vrijdag, december 30, 2016

“We Gaan Samen het Avontuur Binnen” - 29 December 2016 / Molly Brown


“We Gaan Samen het Avontuur Binnen”
29 December 2016 /  Molly Brown

Op sommige manieren is dit gewoon het nemen van polshoogte. Deze afgelopen week, wel, het zou gemakkelijk kunnen zijn om te zeggen dat het in het hier en nu druk geweest is, echter …. Ik blijf terugkomen naar een gevoel van vrede, evenwicht en een glimlach. Dit is levend/leven, niettemin kan ik me herinneren hoe ik voorheen leefde. Zowel voorafgaand aan het ontwaken en in bepaalde stadiums tijdens. Vaak mezelf overweldigd/niet genoeg (uren in de dag) voelend … onzeker … of op sommige manieren verwijderd/in een winterslaap. Nu glimlach ik.
Ontwaken/ascenderen/afdalen/doen wat je zegt is niet altijd gemakkelijk. Ja, er zijn verbazingwekkende voorbij woorden momenten. Het kan echter ook zeer zwaar zijn voor je lichaam, geest, emoties en leven. Kies je om een versneld pad te hebben…? Er zijn momenten dat het voort kruipt of dat het opgebrand raakt … en bij tijden kan het iemand besluipen. Vertrouw erop dat je het Universum niet voor de gek kunt houden. En Spirit/je Hogere Zelf weten in welk stadium je bent en wat je nodig hebt. Haal adem … voel … weet … VERTROUW. Ongeacht waar je bent … het is OKÉ! Het is meer dan oké, het is Goddelijk. Je hebt alle tijd die je nodig hebt … weet je nog?
Ik dacht laatst aan hoe vaak ik voelde wat ik omschreef als energie dips. Zij gebeurden een paar keer per week, gewoonlijk s’ avonds, en duurden een uur en dan weer terug naar normaal. Bij tijden voelde het welzeker aan als een collectieve opruiming en de vibraties die ik, ook, moest loslaten (echter, ons verstand begrijpt het niet altijd/herinnert zich niet altijd het proces). In feite een einde van de dag vibrationaal verschil/moedeloos zijn/reset/rust. Vertrouw je proces alsjeblieft en ben aardig voor jezelf.

Voor velen is het nu een tijd om intenties/voornemens/doelstellingen te maken … aan het einde van het jaar … een jaar van 9/voltooiing … een overzicht/terugblik. Voor sommigen echter, is het het verankeren van wat zelfs nog verklaard moet worden.
Ik ontwaakte uit een droom eergisteren. Het was één van deze van start-gaande-achtige dromen. Ik was iemand die als eerste reageerde en controleerde velen met te vragen, “Gaat het goed met je? Overleefde je de klap? Is iedereen aanwezig?” Het was geen paniek. Het was vreugde en de zielfamilie was groot. Ik was zelfs verrast over een paar gezichten die ik zag. Een leuk geheugensteuntje dat iedereen aan het ascenderen is en een deel van onze zielfamilie zijn. De klap was een rimpeleffect, gevoeld doorheen tijd/ruimte/werkelijkheden en gevoeld op heel veel verschillende manieren. Voor sommigen als een energie. Voor sommigen als een crash/noodgeval. Het was alsof te zeggen dat als we het hier doorheen haalden (maand/jaar), we oké zouden gaan zijn. Maar natuurlijk.
In de afgelopen 48 uren, heb ik ontdekt dat mijn energie gevoelig/uitgelijnd was met bepaalde vibraties … een nieuw octaaf. Mij was verteld dat een Goddelijke Harmonische Convergentie aan het gebeuren was. Terwijl deze woordkeuze heel veel dingen zou kunnen betekenen, voor mij betekent dit dat vibratie/vormen/enzovoorts aan het uitlijnen zijn. Het is in velen aan het gebeuren. Het is niet iets dat noodzakelijkerwijs gezien/uitgelegd kan worden. Het kan een moment zijn waar je beseft dat iedere verdeling nu goddelijk is. Alles dat er over is, is eenheid/ons/wij/heelheid/compleetheid en toestaan/vertrouwen/weten/vrede/Liefde. Wij schijnen welzeker steeds weer opnieuw naar deze plaats te gaan, iedere keer met een iets diepere waardering.
Onze interesses/prioriteiten schijnen ook aan het veranderen te zijn. Wat iemand slechts een paar dagen/weken/maanden geleden interesseerde … wel nu …
Dus zal ik timing versus wachten aanhalen. Er zijn tijden dat je weet dat je moet wachten/zijn … dat timing belangrijk is. Lichten aan…? Uitgerust en gereed voor het volgende avontuur? Wat het antwoord ook is, het is oké. Voor sommigen zullen werkelijkheden omdraaien. Wat eens moeilijk was, zal nu met groter gemak komen. Ja, ben verbaasd maar verzeker je ervan dat je verder gaat. In dankbaarheid, nederigheid, bescheidenheid en weten. Dus ben je gereed voor wat het ook maar is dat er vervolgens komt….? Oh ja, dat ben je. Geen vrees. Het Universum kent je goed.  
Er is een stadium van te vragen, wat is het volgende? Het zal net zo lang duren als nodig is. Dan … wel, dat zal je weten als je daar bent … en het is allemaal Goddelijke Liefde mijn dierbare zielen. We gaan samen het avontuur binnen!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten