dinsdag, december 20, 2016

Energie Update ~ ‘Real-Time’ - Onze INNERLIJKE DIAMANT Komt van Binnenuit Omhoog en naar Buiten -20 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos


Energie Update ~ ‘Real-Time’
Onze INNERLIJKE DIAMANT Komt van Binnenuit Omhoog en naar Buiten
20 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Baanbreker “Real-Time” Energie Update ~ Transmuteerders, Voorlopers, Wegwijzers, Blauwe Stralen… ~’Constateringen’ aangaande de laatste energieën over wat er zich kerndiep aan het voordoen is terwijl dit hier en nu gebeurt~
De dood van het oude en een nieuwe bewuste spirituele groei ontwaking zoals nooit tevoren om ‘toegang te verkrijgen tot de doorgangen naar de hogere inzichten’.
Deze kolossale verandering komt nu ook doorheen het Fysieke, oude ‘kwalen’ komen opnieuw naar de oppervlakte voor loslating.
Onze oude “koppige” gewoontes zijn diep, diep binnenin aan het verschuiven en veranderen, hoewel wij in ons bewustzijn veranderingen gemaakt hebben, de oude diepere innerlijke oude gewoontes kunnen een verandering tegenwerken.
Van een diep trauma vanuit het verleden waar wij aan gewerkt hebben om los te laten en de DEFINITIEVE LOSLATING van de ‘situatie’ waar wij in waren te genezen … naar het opnieuw voelen ervan op/in een hogere vibratie en een hoger niveau - EINDELIJK.
Terwijl dat ongemakkelijk is en bij tijden pijnlijk, moet hier doorheen gegaan worden als een deel van/voor onze DEFINITIEVE verschuiving als een onderdeel van de huidige energieën - leidend naar 2017.
Hoe ‘koppiger’ je was/bent, hoe uitdagender deze verschuiving.

Aangezien wat het ook was dat wij ervoeren en wat het ook was dat wij voelden of deden op dat moment om ‘vol te houden’, is wat wij opnieuw voelen of doorheen duwen.
Een hergeboorte of zoiets, en deze hergeboorte kan pijnlijk en moeilijk zijn … aangezien dit ergernis en depressie naar boven kan brengen.
Vroeger trauma waar het vrouwelijke bedreigd werd.
Zoveel wordt diep binnenin in beroering gebracht, het oude slib dat daar als een bedekking gelegen heeft, een licht bedekking van al het andere dat wij gedaan hebben om te genezen wat wij hebben.
Het laatste ‘vegen’ van de vloer of de bodem van het vat.
Het uitruimen van het emotionele afval, het overblijfsel dat achter gelaten werd van ‘andere tijden’.
Om de DIAMANT te vinden die daar onder ligt.
Onze Innerlijke Diamant die de gehele tijd “verborgen” mag zijn geweest.
Denk eraan, dit is ook NIEUW en ONGEËVENAARD voor diegenen die gedurende een lange tijd “wakker” zijn geweest.
Wanneer wij door deze intensiteit heen schuiven, bereiken we dan een ruimte/plaats van het gevoel te hebben in een “neutrale zone” te zijn … om te assimileren en te verwerken.
Hetgeen een geweldige ruimte is om in te zijn.
Om onze Innerlijke Diamant omhoog en naar buiten vanuit de diepte binnenin te zien komen.
Aangezien dit ons ‘beschadigd’ zijnde Innerlijke Kind is om door te breken.
En de boodschap van het Goddelijke is: “Ik zou je niet in de steek laten na zover als dit gekomen te zijn”.
Doorheen de koppigheid heen duwend van de dingen zelf te doen voor zo een lange tijd.
Dit is de doorbraak en de sleutel, laat het GODDELIJKE BINNEN met dit alles of iemand die je na staat van Onvoorwaardelijke Liefde van het Zuivere Goddelijke.
Dus laat jezelf nu niet in de steek.
Als je dit niet voelt, is dat oké, aangezien ik weet dat diegenen die hier zijn om diep in alles dat zij zijn te voelen, dat zullen … zoals voorheen, was dit soort van innerlijke transformatie informatie niet ‘gereed’ of ‘in staat’ om meegedeeld te worden aangezien het hier en nu is.
Ik zal spoedig meer meedelen als het binnenkomt zoals gegidst door Het Goddelijke.
Veel Onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid en Oprechtheid
Anastacia
 

Ascension Guide/Teacher
Multi-Dimensional Ancient Earth Master
Trailblazer/WaySeer
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved – 2016 Anastacia Kompos - https://www.facebook.com/Blue-Beyond-256942717835847/ - Please feel free to share this post and others in their entirety.
Anastacia: Multi dimensionale Oude Aarde Meester - Eerste Golf Wegbereider Weg/Ziener-Regenboog Brug in het linken van onze Ziel aan onze Spirit - door onze Emoties van het Goddelijke. Alles dat Anastacia meedeelt is door het zelf ervaren van de energieën, de energieën te voelen via haar twee zielen (mens en spirit) terwijl zij naar onze planeet komen. Van 20 jaren van persoonlijke ervaring van het linken van haar ziel aan haar spirit, via haar emoties van dit leven en vroegere levens - terug naar de Bron in dienstverlening aan de Mensheid en Gaia De Mensheid Begeleidende/Onderwijzend. Van de Ouden, Shaman, Blauwe straal Ouder, Pleiadiaan, Lemuriaan, Atlantiër, Arcturiaan, Lyran.
Persoonlijke opmerking: Ik houd van het schrijven en alles mee te delen dat ik doen in de “Blue Beyonds Post” aangezien het van het Goddelijke is … en vele zielen moeten dit nochtans diepgaan voelen. Doch steeds meer zielen hebben hun weg dichter naar het Goddelijke binnenin gevonden, dat resoneert met het goddelijke van de Bron, zoals een oriëntatie Baken. Een deel van mijn ziel diens reis is om te schrijven en mee te delen vanuit de toegang tot zowel mijn Ziel als Spirit voor die zielen die gereed zijn om dit te voelen, door de BB artikelen - als een uitbreiding van mijn energie vanuit mijn Ziel en Spirit - van het Goddelijke. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten