maandag, december 12, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “Voorafgaande Controle” - 10 December 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“Voorafgaande Controle”
10 December 2016 / Jamye Price

Gezegend Wezen, jij bent een krachtig stromen van Levenskracht op Aarde. Het is binnenin jouw rijk van ervaring om je leven in een vorm van creatieve geneugte vanuit jouw perspectief te vormen. Je geniet wellicht niet van ieder moment, maar iedere ervaring is waardevol voor jouw uitbreiding.
Dit pad van openheid omvat ook kracht. De twee zijn niet uniek. Je hebt natuurlijke overlevingsmechanismes die je fysieke lichaam en je emotionele/mentale complex beschermen die jou een gezonde openheid onderwijzen.
Je ontwikkelt je op natuurlijke wijze door ervaring om beter het zelf, anderen en het leven te begrijpen. Dit begrip, je emotionele/mentale brug, creëert een verbinding met je spirituele en verbindende natuur van het Leven.
Als je de spirituele natuur van je leven begrijpt, begrijp je de perfectie in alle ervaring. Je begrijpt de kracht van vergiffenis, van het houden van anderen, en te zorgen voor de toekomst. Deze zijn vanzelfsprekend voor jou. De uitdaging is om de overdreven-controlerende waargenomen negatieve ervaring los te laten. Dit is een angst reactie, en een dunne lijn van evenwicht.

Wat een geduld je moet hebben om het stromen van je leven te vertrouwen zich in een nieuwe richting te ontvouwen wanneer alles om je heen er hetzelfde uitziet, of misschien zelfs slechter, in een moment. Het is een evenwicht van gepaste interactie en gepaste persoonlijke keuze.
De voorafgaande Controle, in deze ervaring, is een punt van evenwicht van terug te treden en waar te nemen, een nieuw traject te creëren binnenin jouw brug van verbinding (je mentale/emotionele Brug), en te luisteren naar het stromen van het Leven.
Het is niet gemakkelijk om je integriteit te behouden en het overdreven-controleren los te laten als je de controlerende structuren waarneemt die macht misbruiken.
Wat is een gezond evenwicht van controle? Allereerst het beschermen en voeden van je innerlijke wereld. Iedere overtuiging, suggestie, feit of potentieel zou ingeschat moeten worden via jouw hart en geest voorafgaand aan het binnenin te accepteren. Blijf flexibel met een innerlijke kracht. Sta de buitenwereld niet toe om jouw innerlijke wereld te controleren.
Als je het controleren van de buitenwereld loslaat, balanceer jij je innerlijke wereld in/naar kracht en flexibiliteit, jij opent je voor het stromen van Liefde - de natuurlijke aantrek dat het Leven creëert. Op deze manier vermeng je de kracht van het verleden, de flexibiliteit van het heden en het prachtige potentieel van de toekomst in/naar jouw innerlijke heiligdom. Je houd Alle Tijd binnenin vast, verankert een grotere capaciteit voor het actualiseren van je multidimensionale natuur. De toekomst reageert.
Terwijl wij zitten om Voorafgaande Controle uit te Stralen, gaan wij binnenwaarts om ons te verbinden met onze krachtige Liefde en het handhaven van een gezonde omgeving van potentieel binnenin. Wij activeren onze kwantum focus, de bekwaamheid om nucleaire verandering binnenin de onzichtbare structuren van het Leven te creëren. We ontdekken de verborgen Waarheid, ons eigen potentieel; als wij onze angsten van het corrupte opeisen en leiden met de Universele Wetten van het Leven. Wij zijn oncontroleerbaar als wij onze glorie herinneren, en diens kracht binnenin voeden. Wij ademen nieuw Leven naar/op de Aarde, met een krachtige vrijheid binnenin die niet ingedamd zal zijn.
Straal het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten