vrijdag, december 16, 2016

2016, Het Jaar van de Her-Uitlijning - 15 December 2016 / Sophie Bashford


2016, Het Jaar van de Her-Uitlijning
15 December 2016 / Sophie Bashford

Jij bent een drager van het Licht, en als zodanig, instrueert het Licht jou.
Als je bewust gevraagd hebt voor het Licht om te versterken - dat is te zeggen, als je gebeden hebt, dank gegeven hebt, op je knieën gegaan bent, je lichaam, hart en geest opende voor het Goddelijke, en genezende modaliteiten uitnodigde binnen te komen, en vroeg om gebruikt te worden als een voertuig voor Spirit - dan zal het Licht binnenin jou krachtig stromen door je intuïtieve kanalen heen, of jij je er bewust van bent of niet.
Dit Licht transformeert, omdat er een ultieme intentie van het Licht is om het ego-verstand en diens verslaving aan het lijden te ontbinden. Dit Licht brengt jou naar nieuwe mensen, plaatsen en voorvallen die je vaak niet verwacht of actief uitzoekt.
Dit jaar, heeft het Licht van het Goddelijke Vrouwelijke ongeëvenaarde niveaus van stromen en diepte bereikt, diegenen bereikend die goddelijk gecontracteerd zijn om deze creatieve en genezende kracht te gebruiken, en er voordeel van te hebben, ermee te transformeren en het te benutten.
Zowel mannen als vrouwen die geprogrammeerd zijn om Licht te dragen worden beïnvloed door dit verhoogde quotiënt van heilige vrouwelijke frequentie. Het verhoogde bewustzijn van het vrouwelijke creëert een voertuig voor de hogere mannelijke aanwezigheid.
Vele Licht Dragers hebben bij zichzelf waargenomen teruggenomen te worden door de golven van verandering en uitdaging die zich dit jaar gepresenteerd hebben. De uitwendige verschuivingen zijn altijd een directe consequentie van de inwendige beweging. Je reageert op de hogere Licht niveaus, zelfs als jij je er niet bewust van bent (hoewel de meesten van jullie dat zijn). Deze toenemende Lichtniveaus eisen dat je optimaal gepositioneerd en ondersteund wordt om een belangrijke, urgente missie op deze planeet uit te voeren.

Als je terughoudt van het geven van je volledige gaven en het openen jegens je diepste krachten van Liefde, het Universum, zal dit jaar jou heel veel duwtjes gegeven hebben en zelfs een gigantische duw.
Je MOET luisteren met ziel-besef. Je kunt niet genieten van wat voor vorm van onbewustzijn dan ook. Je bent geen slachtoffer, je hoeft niet te klagen, je hoeft niet te pretenderen dat je niet weet wat er gaande is. Je verstand zal niet - herhaal NIET - de antwoorden kennen. Je hart, je intuïtieve zelf, je derde oog, je lichaam, je gevoelens - zullen jou laten zien wat er nodig is, wanneer het nodig is.
Jij bent een Brenger van het Nieuwe. Ontwaak tot deze Waarheid. Het leven was nooit bedoeld om overdreven veilig en ‘normaal’ te zijn voor jou. Het was zeer zeker nooit bedoeld om gewoon te zijn. Pretendeer niet dat je de diepte niet aan kunt van wat je nu ervaart.
Je werd hiervoor geboren. Letterlijk.
Dit is je kans, je grote mogelijkheid, je grote tijd om je Spirit te grijpen.
Het Onbekende schrikt jou in werkelijkheid niet af, omdat je Ziel daar leeft.
Het Mysterie is wat ervoor zorgt dat jij je in leven voelt.
Wanneer je over dit jaar spreekt, ongeacht van wat er gebeurd is, ongeacht van wat het van jou geëist heeft, ongeacht van waar je naar moest graven om te vinden - denk eraan dat je erom gevraagd hebt.
Als dit weerstand of kwaadheid in jou naar boven brengt, raak alsjeblieft rustig en stil met je Zelf.
Je Ziel weet wat het aan het doen is.
Jij bent voorbestemd om een Leven van grote betekenis te leven, van ruwe evolutionaire kracht, van anders te zijn en als zodanig herinnerd te worden, van je uit te spreken tegen de status-quo, van het genezen van oude angsten, van de versleten en beperkte manieren te weigeren te accepteren.
Je bent geboren om nieuwe paradigma’s van Licht uit te kerven.
Stop met je leven met dat van anderen te vergelijken. Houd op te geloven dat er iets verkeerd is omdat je er niet tussen past.
Je was nooit bedoeld om ertussen te passen.
Dit is de schoonheid van alles. Dit is de pracht ervan.
Jij kunt alles aan, alles, alles dat kwam en alles dat eraan komt.
Jij kunt aan wat Nu is. Jouw kracht is zeldzaam, fenomenaal, groot. Je hebt nochtans alleen maar een paar druppeltjes van de extase ervaren, van de vreugde, de zuiverheid en de potentie van de goddelijke kracht die je bezit.
Als de veranderingen van dit jaar diepe emoties voor jou naar boven gebracht hebben die je voorheen omlaag propte, wordt aan jou gevraagt hen volledig te voelen en hun stromen door jou heen te accepteren. Dit is essentieel voor jouw evoluerende energiegebied.
Weersta nooit waarvoor emoties hier zijn om aan jou te geven. Het terughouden van gevoelens veroorzaakt grote blokkades jegens de ascenderende spirituele energie.  
Besef dat er een hoger plan voor je leven is, dat je zeer waarschijnlijk niet in overweging genomen hebt mogelijk te zijn.
Je hoeft niet te weten wat wel of niet mogelijk is. Het is nu in de barensweeën van aan jou onthuld te worden.
Levensveranderingen zijn een inherent deel van Spirit die zich door jou heen manifesteert.
Laat iedere diepe intentie in je lichaam los, met iedere vrijgegeven uitademing via je cellen, en sta het Universum toe om doorheen je Leven te werken.
Jij bent een demonstratie van Liefde op het fysieke vlak.
Het leven wil dat je gezien, gevoeld, gehoord en ervaren wordt, op de volste meest stralende en meest aanwezige manieren.
De Aarde heeft jouw genezende Lichtcodes nodig om wijd en zijd verspreid te worden.
Jij bent nodig voor een Heilige Functie, maar misschien ziet dit er niet zo uit als jij het je voorgesteld had.
Laat het Universum jou de adem ontnemen met Diens elegante herschikking van jouw leven.
Als je zegt, Ja, ik ben hier. Ja, ik ben beschikbaar. Ja, ik ben bereid. Ja, ik ben open - verwacht dan dat het Universum zeer, zeer hard voor jou werkt. Verwacht dat de dingen waar je vertrouwd mee bent zullen veranderen. Verwacht om helemaal uit je comfortzone vandaan gehaald te worden. Verwacht geconfronteerd te worden met angst, en verwacht te leren hoe angst te genezen. Verwacht gedisciplineerd te zijn in je zoektocht naar de uitlijning met Zelf. Verwacht je gefixeerde ideeën van hoe de dingen zouden moeten zijn ernstig uitgedaagd te worden. Verwacht het onverwachte, en verwacht Wonderen.
Boven alles, verwacht versteld te staan door je eigen bekwaamheid om harten aan te raken, het bewustzijn te verheffen, je in Liefde aan te sluiten bij lichamen en goddelijk de planeet te dienen.
Jij bent meer dan dat je ooit, ooit wist. En in 2017, zal je ertoe komen te zien hoeveel je bent.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016 All Rights Reserved - Sophie Bashford: https://www.facebook.com/sophiebashfordintuitive/posts/1241271072613404

3 opmerkingen: