woensdag, december 14, 2016

Energie Update - “Real-Time” Boodschap ~ “Velen Zullen Vertrekken” - 14 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos


Energie Update
“Real-Time” Boodschap ~ “Velen Zullen Vertrekken”
14 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Energetisch met Volle Manen, zou ik in meer recente tijden de energieën gewoon voelen voorafgaand aan de feitelijke datum van aankomst. Echter deze Super Maan is (**zij woont in Australië, en loopt flink wat uren op ons voor…) anders - Het was de dag of avond erna dat dit meer gevoeld werd.
Er was een zoemend gevoel van zo een “gevoeligheid” dat zelfs het spreken aanvoelde als “irritatie”, zo gevoelig. Waardoor ik vroeg moest gaan liggen, in de late middag/vroege avond de dag NA de Volle/Super Maan … en dit is nieuw en anders.
En toen werd ik wakker gemaakt om 3 uur ’s nachts met een boodschap dat “velen zullen vertrekken”. Het was een zeer duidelijke en zachte boodschap die ik voelde, in feite dus kort en bondig of precies. Dit is nieuw en een eerste zoals dit. Terwijl er ook een nieuwe toonhoogte of suizend geluid vibrationaal, energetisch hiermee komt.
Ik zit nog steeds met wat dit betekent en zal het jullie laten weten wanneer het meer duidelijker wordt (als ik dat word) en wilde dit gewoon met jullie delen nu in “real-time’ terwijl het gebeurt, de Mens aan onze Spirit schakelend, via onze emoties.
Aangezien er heel veel energie updates/alert boodschappen zijn nu, aangaande tot wat er aan het gebeuren is in het astrale en de boodschappen van de Meesters en Spirit en dergelijke, is dat het waarom ik de Blue Beyonds Energie Updates veranderde en er recentelijk “Real-Time” aan toevoegde.
En wanneer ik deze “real-time” updates meedeel, zijn zij gewoon dat … zoals zij doorgekomen zijn naar de mens vanuit Spirit, mijn ziel - welke gelinkt is, als een Baanbreker, terwijl het in feite aan het gebeuren is, of net nadat ik de verwerking afgerond heb van Spirit naar ziel om deze nieuwe informatie door te brengen naar jullie. En dit kan op alle uren/tijdstippen zijn als het doorkomt, aangezien ik vaak wakker gemaakt wordt om dit te ontvangen om mee te delen en het naar jullie, de mensheid, toe te brengen, met wat ik noem het krijgen van “de tik op de schouder”. Zoals ik deed met die boodschap over dat de frequentie veranderd was.

Dat is waarom ik in sommige posten zeg … Zeg alsjeblieft niet, “Ik ging hier vorige week doorheen” … en ik zeg dit met veel onvoorwaardelijke Liefde. Ja, iemand mag door een soortgelijk iets heengegaan zijn in het verleden, echter, dat is een andere laag/ander niveau, aangezien wat hier doorgebracht wordt is terwijl het gebeurt, en durf ik het weer te zeggen - in “Real-Time”. Aangezien vaak wanneer iemand dit zegt, het iets is waar al over geschreven werd in een eerdere BB post.
Dat velen niet voelen wat de BB’s meedelen is, omdat zij daar zijn waar zij zijn, en het is vaak weer iets dat al meegedeeld werd in eerdere posten … en dit is verdere inzicht/informatie aangaande tot wat er gaande is of er energetisch binnengekomen is, zodat zielen weten dat de weg geplaveid werd/wordt met het uitlijnen van Spirit met onze Ziel in de Menselijke Wezens die wij zijn, hier en nu.
Dit is een tijdlijn van de Ascentie van de Mensheid terwijl het gebeurt/zich voordoet in de “frontlinie” aangaande alles waarvoor ik hier ben om met de mensheid te delen … en anderen voelen dit ook, het is niet slechts ik.
Daarover nu genoeg gezegd J
****
HET SUIZEN IN DE OREN
Laat mij vertellen over het suizen in de oren dat velen nu/recentelijk meer horen.
Eerder dit jaar, had ik maandenlang waar het suizen zo luid en overheersend was, dat zelfs ik me afvroeg waar dit over ging, wetende dat het over de energieën ging die binnenkwamen, aangezien het zeer op de voorgrond was en de GEHELE tijd … tot aan recentelijk veranderde dat.
En het was boven en voorbij ieder voorafgaand suizen dat gewoonlijk op de achtergrond was. Dit was nadat ik het gehoor had “na laten kijken” om te verzekeren dat het geen fysieke kwestie was. En toen in meer recentere tijden begon het nogal af te nemen, tot aan er praktisch niet meer te zijn.
En toen het weer terugkwam, merkte ik het meer op en stopte en focuste me erop en voelde en wist ik dat er iets gaande was, en stond boodschappen toe die door moesten komen of stond toe gewoon het besef te hebben dat er “iets” gaande was.
Ja, we kunnen dit doen terwijl het aan het binnenkomen is, doch dit was een constante en het was zeer, zeer luid zodat ik dit moest erkennen en dan het suizen toe te staan er nog steeds te zijn, niettemin moest ik leren te functioneren en verder te gaan met dit gaande zijnde. Het was zeer zeker anders. 
Wat dit betekent is, dat dit suizen dat gaande is, door zal gaan totdat onze vibratie stijgt totdat wij het overstijgen of in die frequentie gegroeid zijn en dan neemt het af … voor hoe lang het ook maar neemt voor ieder individu. En wanneer het dan afneemt en het komt weer terug, kan men een opwaardering van de vibratie en frequentie van de planeet identificeren, aangezien wij ons aan de opwaardering persoonlijk aangepast hebben.
Dus als jij het constante suizen in je oren hebt, ga erin mee en weet dat het af zal nemen wanneer je er “gereed” voor bent, om dan binnen te komen als een zeker teken van energie opwaarderingen en je persoonlijke energie opwaardering in deze tijd met onze Ascentie.
Met te voelen in het suizen nu, vanaf het moment dat ik hierover begon te schrijven nadat ik een poosje gelegen had, is het afgenomen in/naar een zachtere, flauwere pauze, met een ietwat hogere toonhoogte van zacht suizen. En terwijl ik dit net opschreef, is het alweer veranderd, dus dit is nog steeds doorgaand op dit punt. En ik zal spoedig meer meedelen over wat er doorkomt.
Het zal interessant zijn om te zien wat er energetisch in “golven” gebeurt voor de rest van wat wij over hebben van dit jaar in “Real-Time”.
Zoals ik me herinner, balanceren wij tussen twee werelden en vermengen en integreren en herverbinden wij ons/de Spirit met onze Ziel in de Mens en is het een zegen dat steeds meer zielen nu resoneren met de Blue Beyond posten.
Aangezien ik (en jullie) een zeer lange tijd gewacht hebben, alleen al in dit leven hierop, laat staan eraan voorafgaand, werd over wat er nu meegedeeld/gedeeld wordt nog nooit eerder geschreven of meegedeeld/gedeeld. Dit alles is zeer Nieuw. Wij zijn nu in een Nieuwe Aarde Energie. En wij ZIJN hier samen in … Wij maken een verschil.
Ongeacht hoe ‘klein” iemand het direct om ons heen mag zien, het is aan het gebeuren en het MAAKT EEN VERSCHIL.
Aangezien Liefde Gewonnen Heeft.
Veel Onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid en Oprechtheid
Anastacia
Ascension Guide/Teacher
Multi-Dimensional Ancient Earth Master
Trailblazer/WaySeer
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved – 2016 Anastacia Kompos - https://www.facebook.com/Blue-Beyond-256942717835847/ - Please feel free to share this post and others in their entirety.
Anastacia: Multi dimensionale Oude Aarde Meester - Eerste Golf Wegbereider Weg/Ziener-Regenboog Brug in het linken van onze Ziel aan onze Spirit - door onze Emoties van het Goddelijke. Alles dat Anastacia meedeelt is door het zelf ervaren van de energieën, de energieën te voelen via haar twee zielen (mens en spirit) terwijl zij naar onze planeet komen. Van 20 jaren van persoonlijke ervaring van het linken van haar ziel aan haar spirit, via haar emoties van dit leven en vroegere levens - terug naar de Bron in dienstverlening aan de Mensheid en Gaia De Mensheid Begeleidende/Onderwijzend. Van de Ouden, Shaman, Blauwe straal Ouder, Pleiadiaan, Lemuriaan, Atlantiër, Arcturiaan, Lyran.
Persoonlijke opmerking: Ik houd van het schrijven en alles mee te delen dat ik doen in de “Blue Beyonds Post” aangezien het van het Goddelijke is … en vele zielen moeten dit nochtans diepgaan voelen. Doch steeds meer zielen hebben hun weg dichter naar het Goddelijke binnenin gevonden, dat resoneert met het goddelijke van de Bron, zoals een oriëntatie Baken. Een deel van mijn ziel diens reis is om te schrijven en mee te delen vanuit de toegang tot zowel mijn Ziel als Spirit voor die zielen die gereed zijn om dit te voelen, door de BB artikelen - als een uitbreiding van mijn energie vanuit mijn Ziel en Spirit - van het Goddelijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten