maandag, november 28, 2016

De Ascentie Energieën van December ~ Je Ziel Rust Geven - 27 November 2016 / Jamye PriceMaandelijkse Energieën
“De Ascentie Energieën van December ~ Je Ziel Rust Geven”
27 November 2016 / Jamye Price

November terugblik
Wat een rollercoaster! Hier in de states hadden wij de schokkende verkiezing van President-verkozen Donald Trump. Er waren protesten na de verkiezing, meestal vreedzaam - maar de spanning was tamelijk hoog gedurende een paar dagen. De Standing Rock protesten gingen ook door. Zeker, de VS is niet het enige gebied van chaos op wat voor wijze dan ook, maar de spanning was voor heel veel empaten tastbaar!
Hoe behoud jij je vrede binnenin dat? Het is niet zo gemakkelijk om je vrede te behouden in tijden van toegenomen/verhoogde chaos. Je mag gewaarworden dat het ontoegankelijk is gedurende een tijd. Je mag gewaarworden dat je heen en weer gaat. Dit is geen slecht iets, het geeft aan dat je in staat bent van het herkrijgen van je kracht in uitdagende tijden, of dat je aan het opruimen/reinigen bent naar een plaats van meer kracht. Je mag gewaarworden dat je door bepaalde energieën  niet beïnvloed wordt. Dit is de manieren ervan … dat er bepaalde dingen zijn waar je energie naar aangetrokken of erin getrokken wordt of niet. Je hebt de één of andere resonantie om op te ruimen, of een resonantie om vast te houden om te helpen, Lichtwerker.
In November, ging de energie focus over “Openen om te Ontvangen”. Dit leek tegen ons gevoel in te gaan tijdens zo een emotioneel uitdagende maand. Niettemin is dit een kern van het pad van Ascentie - dat als een Wegwijzer jij je aangetrokken voelt tot een focus aangaande liefdevol potentieel in beproevende tijden, dat je in staat bent om informatie te bespeuren voorbij het overduidelijke, dat je aan het leren bent om de potentiëlen te navigeren die aan het opbouwen zijn, in plaats van het gewone voor de hand liggende “wat-is”.

December Energieën
Je Ziel Rust Geven. Het is een interessante tweedeling die ik in December voel. Ik voel een verzachting, een rustig moment. Het voelt zoals een tijd van rust en verjonging terwijl we bij het einde van het jaar aankomen en ons voorbereiden op een nieuw jaar. Het voelt zoals een stromen van vrede en te eren in het stromen, dat wij gekoesterd worden na een ietwat uitdagend jaar. De December Zonnewende is één van mijn favoriete, want het is altijd een krachtige energie die aanvoelt als een reset (een opnieuw instellen) (een energie die heel veel naar boven kwam in 2016)
Je Ziel Rust Geven gaat over enige tijd nemen om te verbinden met de heilige ademhaling van het leven en deze momenten van zoetheid/lieflijkheid aan te raken. Het versterkt een vredesstroom en het eren van het leven, het houd je veilig in de werkelijkheid en verankert goddelijkheid. Dit is een hoogtepunt van een consequente boodschap van 2016, dat het tijd is om jouw energie van Liefde, jouw Licht in de wereld te krijgen. Dat is waarom de sterrenzaden, kristallen, indigo’s, regenbogen en alle andere classificaties van Lichtwerkers incarneerden. Het is niet altijd gemakkelijk, maar het is het altijd waard. Uiteindelijk.
In de kern van je gekalmeerd te voelen is een gevoel van veiligheid om je te verbinden met het Leven. De Licht Taal transmissie had heel veel beweging rondom het hart en de tweede chakra, het liefdevolle, creatieve stromen van verbinding in de wereld openend. Dit is een geweldige aanwijzing dat wij de lagere chakra’s aan het versterken zijn. Het stroomt recht in/naar de energieën van 2017.
2017 Overzicht
Het Jaar van het Gemachtigde Soevereine
Ik raakte een klein beetje emotioneel gedurende de maandelijkse energieën video, omdat het niet het gemakkelijkste jaar geweest is vanuit het perspectief van een Lichtwerker. Wat ik echter in sessies, klassen en communicaties zag, was een nieuwe fundering van moed dat groeiende was doorheen 2016. Ik ben verbaasd geweest over wat er zich op een energetisch niveau opgelost heeft/aangepakt werd. In ben in respect over de menselijke ervaring. Areon noemde 2016 Het Jaar van Overzichtelijkheid/Duidelijkheid, en het is zeer zeker gegaan over het ophelderen in/naar een zuiverder focus van Licht. Whew!
Als een kort overzicht, is hier hoe zij de afgelopen jaren gedefinieerd hebben:
2013 – Het Jaar van Loslating (een herstructurering na 2012, heel veel hersenopwaarderingen die gedurende een paar jaren zouden integreren)
2014 – Het Jaar van de Persoonlijke Bekrachtiging/Machtiging (het focussen op je fundering voorafgaand aan een nieuwe golf van ontwaking in 2015)
2015 – Het Jaar van Creativiteit (Leren om meer rechtstreeks met de hart/geest complexiteit te werken)
2016 – Het jaar van Overzichtelijkheid/Duidelijkheid (het verfijnen van je focus, ophelderen van de fundering voor een nieuwe kracht en moed om te beginnen)
Als wij verhuizen in/naar het Jaar van het Gemachtigde Soevereine, zullen wij overvloedig veel focus zien op de individuele versterking, het onderscheidingsvermogen, en het focussen. Door die individuele kracht, zal een nieuwe eenheid en verbinding beginnen. Het zal een tijd van leren markeren om voorbij te gaan aan stam-angsten en in/naar een nieuw paradigma van de schoonheid van diversiteit. Dit is natuurlijk voor de jongere generaties en Lichtwerkers, maar velen bezitten nog steeds een resonantie van vroegere angsten. Derhalve, de golf van raciale minachting die naar boven kwam om in 2016 op te ruimen. Je overzichtelijkheid, die je verfijnde in 2016, heeft een kracht opgebouwd van mededogen, zodat de nieuwe energie van verbinding kan beginnen te belichamen. Gefeliciteerd aangaande het krachtige werk dat je gedaan hebt/jullie gedaan hebben. Ik ben diep dankbaar voor jouw/jullie inspanning. Het zal het waard zijn!
Samenvatting
In December, Geef Je Ziel zoveel als mogelijk is Rust en vind je verjongende vrede. Misschien is het in de natuur, met een geliefde, of met enige prachtige muziek. Terwijl 2016 tot een einde komt, breng enige tijd door met terug te kijken naar wat je binnenin jezelf en in je leven gecreëerd hebt. Geef jezelf enige knuffels voor je focus op verbetering. Je kleinste handeling van vergiffenis is het vlindereffect dat de menselijke ervaring transformeert. Trek je kracht nooit in twijfel. Jij bent een zegen op Aarde.
Heb een gezegend December.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten