vrijdag, november 25, 2016

Sandra Walter - Kosmische Trigger: De Versnelling Helpen - 24 November 2016


Sandra Walter
Kosmische Trigger: De Versnelling Helpen
24 November 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Een Kosmische Trigger overgang is aangebroken, beginnend met de energieën van vandaag (Thanksgiving hier in de VS), en piekt op 27 November (ZONdag). Dit verstrekt aanvullende ondersteuning voor de versnelde tijdlijnen. Uitlijning in gedachte, woord en daad met de hogere ervaring van Goddelijkheid, Zuiverheid, LiefdeLicht en Ascentie is belangrijk. Er is een diepe verschuiving die zich voordoet in ons bewustzijn en onze levensstromen: ben zeker om de nieuwe richting te eren als het zich presenteert.
Momenteel Ben Ik in Mount Shasta na drie maanden van reizen en rasterwerk. Het voelt onwerkelijk om hier terug te zijn, alsof je het verleden bezoekt. Het is duidelijk dat ik door verscheidene transformaties heengegaan ben tijdens mijn reizen, en het voelt aan alsof de reis nog niet geëindigd is. Ik Ben nog steeds zeer aanwezig met mezelf en mijn reis; eenvoud is belangrijk terwijl deze overgangen zich ontvouwen.

Kosmische Trigger: Collectieve Activering
Alle Poortwachters, Rasterwerkers en Lichtwerkers in Dienstverlening; wij zullen naar buiten gaan op Gaia om de binnenkomende Solar codes en DNA-verschuivend fotonisch Licht te ontvangen. Wij focussen ons op vrede, stabiliteit, en het hoogste goede voor de Mensheid. Als buizen van puur Licht, kijken wij naar de effecten van onze eenwording; de zuiverende en openbarende energieën zijn aan het intensiveren. De principes van dit fotonische Licht - orde, harmonie, evolutie - penetreren alles. Laat het je levensstroom van disharmonie zuiveren, specifiek als we een grote ontkoppeling ervaren van de lagere werkelijkheden. Onze keuzes zijn nu krachtig; ben zeker om deze trigger te gebruiken om puur LiefdeLicht naar jezelf alsook Gaia, de koninkrijken en elementalen binnen te roepen.
De twee etherische banden van Licht rondom Gaia mogen zich in je visioenen en meditaties presenteren; deze maken deel uit van de versnelling, en voorbereiding op de Solar transformatie. Laat hen zijn, laat hen hun werk doen.
Adem, Laat Los, Adem
Als ongerustheden stijgen en zakken in het collectief gedurende deze krachtige overgang, wens ik iedereen in uitlijning met hun Meest Ware Hoogste aspecten. De innerlijke wereld en de uiterlijke wereld schijnen zeer anders te zijn; het kan voelen zoals Schepper die de creatie observeert. Denk eraan dat de dingen niet zijn zoals zij voor de meesten lijken/toeschijnen; behoud het kosmische perspectief aangaande de ontvouwingen. De Bron heeft vele werelden, vele werkelijkheden, vele wezens, planeten en Sterren gecreëerd en on-gecreëerd. Onze Ascentie is een prachtig proces welke alle aspecten van de Bron waardeert, zelfs als sommige creaties ontbinden. Geen-oordeel is Meesterschap; laat Liefde en mededogen je bewustzijn commanderen.  
Jullie focus wordt aanzienlijk versterkt gedurende deze overgang; laat ons de schoonheid, Liefde en creativiteit van de Ascentie met gemak en gratie voort roepen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016 Creative Evolution, All rights reserved.

The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten