maandag, december 19, 2016

Energie Update - “Drukke” Energieën - Kerstmis - 19 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia KomposEnergie Update
“Drukke” Energieën - Kerstmis
19 December 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Zeer complete “dromen” die laat gisterenmiddag begonnen, tot in de nacht! Voorafgaande levens van loslaten en opruimen kwamen door als een opvolging van voorafgaande BB posten. Een voltooiing van het oude, hetgeen het leven voor ons gemakkelijker zal maken.
Dus er mogen kwalen en pijnen en dergelijke zijn en over het algemeen het gevoel te hebben van dat wij door de mangel gehaald zijn door zoveel “activiteit”.
Tijd om te rusten en ons te hergroeperen (waar wij kunnen) terwijl we doorgaan de stilte in de storm te zijn met zoveel dat er gaande is om ons heen.
Aangezien de energieën door zullen gaan naar het einde van het jaar, is dat het ‘beste’ dat wij kunnen doen - door te gaan dit uit te ‘rijden’. Door te gaan onze energie terug in onszelf te trekken met al het andere wat elkeen van ons moet “doen” gedurende deze drukke tijd van het jaar.

BEN JE KLAAR VOOR KERSTMIS
Mensen vragen aan mij of ik klaar ben voor Kerstmis, of ik alle boodschappen gedaan heb enzovoorts … Nee, zeg ik, aangezien er niet veel om te doen is. Aangezien ik ten zeerste over de commercialisering van Kerstmis heen ben, en dat nu gedurende jaren geweest ben.
Ja, het is een tijd voor families om “samen te komen” en voor ons om een “onderbreking” te hebben van de kinderen op school, en van het werk. Echter, wanneer je de energieën onophoudelijk voelt, leren wij om onze “onderbrekingen” binnenin te nemen met dit alles voelend.
We moeten Christus en Onvoorwaardelijke Liefde iedere en elke dag waarderen en niet slechts op één dag van het jaar … hetzelfde gaat voor iedere dag die terzijde gezet is voor feestviering, zoals Vader- en Moederdag.
Zo ben ik gewoon en ik weet dat anderen hetzelfde ook voelen.
Hetzelfde gaat voor het kopen van cadeaus, ik koop wanneer ik iets zie waarvan ik het gevoel heb dat ik het graag aan iemand zou willen schenken, op ieder tijdstip van het jaar.
Natuurlijk, het is goed om iemand diens verjaardag te vieren, maar jullie weten wat ik bedoel.
“Kerstmis is iedere dag” wanneer je in de Liefde en het Licht leeft van het Goddelijke en Spirit.
Wanneer ik dit tegen mensen zeg, kijken zij me gewoon aan en weten niet wat te zeggen ;-)
Omdat het echt waar is, we kopen wat we willen wanneer we het nodig hebben (wanneer je het kunt), in tegenstelling met jaren geleden toen we moesten wachten tot aan onze verjaardag of tot Kerstmis om een cadeau van iets dat we echt, echt nodig hadden of wilden te ontvangen.
Niet iedereen mag het met me eens zijn en dat is helemaal oké, deze zijn gewoon mijn gevoelens en gedachten over Kerstmis en een ‘eenmaal in het jaar feestviering’ van een specifieke aangelegenheid. Elk diens eigen.
Natuurlijk, het is geweldig wanneer kinderen jonger zijn en misschien ben ik gewoon een beetje ‘over’ alle hype heen nu ik ouder ben. Ik  leun achterover en ga door en kijk naar mensen die “een beetje dwaas worden” met het kopen en zich als een gek rond haasten.
Niettemin, hoe meer ik hier met anderen over praat, hoe meer anderen hetzelfde voelen.
Veel Liefde en Vrede naar allen, terwijl elk van ons doet wat we voelen dat we moeten doen in deze tijd van het jaar.
Anastacia
Ascension Guide/Teacher
Multi-Dimensional Ancient Earth Master
Trailblazer/WaySeer

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved – 2016 Anastacia Kompos - https://www.facebook.com/Blue-Beyond-256942717835847/ - Please feel free to share this post and others in their entirety.
Anastacia: Multi dimensionale Oude Aarde Meester - Eerste Golf Wegbereider Weg/Ziener-Regenboog Brug in het linken van onze Ziel aan onze Spirit - door onze Emoties van het Goddelijke. Alles dat Anastacia meedeelt is door het zelf ervaren van de energieën, de energieën te voelen via haar twee zielen (mens en spirit) terwijl zij naar onze planeet komen. Van 20 jaren van persoonlijke ervaring van het linken van haar ziel aan haar spirit, via haar emoties van dit leven en vroegere levens - terug naar de Bron in dienstverlening aan de Mensheid en Gaia De Mensheid Begeleidende/Onderwijzend. Van de Ouden, Shaman, Blauwe straal Ouder, Pleiadiaan, Lemuriaan, Atlantiër, Arcturiaan, Lyran.
Persoonlijke opmerking: Ik houd van het schrijven en alles mee te delen dat ik doen in de “Blue Beyonds Post” aangezien het van het Goddelijke is … en vele zielen moeten dit nochtans diepgaan voelen. Doch steeds meer zielen hebben hun weg dichter naar het Goddelijke binnenin gevonden, dat resoneert met het goddelijke van de Bron, zoals een oriëntatie Baken. Een deel van mijn ziel diens reis is om te schrijven en mee te delen vanuit de toegang tot zowel mijn Ziel als Spirit voor die zielen die gereed zijn om dit te voelen, door de BB artikelen - als een uitbreiding van mijn energie vanuit mijn Ziel en Spirit - van het Goddelijke. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten