dinsdag, november 01, 2016

Emotionele Rauwheid & Diepe Kwetsbaarheid - 30 Oktober 2016 / Sophie Bashford


Emotionele Rauwheid & Diepe Kwetsbaarheid
30 Oktober 2016 / Sophie Bashford

Nieuwe Maan in Schorpioen - Emotionele Rauwheid & Diepe Kwetsbaarheid.
En dus, Dierbare Zielen, als je hart rauw, kwetsbaar, open, pijnlijk, warrig, onbeheerst, bang, onzeker, broos, krachtig, gevoelig, gekweld, bloedend aanvoelt;
Als je geopend wordt door de Nieuwe Maan in Schorpioen en omlaag gehaald wordt in/naar de dieptes van emotie en spirituele naaktheid, zonder wat voor idee dan ook waar het jou naartoe brengt;
Als jij je alleen en in de steek gelaten voelt; als jij je verloren en dwalende voelt; als jij je afvraagt wat dit leven van jou wil …
… sluit je dan nu aan bij iedere andere Ziel die verbonden is doorheen de hogere vlakken van waarheid om het hart-gecentreerde bewustzijn te ontwikkelen. Sluit je aan bij alle Licht-Brengers van de wereld, en de talrijke Wezens in de andere werkelijkheden.
Je open hart is wat jou hier houdt. Het is wat de wereld draaiende en in leven houdt. Alsjeblieft sluit je hart niet af, houd het open. De gevoelens zij daarom rauw, daarom diep, daarom alles-verterend bij tijden. Wij zijn zo geconditioneerd om te geloven dat emoties verkeerd zijn, tenzij zij een digitaal verbeterd beeld van monotone eentonigheid en oppervlakkige perfectie portretteren.
Je emoties maken je wie je bent. Zij leren de wereld over hoe authentiek, spiritueel ontwikkeld en intuïtief geleid te zijn.

Je emoties geven anderen toestemming om hun eigen emoties te voelen, en daarom toegang te verkrijgen tot diepere niveaus van zelfbesef en authenticiteit.
Je emoties zijn het fundament van het heilige vrouwelijke paradigma.  
Zij ontsluiten schatkisten van het goddelijke vrouwelijke rijk van Waarheid.
Voel je gevoelens. Al je gevoelens zijn veilig en welkom.
Verbeeld je ons allemaal nu bij jou zittend, in Liefde en zonder oordeel. Wij luisteren actief naar jou, interrumperen je niet, geven jou de tijd en ruimte om je diepste emoties mee te delen. Je kunt hier rauw zijn, kwetsbaar, bang, krachtig, schitterend, overstromend en vulkanisch.
Niemand zal jou vertellen te stoppen, je af te sluiten, stil te zijn of dat je teveel bent.
Wij zijn hier allemaal voor jou. Ieder deel van jou is prachtig. Ieder deel van jou word Gezien.
Wij luisteren naar je verhalen, zijn getuige van hen met acceptatie en validatie, en wij houden jou in de hoogste visie van kracht, grootheid, sterkte en doel.
Wij vragen dat al je angsten en zelfhaat, schaamte en schuldgevoel over jezelf, naar het Licht gebracht wordt om getransformeerd en losgelaten te worden.
Wij vragen jou om je jouw glorieusheid en goddelijke volmaaktheid te herinneren.
Wij vragen je om je te herinneren dat deze glorie en het perfecte beeld niet werkelijk eruit ziet zoals de maatschappij ons heeft laten zien.
Glorie en volmaaktheid is werkelijk diepe authenticiteit en eerlijkheid. Het is zo vaak warrig, onvoorspelbaar, onbedwingbaar en luid. Het ziet er vaak afgebroken en opengescheurd uit.
Via deze scheuren kunnen de onbeperkte energieën tevoorschijn komen. De uitstraling van de Ziel kan doorsijpelen. Deze uitstraling bevat de sleutels naar het Ziel Leven. Het toont de Weg, en het activeert ware spirituele kracht.
Alles wordt ten gunste van jou uitgewerkt. Het zou er niet zo uit kunnen zien voor jou op dit moment. Aan jou wordt gevraag om toegang te verkrijgen tot de diepgaande oeroude spirituele wijsheid van je gevoelens.
Je wordt in Liefde gehouden, en je hart spreekt tegen jou. Luister, huil, snik, ga tekeer, brul en ben in heilige stilte. Geef je lichaam wat het nodig heeft.
Jij bent zo een Geschenk voor de Aarde.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016 All Rights Reserved - Sophie Bashford: https://www.facebook.com/sophiebashfordintuitive/posts/1241271072613404

Geen opmerkingen:

Een reactie posten