zaterdag, december 31, 2016

Nieuwjaarsboodschap van Aartsengel Michael - “Een Boodschap van Liefde” - 31 December 2016 / Rita Pulmans


 Nieuwjaarsboodschap van Aartsengel Michael
“Een Boodschap van Liefde”
31 December 2016 / Rita Pulmans

Geliefde Aartsengel Michael,
Eerst en vooral onze dank voor zo vele mooie boodschappen die U reeds voor ons hebt geschonken. Het is en blijft een grote steun en kracht voor ons allen.
Wij Lichtwerkers kunnen wel een helpende (Michael) hand gebruiken, in deze turbulente eindtijd. Wat uiteraard geen eindtijd is maar een nieuw begin.
Daarom graag uw helende woorden om Kracht, Licht en vooral om de Liefde te blijven handhaven in 2017 en ver daarbuiten.
Rita
*****
Geliefd kanaal,
Jazeker, ik Aartsengel Michael sta jullie bij, te allen tijde. Niet enkel alleen nu, niet enkel alleen aan bepaalde groeperingen, of wat dan ook. Maar ik sta klaar voor de algehele mensheid.
Diegenen die me zien of horen, zijn diegenen die ik, Aartsengel Michael, heb gekozen om mijn boodschappen te verspreiden. En de boodschap geliefden is er geen van onheil en verdoemenis, neen!
Het is een boodschap van Liefde.
Liefde is het grote sleutelwoord om alles maar dan ook alles nieuw te (R: kunnen) maken. Jawel geliefde scheppers, dit doen jullie, dit zullen jullie zelf bewerkstelligen. Weliswaar met onze steun in je rug, maar jullie doen het zelf. Geen ander wezen noch kracht of macht buiten jullie zelf zal dit voor jullie doen.Enkel de kracht, de wil en de moed in jullie zelven zullen deze nieuwe wereld vorm geven. Zal de toekomstige wereld vormen en bevestiging. Jullie goddelijke wilskracht, jullie innerlijke kennis en wijsheid, maar vooral jullie intense en Onvoorwaardelijke Liefde tegenover/naar Al WAT IS, zal jullie nieuwe wereld vorm geven.
Het is geliefde harten vooral nodig om hiervan kennis te nemen. Zodat jullie het roer, voor sommigen althans onder jullie, 180 graden kunnen omgooien. Gooi om jullie roer in de richting van de Heerlijkheid.
En deze woorden klinken misschien wat bombastisch in jullie mensenoortjes. Doch dit is wat er jullie gegeven is; heerlijkheid in volmaaktheid.
Gods heerlijkheid is jullie allen geschonken lieverds, deze zal zich in ieder van jullie openbaren langs de weg van Onvoorwaardelijke Liefde, alsook Onvoorwaardelijke Liefde jegens jezelf.
Als jullie beginnen met jezelf lief te hebben, zullen jullie ook de mensen rondom je lief hebben. Zo gemakkelijk is dit, niet meer niet minder.
Geliefde harten ik, Aartsengel Michael, wens jullie het komende jaar en alle dagen van jullie leven een vredevolle en een vreugdevolle Nieuwe tijd. Laat dit eindelijk gebeuren lieverds. Zet je harten en al je mogelijkheden open om dit mee neer te zetten, te bewerkstelligen.
Het is inderdaad hard labeur geweest, en nog zijn jullie hard aan het werken, maar het levert nu zijn vruchten af. Wij, de goddelijke wereld, zien aan de horizon reeds het intense Licht opdagen en dit is niet enkel het Licht van jullie fysieke Zon geliefden. Dit is het Licht wat jullie reeds hebben neergezet en wat steeds grotere en grotere vormen aanneemt.
Het is een enorme lichtmassa die op jullie Aarde afstevent, een bal van Licht als het ware, een prachtige schitterende Lichtbal van Liefde. Deze hebben jullie geliefden zelf gevormd door jullie inzet en mededogen. Mededogen voor je medemens en de dieren alsook de Moeder Aarde werkers worden hiermee in de bloemetjes gezet.
Er is reeds enorm werk geleverd en de sneltrein van Liefde, Vrede en Geluk is niet meer te stoppen. Hij is in aankomst! Het eindstation is de nieuwe Aarde waar er vreugde zal zijn van ongekende aard.
Sta klaar geliefden om de deuren open te gooien, vooral de deuren van jullie hart.
Ik, Aartsengel Michael, wens de algehele mensheid, de dieren, Moeder Aarde en Al wat leeft op Moeder Aarde, een stralende toekomst toe!
Ik, Aartsengel Michael, heb gesproken.

Channeling van Rita Pulmans.
© Copyright 2016 - Rita Pulmans 
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst.
De tekst dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan. De tekst mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. De tekst mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag op: pulmans@live.be  Dit artikel mag in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-meldingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten