verbinding, is er geen wanhoop of een noodzaak voor verbinding, want alles dat zich er niet mee verbindt is Gekend volmaakt te zijn in diens eigen verbindingen.
Resonantie, dat wat gelijk is, wordt aangetrokken in/naar de perfecte verbinding.
Wanneer de verbinding niet langer meer resonant is, breekt het, om zich slechts te herverbinden met diens perfecte aanvulling. Dit proces is wiskundig, geometrisch, harmonisch en kleurrijk. Je kunt het op vele manieren definiëren, het is nochtans in diens kern louter De Wil van Liefde. Het vormt het Leven.