dinsdag, november 29, 2016

Vanuit de Akashic Archieven December 2016 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 December 2016 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA 

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in December 2016 verwachten?
Dit is een tijd voor vergiffenis en diepgaande rust. Dit is zoals een time-out van het alledaagse leven. Het biedt een kans voor iedereen om zich te hergroeperen en opnieuw op te laden. Er zal niets meer zinvol zijn deze maand dan creëren, settelen in, en te genieten van de stilheid.
De twee sleutelwoorden voor de maand zijn vergiffenis en rust. Vergiffenis, voor deze maand, betekent dat je de dingen op een diepgaande manier loslaat. Laat de dingen los die je verloren hebt. Laat de dingen los waar je voor gevochten hebt. Laat ook de dingen los die je gewonnen hebt. Laat het op de borst kloppen en de grootspraak los. Laat het genieten van een winsituatie of het verdriet van een verlies los. Het is tijd om het volledige spel los te laten dat zegt dat je ofwel wint of verliest. Het is tijd om je gehechtheden te laten vallen en echt te onderzoeken hoe het werkelijk aanvoelt om volledig één te zijn met iedereen om je heen -- zelfs met diegenen die het niet met je eens zijn.
Dit is een tijd om het feit te accepteren dat jullie Eén zijn met zowel alles dat jullie beschouwen goed te zijn, en ook met die dingen waar jullie niet van houden. Neem in overweging dat jullie Eén zijn met diegenen die iets van jullie afgenomen hebben, en diegenen waar jullie over getriomfeerd hebben. Het is tijd om het spel van winnen en verliezen te laten vallen en eenvoudig het feit te omhelzen dat jullie hier samen in zijn, ongeacht wat jullie meningen ook mogen zijn, en ongeacht wat jullie ervaring geweest mag zijn.

Hoe kunnen wij het beste de energie in December 2016 gebruiken?
Onderzoek iedere dag manieren waarop je stilte kunt cultiveren. Zet de radio uit, zet de televisie uit, en houd je niet bezig met lange conversaties tenzij zij werkelijk noodzakelijk of vervullend zijn. Als je met iemand moet praten, doe het om je hart te delen. Wacht totdat je de boodschap gereed hebt en deel het dan. Als iemand het nodig heeft met jou te delen, ga zitten en luister terwijl je een stilte in je eigen geest handhaaft. Dit betekent het uitzetten van het gekwebbel in je hoofd, stop met na te denken over wat je vervolgens gaat zeggen, en luister eenvoudig. Ben zo stil binnenin jezelf als je kunt en luister met heel je hart.
Er is nooit een betere tijd voor meditatie geweest. Onderzoek manieren waarop je in stilte kunt mediteren. Je zult voordeel vinden als je eenvoudig rustig in een kamer zit en naar de muur staart, zelfs als je niet formeel aan meditatie doet. Vind een manier om op een manier rustig te zijn dat je geest/denken toestaat om stil te worden, en dan zal je op schema zijn deze maand.
Een ander gereedschap dat jullie ook zal dienen deze maand, zal het schrijven zijn. Schrijven kan een manier voor jullie zijn om gedachten uit jullie geest los te laten, zodat jullie een rustige houding kunnen hervatten. Wanneer je geest druk is en je hebt het moeilijk met je te settelen, breng enige tijd door met schrijven. Wanneer je gewaarwordt dat jij je naar afleidingen wendt zoals televisie of het browsen op het Internet of wat het ook maar is dat je zou kunnen doen, neem in overweging dat deze afleidingen roepende zijn, omdat er iets in je geest is dat losgelaten moet worden. Het schrijven zal het loslaten creëren en je helpen je innerlijke stilte te vinden. Als je iedere dag aan schrijven zult doen, zelfs als je alleen maar de gedachten in je geest opschrijft en het weggooit, zal je meer innerlijke stilte vinden. Schrijven is een vorm van het opruimen van je geest en zal ongelooflijk voordelig zijn deze maand.
Op wat voor collectieve gebeurtenissen kunnen wij deze maand anticiperen?
De energie roept op voor rust, en jullie zullen zowel een meer rustvolle tijd zien als een tijd wanneer de dingen verkeerd gaan in het tegenwerken van rust. Er is een gevoel dat mensen destructieve of manipulatieve acties plannen deze maand. Maar voor nu, ondersteund de energie geen uitvoering van deze plannen. Als een wereldleider ertoe zou komen om actie te ondernemen deze maand, zou hij door deze energie heen moeten duwen, en zouden de acties niet de bedoelde uitkomst hebben.
Het meest is er een gevoel van stilheid in het collectief dat jullie politiek zullen zien dwars over de wereld heen. Wereldwijd is er een rust en stilheid, en in de VS zal het in de vorm komen van het voltooien van jullie verkiezingscyclus. Het is een tijd om zachtaardig relaties te hervatten en te genezen van onenigheden die naar boven kwamen tijdens de cyclus.
Jullie zullen gewaarworden dat de opmerkelijke wereldgebeurtenissen ontstaan vanuit menselijke acties -- of zij nu handelingen van oorlog, schandalen of feestvieringen omvatten -- op zullen lossen of hun stoom zullen verliezen. Wanneer je een gebeurtenis ziet gebeuren dat jou bezorgd maakt, herinner je dat het niet waarschijnlijk is zich te ontvouwen op de manier die je verwacht. Collectieve gebeurtenissen zijn waarschijnlijk om uiteen te vallen of anderszins ineffectief te zijn. Deze maand ondersteund de energie een open, ontspannen ruimte waar iedereen een ademteug kan nemen voorafgaand aan de volgende cyclus. Het Jaar 2017 zal hard werken omvatten, en dit is een kans voor jullie om je daarop voor te bereiden.
Is er ook nog iets anders voor de Opzichters om ons over December 2016 te vertellen?
Dit is ook een goede tijd om te beginnen met het nemen van diepgaande verantwoordelijkheid voor jullie zelf om uit te oefenen. Zoek naar manieren om het eigenaarschap te nemen voor jullie vergissingen, alsook voor jullie geschenken en prestaties. Omhels waarlijk jullie keuzes. Sta op en ben in staat met een heldere geest en een duidelijke stem te zeggen, “Dit is wat ik gedaan heb, dit is wat ik geleerd heb, dit is hoe ik aan het veranderen ben”. Wanneer  je dat kunt doen, wordt je ongelooflijk bekrachtigd.
Wanneer je de volle verantwoordelijkheid voor jezelf kunt nemen - wanneer je niet beschaamd bent van of je verschuilt voor je eigen vergissingen en tekortkomingen - dan kan niemand jou met deze dingen kwetsen. Als je al ieder aspect van jezelf omhelst hebt en besloten hebt hoe met elkeen te werken, dan zijn je tekortkomingen niet langer een kwetsbaarheid meer waar andere mensen van kunnen profiteren. Dit is de grootste uitoefening om tevoorschijn te komen uit de stilheid deze maand. Inderdaad, op sommige manieren, is dit het waar het Jaar 2017 helemaal over gaat.
Jullie kunnen een voorsprong krijgen op het komende jaar door de stilheid van December 2016 te gebruiken om te kijken naar delen van jezelf die je verborgen gehouden hebt. Er is niet veel actie om te ondernemen deze maand -- het is geen tijd om grote, uitgebreide verontschuldigingen te maken of om grote plannen te creëren voor hoe je groeit. In plaats daarvan, is het een tijd om te kijken in de stille plaatsen. Probeer een blik te nemen met een gevoel van mededogen voor jezelf, met begrip, en met een erkenning dat je deze tekortkomingen hebt omdat je mens bent. Niet alleen is het vergeeflijk, het is sympathiek om je eigen tekortkomingen te zien door de ogen van Liefde. Als jij jezelf met dat gevoel van vergiffenis omhelst, dan zal je ruim vóór zijn van je werk gedaan te krijgen voor 2017.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

5 opmerkingen:

 1. Prachtig! Ik voel de zachte energie als ik dit lees. Dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. waarom is het bericht van Wendy verwijderd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat staat erbij Wana sie, de Auteur heeft het zelf verwijderd, dus ik weet het niet....

   Verwijderen
 3. Prachtig, mooi en duidelijk omschreven. Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen