maandag, december 19, 2016

Gelukkige Schuld-Vrije Feestdagen-Roes - 18 December 2016 / Maria Chambers


Gelukkige Schuld-Vrije Feestdagen-Roes
18 December 2016 / Maria Chambers


Gelukkige Feestdagen! En, wat ik daarmee bedoel is, dat ik hoop dat jullie alles binnen jullie macht doen om de Feestdagen gelukkig voor JULLIE ZELF te maken.  Welnu, dat zou kunnen betekenen feest te vieren met vrienden en familie. En het zou ook kunnen betekenen met niemand feest te vieren waar je het echt niet samen mee wilt vieren. Het zou ook kunnen betekenen het helemaal niet te vieren als je echt niet het gevoel hebt om feest te vieren. Er is geen goed of fout.
Voor mezelf ... Ik heb mezelf eindelijk toegestaan, na heel veel decennia van geforceerd feestvieren met vrienden en familie, om gewoon te doen wat het ook maar is dat ik voel om te doen. Dit kwam niet gemakkelijk. Ik moest letterlijk ziek worden in het verleden om mezelf toestemming te geven om weg te komen van de dingen die ik gewoonweg niet wilde doen, inclusief de feestdagen. Ik kon niet duidelijk zien dat ik een keuze had. Maar, gelukkig door de tijd heen, en door dit Ontwakingsproces, zie ik nu dat er altijd een keuze is. Niet dat we populair worden vanwege die keuze. Het zij zo. Maar wat er in mijn geval zo door de tijd heen gebeurde was, dat er steeds minder uitnodigingen naar mij toekwamen omdat mensen eindelijk snappen wie ik ben. Zij mogen dat niet leuk vinden. Maar dat is niet mijn probleem.
Ik werd mezelf ook vaak gewaar me een beetje triest te voelen rond de feestdagen. Ik ben er zeker van dat heel veel daarvan opgepikt werd van het bewustzijn van diegenen die, specifiek rondom de feestdagen, depressief zijn. En heel veel van die depressiviteit komt vanuit gevoelens van in de steek gelaten te zijn en zich eenzaam te voelen. De feestdagen hebben een ingebouwde verwachting van vreugde, samenkomen en feestvieren met geliefden. En voor diegenen die specifiek niet de Liefde binnenin zichzelf gevonden hebben, kan het een zeer moeilijke tijd zijn.

Maar ik merk bij mezelf op dat ik heel veel van die verwerking voor anderen losgelaten heb. Ik herinner me grootwarenhuizen binnen gegaan te zijn en dat ik moest vertrekken omdat de Kerstmuziek teveel voor me was om te verdragen. Dus interessant genoeg, nu dat ik het mezelf gemakkelijker gemaakt heb, tenminste relatief wat het de feestdagen betreft, geniet ik meer van deze feestdagen dan dat ik ooit gedaan heb. Ik geniet in feite van de Kerstverlichting, en zelfs de muziek die vanuit de winkels en Starbucks buiten op straat te horen is! En ik word bij mezelf gewaar enige van de meest sentimentele deuntjes mee te zingen en werkelijk van die ervaring te genieten! Het is niet langer meer doorweven met schuldgevoel, verplichting en droefheid.
Welnu, dat gezegd hebben, als op wat voor punt dan ook ik mezelf aangetrokken voel tot het willen van tijd door te brengen met iemand met de feestdagen, dan zal ik dat absoluut. Ik zou mezelf niet onthouden van die ervaring als het me vreugde zou brengen. Derhalve heb ik niet langer meer het gevoel dat ik met kracht door iets heen moet gaan dat gewoonweg niet goed aanvoelt. In feite, is het schuldgevoel heel mooi aan het oplossen. En ik weet dat ik voor velen van ons spreek die zichzelf eindelijk toestemming gegeven hebben om eerst voor zichzelf te kiezen.  
Ondertussen, als je nog steeds problemen hebt met “nee” te zeggen tegen wat je echt niet wilt om te doen, of “Ja” voor wat verrukkelijk voelt, kijk hier eens naar….
Grapje van Maria Chambers
Moe van het schuldgevoel? Op zoek naar een oplossing? Je hebt er net eentje gevonden!!
Moe van jezelf te onthouden van het een tweede keer opscheppen van de pasta, of stukje taart? Heb je het gehad met te veinzen van een ziekte om onderuit de familie aangelegenheden vandaan te komen? Zit het je “tot hier” met je schuldig te voelen voor gewoon in leven te zijn? Dan is Guilt-eze™ (Schuld-verzachting) voor JOU. Iedere uniek vervaardigde tablet is zorgvuldig bezield met je Ziel diens aanwezigheid. (Als je wilt weten hoe wij dat doen, je denkt teveel na!) Wij gebruiken alleen maar 100% zuivere Kristallijnen Lichtlichaam deeltjes. Het resultaat mag variëren wat afhankelijk is van hoeveel je het wilt. Bel 1-800-NO-GUILT om je order te plaatsen. Waarschuwing: algemene bijeffecten: Je mag ongebreidelde vreugde ervaren vergezeld door een gebrek aan zorgen voor het maatschappelijke fatsoen. Als het nodig is, consulteer je IK BEN, die jou zal verzekeren dat je de juiste dosering neemt. Dosering: 3x per dag 1 tablet met je favoriete voedsel of activiteit. (Dubbele doseringen met feestdagen wordt aanbevolen)

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright © 2016, Maria Chambers, All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, your Facebook page, etc, but maintain this article’s integrity by including the author and source website link: Maria Chambers at http://www.soulsoothinsounds.wordpress.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten