zaterdag, november 19, 2016

De Engelachtige Gidsen - De Ontbrekende Sleutel Aangaande de Wet van Aantrekking - 18 November 2016 / Taryn Crimi De Engelachtige Gidsen
“De Ontbrekende Sleutel Aangaande de Wet van Aantrekking”
( + Enige Overdenkingen en Tips...)
18 November 2016 / Taryn Crimi

Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op het onderwerp “De Wet van Aantrekking”. Er is een zeer grote uitbreiding geweest in wat velen noemen het “nieuwe tijdperk’ denken. Het heeft gedurende enige tijd nu aan kracht gewonnen. Velen van jullie zijn bekend met De Wet van Aantrekking. In het kort, wat je naar buiten plaatst is wat je terugkrijgt. Maar er zijn nogal een paar misvattingen over deze Universele Wet specifiek, zodat wij enige tijd willen nemen om het op te helderen als wij mogen.
Laat ons beginnen door ons perspectief mee te delen over hoe deze Universele Wet, de Wet van Aantrekking, in feite werkt. Velen raken geïntrigeerd wanneer zij leren over de Wet van Aantrekking; wanneer zij leren dat zij in ieder moment een vibratie projecteren dat doorheen het Universum weerklinkt en zonder enige twijfel naar hen terugkomt. Met andere woorden soort trekt soort aan. Weinigen zo niet niemand van jullie heeft veel moeite met het identificeren van de dingen die jullie wensen, dingen die jullie willen creëren, jullie dromen, jullie hoop en jullie voorkeuren. Een ieder van jullie weet waar je van houdt en waar je niet van houdt.
Wat wij zo vaak zien is dat diegenen die bewust worden dat hun gedachten hun werkelijkheid creëren, zich verplicht voelen om naar het Universum precies te decreteren wat zij willen en verwachtingsvol in afwachting zijn van hun hoogste dromen en wensen om te arriveren. Dit werkt, maar slecht onder één voorwaarde. Sta ons toe om het in grotere detail op te helderen om te verzekeren dat jullie begrijpen wat wij met jullie uitwisselen.
Het is eerst noodzakelijk dat jullie weten dat het Universum nooit reageert op jullie wensen, op jullie dromen, hoop of zelfs angsten. Het Universum reageert op één ding, en één ding alleen. Het reageert op de vibratie die jullie uitstralen. Jullie allemaal zijn naar deze planeet gekomen met een innerlijk kompas om je te helpen beter te kunnen peilen wat je precies op ieder tijdstip naar buiten pulseert. Het komt keurig ingepakt binnenin je emoties, je gevoelens. Hoe jij je voelt is een directe indicatie van wat je naar buiten pulseert op ieder gegeven moment. Je weet, dat wanneer je naar buiten pulseert je positieve vibraties uitstuurt omdat jij je goed, jij je gelukkig, opgetogen, optimistisch, opgewonden voelt en alle prachtige gevoelens die je tot je beschikking hebt staan. Jullie weten dus verhoudingsgewijs ook wanneer jullie een negatieve vibratie uitsturen, jullie voelen je dan angstig, bezorgd, verontrust en vele van de andere negatieve gevoelens die jullie tot je beschikking hebben staan.


Dus de vraag blijft, werken positieve affirmaties echt? Brengen zij je wat je naar het Universum decreteert? Dat hangt ervan af. Als je eenvoudig de woorden opzegt vanwege een sterke wens en jij voelt je de gehele tijd wanhopig, angstig, verontrust, bezorgd of zelfs gefrustreerd, dan is het antwoord nee. En hier is het waarom. Het Universum reageert niet op jullie woorden. Het reageert alleen op de emoties en daarom de vibratie die jullie op ieder tijdstip uitsturen.
Wat wij zoveel mensen zien doen is dat zij hunkeren naar verandering, hunkeren voor hun dromen en wensen om uit te komen en de gehele tijd volledig gefocust blijven op wat zij recht voor hen hebben liggen, dat wat zij niet willen, dat waar zij niet van houden. Waar jij je op focust zal altijd uitbreiden.
Als je naar het Universum affirmeert wat je wenst, de gehele tijd gelovend dat het waar is, de overvloed van dat voelend dat je verkondigt, dan is het antwoord ja. Affirmaties werken welzeker in deze situatie. Het meest belangrijke deel dat zo velen missen is dat jullie moeten VOELEN hoe het aanvoelt om te hebben wat het is dat jullie willen; alsof de omstandigheden om jullie heen al veranderd zijn.
Sommigen zullen zeggen, wel hoe ben ik verondersteld om dat te doen, als ik het nog niet heb? Hierop zouden wij willen zeggen, jullie doen het vaak, jullie gebruiken de krachten van het Universum eenvoudig tegen jullie wensen en dromen wanneer jullie voelen hoe het aanvoelt om de bezorgdheden en grootste angsten te manifesteren. Dit is wat een ieder van jullie gedaan heeft op het één of andere punt toen jullie aan een scenario dachten dat jullie niet wilden, jullie angst zal uitkomen en jullie plaatsen jullie zelf in de vibratie van hoe het aan zou voelen, alsof het in feite gebeurt. Maar het prachtige aspect hiervan is, dat jullie dit ook op een positieve manier kunnen doen. Hoe voelt het aan om je meest waardevolle droom uit te hebben komen, hier en nu?
Wanneer jij jezelf plaatst in dat gevoel, stuur jij het exacte signaal uit naar het Universum om op iedere manier samen te zweren om naar jou te brengen wat je het meeste wenst. Niet omdat het reageert op hoezeer je het wilt, maar omdat je de exacte vibratiesnelheid overeen doet laten komen met dat wat je het meeste wenst. Om je overvloedig te voelen, om je gelukkig te voelen, vredig/vreedzaam, in vreugde, in Liefde, opgewonden, een gevoel van groot optimisme voor wat het Universum jou anders ook maar kan brengen.
Het Universum is eenvoudig een spiegel. Het kan jou niet brengen wat je niet wilt, niet meer dan een spiegel diens bekwaamheid om jou de reflectie te geven die je prefereert. Zij beide brengen jou wat je op dat moment bent. Gebruik je gevoelens als de krachtige gereedschappen die zij bedoeld waren om te zijn. Niet om op jezelf te schelden voor je negatief te voelen, maar om gebruikt te worden als een peiler of een roer op een schip om je te helpen meer direct te sturen naar dat wat je voor jezelf wenst en weg van dat wat je niet wilt.
Dus wij verlaten jullie met deze laatste vraag, “Hoe voelt het op dit moment om de droom te hebben uitkomen die je het meeste wenst?”
Wij hopen dat wij jullie op de één of andere manier geholpen hebben.
In Liefde en Licht, wij zijn jullie Engelachtige Gidsen.
******
Enige overdenkingen en tips….
Ik (Cobie) heb eens nagedacht over het feit waar ons altijd verteld wordt om onze energie op te richten. Onze Liefde, ons Licht. Om onze werkelijkheid op een positieve manier te beïnvloeden.
Wij Lichtwerkers zijn al ver gekomen met het begrijpen van bepaalde zaken, en de energieën die naar de Aarde gestuurd worden helpen ons beslist om ons bewustzijn verder uit te breiden. Het is me opgevallen dat we alles wat we lezen in vraag moeten blijven stellen, “Is het waar wat ik lees, resoneert het echt met mij of heb ik het nu zo vaak gelezen dat ik het voor een gegeven aanneem en eroverheen lees/voel?” … “Is de Waarheid waarvan ik dacht dat het de mijne was, nog steeds mijn Waarheid, of heeft de stijging in frequentie inmiddels iets anders binnenin mij in beroering gebracht?”
Zoals jullie weten, neem ik meer tijd voor mezelf om over dingen na te denken. Ik heb nu enige artikelen geschreven over hoe mijn Spirit Team mij geholpen heeft het Ascentie Proces te begrijpen, en hoe de Planetaire Ascentie in elkaar steekt. Maar daar gaat het nu niet over, ik wil alleen maar aangeven, dat deze tijd voor mezelf me ertoe aanzet om heel veel onder de loep te nemen. Ik zou jullie dan ook voor willen stellen hetzelfde te gaan doen. Blijf kritisch, blijf invoelen, blijf afwegingen maken of het één wel met het ander klopt. Of dat misschien het richten van onze energie net even anders zou moeten zijn…
De bovenstaande boodschap heb ik aangegrepen om hier verder over na te denken, en ik ben tot enige conclusies gekomen. Ook hier wil ik benadrukken, zoals ik altijd doe, dat dit Mijn Waarheid is, en dat het met Mij resoneert. Dit hoeft niet Jouw Waarheid te zijn. Maar het zou denk ik geen kwaad kunnen om er ook eens bij stil te blijven staan en erover na te gaan denken…
Goed … Wij zien in de wereld heel veel chaos en onrust en rampen of gewelddadige acties enzovoorts … We houden niet van dat wat wij zien, en we weten wie dat waarschijnlijk in de meeste gevallen aansturen. Aan ons wordt gevraagd om onze Liefde, ons Licht, onze energie en het Violette Vuur enzovoorts te sturen naar diegenen die de Duistere energieën dienen. De Kliek, de Elite, hoe je ze ook maar noemen wil, en hun aanhangers. Maar, dacht ik toen. De entiteiten die de duistere energieën dienen, hebben toch ook Vrije Wil? Net zoals wij, die de energieën van het Licht dienen? Wij weten dat onze duistere tegenhangers veel meer weten over wat wel of niet waar is. Meer dan wij, want wij moeten onze waarheid bij elkaar sprokkelen als het ware en in ons hart voelen of het waarheid is of niet.
Wat als zij heel slim het sturen van energie tegen ons gebruiken? Wij hebben de Wet van de Vrije Wil tot onze beschikking staan om niet in de duistere energieën te willen vertoeven. Zij hebben de Wet van de Vrije Wil om niet in de energieën van het Licht te willen vertoeven. Wij kunnen dus sturen en sturen wat wij willen naar hen, maar als hun keuze is dat zij alleen maar Macht Over willen hebben, enzovoorts, waar gaat onze kostbare energie dan naartoe?
Het gaat naar personen, plaatsen waar die specifieke energie welkom is! Zoals we weten is Lichtenergie Intelligent. Het verdwijnt niet, het heeft een doel … Het doel is om Liefde en Licht te brengen, en dat brengt het dus naar plaatsen waar dit op prijs gesteld wordt. Dus we doen wel goed werk, maar niet op de manier waarop wij verwachten dat het diens werk zal doen. Degenen die de duistere energieën dienen accepteren echt geen energieën van Liefde en Licht. Een Violette Vlam krijgt geen vat op hen. Want zouden wij dan niet de Wet van de Vrije Wil schenden? Is dat niet iets dat niet gedaan mag worden, en zou onze uitgestuurde intelligente energie van Liefde niet juist daaraan beantwoorden?
En dus, aangezien wij onze energie niet op de juiste manier gebruiken, zoals wij min of meer voor ogen hebben, kunnen degenen die de duistere energieën dienen gewoon hun gang blijven gaan!!

