woensdag, november 09, 2016

Imposante Stijging van de Liefdesenergie - 9 November 2016


Imposante Stijging van de Liefdesenergie
9 November 2016
(De stijging is weer gigantisch!! Ik voelde deze gisterenavond goed bij me binnenkomen ... Ineens had ik totaal geen energie meer...)
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)
Deze bovenstaande meting is een tussenmeting om 17:00 uur op 8 November 2016 
Deze metingen zijn gemeten Boviswaarden, Google hiernaar voor meer info. Deze Boviswaarden geven aan wat voor een impact de uitgestuurde energieën van Liefde (Tsunami van Liefde) op de Aarde en ons allemaal hebben. Deze energieën worden vanuit de Grote Centrale Zon via onze Zon naar de Aarde gestuurd door onze Vader/Moeder God. En dit alles staat weer in verbinding met de Schumann Resonantie (hartslag/energie) van de Aarde. En ook ondersteunt dit onze Ascentie terug naar de Hogere Dimensies.
Ben in Liefde, Blijf in Liefde. Doe het opruimingswerk en VOEL de Stijging. Maar vooral … Luister naar je Lichaam! Eet licht en drink water voldoende water!
De Hogere Rijken doen er ALLES aan om ONS bij te staan met onze ASCENTIE.

5 opmerkingen:

 1. Vraagje; waarom hebben we dan geen energie? Ik heb het al een paar dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Maartje,

   Ik raakte mijn energie ook kwijt diezelfde avond ... Dat komt gewoon omdat deze energie je lichaam aan het werk zet om verder te transformeren/transmuteren aangaande de ontwikkeling van het Kristallijnen Lichtlichaam. Dat vergt energie van je. Je moet deze "Liefdesenergie" dan ook niet zien als iets dat jou energie geeft, maar iets dat jouw lichaam aanzet om dus transformeren/transmuteren, hetgeen dus ascentie symptomen voort kan brengen, dat hoeft niet altijd ... Maar één van die symptomen is dus vermoeidheid of uitputting.

   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen
  2. Dank voor je reageren. Gaat vandaag eindelijk weer beter... ;-) Liefde terug!!

   Verwijderen