donderdag, december 29, 2016

LiefdeLicht-Energie: De Stijging van 22 t/m 29 December 2016


LiefdeLicht-Energie: De Stijging van 22 t/m 29 December 2016
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)


Voel je deze stijgingen van de LiefdeLicht Energie in je Lichaam? Voel je deze sterk of nauwelijks? Velen hebben te kampen met extreme vermoeidheid, slapeloosheid of een onderbroken slaappatroon, pijn in de gewrichten, vooral veel last van nek- en lage rugpijnen, duizeligheid, hoofdpijn, jeuk, tijdelijk slecht zicht, het zien van lichtflitsen (als het ware binnenin de ogen), oorsuizen, slechte spijsvertering, maagzuur, enzovoorts… Als je niet tot nauwelijks iets voelt, betekent dit niet dat je ‘de boot mist’, het geeft alleen maar aan, dat jij je op een punt in je proces bevindt dat je momenteel weinig tot niets voelt. Een ieder van ons bevindt zich in een ander stadium van de transformatie/ascentie en je doet er goed aan geen vergelijkingen te trekken tussen jezelf en anderen!
Bij mij persoonlijk (Cobie) is momenteel het oorsuizen of af en toe een hoge fluittoon in de oren nadrukkelijk aanwezig. Ook een stijf en strak gevoel in nek en rug is aan de orde. De problemen met de maag en buik heeft zich iets teruggetrokken, maar is nog zeker wel aanwezig. Intense vermoeidheid doet zich ook regelmatig voor…
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. Maar vooral … Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink voldoende water!
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.

1 opmerking:

  1. Fijn, Cobie, dat je weer benoemt wat er zoal speelt bij ‘ons’. Natuurlijk niet fijn om te hebben, (ik herken verschillende van de symptomen die je noemt, en ook mijn opruiming is nog niet helemaal voltooid), maar wel fijn om te weten dat ik niet de enige ben. Soms heb ik de herinnering daaraan eventjes nodig, om me terug -bij de les en waar het allemaal omgaat- te brengen, want te midden van de vermoeiende symptomen en andere zaken wil ik dat soms tijdelijk vergeten. Maar daar ben jij weer met je ondersteunende woorden, dus dank je wel daarvoor. En ook een fijne jaarwisseling gewenst en heel veel Licht in een hopelijk verrassend mooi Nieuw Jaar. Minie

    BeantwoordenVerwijderen