Daarnaast, zien wij niet datgene plaatsvinden wat wij graag verwerkelijkt willen zien, en waarvoor wij dus zo hard gewerkt hebben, zodat wij gefrustreerd, geïrriteerd en zelfs kwaad raken, wat ook weer niet bijdraagt aan de algehele 'vrede', zal ik maar zeggen. Want je neemt het jezelf kwalijk, je scheldt op jezelf en bent in verwarring over wat je dan toch maar verkeerd doet. Je moet jezelf weer in evenwicht brengen.
Dus wat te doen?
Ik denk dat we onze Lichtenergie moeten gaan aanwenden, zoals hierboven in de boodschap uitgelegd wordt, op datgene wat wij veranderd willen zien. Wij beïnvloeden niet de personen die deze energie niet op prijs stellen, maar wat kunnen wij dan WEL doen? Onze Lichtenergie richten op datgene wat wij WEL willen/wensen.
Als we naar de Amerikaanse verkiezing kijken, want dit is een hot item momenteel, dan kunnen we duidelijk zien wat er gebeurt is. “Wij willen deze man niet aan het bewind hebben. Wij sturen hem Licht en Liefde!” Maar deze man geeft daar niet om, dus komt de energie niet bij hem terecht en de duistere energie krijgt hier de overhand en het resultaat is overduidelijk … en dat is, hoe wij onze energie hadden kunnen/moeten sturen/richten aangaande het falen van het verkrijgen van de presidentiële titel/post voor deze man. Ik ben er stellig van overtuigd dat de verkiezing er dan geheel anders uitgezien had. We weten ook dat de vrouw (Hillary) niet het ideaalbeeld vormde, zij beide dienen de duistere energieën, dus in dit geval was het een win-win situatie voor de duistere energieën. Maar misschien zijn we dit ook nodig, om tot diepere waarheden te komen, en een beter begrip te gaan ontwikkelen over hoe onze energieën dan WEL te gaan gebruiken…
Zoals in de bovenstaande boodschap gezegd wordt, richt je op dat wat je wilt zien gebeuren, niet op dat wat je niet wilt zien gebeuren, en besef dat een persoon die de duistere energieën dient, niet onze energieën van Licht en Liefde ontvangt. Het gaat naar anderen die het op prijs stellen en er open voor staan.
Ga diepgaand op in de gevoelens van datgene wat jij wenst om te zien. We bezitten allemaal het fantasievermogen, het voorstellingsvermogen. Gebruik het en haal er alles uit vandaan wat eruit vandaan te halen valt. Beleef het … voel het … ben ervan overtuigd dat dat de werkelijkheid is op het moment dat je ermee aan het werk bent, en laat het dan los, tot de volgende affirmatie of meditatie om het te herbekrachtigen. Dus haal je gedachten uit de toekomst vandaan, ben in het heden en houd het in het heden. Er ligt ook veel waarheid in het loslaten, zodat je de energie de kans geeft om zich te ontwikkelen en tot manifestatie te komen. En probeer ondertussen ook om je gedachten af te halen van alle negatieve zaken omtrent datgene wat je niet wilt dat er verwerkelijkt wordt.
Dit kan natuurlijk alleen gedaan worden, maar ook in groepen en dat je met elkaar afspreekt wat jullie als groep zijnde gemanifesteerd willen zien worden.  
Natuurlijk kan je dit op velerlei zaken toepassen. Maar ga eens nadenken hoezeer je probeert om iets te veranderen in onze werkelijkheid of in je eigen werkelijkheid, met het richten van je Lichtenergie op iets dat het toch niet accepteert. Richt je op de aspecten die dat wel doen. Kijk naar de tegenhanger van iets dat je niet wilt en ga dan voor dat positieve aspect. Bijvoorbeeld chaos/onrust wordt evenwicht/rust. Zie dan dat de wereld of de situatie verandert in een evenwichtig geheel, waar respect en kalmte/rust, harmonie en dergelijke in doorklinken. Voel hoe het voor jou aan zou voelen, voel hoe het voor anderen aan zou kunnen voelen. Ben blij voor de anderen als zij zich kunnen ontspannen en tevreden kunnen zijn. Gebruik je fantasie, schrijf er desnoods een kort verhaal over en gebruik dat keer op keer, of breid het verhaal iedere keer uit terwijl je ermee aan het werk bent, maak het steeds mooier en richt de energie van Licht en Liefde die je hier gebruikt op de situatie in de werkelijkheid… Volgens mij kunnen we dan niet meer stuk. Volgens mij zijn wij dan eindelijk adequaat en goed gericht bezig met onze bekwaamheid “Schep je Eigen Werkelijkheid”.
In Liefde,
Cobie


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2012-2016 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. www.Angelic-Guides.com

2 opmerkingen:

 1. Even een reactie
  ik hoor zo vaak het woord lichtwerker vallen en dan begint het bij mij vanbinnen te bruisen om het volgende:
  een lichtwerker is iemand die hard werkt om licht en liefde te brengen
  ik wil jullie daarom uitnodigen om een lichtbrenger te zijn door jullie staat van zijn en gewoon licht en liefde uit te stralen
  en er zelf in de eerste plaats van te genieten, want de tijd van hard werken is voorbij
  licht en liefde hoeft niet gericht te worden op de donkere energie
  die ontwaakt vanzelf
  het mooiste dat we kunnen doen is onszelf licht en liefde schenken zodat we anderen kunnen aansteken met ons enthousiasme, licht en liefde

  Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook met deze zienswijze ben ik het eens, Lichtwerker of Lichtbrenger, je zou het woord in één moeten kunnen versmelten als het ware. Maak van het werken een vreugde en geen noodzaak zogezegd. Het harde werken hoeft inderdaad niet zo hard te zijn...

   Voor mij persoonlijk ... Ik lees geen kranten, kijk niet naar de TV. Het enige waar ik mee bezig ben is de computer zogezegd, omdat je dan precies de vrijheid hebt om in te stellen wat je wilt zien en wat niet. Meestal weet ik niet eens wat er zich in de wereld afspeelt, en als ik het wel moet weten komt het als vanzelf bij me. Dus aan bijvoorbeeld zo'n verkiezing in Amerika schenk ik geen aandacht. Ik kies ervoor om het geen voeding/energie te geven. Waar ik wel voor kies is om te gaan zitten, gewoon rustig of diepgaand in meditatie, en mezelf helemaal rustig, tevreden, in harmonie en evenwicht te voelen. Ik visualiseer voor mezelf hoe ik graag zou zien hoe de mens in het algemeen met elkaar omgaat, met respect en waardering ... een helpende hand uitreikend waar nodig, een ander waar geen contact mee is niet ziet als een vreemde die niet vertrouwd kan worden, maar een glimlach schenkt en mogelijk dat men tot een gesprek komt, dat soort dingen... Dat ik een rustpunt ben en dit ook uitstuur in mijn omgeving, en dat het zich dan verder uit mag strekken de wereld in. Dat is waar ik tegenwoordig voor kies, en dat is ook min of meer wat jij zegt Laura, leven en onderwijzen via voorbeeld of het uitsturen van je persoonlijke rustgevende en verheffende energie... En ondertussen ben ik dan ook nog een buis voor de Intelligente Goddelijke Energieën om zich op/in de Aarde te verankeren ... kan het nog mooier?

   Dank je wel Laura om dit met ons te delen,
   In Liefde,
   Cobie

   Verwijderen