dinsdag, mei 31, 2016

Vanuit de Akashic Archieven Juni 2016 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Juni 2016 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Juni 2016 verwachten?
De energie deze maand zal jullie oproepen om op te staan en moediger te zijn dan dat jullie ooit eerder geweest zijn. Over het algemeen, is de energie van dit jaar gemaakt om mededogen op te bouwen door jullie harten zoveel open te hebben, dat jullie in staat zijn om innerlijke Liefde voor jullie zelf en voor iedereen om jullie heen te voelen. Dat proces is onderweg voor elk van jullie, hoewel op zeer individuele manieren.
Op dit punt heeft de Liefde zich uitgebreid, doch de meesten van jullie hebben nog niet een manier gevonden om het volledig te omhelzen. Jullie zullen waarschijnlijk ervaringen in jullie leven gewaarworden die jullie pushen deze maand. Je mag je gepusht voelen om voor iets dat voor jou belangrijk is te vechten, of om sterke en gezonde grenzen vast te houden voor jezelf en voor diegenen waar je van houdt. Jullie gaan je gepusht voelen om het juiste te zeggen of op te staan om de grotere persoon te zijn, zelfs wanneer het niet eerlijk is. Over het algemeen, doen deze ervaringen een beroep op jullie om een diepere moedigheid binnenin jullie zelf te vinden. Het zou de moed kunnen zijn om op te staan en te vechten, of het zou de moed kunnen zijn om weg te lopen van iets dat jou schade zal berokkenen. Er zijn aldus veel verschillende acties waar moed jullie naartoe zou kunnen leiden, niettemin het is belangrijk voor jullie om dapperheid in jullie eigen leven te onderzoeken en wat het voor je zou nemen om datgene te doen dat de meeste Liefde naar jouw leven en het leven van diegenen om je heen zal brengen.
Er is een zeer specifieke dynamiek dat op aldus veel verschillende manieren voor jullie naar boven zal komen, hetgeen het verschil onderzoekt tussen Liefde te brengen door iemand van je te laten nemen, of door op te staan voor wat juist is en terug te duwen aangaande die dingen die je schade berokkenen. Dit is waar de moed komt. Voor zo velen van jullie, de moed die jullie nodig zullen zijn zal zijn om door oude patronen heen te breken en te stoppen met te doen wat je eerder gedaan hebt. Zelfs als wat je eerder gedaan hebt uit naam van de Liefde was, moet je nu in overweging nemen of je geluk en je welzijn floreren in je huidige situaties en gedragingen.

Quan Yin - De Volgende Fase, Richting de Zonnewende Gaan - 30 Mei 2016 / Jenny Schiltz


Quan Yin
De Volgende Fase, Richting de Zonnewende Gaan
30 Mei 2016 / Jenny Schiltz

Wij komen vandaag met een zeer belangrijke boodschap. De volgende fase, terwijl jullie richting de zonnewende gaan, zal er één zijn van diepe groei en openbaring. De energieën zullen de gehele mensheid voorwaarts duwen en een ieder van jullie diepgaand veranderen, zouden jullie het toestaan. Jullie worden gezuiverd van alles dat niet in uitlijning is, van alles dat in de weg staat van de vermenging met jullie Ziel*.
Nooit eerder is het belangrijker geweest om volledig van jezelf te houden, om alle jaren van conditionering en overtuigingen die zich doorheen jullie levensspannen opgestapeld hebben ongedaan te maken. Jullie Ziel kan niet volledig met een voertuig vermengen dat vol van zelftwijfel en zelfhaat is. Jullie moeten kijken naar alle manieren waarop jullie jezelf niet in ere houden, de manieren waarop jullie jezelf saboteren of terughouden en de redenen die jullie geven om deze beslissing te ondersteunen. Wat zijn de angsten die naar het oppervlak komen wanneer je denkt aan jezelf op de eerste plaats te zetten? Van het volledig van jezelf houden zonder uitzondering? Wat vrees je wanneer je nadenkt over op alle manieren van jezelf te houden zoals je doorheen je leven gewenst hebt om geliefd te zijn. Is het mogelijk dat je een angst hebt over wat je zult worden? Een angst van de macht en verbinding die je diep binnenin jou voelt. Begrijp dat alleen door van jezelf te houden, je volle potentieel in staat is om losgelaten te worden.
Jij bent het die moet bepalen hoe het volledig van jezelf houden eruit ziet. Voor sommigen zal het de uitoefening van het eren van zelf en een deugdzaam dieet omvatten, voor anderen zal dat het toestaan van rust zijn om deze overgang met gemak te voltooien. Voor sommigen zal dat zijn jezelf toe te staan om stappen te ondernemen richting een droom, voor anderen kan het drastische veranderingen zijn zoals het verlaten van een baan of relaties die hun groei belemmeren. Wat allen moeten bereiken op de reis richting zelf-liefde is het meester worden van de gedachten, van de stille manieren waarop iemand zichzelf saboteert, zichzelf ervan langs geeft en kleineert. Deze moeten naar het Licht komen, volledig bewust gemaakt worden zodat zij moment na moment veranderd kunnen worden. 

Het Bombardement van de Liefdesenergie blijft Aanhouden - 31 Mei 2016


Het Bombardement van de Liefdesenergie blijft Aanhouden
31 Mei 2016

Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.
Cobie: Hier zijn de metingen van de laatste twee dagen. De stijging van de Liefdesenergie, Tsunami van Liefde is ongekend, en waarschijnlijk zullen we nog hogere stijgingen gaan zien ook.
Naast de symptomen die ik eergisteren noemde; Pijn in de gewrichten, het lichaam houdt vocht vast, opvliegers, jeuk enzovoorts. Schreven sommigen mij over nog andere symptomen, waar ik het ook mee eens kan zijn, zoals;
Veranderd slaappatroon - veranderd eetpatroon - Duizelingen - slecht zicht - droge ogen - Hoofdpijn / Migraine - futloosheid - uitputting - huidaandoeningen - gemoedsstemmingswisselingen - Vergeetachtigheid: het ene moment niet meer weten wat je net gezegd hebt of je niet meer kunnen herinneren hoe iets heet. Nekklachten en lage onderrug klachten. Opgeblazen gevoel - boeren of winden laten - zure oprispingen (brandzuur) (ik eet wat rennies deze dagen…..)

maandag, mei 30, 2016

Aartsengel Zadkiel - “Jezelf Met de Nieuwe Energie Voeden” - Juni 2016 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
“Jezelf Met de Nieuwe Energie Voeden”
Juni 2016 / Linda Robinson

Groeten Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en wij groeten jullie in Liefde en Licht. Vandaag, wensen wij om ‘jezelf met de Nieuwe Energie voeden’ te bespreken.
Jullie gaan door met vele energie verschuivingen te ervaren die nieuwe, hogere dimensionale energie binnenbrengen, en dit is jullie besef aan het openen voor nieuwe mogelijkheden in het Universele Licht. Nieuwe rijken en een nieuw verreikend uitzicht komen in/naar jullie besef.  
De hogere dimensionale energie heeft een kwaliteit van verfijnd Licht. De deeltjes van dit Licht zijn zeer fijn en ijl. Zij  hebben een kwaliteit van zeer etherisch te zijn met eindeloze mogelijkheden. Zij roepen naar jullie en nodigen jullie uit om deze verfijnde energie te ervaren. Zij herinneren jullie aan jullie ware Thuis. Zij roepen naar jullie om de Eenheid/Eensgezindheid van de gehele Schepping te ervaren. Zij roepen naar jullie om jullie eigen energiegebied in verfijning te laten stijgen om deze verfijnde energie te incorporeren.
Je persoonlijke energiegebied wordt verbeterd wanneer jij jezelf voedt. Jezelf voeden is niet langer meer optioneel. Het is cruciaal in de nieuwe energie.
Jezelf voeden met de nieuwe energie kan je helpen om de hogere dimensionale energie te assimileren. Wanneer jij jezelf voedt, omring jij jezelf met de hartenergie van het Goddelijke Vrouwelijke. De Goddelijke Vrouwelijke energie is liefdevol, verzorgend, mededogend en begrijpend. Het verlangt ernaar om jou de voeding te geven die je gedurende eonen aan anderen verstrekt hebt. Nu, is het tijd om deze voedende energie van het Goddelijke Vrouwelijke aan jezelf te geven.

De Arcturiaanse Groep - Het Wereldbewustzijn Begint Zich Open te Stellen voor Liefde - 29 Mei 2016 / Marilyn Rafaelle


De Arcturiaanse Groep
“Het Wereldbewustzijn Begint Zich Open te Stellen voor Liefde”
29 Mei 2016 / Marilyn Rafaelle
 

Dierbaren, wederom spreken wij over Liefde, want Liefde is de lijm dat alle dingen samenhoudt. Omdat de resonantie van de wereld immer meer verlicht aan het worden is, zien en horen jullie boodschappen en artikelen over Liefde van vele verschillende bronnen op alle niveaus van het begrip. Het wereldbewustzijn begint zich open te stellen voor Liefde.
Je mag er geen aandacht meer aan schenken vanuit de overtuiging dat je alles al gehoord hebt dat er te horen valt en alles al weet dat er te weten is over Liefde, en op vele manieren heb je het juist. De  menselijke meningen en concepten bevredigen het individu niet langer meer die in staat is om van binnenuit onderwezen te worden. Iedere verborgen, diepere waarheid over Liefde zal ontvouwen als het individuele bewustzijn voorbereid is om het te ontvangen.
Liefde in diens zuiverste niveau is eenvoudig de onderlinge verbondenheid van Eenheid. Het besef begint eenvoudig als intellectuele kennis, maar wanneer het geleefd en uitgeoefend wordt, wordt het een verworven staat van bewustzijn. Jij wordt iedere besefte waarheid, omdat je niet een fysieke lichaam bent, je bent bewustzijn, een bewustzijn dat voor zichzelf een fysiek lichaam gevormd heeft om op de Aarde te gebruiken.
Onderzoek de gebeurtenissen van iedere dag, her/erken de gebeurtenissen die jou achterlaten met je ongemakkelijk te voelen op de één of andere  manier en vraag dan aan jezelf: “Wat geloofde ik op dat moment dat bij mij veroorzaakte om de acties te ondernemen, de woorden de spreken of de emoties te voelen?” Je zult ontdekken dat je vergeten was vanuit je hoogste niveau van besef/bewustzijn te leven.
Oude gewoontes verdwijnen moeizaam, en er hoeft nooit schuldgevoel te zijn voor in/naar een oud geloofsysteem te glijden. Binnen iedere negatieve wisselwerking, is Liefde het component dat eruit gelaten is. Liefde -- het besef dat elk en iedereen inclusief zelf, binnenin het Geheel bestaat, ongeacht van de verschijningsvormen die dat teniet zouden schijnen te doen.
Er zijn voorvallen wanneer uitgesproken woorden of acties streng moeten zijn. Ieder individu begrijpt in overeenstemming naar hun verworven niveau van bewustzijn en dus wat uitgesproken is moet gezegd zijn op een manier welke de ander kan begrijpen. Als iemand die ontwaakt is, wanneer je krachtig moet spreken of een onplezierige maar noodzakelijke actie moet ondernemen, zal je het nu doen vanuit een bewustzijn dat de Vonk van het Goddelijke Licht binnenin de ander erkent. Als er ontvankelijkheid is, mag deze erkenning hun energie verheffen en een verschuiving van de één of andere soort op gang brengen.

zondag, mei 29, 2016

Aartsengel Michael - “Een Overzicht van Wat er Momenteel Gebeurt” - 28 Mei 2016 / Linda DillonAartsengel Michael
“Een Overzicht van Wat er Momenteel Gebeurt”
28 Mei 2016 / Linda Dillon

Steve Beckow: Ik had een persoonlijke lezing met Aartsengel Michael op 27 Mei 2016, via Linda Dillon.
Dit transcript is van interesse om twee redenen. Eén is dat het laat zien hoe het Gezelschap van de Hemel ziekte, in mijn geval, gebruikt heeft om een Lichtwerker te herrasteren, opnieuw te vormen en opnieuw te bewerken om hen voor Ascentie toe te rusten.
Als anderen precies nu ziekte ervaren, zouden jullie in overweging willen nemen wat hij hier zegt, dat ziekte gebruikt werd om mij te vertragen en mij ertoe te krijgen om te herbalanceren ter voorbereiding op de grote/belangrijke aankomende gebeurtenissen. Jullie misschien ook?
De tweede is dat hij heel veel te zeggen heeft over “de Gebeurtenis” (in werkelijkheid een aantal van gebeurtenissen), de Reval (komt zeer, zeer spoedig), Sovereign Rates** (zij zijn niet in de buurt van wat de intel goeroes zeggen), Disclosure (gemakkelijker gemaakt door de Reval), enzovoorts.
Steeds meer klinken mijn lezingen alsof hij materiaal aanbied waarvan hij wil dat het meer algemeen meegedeeld wordt.
****
AEM: Groeten Ik Ben Michael!
Steve: Groeten, Heer.
AEM: En welkom aan jou; groeten aan jou mijn geliefde broeder, vriend en bondgenoot…
Het is voor jou belangrijk te weten dat in deze tijd, gedurende dit kader van reconstitutie, het opnieuw opbouwen, herrasteren, herankeren in een breder spectrum - dat is ongeveer één van de beste manieren dat wij het uit kunnen leggen - jullie zijnheid uitgebreid en jullie lichaam aan het accommoderen is, aangepast is en zich gereed maakt om volledig voorwaarts te stappen in/naar een nieuw rijk van bestaan.
Ja, het is het nieuwe rijk van bestaan van Ascentie, maar het is ook het nieuwe rijk van bestaan van Terra Gaia, van de mensheid, van een nieuwe manier van zijn op deze planeet in combinatie met niet alleen elkaar, maar ook met de geziene en ongeziene koninkrijken van jullie sterrenfamilie.

Wij Blijven Gebombardeerd worden met de Liefdesenergie! - 29 Mei 2016


Wij Blijven Gebombardeerd worden met de Liefdesenergie!
29 Mei 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.
Cobie: Voelen jullie je vandaag (voor de meesten al een langere tijd) net zo moe en uitgeput als ik? Pijn in de gewrichten? Houd je lichaam vocht vast? Heb je last van Opvliegers? Jeuk? … enzovoorts, enzovoorts…. Dan zou deze enorme stijging daar wel eens de oorzaak van kunnen zijn. Integratie, integratie, integratie….
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje) 
 

Schumann Resonantie

vrijdag, mei 27, 2016

Mary Magdalene ~ Stop Wie Je Bent te Onderschatten! - 24 Mei 2016 / Linda Dillon


Hemelse Zegeningen
Mary Magdalene ~ Stop Wie Je Bent te Onderschatten!
24 Mei 2016 / Linda Dillon

Heilig is je leven. Je bent hier als de unieke expressie van je missie en doel, je unieke expressie van de Moeder/Vader/Ene - en jezelf. Hoe zou je niet je gehele wezen kunnen eren? Hoe zou je niet van je gehele wezen kunnen houden? Dat is mijn geheugensteuntje van vandaag.
Mary Magdalene: Groeten, Ik Ben Mary.
Suzi: Welkom.
Mary Magdalene: En welkom aan jou, geliefde zuster van mijn hart, geliefde zusters van mijn hart, geliefde familie van mijn hart, geliefde Gaians. En dat is hoe ik naar jullie toekom - de Magdalena, ja; mede reisgenote, reizigster, avonturierster, ja; moeder en zuster, bondgenote en vriendin.
En ik kom naar jullie om te spreken over de erkenning, de waardering, het begrip en het loslaten van jullie heilige contract, jullie heilige missie, jullie doel, jullie reden voor te bestaan doorheen dit en ieder leven dat jullie ooit bewoond hebben. Ik smeek jullie - stop te onderschatten wie jullie zijn!
Ik had het geschenk en het privilege, de verrukking, van getrouwd en in relatieschap te zijn, van de meest tevredenstellende soort, met onze geliefde Jezus. En ja, hij keerde in/naar een nogal welbekend persoon, nietwaar! [schiet in de lach]. Maar daarin, en in mijn weten van de juistheid van onze vereniging, wat een absolute keuze was - ja, natuurlijk, onze liefde voor elkaar, ons begrip van wie wij zijn, plaatste ons, zou je kunnen zeggen, voorbij de keuze - maar het was nooit werkelijk een keuze.
Het was een beslissend punt, het was een pad dat wij beide kozen. Maar daarin, ongeacht van de overtuigingen, de legendes, de mythes van wat de geschiedenis mij toeschrijft; ik trok me nooit terug van mijn eigen missie en doel, de erkenning en het kennen van mijn eigen patroon, mijn eigen ontwerp, mijn eigen doel, mijn eigen pad. Wij waren als Eén - en als twee, want dat is werkelijk waar de heilige vereniging, maar ook de vervulling van de missie en het doel, over gaat.
En dat is specifiek waar - en is dat altijd geweest, tussen haakjes - waarover de reis op Gaia gaat, deze prachtige Aartsengel Gaia, die hoewel velen aan Haar denken als een wezen van groen en blauw, in feite een machtige engel van roze is. Dus het is zelfs geen toeval dat jullie goddelijkheid, net zoals dat van Haar, van de roze diamant is. Maar ik dwaal af.

Sandra Walter - Juni Toegangspoort: Je Ascentie Eigen Maken - 26 Mei 2016


Sandra Walter
Juni Toegangspoort: Je Ascentie Eigen Maken
26 Mei 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Voel in deze boodschap; er presenteert zich heel veel voor de volgende vier maanden terwijl de versnelling van Mei zich settelt. Wij staan op het punt om te ervaren waarom Mei zo sterk en transformerend was. Die tweede voorbereidende golf van 2016 duwde echt voor het Nieuwe Zelf om tevoorschijn te komen. Het ontkennen kan het lagere Zelf overweldigen, dus als je twijfel, angst of verwarring ervaart, ga nu aan boord met de beslissingen van het Nieuwe Zelf, voordat deze energie begin Juni intensiveert.
4-6 Juni waren vorig jaar op de Toegangspoortlijst voor 2016. Terwijl wij deze passage naderen, stuurt het einde van de Herrijzenis grotfase ons in/naar Juni met een gevoel van het bezitten van het Nieuwe Zelf. Als dit zich voor jou niet presenteert, is dit je werk voor het einde van Mei: Het kiezen om volledig in de belichaming van het Nieuwe Zelf te stappen. Je Waarheid, Je hogere Keuzes, Je Creatieve Expressie van het Gechristende Zelf. Jij bent verantwoordelijke voor jouw creatie, en er is nu een grote hoeveelheid aan vrijheid, harmonie en Goddelijke Liefde beschikbaar. Vibratie = vibratie. Kies je bandbreedte wijs.
De Volgende Vier Maanden: Een Goddelijke Kans voor Belichaming
Eindelijk komen de eerste belichamers uit de grot tevoorschijn. Wij zijn geïnspireerd met nieuwe creaties, nieuwe intuïties over onze reizen, nieuwe ideeën en een breder perspectief over deze kosmische verschuivingen. Je zult je Nieuwe Zelf moeten gaan leren kennen, en afschudden wat niet dient - weer - van dit hogere niveau. De intensiteit van de boventonen, lichtgolven, en aanpassingen aan de fysieke container zijn voortdurend aan het verschuiven. Je van moment-naar-moment intenties en keuzes zijn de sleutel voor je comfortabelheid met het cellulaire niveau. Wanneer de meer krachtige fotonische golven het fysieke raken, ben erbij aanwezig - er is veel om te ontvangen tijdens deze passage, hetgeen niet alleen het fysieke zal voorbereiden op de belichaming, maar ook duidelijkheid geeft over wat moet blijven of gaan aangaande je persoonlijke reis.  

donderdag, mei 26, 2016

Aartsengel Michael - Verwelkom Jullie Aspecten Thuis! - 25 Mei 2016 / Linda Dillon


Aartsengel Michael
Verwelkom Jullie Aspecten Thuis!
25 Mei 2016 / Linda Dillon

Linda: Alle Wezens op de planeet roepen hun aspecten naar huis om de volledige belichaming te zijn van wie zij zijn. Jij bent de gastheer/vrouw en het officiële verwelkomende comité!
Aartsengel Michael, gechanneld door Linda Dillon op 11 Mei 2016 in een privé lezing.
Aartsengel Michael:
Welnu, deze vraag van “aspecten” is iets dat niet volledig, nog niet, volledig begrepen wordt op jullie planeet, omdat een deel ervan nu nog maar net tevoorschijn aan het komen is, omdat veel van de menselijke ervaring in het oude paradigma gebaseerd was op het ego. En er is ook veel onjuiste informatie, misverstand en er zijn onjuiste uitlijningen geweest met individuen die denken, zeggen, verkondingen dat zij dit of dat individu zijn.
Het is niet dat deze verkondigingen verguisd werden, en vandaar dat wij over het algemeen er niet naar neigen om tussenbeide te komen met deze verkondigingen. Omdat, als iemand wil geloven dat hij/zij mij zijn, neem is dit eenvoudig als een compliment! Ik neem het niet als een inval van mijn territorium of mijn gebied. Ik glimlach eenvoudig en denk, “Is dat niet lief dat deze persoon zoveel van mij houdt dat zij mij willen zijn!” Dus ik denk niet of keer terug naar, “Hoe durven zij; hun ego is verkeerd gegaan!” Ik glimlach eenvoudig en houd hen dan een klein beetje dichterbij zodat zij het comfort, de energie kunnen hebben die ik meer dan bereid ben om te delen.
Niettemin, dat gezegd hebbende, laat ons ook zeggen - Ik wil dit voor jou, en voor velen tussen haakjes, verduidelijken aldus jullie dit misschien zullen delen en misschien zullen jullie dat niet!

woensdag, mei 25, 2016

Blossom en de GFL - NU is de Tijd Aangebroken waarin Jullie de WAARHEID VAN JEZELF in Eigen Hand Nemen - 24 Mei 2016


Blossom Goodchild en de Galactische Federatie van Licht
24 Mei 2016
NU is de Tijd Aangebroken waarin Jullie de WAARHEID VAN JEZELF in Eigen Hand Nemen

Blossom: Hallo, hallo! Ik ben in een hele goede stemming en voel me het meest gezegende konijntje op de Planeet. Het voelt heerlijk als je in deze energie zit en ik vraag JULLIE, lieve vrienden, of jullie ons meer van hetzelfde willen geven, omdat jullie laatste boodschappen zo bemoedigend waren.
GFL: Wij komen vandaag naar jullie toe, Hoog varend op de Trillingen die jullie met ons delen. Wij begrijpen dat jullie Planeet een opwaartse koers is ingeslagen en dit … evenals Haar pad … moet geëerd en bewonderd worden, daar het varen van ALLEN … de koers verandert naar een meer directe route.
Waarheen?
Naar de bestemming waarheen het … Al … tijd … al koerste. Jullie zijn, als het Menselijke Ras … een voorbeeld aan het geven van waartoe Mensen werkelijk in staat zijn en toch … hebben jullie … tot nu toe … geen herinnering aan het ongelooflijke resultaat, dat jullie je, als ÉÉN, voorgenomen hebben om te bereiken.
NU Liefste Zielen, is de tijd aangebroken waarin jullie de WAARHEID VAN JEZELF in eigen hand nemen en in balans gaan brengen wat vele, vele mijlen lang een rotsachtig pad was.
NU Liefste Zielen, is de tijd aangebroken waarin jullie ZELF de leiding nemen. Wanneer jullie ervoor KIEZEN om je ALLES te herinneren waartoe jullie in staat ZIJN en het gaan gebruiken. Het is namelijk zo … dat als de Trilling van een IEDER, en daardoor Het Geheel, omhoog gaat … ALLES dat gedachte is … ALLES dat actie is, feitelijk voor iedereen nuttig is. Dit MOET ZO ZIJN. Het kan niet anders.
Wij willen echter graag benadrukken en weer naar voren brengen als herinnering …
DAT HET DIENEN VAN HET ZELF EN AL WAT HET NODIG HEEFT …  VOORWAARDE IS VOOR HET DIENEN VAN ALLE ANDEREN.

De Boeddha Spreekt over Oordeel en Onderscheidingsvermogen - 10 Mei 2016 / Linda Dillon


Hemelse Zegeningen
De Boeddha Spreekt over Oordeel en Onderscheidingsvermogen
10 Mei 2016 - Gastvrouw: Suzanne Maresca / Kanaal: Linda Dillon

Boeddha: Groeten, IK BEN de Boeddha.
Suzi: Welkom.
Boeddha: En welkom aan jullie, geliefde zusters, geliefde engelen, geliefde luisteraars, geliefde familie, geliefde Gaians.
Weten jullie hoe lang ik gewacht heb met tegen jullie allemaal als Gaians te spreken, als het verenigde geheel, als eenvoudig Eén? Want dit is werkelijk een dag van feestviering, van gelukzaligheid, en dat is waarom ik mijn geschenken naar jullie toegebracht heb, om met jullie te zitten, met jullie te knielen, om met jullie te lopen, en ja, om over deze kwestie te spreken - omdat het een kwestie is - van oordeel en onderscheidingsvermogen.
Oordeel maakt deel uit van de valse illusies die opgegroeid zijn in dit ras genoemd de mensheid, en het is onder vele, zo niet het meest verwoestende element van het menselijke ras ooit. Het is oordeel dat oorlog en armoede en dood en ziekte, isolatie en afscheiding veroorzaakt heeft.
Oordeel is niet eenvoudig denken dat iemand een gekke hoed of een extravagante outfit draagt, of zich op een manier gedraagt welke stuitend is. Oordeel is het vinden dat een ander tekort schiet, dat jij op de één of andere manier in je arrogantie gelooft dat je het recht hebt om jouw wijsheid - onjuiste wijsheid - naar de situatie te brengen en een persoon waardig of onwaardig, sympathiek of onsympathiek te achten. Waardig of onwaardig niet alleen van jouw liefde maar ook van het recht om op de planeet te zijn.
Want zie, oordeel is zeer veel de kanker van de mensheid. Ja, een virus, en het mag beginnen als het luchtig ophalen van de neus of een hikje, maar het eindresultaat als het virus zowel binnenin jou als uitwendig groeit - omdat wat binnen is, is altijd buiten; dat is de Wet - en dus wat er gebeurt is dat het verwoesting veroorzaakt; het veroorzaakt de verdelging van waarde, van verbinding, en zeer zeker de eliminatie van ieder gevoel van gemeenschap.
Daar zijn diegenen die oordeel uitoefenen en onjuist geloven dat zij deel uitmaken van deze of die gemeenschap, en die verkeerde informatie, dit onbegrip, dit oordeel … en zij sluiten buiten. Welnu, hoe zou dat ooit een replica of een spiegel of een uitoefening van het Goddelijke kunnen zijn? Wel, jullie weten allemaal dat het dat zeer zeker niet kan zijn. Oordeel is van spirituele, mentale en emotionele arrogantie, en die arrogantie is eenvoudig een masker voor het minder-dan te voelen, voor ontoereikendheid en voor het gebrek aan zelfwaarde.

maandag, mei 23, 2016

Een Akashic Perspectief over… “Verandering en Zelf-Liefde” - 22 Mei 2016 / Jen Eramith MA


Een Akashic Perspectief over…
“Verandering en Zelf-Liefde”
22 Mei 2016 / Jen Eramith MA

Waarom weerstaan wij verandering wanneer we weten dat het onvermijdelijk is? Hoe kunnen wij leren om meer accepterend van verandering te zijn?
Omdat verandering zo een constant deel van alles in het Universum is, is een deel van wat de menselijke wezens uniek maakt jullie bekwaamheid om standvastigheid te creëren. Om te creëren en te bestaan in de driedimensionale wereld, is het jullie taak als menselijke wezens om stabiliteit op te bouwen en de dingen op hun plaats te houden te midden van verandering. Dit is wat jullie in staat stelt om hogere ideeën en meer ingewikkelde manieren van de wereld ervaring te evolueren en te ontwikkelen.
Gedurende een lange tijd, was jullie bekwaamheid om standvastigheid te creëren te midden van verandering zoveel kleiner dan de altijd-constante verandering, dat het nooit bij jullie opkwam om verandering te weerstaan of het te ontkennen. Jullie werkten er eenvoudig aan om de dingen op hun plaats te houden, terwijl jullie door de verandering heengingen. Uiteindelijk werd jullie bekwaamheid om de dingen op hun plaats te houden groter dan jullie besef van verandering, en jullie begonnen te vertrouwen op het werk dat jullie deden om de dingen op hun plaats te houden. Op dit punt, evolueerde de mensheid zich richting comfort in plaats van richting gezondheid en geluk, en die evolutie rustte op een vertrouwen aangaande standvastigheid. Jullie begonnen om verandering als een ongewone omstandigheid te zien en als een bedreiging jegens jullie comfort. Dit is hoe jullie verandering begonnen te weerstaan. Toen de mensheid verandering eenmaal begon te weerstaan, evolueerden jullie maatschappijen om jullie te beschermen van verandering op te merken. In plaats van het bestaan van God in de veranderende seizoenen van de natuur te zien, begonnen jullie je een God te verbeelden die constant en onveranderlijk bleef. In plaats van jullie tijd buitenshuis door te brengen in het veranderlijke weer, ontwikkelden jullie werk dat jullie binnenshuis hield gedurende lange perioden van tijd. Jullie gehechtheid aan comfort leidde jullie naar een verdere ontkenning van verandering en, ironisch genoeg, heeft het ervoor gezorgd dat jullie je ongelukkig voelen met veranderingen, hoewel zij onvermijdelijk zijn.
Uiteindelijk wensen jullie geen standvastigheid. Jullie wensen de bekwaamheid om veranderingen op manieren te navigeren die jullie toestaan om creatief te zijn. In het verleden, moesten jullie werken om dingen stil te houden - nu worden jullie bij jezelf gewaar te moeten werken om verandering te accepteren. Uiteindelijk, zullen jullie genoeg stilheid vasthouden te midden van verandering, zodat jullie gemakkelijk tussen beide kunnen bewegen. Wanneer jullie dit doen, kunnen jullie creatief worden en standvastigheid net voldoende gebruiken om jullie te helpen verandering te gebruiken voor jullie hoogste voordeel. De meesten van jullie hebben genezing te doen in termen van jullie gehechtheden aan comfort. De meesten van jullie zijn “comfortabel oncomfortabel”.

Ongekende Stijging van de Tsunami van Liefde! - 23 Mei 2016


Ongekende Stijging van de Tsunami van Liefde!
23 Mei 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)
 

zondag, mei 22, 2016

Sanat Kumara: De Universele Wet is Geen Gevangenis Cel, maar de Bevrijdende Sleutel - 28 April 2016 / Linda Dillon


Een Uur met een Engel
Sanat Kumara: De Universele Wet is Geen Gevangenis Cel, maar de Bevrijdende Sleutel
28 April 2016: Gastheer - Steve Beckow / Kanaal - Linda Dillon
\
Voorwoord van Steve Beckow: Planetaire Logos Sanat Kumara sluit zich bij ons aan vandaag om het belang in onze levens te bespreken van een klinkende kennis van de Universele Wetten (1).
“Raj” zei, dat aldus veel van wat hij onderwezen heeft over de Universele Wetten niet gebruikt wordt, dit zeer tot de verrassing van het Gezelschap van de Hemel. Hij zei dat hij zijn post als Planetaire Logos niet zou verlaten om zijn plichten als Solar Logos op zich te nemen, totdat de mensheid geleerd heeft om de Universele Wetten te gebruiken.
Zo velen van ons negeren routinematig wetten zoals de Wet van de Vrije Wil iedere dag van onze levens. Wij strategiseren, ontfutselen, manipuleren en gebruiken ieder ander middel om mensen te laten doen wat wij willen, zonder te weten dat wij de andere persoon diens Vrije Wil schenden.
Ten koste van wat? Raj vertelt ons dat het ten koste gaat van het feit dat wij geen gelukzaligheid ervaren.
Toen ik hem vroeg om commentaar te geven over het feit dat mensen, die ernaar hunkeren om vrij te zijn op deze zogenoemde “gevangenis planeet”, zullen kijken naar het leren van de Universele Wetten als een volgende ergernis aangaande hun nieuw-gewonnen vrijheid, zette hij uiteen dat de Universele Wetten geen gevangenis cel zijn maar de sleutel die de celdeur opent.
Raj vergeleek de Wet van Eén met Liefde. Raj keerde zich ook naar het onderwerp van de gebeurtenissen in Brazilië en zei dat geen van beide zijden compleet schone handen had. Terwijl er geen periode van burgeroorlog zou zijn in dat land, zou er een periode van burgerlijke onrust zijn dat maanden zou kunnen duren voordat de zaken weer zouden kalmeren. Hij zei dat dit niet anders was dan wat er gebeurd is in andere landen rondom de wereld.
Ik persoonlijk voel de noodzaak om de Universele Wetten te leren, dus verwelkom ik Raj ons steeds dieper in het onderwerp mee te nemen.
*****
Steve Beckow: Goedenavond iedereen en welkom bij Een Uur met een Engel. Ik ben Steve Beckow, hoofdredacteur van het Gouden Tijdperk van Gaia en bij mij vandaag is Linda Dillon, het kanaal voor de Raad van Liefde. En ook de auteur van de “Nieuwe Jij” en “De Grote Ontwaking”. Welkom Linda.
Linda Dillon: Welkom aan jou, Steve. Wat een geweldige dag hebben we hier, met onze speciale gast.
SB: Absoluut. Ja, onze speciale gast is Sanat Kumara vandaag begrijp ik. Is dat correct?
LD: Dat is correct.

Ann Albers en de Engelen - “Liefde Leeft Onder de Gehele Schepping” - 21 Mei 2016


Ann Albers en de Engelen
“Liefde Leeft Onder de Gehele Schepping”
21 Mei 2016

Haal adem. Val in je hart en adem alsof je alle Liefde in het Universum zou kunnen inhaleren. Haal wederom adem en laat deze Liefde diep in je zinken, jou opvullend, jou verjongend, jou ontspannend. In waarheid, dierbaren, is Liefde te allen tijde daar voor jullie.
Liefde is daar in de ochtend diens eerste warme Zonnestralen. Dit is waarom de vogels met vreugde zingen elke en iedere dageraad. Geef dank aan jullie Zon, want het is het Licht dat jullie je fysieke leven geeft. Jullie Zon heeft een ziel, dat zeer gelijk is aan het zuivere Licht van God dat altijd de wolken weg wil branden, en het leven binnenin alle levende wezens wil activeren.
Liefde is daar, wachtende op jullie onder jullie voeten in de omhelzing van jullie Moeder Aarde. Voel het gras, de grond, het zand onder jullie wanneer jullie buiten lopen en geef dank voor dit levende, ademhalende wezen dat jullie prachtige planeet bewoont, want Haar ziel houd zeer veel van jullie, voedt jullie en geeft jullie leven. Zij geeft jullie de woning waarin jullie ziel toegestaan is om met diens diepere waarheden te spelen en deze te ontdekken.
Liefde is daar in de ogen van een dierbare vriend die jou troost en valideert, en Liefde is daar in de ogen van de duisterste ziel, smekend om bevrijding van het knechtschap van het foutief denken en de kwetsende leugens.

zaterdag, mei 21, 2016

De Berichtgevingen van God - Toegang tot de Nieuwe Wereld - Mei 2016 / Yael en Doug Powell


De Berichtgevingen van God
Toegang tot de Nieuwe Wereld
Mei 2016 / Yael en Doug Powell

Geliefden, wanneer jullie in gemeenschap met Mij zijn, kunnen jullie de Waarheid voelen. Jullie stappen vrij van iedere inperking. Jullie bewustzijn ontrolt in/naar vrijheid. Jullie herkennen de grenzeloosheid van jullie eigen wezen en jullie hart is totaal beschikbaar. Jullie zijn Liefde.
In deze communicatie die wij delen, kunnen jullie je voeding, jullie leven, de her/erkenning van jullie goedgunstigheid en schoonheid ontvangen. Jullie ontdekken ook dat dit de tijd is wanneer jullie gereed zijn om de werkelijkheid van Liefde te ontvangen en alles op te eisen dat jullie zijn.
Jullie zoeken naar tekens dat de Nieuwe Wereld aan het arriveren is. Geliefden, deze tekens zijn in jullie hart. De tijd is voor jullie gekomen om te her/erkennen dat het jullie bewustzijn is dat deze wereld inzaait en jullie hart deze dingen creëert die jullie focus duidelijk maakt.
Daarom, laat Mij jullie weer vertellen dat de Wereld van Liefde hier is. Het is gearriveerd. Het is overal, en is alles en allen die jullie ontmoeten. Maar jullie, geliefden, zijn het creatieve bewustzijn. En dus, geliefden, moeten jullie je macht en de macht van jullie Liefde opeisen.
Jullie staan op de rand tussen vrijheid en de oude wereld, gecreëerd door beperkende gedachte. Jullie kennen diep binnenin alles dat er op jullie wacht. En jullie weten, ook, dat alles dat jullie moeten doen is het op te eisen. Maar om het op te eisen, geliefden, moeten jullie in jullie hart geloven. Jullie moeten jullie eigen goddelijke natuur her/erkennen. Jullie moeten jezelf toestaan om in de spiegel van het hart te kijken, om naar Mij te kijken voor jullie identiteit en jullie waarheid.
Eenmaal gezien, geliefden, moeten jullie het opeisen, opnieuw, en opnieuw en opnieuw, als het moet zijn, totdat jullie de waarheid van jullie grenzeloze Liefde, jullie eeuwige vrijheid en jullie vereniging met Mij leven; totdat iedere hartslag en iedere ademteug de affirmatie is van Alles-Dat-Is. Alles-Dat-Is Echt, Alles-Dat-Is levend, Alles-Dat-Is schitterend en prachtig, Alles-Dat-Is gecreëerd door Liefde en alleen Liefde. Als jullie de Werkelijkheid van God zien en voelen en kennen, zal deze Werkelijkheid moeiteloos in het zicht komen, en daarmee, alles dat Liefde geeft. Alles dat jullie hart kent en beschikbaar maakt zal aan jullie voeten landen, jullie handen vullen, jullie gelach en vreugde worden, en jullie bewustzijn vullen met dankbaarheid welke nooit-eindigend is, totdat de dankbaarheid het wiel van het leven wordt.

woensdag, mei 18, 2016

Weer een Mooie Stijging Waar te Nemen van de Liefdesenergie! - 18 Mei 2016


Weer een Mooie Stijging Waar te Nemen van de Liefdesenergie!
18 Mei 2016
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

 

Een Akashic Perspectief over…“Meditatie en Spirituele Uitoefening” - 15 Mei 2016 / Jen Eramith MA


Een Akashic Perspectief over…
“Meditatie en Spirituele Uitoefening”
15 Mei 2016 / Jen Eramith MA

Waarom is meditatie uitoefening belangrijk voor iemand om verbonden te zijn met de Bron?
Iedere soort van meditatie uitoefening is niet noodzakelijkerwijs belangrijk. Het hangt af van wie je bent. Sommigen van jullie hebben bepaalde meditatie uitoefeningen die perfect aansluiten bij jullie te verbinden met de Bron, anderen van jullie hebben dat niet. Het ding dat belangrijk is aangaande meditatie, is zoals jullie het allemaal gedefinieerd hebben als wat wij gaan noemen “stilte”. Stilte is belangrijk voor te verbinden met de Bron. De uitoefening van meditatie is één van de meest directe manieren om de stilte binnen te gaan. Verschillende uitoefeningen leiden jullie daar op verschillende manieren naartoe, en zij allemaal zijn prima, doch sommige van hen zullen niet prima voor sommigen van jullie zijn. Stilte is belangrijk omdat de Bron, of God, of het Goddelijke, hoe het ook is dat je Het wilt noemen, niet iets is waar je naar reikt, het is iets dat jij je herinnert. Het feit is dat je het Goddelijke bent. Jij bent een deel van de Bron.  
Het proces van te verbinden met de Bron, te verbinden met God, heeft de één of andere graad van innerlijke stilte nodig. Het is in die innerlijke stilte dat jij je herinnert wie je werkelijk bent. Het is in die innerlijke stilte dat je geest tot een besef kan komen van hoe het aanvoelt om je ware zelf te zijn. Houd nu in gedachten dat de meditatie uitoefening, vaak de eerste sectie of fase van de meditatie uitoefening, heel veel ongemak omvat. Waar je het eerst mee naar voren komt is niet wie je werkelijk bent, maar alle blokkades, angsten en bagage dat op jou opgestapeld werd. Verbeeld je niet dat dat is wie je werkelijk bent. Zolang als je daarmee worstelt ben je nog niet echt helemaal in de stilte. Het is het waard om erop te blijven wachten, omdat uiteindelijk na genoeg oefening of wachten, je naar de echte stilte komt; de stilte die is wie je werkelijk bent is je beste manier van het Goddelijke of de Bron gewaar te worden. Iedere soort van meditatie uitoefening is hier niet voor nodig maar stilte is wel noodzakelijk; innerlijke, nadenkende, vreedzame liefdevolle stilte. Iedere soort van spirituele uitoefening die jou helpt om dat steeds weer opnieuw te vinden is voordelig.
Waarom voel ik mijn verbinding met de Bron na een tijdsperiode vervagen wanneer ik eenmaal ontwaakt ben, en het me herinnerd heeft aan mijn ziel-spirit?
Dit is één van de redenen dat de spirituele uitoefening niet een op zichzelf staande gebeurtenis is -- het is een doorgaand proces. De spirituele uitoefening is altijd bedoeld om er steeds maar weer opnieuw naar terug te keren. De manier waarop dit werkt is dat jullie allemaal goddelijke wezens zij en dat jullie allemaal menselijke wezens zijn. Een deel van het mens te zijn en in de menselijke wereld te leven is fragmentatie of afscheiding te ervaren, jezelf als afgescheiden van elkaar of afgescheiden van het goddelijke te ervaren. Terwijl het in feite niet echt waar is dat jullie afgescheiden zijn, is het wel waar voor jullie ervaring hier zolang als jullie een menselijk wezen zijn, er is waarheid in de ervaring. Jullie ervaren jezelf welzeker als afgescheiden. De eb en vloed van mens te zijn omvat het in en uit bewegen van je ware zelf. Dit doet zich op allerlei soorten van manieren voor. Jullie vallen in en uit de uitlijning. Jullie vallen in en uit je goed of slecht te voelen, in en uit de Liefde voor jezelf en voor elkaar.

dinsdag, mei 17, 2016

Energie Update - Contracten en Triggers - 16 Mei 2016 / Jenny Schiltz


Energie Update
Contracten en Triggers
16 Mei 2016 / Jenny Schiltz

Veel vindt er energetisch plaats in de wereld en binnenin ons. Wij worden uitgedaagd op ieder front, fysiek, mentaal en spiritueel. Wij worden gepusht, getrokken en samengeperst; al onze rommel komt naar boven en we hebben een keuze om ermee af te rekenen of het terug omlaag te drukken.
Want vele contracten komen tot een einde of worden heronderhandeld. Contracten of overeenkomsten die wij met anderen hebben. Contracten eindigen of veranderen wanneer de kernlessen genezen of ervaren werden zoals het bedoeld was. Deze kunnen kleine relaties zijn zoals de kennissenkring of grote relaties zoals met je partner. De reden dat dit gebeurt is, omdat je niet bent wie je was. Je vibratie is stijgende en dat verandert alles. Als je huidige contracten niet reflectief zijn aan je nieuwe zelf, dan moeten zij eindigen om heronderhandeld worden.
Voor sommigen, kan het eindigen van contracten toeschijnen jou opgedrongen te zijn als zij plotseling verschijnen en alles veranderen, bijvoorbeeld het verlies van je baan. Deze types van veranderingen neigen ernaar om de adem uit ons vandaan te slaan, maar zij brengen welzeker de zeer nodige verandering op gang. Het is belangrijk tijdens deze type van contractveranderingen om in gedachten te houden dat alles in jouw hoogste goede is, zelfs wanneer jij het niet kunt zien. Voor anderen, moet het eindigen of veranderen van contracten doelgericht gedaan worden. Je moet zien waar je niet in uitlijning bent met je Ziel en de veranderingen maken. Het maakt onderdeel uit van in je Meesterschap lopen. Het is zien wat niet werkt, wat niet overeenkomt en te kiezen het te eindigen of te veranderen. Het is het leren om het beste voor jezelf in alle situaties te doen.
De truc hiermee is te verzekeren dat je ego er niet bij betrokken raakt, aangezien het er de oorzaak van kan zijn dat jij de situatie niet helder ziet. Mededogen en begrip voor alle betrokkenen, inclusief jezelf zal helpen. Terwijl je diepe veranderingen ondergaan mag hebben als je eraan werkt om je Ziel te belichamen, mogen diegenen waar je mee gewisselwerkt hebt dat niet. Voor hen mag de verandering toeschijnen ver uit het centrum te zijn, dit is waar het inlevingsvermogen een bruikbaar gereedschap is zolang als het je groei niet belemmert.