woensdag, november 23, 2016

De Huidige Energieën - Is Het van “Ons” of Is Het van “Hen” … Geloof in Jezelf - 23 November 2016 / Anastacia Kompos


De Huidige Energieën
Is Het van “Ons” of Is Het van “Hen” … Geloof in Jezelf
23 November 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Heel veel van het “oude” komt binnen vandaag als in oude paden en manieren die niet de energie vasthouden als tot waar wij nu energetisch zijn met het Nieuwe Aarde Raster.
Er is nog steeds een overgang gaande … hadden wij verwacht dat met het Nieuwe Aarde Raster alles de gehele tijd “rozen” zou zijn? Begrijp me niet verkeerd, ik houd van rozen en ja we kunnen de Liefde de gehele tijd binnenin voelen.
Het is in het zijn van een menselijk wezen, terwijl we transmuteren en deel uitmaken van de groei en ascentie van de mensheid, dat ook wij groeien en veranderen - nog steeds.
Wij zijn aldus veel van het oude aan het transmuteren, verschuiven, genezen en loslaten in onze genetische lijn, alsook waar wij iedere dag doorheen gaan, terwijl wij op onze paden verder gaan.
Geen last is voor ons te groot, aangezien wij ervoor kiezen om deze ervaringen om te groeien te hebben.
Voor ons om te leren, te groeien en te ascenderen, steeds hoger.

Dus op dit moment, terwijl wij ons in nieuw ruimtes mogen voelen en dat wij gegroeid zijn en vooruit zijn gegaan, hebben wij diegenen om ons heen, die ons nabij staan en die nog steeds door alles heengaan dat zij zijn … en aangezien wij in onze zielen op sommige/uiteenlopende manieren gelinkt zijn, voelen wij welzeker waar zij doorheen gaan.
Is het van ons of is het van”hen”, is binnenin gaande. Omdat, wanneer wij nauw verbonden zijn en een ziellink hebben, wat wij dan vrij vaak op kunnen pikken is wat er gaande is voor anderen, en wij het kunnen voelen als dat het van ons “zelf” is.
Dit is hier om ons te versterken en te “harden” met Liefde en zachtaardigheid. Om onszelf in vraag te stellen en zelfs dieper te graven … om meer bewust te zijn van wat wij werkelijk voelen.
Is het van ons of is het van “hen”, is iets dat goed voor ons is om vaak aan onszelf te vragen. Niet op de manier van projectie op het externe, maar wat er innerlijk gereflecteerd of gevoeld wordt … en als wij voelen dat wij niet mee resoneren of dat het “geen zin maakt’ aangaande wat wij voelen, vraag je zelf weer af - “is het van mij of is het van “hen”.
Wanneer je dit doet en jezelf hiervan afscheidt om hierin te ‘voelen’, dan kan ‘het kwartje vallen’ en kunnen wij herkennen wanneer het niet van ‘ons’ is … en dan in dat besef, kunnen wij onszelf terug plaatsen in onze eigen energie/bubbel/ruimte in dat gebied dat naar boven kwam.
En dit bewerkstelligt een “pfew” gevoel wanneer je dit doet en het herkent als iets van “hen”.
Doch dit is alleen nadat wij ernaar gekeken en erin gevoeld hebben - “Wat is dit voor ons?” … “Wat moesten wij hiervan leren? Moesten wij leren dat de “oude” ruimte waar wij in waren niet langer meer “past” in de nieuwe ruimte? Hebben wij geleerd dat wij energie van iemand “aannemen” die ons na staat? Dat wij niet langer meer in staat zijn om dit aldus te doen, dat wij verschoven en gegroeid zijn en dat deze ervaringen voor de “andere” ziel zijn om doorheen te gaan en te ervaren?
De beste manier waarop wij anderen kunnen assisteren/helpen/een licht kunnen zijn voor anderen is, om voor onszelf van binnenuit te komen … om onszelf eerst vanuit de bron te bewateren. En dan zal dit naar het externe naar anderen stromen, diegenen die ons na staan.
Denk eraan, wij zijn bakens van ‘Licht” en om dat Licht te blijven uitstralen in alles dat wij zijn.
Terwijl deze energieën echt dieper graven - wordt dat wat je zegt of doet of voelt binnenin jezelf nu echt blootgesteld … terwijl dit door anderen gereflecteerd wordt.
Er is zoveel aangaande dit in lagen … iedere laag waar ons Licht vanuit blijft uitbreiden - individueel - Tweelingvlammen - twee geliefden/onze zielgroep en het collectief en terug naar de Bron, onze Hogere Zelven.
Dus weet dat het “oude” aan het fluctueren is en in en uit weeft in momenten en situaties, met onszelf en anderen. Ken het grotere plaatje hiervan dat gaande is en blijf standvastig in je ziel diens waarheid en Licht.
En soms moeten wij “net doen alsof totdat we het creëren”,  terwijl we dit uitrijden en loslaten en verschuiven terwijl wij veranderen en steeds meer groeien … in het ‘oude’ te laten vervagen en te weten dat het niet langer meer ‘geldig’ is voor waar wij nu precies zijn.
GELOOF IN JEZELF - en denk eraan om “de stok neer te leggen”.
Veel Onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid en Oprechtheid
Anastacia

Ascension Guide/Teacher
Multi-Dimensional Ancient Earth Master
Trailblazer/WaySeer

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved – 2016 Anastacia Kompos - https://www.facebook.com/Blue-Beyond-256942717835847/ - Please feel free to share this post and others in their entirety.
Anastacia: Multi dimensionale Oude Aarde Meester - Eerste Golf Wegbereider Weg/Ziener-Regenboog Brug in het linken van onze Ziel aan onze Spirit - door onze Emoties van het Goddelijke. Alles dat Anastacia meedeelt is door het zelf ervaren van de energieën, de energieën te voelen via haar twee zielen (mens en spirit) terwijl zij naar onze planeet komen. Van 20 jaren van persoonlijke ervaring van het linken van haar ziel aan haar spirit, via haar emoties van dit leven en vroegere levens - terug naar de Bron in dienstverlening aan de Mensheid en Gaia De Mensheid Begeleidende/Onderwijzend. Van de Ouden, Shaman, Blauwe straal Ouder, Pleiadiaan, Lemuriaan, Atlantiër, Arcturiaan, Lyran.
Persoonlijke opmerking: Ik houd van het schrijven en alles mee te delen dat ik doen in de “Blue Beyonds Post” aangezien het van het Goddelijke is … en vele zielen moeten dit nochtans diepgaan voelen. Doch steeds meer zielen hebben hun weg dichter naar het Goddelijke binnenin gevonden, dat resoneert met het goddelijke van de Bron, zoals een oriëntatie Baken. Een deel van mijn ziel diens reis is om te schrijven en mee te delen vanuit de toegang tot zowel mijn Ziel als Spirit voor die zielen die gereed zijn om dit te voelen, door de BB artikelen - als een uitbreiding van mijn energie vanuit mijn Ziel en Spirit - van het Goddelijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten