woensdag, november 30, 2016

Sandra Walter - Kosmische Trigger Versterking: Eenheid Meditaties op Woensdag - 30 November 2016


Sandra Walter
Kosmische Trigger Versterking: Eenheid Meditaties op Woensdag
30 November 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
DANKBAARHEID naar allen die deelnemen aan de Kosmische Trigger/Toegangspoort die momenteel doorgaand naar Donderdag onderweg is.
Onze Kosmische Trigger leverde een Solar/Zonne toevloed op, en IK BEN zeker dat velen van jullie diens effecten voelen. Het opent de Toegangspoort voor de heilige passage van December - Januari, welke verwacht wordt doorgaand instromingen af te leveren van heel veel hogere frequenties, aangezien de versnelde tijdlijnen de lagere ervaring overschrijven. De Mensheid wordt in/naar actie uitgedaagd door de externe ontvouwingen, en geactiveerd op een spiritueel niveau binnenin door de altijd-verhogende fotonische beïnvloeding op ons DNA.
Denk eraan dat deze frequenties de dimensionale verschuivende bekwaamheden van jullie DNA stimuleren. Waar het ook is dat je bewustzijn resoneert, je DNA zal proberen het te volgen. Jullie, als het ontwaakte bewustzijn, sturen het lichaam en het DNA aan om te reageren op de intenties van het fotonische Licht dat orde, harmonie en evolutie eist.

Eenheid Meditaties: Sluit je in Vrede, Harmonie en Ascentie bij Ons Aan.
Terwijl het collectief reageert op de (doorgaande) verrassingen en effecten van de versnelling, is onze eenheid meer dan ooit nodig. Dit is een zeer krachtige passage voor de Mensheid. Denk er alsjeblieft aan dat als de oude systemen uiteen breken, jullie focus op de hogere ervaring moet blijven, de hogere uitkomsten. Laat het Licht het werk doen en neem deel aan de hogere Licht mogelijkheden welke zich presenteren in ieder moment. De versnelde tijdlijn is aan het vibreren, alle tijdlijnen verschuivend - en het is nog steeds aan de hoge-vibratie stam om de hogere tijdlijn ervaringen voor allen te stabiliseren. Omhels je Wegwijzer Zelf en doe het goede werk, nu meteen.
Poortwachters, Rasterwerkers en Lichtwerkers: Wij verenigen ons weer op Woensdag met onze Eenheid Meditaties om te helpen met het genezen, bekrachtigen en in evenwicht brengen van het Menselijke Hartraster. Laat we onze collectieve intenties verenigen voor vrede, harmonie en met gemak en gratie door deze versnelling heen te lopen.
Duizenden nemen hieraan deel en wij vragen om jullie Licht! Sluit je bij ons aan en voel de hogere vibratie van eenheidsbewustzijn!
Sluit je aan van waaruit je ook bent gedurende deze vensters. Drie 30-minuten vensters: 17:11uur, 20:11uur en 02:11uur (NL/B). Verbind je met het Menselijke Hartraster, Gaia’s Kristallijnen kern, het Kristallijnen Raster, de ZON, en de Grote Centrale Zon. Ben buiten op Gaia als dat mogelijk is met je kristallen. Focus je op de Pure Bron Belichaming, of gebruik de begeleide Christus Licht Activering Meditatie voor uitbreiding (velen hebben verbazingwekkende resultaten hiermee - gratis op youtube of mp3 via download link onderaan).
Laten we ons in vrede verenigen met de intentie om alle wezens te helpen met het omhelzen van het Eenheid/Christus Bewustzijn.
Gratis Begeleide Meditatie:
PC: rechter muis+klik op de titel onder ‘to Save As’.
Mac: Ctrl + klil op de titel onder ‘to Download’

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016 Creative Evolution, All rights reserved.

The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten