zaterdag, november 12, 2016

Sandra Walter - De Versnelling Omhelzen: Krachtige Conversaties voor Focus - 11 November 2016Sandra Walter
De Versnelling Omhelzen: Krachtige Conversaties voor Focus
11 November 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Een gezegende 11.11 Toegangspoort voor allen. Vandaag is een perfecte kans voor het creëren van individuele en collectieve eenheid, vrede en jullie te openen voor een Goddelijke activering van multidimensionale aspecten van jullie voorbereidde DNA. Ben er zeker van om naar buiten op Gaia te gaan, de kristallen te verbinden met de Nieuwe Rasters, te mediteren en het Nieuwe Licht te versterken. Denk eraan dat het Hoge-Vibrerende collectief een enorme creatieve kracht in deze dynamica heeft. Richt jullie energie op de juiste wijze, Geliefden.
Ik stuur naar iedereen Liefde en kracht - en zeer directe boodschappen - tijdens deze ontvouwing. Hieronder is een video versie van de conversatie die ik met John Burgos had van Dinsdag (Engelstalig). Het bevat krachtig advies en zelf-onderzoek voor Ascentie voorbereidheid. Hopelijk zullen meer luisteren naar de consistente sturing van LIEFDE, de vibrationale overeenkomst, en naar verantwoordelijke cocreatie.
Herinner je de Oktober boodschap van Heer Melchizedek toen hij de muurschilderingen van het regeringsgebouw liet zien die overgeschilderd werden in wit; deze golf zuivert de politieke systemen, en dat is geen gemakkelijke taak. Maak het voor iedereen gemakkelijker door iedere toegang tot jouw bewustzijn van zorgen/angst en twijfel te weigeren.  Laat het Licht diens werk doen, en ondersteun de versnelling met diens missie door op schema en gefocust te blijven op de Ascentie.

Een Speciale 11.11 Uitzending
Lauren Galey interviewde een paar Wegwijzers (inclusief mezelf) om het hogere perspectief te geven over wat er zich aan het ontvouwen is. Ik was verrast te horen dat zo velen het moeilijk hadden met de verkiezing, dus mijn input is zeer direct. Herinner je dat het oude licht geen macht/kracht heeft met deze golven van een hogere frequentie; alles dat het oude licht kan doen is Schepper Wezens (Mensen) te dwingen negatieve werkelijkheden te creëren. De 3D werkelijkheid werd gedurende jaren door Mensen opnieuw gecreëerd. Het zijn de onontwaakten van het collectief en degenen die gemakkelijk overgehaald worden die de oude werkelijkheden lopende houden op dit punt. Zoals wij gezegd hebben, en ermee doorgaan het collectief eraan te herinneren, trek je terug en zie het overkoepelende hogere plan in plaats van te kijken naar de oude werkelijkheden die uitsterven. Jullie weten nu zo ongeveer wel hoe het bewustzijn werkt, nietwaar? Iedere deelname aan negativiteit maakt dat het langer duurt.
De oplossing voor ontkrachting en manipulatie is, en is dat altijd geweest, Ascentie. Bewust Liefde te kiezen, de Hogere Licht dynamica, Goddelijke Bekrachtiging, Eenheid en Nieuwe Hedendaagse mogelijkheden breiden ons uit voorbij de invloed van mindere agenda’s. Zo velen ervaren de gelukzaligheid en extase van Zelf-realisatie; onze vibraties gaan sneller dan ooit in niveau omhoog. Spirituele volwassenheid en de hogere vibratie domineren de collectieve werkelijkheid nu, en iedereen moet verantwoordelijke creatie omhelzen. Het is mogelijk om de collectieve kwantum proxy/volmacht te verhogen. Ben de oplossing. Nu.
Link naar de uitzending van vrijdag HIER (Listen to the replay)
Video van Beyond the Ordinary show, een krachtige Licht-gecodeerde conversatie met belangrijke vragen over Ascentie voorbereidheid en de energieën van Nu is hieronder.

Alles is ongelooflijk goed, Geliefden. Haal adem, ben geduldig en richt je intenties goed.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten