dinsdag, november 01, 2016

“Geloof In Jezelf” - 31 Oktober 2016 / Brenda Hoffman“Geloof In Jezelf”
31 Oktober 2016 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Ontdekken jullie de vreugde en het plezier van jullie zelf tot uitdrukking te brengen op manieren die jullie je slechts enkele weken geleden niet voor konden stellen? Ontdekken jullie de nieuwe vreugdes van het opnieuw adresseren van voormalige vreugdes? Het doet er niet toe, want veel van jullie dag is nu gefocust op vreugde, zelfs als je nog niet herkend hebt dat zulks zo is.
Laat het ons uitleggen. Misschien maak jij je zorgen over iets, alhoewel het ergste niet gebeurd is. Of jij focust je op hoe vreselijk je leven is op dit moment omdat je weigert het plezier van alles te zien of te voelen.
Natuurlijk, onze woorden produceren kwaadheid, zelfs woede binnenin jou want je voelt geen enkel plezier in je leven.
Aldus is het dat het tijd voor jou is om volledig je leven op te eisen.
Tot nu toe, hebben de meesten van jullie angsten toegestaan die door anderen gecreëerd werden om angst binnenin jullie te produceren. Misschien smeken jullie om het anders te zien, want jullie moeten je huur betalen of hebben familie en werk gerelateerde kwesties die doorheen jullie bestaan razen wanneer het ook maar is dat jullie je proberen te ontspannen.
Wat jullie nog niet binnenin jullie wezen geadresseerd hebben is, dat jullie een schepper zijn. Dat jullie op Aarde gearriveerd zijn in dit leven - en ieder ander aards leven - met de vaardigheid om een leven van angst of vreugde te creëren. En dat jullie opzettelijk het leven creëerden dat jullie leefden, zowel van angst of vreugde voor specifieke redenen die niet langer meer van toepassing zijn.

Jullie gaan door met jullie huidige leven te adresseren met de herinneringen van de lasten van vroegere levens, van familie, gemeenschap of land geschikt voor jullie 3D levens, maar die niet langer meer toepasbaar of passend zijn.
Hoewel jullie zoveel als jullie wensen naar het Universum kunnen schreeuwen voor een meer overvloedig leven op iedere manier dat jullie droom is, vallen deze schreeuwen op dove oren omdat ‘zij’ niet jullie leven creëren, dat doen jullie zelf.
Jullie leerden enige tijd geleden dat jullie je eigen goeroe zijn, dat jullie je eigen leven creëren - en aldus doen jullie dat, en aldus hebben jullie dat gedaan. Nu is het tijd om die gedachte één stap verder te brengen en aan jezelf te erkennen dat iets dergelijks zo is. Dat je niet langer meer 3D karmische lessen toe hoeft te passen. Dat je niet langer meer iemand hoeft te hebben die jou vertelt wat te doen en wanneer het te doen. Dat jij de schepper van dit leven van vreugde bent - en het is tijd voor jou om te beginnen het te creëren.
Wie wens je om te zijn? Een 3D functionerende entiteit die op anderen vertrouwt jou te vertellen wie je zou moeten zijn - ofwel van dit leven of vroegere Aarde levens? Of een nieuw wezen met een focus die geen vroegere herinneringen van pijn, angst en kwaadheid omvat.
Jij ben een schone lei. Er is niets van jouw verleden dat jouw huidige leven of je toekomst hoeft te verstoren - tenzij je wenst dat het zo is.
Jij bent een sterke menselijke/spirituele schepper, die een prachtige wereld van angst creëerde die niet langer meer op jou van toepassing is. Zal je die werkelijkheid accepteren of wens je in de 3D modder te blijven die je gedurende Aarde eonen overleefd hebt (en overleving is het correcte woord).
Je betrad de Aarde niet in dit leven om te herhalen wat je al ervaren had. Jouw doel waar je zo ijverig aan gewerkt hebt om te bereiken - een leven van vreugde - werd door jou en voor jou gecreëerd. Accepteer die werkelijkheid nu voor jezelf.
Jullie zijn volledig gereed om te accepteren dat het mogelijk is om in een wereld te leven zonder oorlog, onder de juiste omstandigheden. Dat treiteren een angst van het verleden zou kunnen zijn, onder de juiste omstandigheden. Dat niemand meer of minder waard is dan wie dan ook, onder de juiste omstandigheden. Dat de Aarde prachtig is, onder de juiste omstandigheden. Deze omstandigheden zijn NU hier. Niet morgen, niet volgend jaar, maar Nu.
Jullie rol in dit alles is om vreugde te accepteren, net zoals jullie eens angst accepteerden - volledig. Jullie zijn de voorlopers. Jullie zijn de Lichtbakens. En als je niet de schoonheid en vreugde in je leven kunt voelen of opmerken, hoe kan wie dan ook die openstaat voor 5D dat dan wel doen?
Voor sommigen van jullie, is die vraag, is dat commando voorbij jullie geloofspatronen en verwachtingen.  
Stop het. Stop onmiddellijk, hier en nu, en erken je echte waarde en je echte wezen. Als jij volledig de Nieuwe Jij accepteert, is er niets dat jou tegenhoudt van het leven van je dromen te creëren terwijl je op de Aarde bent.
Je hebt geen enkel ritueel nodig, wat voor extra opruimen dan ook, wat anders dan ook dan waarlijk je Nieuwe Wezen met ieder weefsel van je wezen te accepteren en dat je niet langer meer angst hoeft te adresseren, dat je in vreugde moet leven. En die tijd is NU.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten