dinsdag, december 13, 2016

“Teveel Nadenken” - 12 December 2016 / Molly Brown


“Teveel Nadenken”
12 December 2016 /  Molly Brown 

Eerst, een snelle energie update. Er schijnt enige voor elkaar krijgende energie te zijn die gisterenavond binnenkwam. De kleine dingen die terzijde gezet schijnen te zijn, wel, het is tijd om ons bord/onze oppervlakte schoon te maken. Het mag een rusteloze nacht of een nacht van minder rust geweest zijn aangezien er heel veel gaande schijnt te zijn. Als je vandaag energie voelt, gebruik het ten gunste van jezelf. Deze energie is niet altijd ideaal voor het opstarten van nieuwe projecten, maar is geweldig voor het opruimen van ruimte. Ahh… er is iets magisch in de lucht. Ik voelde het gisterenavond en het gaat deze ochtend verder. Nou, eigenlijk altijd.  
Je mag een variëteit van fysieke sensaties voelen (ha, mijn rechtervoet zoemt). En terwijl het 12/12 is en er veel geschreven werd aangaande deze krachtdatum (alsook over 21/12, 26/12 en 29/12 … jeetje ik heb er verscheidene gezien), houd in gedachten dat ieder moment een krachtmoment is J … of je deze nu voelt of niet, je doet wat in overeenstemming is met je plan.
Dus, daaraan vastknopend...

Terwijl ik verder ga op mijn reis, besef ik hoe ik teveel over veel nagedacht heb. Dingen die mensen zeiden, deden, wat ik zei en deed, en zelfs mijn eigen spirituele reis. Het is heel gemakkelijk om te doen als je lerende bent om aanwezig en oplettend te worden met het zien en begrijpen van tekens, enzovoorts.
Ik heb vaak gezegd, wat het ook is dat je voelt of denkt, is wat je aan het genezen/verwerken bent. Teveel nadenken dient welzeker een enorm groot doel in deze reis. Doch, het schijnt het tegengestelde te zijn van Spirit. Spirit beweegt/stroomt/is gemakkelijk/is wetend.

Ons verstand is een geschenk, niettemin leren wij het anders te gebruiken.

Teveel nadenken is niet kritisch/overdenkend/dagdromend/ontspannend denken. Het neigt ernaar iemand in een lus van dwangmatige gedachte te gooien, wanneer onze geest echt wenst om in een nieuwe richting te springen/bedraden.

Oké, dat is een lijst die lang genoeg is (en ik houd van lijstjes, haha).
In mijn vroege twintiger jaren hoorde ik over meditatie maar was het niets voor mij. Ik had er de tijd niet voor. Ik begon er niet mee totdat ik in mijn late dertiger jaren was en ik mijn eigen wegen/manieren moest vinden. Toen besefte is, dat ik sinds mijn twintiger jaren gemediteerd had J. Meditatie bevrijdt in feite mijn geest. Het roept naar mij, in/naar aanwezigheid … en verantwoordelijkheid. In kalmte … stilheid, wordt alles zo duidelijk. Kan het iets aan oefening nemen? Ja. Vind de momenten, want zij kunnen subliem zijn.

We hadden enige brein/geest/3de oog/kroon updates de afgelopen paar dagen en zij kunnen toeschijnen te zijn zoals hersenspinsel momenten/vergeetachtigheid/van de wereld zijn. Blijf knipperen en adem halen.
Dus ... ik zal niet teveel nadenken over deze post. Genoeg voor nu. Als je teveel na moet denken … denk dan teveel na over geluk, vreugde en gelukzaligheid. Nog beter, ben het gewoon.
Liefde en Zegeningen naar allen.
Molly

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
https://2020spiritualvision.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten