vrijdag, december 09, 2016

Energie Update - Seismologische Verstoringen: Moeder Aarde haar Transformatie/Transmutatie - 9 December 2016 / Cobie de HaanEnergie Update
Seismologische Verstoringen: Moeder Aarde haar Transformatie/Transmutatie
9 December 2016 / Cobie de Haan

De video die jullie hierboven zien, is de laatste video in een serie van drie welke MrMBB333 op YouTube gezet heeft aangaande Seismologische Verstoringen die zich over de gehele wereld voordoen momenteel, en welke geen aardbevingen zijn. (Met dank aan MrMBB33) De eerste twee zal ik met een link naar deze video’s onderaan dit artikel plaatsen en ook zal ik de Grafieken van de LiefdeLicht Energie van de afgelopen 3 dagen plaatsen, waarop te zien is hoe Waanzinnig de energie de afgelopen paar dagen gestegen is. De zeer gevoeligen onder ons zullen dit beslist opgemerkt hebben…
De video’s bleven me bezighouden en gisteren toen MrMBB333 een mededeling deed over deze Seismologische verstoringen, na de twee grote Aardbevingen van Noord California en de Solomon Eilanden gisteren, begon ik er pas goed over na te denken. Vanochtend heel vroeg werd ik even wakker en begon er zich in me een besef te ontwikkelen over wat er nu precies aan de hand is, en mijn Spirit Team is het hier wel aardig mee eens.
Wij, degenen die ontwaakt zijn, gaan door ons transformatie/transmutatie proces van Ascentie heen. Wij Ascenderen naar steeds hogere niveaus en ons lichaam is bezig zich van op koolstof gebaseerd naar op Kristallijn gebaseerd te ontwikkelen. Dit gaat met behulp van de LiefdeLicht Energieën die vanuit de Bron naar de Aarde gestuurd worden. Onze Lichamen zijn een ‘product’ van de Aarde. Zij zijn gevormd van de elementen die hier op de Aarde zijn. Als we sterven dan verlaten wij ons lichaam en ontbindt het lichaam zich en wordt het weer opgenomen in de Aardse elementen.  
Nu zijn wij samen met Moeder Aarde bezig te ascenderen. Deze ascentie is uniek zoals wij weten, want we zullen ons lichaam niet afleggen maar deze transmuteert naar een Kristallijnen versie. Zo ook Moeder Aarde. Ook haar lichaam zal moeten transformeren/transmuteren. En dat is waar het mee bezig is. De Seismologische Verstoringen geven, volgens mij, perfect aan dat Moeder Aarde nu serieus bezig is met haar transformatie/transmutatie proces. De vibraties/verstoringen rijzen de pan uit, zoals jullie in de video kunnen zien. (Ik zal ook onderaan dit artikel de links plaatsen van de specifieke site die deze grafieken regelmatig update).


Het mooie van alles is eigenlijk dat we precies kunnen weten waar Moeder Aarde doorheen gaat. Tenminste als ik naar mezelf kijk. En ik ben er via Facebook achter gekomen dat heel veel anderen dezelfde lichamelijke symptomen hebben als ik die heb.
Al geruime tijd heb ik heel veel last van brandend maagzuur, ik eet heel veel rennies! Ik moet vaak boeren, en vaak zijn er ook van die hele luide harde hikken. Het eten komt gewoon weer terug omhoog mijn slokdarm in … maar niet alleen dat … ook water komt gewoon terug, of als mijn maag leeg is ook het maagzuur (sommigen zijn aan het overgeven…). Daarnaast heb ik na het eten van een niet al te zware maaltijd een heel erg vol gevoel, alsof je op barsten staat en dat verdwijnt slechts langzaam. Ik voel me vaak heel zwaar ook en ben uiteraard in deze tijden heel, heel erg snel moe. Nu met de kerstversieringen in huis aan te brengen kwam dat zeer sterk naar voren….
Maar zeer specifiek de afgelopen week kreeg ik ook last van heel veel lucht/gas in de darmen, tot het pijnlijke af. Ieder avond weer … dan ga ik met mijn buik naar beneden op de vloer liggen en rol en beweeg net zolang heen en weer totdat ik het grootste gedeelte kwijt ben.
Kijken we nu naar Moeder Aarde, dan zijn er vulkaan uitbarstingen die zich voordoen en ook veelvuldig doen zich er aardbevingen voor, en zeer zeker de laatste tijd vrij zware aardbevingen.
Vulkaan uitbarstingen - oprispingen, brandend maagzuur, eten dat terug omhoog komt, boeren.
Aardbevingen - loslaten van oude energie, wat wij doen via de darmen en het laten van winden, er is veel beroering in de buik, tot het pijnlijke af. Het volle gevoel.
Ik denk ook dat hoofdpijnen/migraines hier ook mee in verband gebracht kunnen worden, maar ik ben daar geen kenner in want ik ben iemand die gezegend is met weinig tot geen hoofdpijn.
Dus kortom, de Aarde is in beweging. Zij zit in haar transformatie/transmutatie proces, en haar vibraties zijn momenteel behoorlijk hoog, wat uiteraard getriggerd wordt door de hoge LiefdeLicht energieën. Zoals MrMBB333 ook in zijn video’s zegt; er is geen reden voor paniek of angst maar er is zeker wel iets gaande. Mijn aanvulling daarop is, dat je het aan je eigen lichaam af kunt meten over wat er met Moeder Aarde aan de hand is.
Als je dit bovenstaande niet ervaart … geen paniek, je mist de ascentie boot niet, het betekent slechts dat jij je in een positie bevindt om alle anderen te steunen met je energieën van rust, evenwicht enzovoorts of dat je iets later met dit alles zult beginnen, en grote kans is dat je er dan ook iets gemakkelijker doorheen rolt dan degenen die zich er nu in bevinden. Maar het kan ook zijn natuurlijk dat je er al doorheen gegaan bent.
Vermoedelijk hebben we dit alles ook al eens eerder op deze manier ervaren, maar in een veel lichtere mate, misschien zullen we er hierna nog wel eens een keertje doorheen moeten gaan, dat is niet te zeggen natuurlijk. Maar het mooie aan nu is, dat het zo goed te zien is aan de Seismologische grafieken en natuurlijk ook aan de grafieken van de LiefdeLicht Energieën. We kunnen nu zo mooi zien hoe gelijk op wij gaan met Moeder Aarde!
Dan hieronder de grafieken van de Liefde/Licht Energie van de afgelopen 3 dagen:
Video’s van MrMBB33 over de Seismologische Verstoringen:
Site waar de Seismologische Verstoringen bijgehouden worden:
In Liefde,

2 opmerkingen:

 1. Lieve Cobie, Rennie is echt niet goed voor de vertering, het legt het maagzuur lam dat de eiwitten moet afbreken, als gevolg komt je voeding half verteerd in de darmen terecht. Die onverteerde resten zorgen ervoor dat steeds meer gisting optreedt, en dus steeds meer gassen de buik doen opzwellen.
  Betere middelen die wel helpen, mocht je dat willen:
  --> 3x daags een beker Bio Rooibosthee drinken helpt bij een breuk in 't middenrif waardoor 't zuur terugkeert. Deze thee is rijk aan ijzer, mangaan, kalium, zink en magnesium, hij werkt kalmerend en ontspannend.
  Een geneeskrachtige thee werkt niet zo effectief meer na een maand, en hij wordt beter vervangen door een andere, bio groene thee is hier 't beste, en het is ook een zeer goeie anti-oxidant. Daarna terug rooibosthee.
  ---> Een goed natuurlijk middel bij zure oprispingen is Natrium Phosphoricum D6, dit is een Schüssler zout, =een lichaamseigen zout, en een goed ontzuringsmiddel: 3x daags gewoon langzaam onder de tong laten smelten in een zuivere mond. Tot het zuur weg is, en dan nog een week nemen.(=bij de apotheek te bestellen.)
  ---> Een beproefd natuurlijk kruiden-geneesmiddel bij maag-darmproblemen is Iberogast (=een fytotherapeuticum, verkrijgbaar als voedingssupplement.)
  ---> Ook Edisan van A.Vogel is ook populair.
  Tip: Bouw maagzuurremmers langzaam af en stop nooit abrupt.
  Een beetje voedingsadvies is mss ook nodig Cobie, daar kan ik je hier niet mee helpen.
  Liefs, dank je voor je werk!
  Emelle

  BeantwoordenVerwijderen