zaterdag, december 31, 2016

Sandra Walter - Het NU Jaar Verwelkomen: Het Wereldwijde Traject Helpen -30 December 2016


Sandra Walter
Het NU Jaar Verwelkomen: Het Wereldwijde Traject Helpen
30 December 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Een Gelukkig NU Jaar aan allen terwijl wij de laatste Toegangspoort van 2016 dit weekeinde ervaren, welke open is doorheen de eerste week van Januari. Alle Lichtwerkers worden aangemoedigd om zich te verbinden met deze tastbare, krachtige instroom van beschikbaar Goddelijk Licht. Poortwachters en Rasterwerkers, bezoek alsjeblieft opnieuw het artikel van vorige week voor aanwijzingen. Lichtwerkers, er is een verhoogde activiteit met de hogere rijken momenteel, blijf gefocust en draag zorg voor het lichaam.  
Velen ervaren een zuiver niveau van de Kosmische Moeder Frequenties, welke een nieuw platform in het leven roepen voor hogere staten van bewustzijn om op de planeet verankerd te worden. Of je nu de terugkeer van de Goddelijke Vrouwelijke Energieën als een wezen, een staat van bewustzijn, een fractaal van de Bron, of een in evenwicht brengende frequentie ziet, is niet van belang. Het is de natuur van het fotonische Licht om orde te eisen - en het uiteen breken van de oude systemen, geloven/overtuigingen, gewoontes en emotionele bagage zouden genoeg bewijs moeten zijn dat het Licht diens werk aan het doen is. Vergeef, ruim op, ben dankbaar en vraag het hoogste Licht voor alle betrokkenen. Gebruik het Vesica Piscis symbool in jullie rasters- en Poortwerk om pilaren van Licht met jullie kristallen te openen, en met het Kosmische Vrouwelijke aspect van de Bron te verbinden. Dit opent ook de toegangspoorten van het hart en de Ascentie kolom.

Collectieve Tijdlijn Hulp
Terwijl de tijdlijnen doorgaan te morfen en te reageren op het collectieve bewustzijn, zijn er enige prachtige geschenken die aan de Mensheid aangeboden worden. Het hartcentrum is weer aan het veranderen, en neemt zelfs sterker magnetisme aan, wat verschuldigd is aan de Solar/Zonne instroom en activering van Gaia’s nieuwe rastersystemen, welke meer Solar van nature zijn. Geactiveerde hartcentrums werken in harmonie met het Kristallijnen Raster, de Etherische banden van Licht rondom Gaia welke begonnen te activeren met de derde golf terug in September, Solaris (onze ZON), en de Grote centrale ZON. Dit helpt onze persoonlijke en collectieve evolutie aangaande de Solar Kosmische Christus. Ons hogere bewustzijn is aan het verschuiven naar de Schepper Staat - een natuurlijke staat van het Menselijke genome - en wij lijnen uit met het creëren van de hoogst mogelijke uitkomsten voor de Ascentie. Dit is iets wat iedereen op het Pad van Ascentie zich eigen moet maken als hun unieke recht 
Open je hart voor de hogere tijdlijnen, je hoogste expressie van de Bron-in-de-vorm. Licht-aard deze intenties met schrijven, creatieve expressie, en door hen hardop uit te spreken. Verbind de lagere werkelijkheden, negativiteit, en disharmonie terug naar de Bron. Als je niet duidelijk kunt worden over de intenties, schrijf op, “Ik heb de bedoeling om de Bron te dienen als een buis/kanaal van deze fotonische frequenties, ontvang het pure LiefdeLicht als het deze planeet overstroomt, en ontdek mijn hoogste pad.” Visualiseer het dan, breng het tot uitdrukking en bovenal - voel deze uitkomsten en intenties met de verhoogde kracht van je hartcentrum. Het magnetisme is aan het veranderen om de op hart-gebaseerde intentie te versterken. Gebruik het wijs.
Wereldwijde Eenheid Meditaties op ZONdag
Ondertussen, trek je beste Lichtwerker zijnheid aan en help op de ZONdagen. De Goddelijke Rijken helpen ons sterk doorheen deze fase. Doneer 30 minuten van waardevolle focus op het voort roepen van het Nieuwe. Krachtige activeringen zijn voor ons beschikbaar als wij ons op ZONdag, 1 Januari verenigen, om 17:11uur, 20:11uur en 02:11uur (NL/B) Onze toewijding en deelname heeft diens beloningen, Geliefden. Details en gratis Begeleide Christus Licht Activering mp3 HIER.
Voel deze frequenties, Geliefden. Laat ons bidden en mediteren over vrede, harmonie, openbaring en Ascentie zo vaak als mogelijk is, en creëer een traject welke de hogere niveaus van Licht iedere dag verwelkomt. Blijf trouw aan het pad, zelfs wanneer het externe chaotisch schijnt te zijn. Stel de eerste weken van Januari het traject voor de versnelling in doorgaand naar de Equinox. Ben bereid om de persoonlijke wil over te geven om een buis/kanaal voor de Goddelijke Wil te zijn.
Boven alles, blijf open voor de nieuwe ervaring en laat het Hogere Zelf je gidsen doorheen deze overgang. Bid en Mediteer vaak, houd het eenvoudig. Blijf dankbaar voor de ontvouwingen aldus wij het collectieve bewustzijn met gemak en gratie mogen verschuiven.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016 Creative Evolution, All rights reserved.

The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten