woensdag, november 23, 2016

Ascentie Berichten - “Wij Zijn Licht en Liefde” - 22 November 2016 / Kara Schallock


Ascentie Berichten
“Wij Zijn Licht en Liefde”
22 November 2016 / Kara Schallock

Wij dragen steeds meer Licht. Wanneer dit gebeurt, komen oude diepe kernkwesties, patronen en overtuigingen naar de oppervlakte om losgelaten te worden, zodat meer Licht en Liefde diens plaats in mag nemen. Alles daar binnenin nam je Ware Zelf over en je Kracht wordt in/naar het Licht gebracht. Dit omvat angst, verontrusting en alles dat niet in jou thuis hoort. Relaties die van het oude zijn die nog niet losgelaten werden laten je de giftigheid van deze relaties zien. Dit heeft zich specifiek voorgedaan met de relatie met mijn moeder (hoewel het zich voorgedaan heeft met andere relaties tot een mindere graad). De meest krachtige relaties die je hebt is waar je het meest aan gehecht bent om die hetzelfde te houden. Mijn moeder had gezegd dat alles regels moet hebben. Dat raakte een diepe snaar in mij, aangezien ik weet dat het Nieuwe geen plaats voor regels heeft. Regels zijn gebaseerd op oude controle patronen. Het was een volgend groot AHA moment voor mij, aangezien mijn relatie met iedereen van de familie waarin ik geboren ben langzaam aan het verschuiven is. Wij evolueren op zachtaardige golven, dus kan het langzaam toeschijnen. Ik had opgemerkt dat niemand in mijn familie met mij resoneert. Hadden zij dat ooit gedaan? Dit alles was voor mij een feestviering, aangezien ik me zoveel ontwikkeld heb, dat het moeilijk voor mij is om bij hen in de buurt te zijn (hoewel in een hogere Waarheid, wij Eén zijn). Ik weet dat velen van jullie hiermee relateren. Niettemin, blijft Liefde. Zelfs in de afgronden van het oude en het Nieuwe, is Liefde altijd aanwezig.
Meer Licht ontvangen zal alles naar boven brengen dat je vermeden hebt. Dit kan je “innerlijke criticus” zijn, en alle manieren waarop je niet van jezelf houdt en jezelf niet accepteert. Het brengt naar boven waar jij jezelf oordeelt om “minder te zijn dan”. Dit omvat oude onwaardigheid, gebrek, waargenomen mislukkingen en iedere manier waarop jij niet volledig van jezelf houdt. Nu is de tijd om jezelf op alle manieren te eren door keuzes te maken die je Zelf-Liefde opwaarderen. Want zie, als jij je “minder dan” voelt, hoe kan je dan mogelijk je geschenken/gaven delen; want je zou aan jezelf twijfelen en je eigen waarde denigreren/kleineren, hetgeen iedereen berooft van het geschenk van jou. Dus laad je Liefde op en vertrouw op je begeleiding, want je wordt altijd begeleid om meer Liefde te zijn. Verzoen je nooit met minder te zijn dan de Waarheid van Jou. Je bent niet bedoeld om je te verzoenen met middelmatigheid omwille van thuis te horen in de oude manier van Zijn/bestaan. Je bent bedoeld om zonder uitzonderingen helder te stralen.

Merk het verschil op tussen wie je gewoon was te zijn en wie je nu bent. Beperk jij jezelf om dezelfde vrienden te houden of ben je bereid om meer te zijn? Ondersteunen je vrienden jou en houden zij van jou of schrikken zij terug voor de Nieuwe Jij? De meesten die niet willen veranderen zullen je terug willen houden en toch, is dat niet jouw doel. Je hoeft het anderen niet naar de zin te maken om hun goedkeuring en acceptatie te ontvangen, want dit doet niets voor jou of voor hen. Door helder en authentiek te stralen, raak je anderen diepgaand in hun plaats van weten dat zij meer zijn dan wat zij zichzelf toestaan te zijn. Ben bereidwillig om los te laten en te Zijn wie je werkelijk bent. Vertrouw erop dat degenen die wel met jouw vibratie en bewustzijn resoneren op je deur zullen kloppen. Alles dat niet van Liefde is zal binnenin je naar boven komen en je kunt ernaar kijken voor zolang als jij dat kiest; aan het einde, zal je beslissen om alles te zijn dat je bent of kiezen veilig te blijven in de kleinere versie van jou.
Als de dingen uiteen schijnen te vallen, verheug je! Zeker, alle disintegratie leidt naar een opwaardering van wie je bent. Het is uitputtend om jezelf terug te houden en bevrijdend wanneer jij je Ware Zelf, je Ziel, het wezen dat je in feite bent authentiek laat zien. Aan welke angst klamp jij je nog steeds vast die jou klein houdt? Waar voel jij je verstikt/afgeremd? Waar voel jij je vrij? Beweeg richting Vrijheid en laat de oude regels los, of zij nu zelf-opgelegd of van buitenaf opgelegd zijn.
Als het aanvoelt alsof je niet voorwaarts kunt gaan, dan heb je misschien niet geleerd wat je moet leren in je waargenomen stagnatie. Wij gaan niet voorwaarts, totdat we gereed zijn en totdat we het kleine zelf getransformeerd hebben. In je Stilheid, blijf vragen, “Wat is er meer om los te laten of wat is er meer om te leren?” Terwijl je dit doet, weet ook dat steeds meer Licht/Liefde in jou stroomt en wanneer het voor jou tijd is (Goddelijke Tijd) om een stap voorwaarts te nemen, zal je automatisch jezelf gewaarworden dat aldus te doen. Het neemt niet iets dat uitgevogeld moet worden of dat jij jezelf pusht; het gebeurt spontaan; en wanneer die stap genomen is, mag jij je afvragen, “Hoe kwam het dat ik nu hier in deze nieuwe ruimte ben?” Er is geen noodzaak om het te proberen uit te vogelen; geef eenvoudig je dankbaarheid.
Vraag jij je af waarom jij je zo heel voelt wanneer je in de Natuur bent? De natuur geeft aan ons; wij worden er Eén mee. Gaia en wij zijn Eén. Wij zijn gemaakt van dezelfde energie; de cellen en het DNA die binnenin haar zijn, zijn binnenin ons. Wanneer in de Natuur, ontvangen wij en resoneren wij als Eén. Wanneer in de Natuur, geven wij onze Liefde en Waardering aan Gaia en Geeft Zij Liefde en Waardering aan ons. Dit brengt ons in evenwicht en laat onze vibratie met die van Haar overeen komen. Alles wordt opgetild. Gaia wordt net zoals wij opgetild. Zij is de grote Heler en Zij deelt Haar geschenk/gave met ons, zodat wij het met alle anderen mogen delen. Zij houdt niet terug; zij deelt alles dat Zij is met al het leven. Wanneer in de Natuur, geef dankbaarheid voor alles dat je geeft en alles dat je ontvangt.
Heb je opgemerkt dat wanneer je in een lagere energie verblijft, het jou niet overneemt? Je kunt angst voelen en op hetzelfde moment, je Liefde en Licht kennen. Het is niet een “dit helemaal” of “dat helemaal”, want dat is dualiteit. Wij vergeten niet wie wij zijn, slechts omdat één van onze schaduwen tevoorschijn komt. Wij kunnen dit Licht gebruiken om onze schaduwen wanneer zij naar de oppervlakte komen te transcenderen en te transformeren. Wij zijn krachtig en dit Evenwicht gaat door totdat wij niets ander dan Licht en Liefde zijn. Geheel Licht zijnde doet onze fysicaliteit niet teniet, want ons doel is om Licht en Liefde via al onze lichamen (mentaal, emotioneel en fysiek) op Aarde te delen. Deze Ascentie is niet de Aarde verlaten; Het is Licht en Liefde demonstreren in/met alles dat wij zijn. Dit is de Transformatie van het afgescheiden ego naar het ascenderende ego, wat diens natuurlijke plaats is.
Terwijl we transformeren, ervaren wij verschillende fenomenen. Deze kunnen pijnen zijn in verschillende delen van ons lichaam, alsook het verdriet te voelen van te verhuizen voorbij de verwachtte patronen. Er zijn vele veranderingen die wij ervaren, hetgeen het verlaten van carrières en banen omvat of dat zij voor ons geblokkeerd worden om meer betekenisvol werk te hebben. Wij mogen een verwijdering van de familie, vrienden en dingen ervaren waar we eens van genoten, omdat zij eenvoudigweg niet uitgelijnd zijn met ons nieuwe bewustzijn. Wij gaan door om hoger te ijken, hetgeen kan beïnvloeden hoe wij slapen en eten. Wij mogen ons bij tijden duizelig en uit evenwicht voelen als ons DNA en cellen hoger ijken. Dit kan leiden naar je zeer ontaard te voelen, dus ben in de Natuur, want dat helpt waarlijk. Als jij voelt dat je de Aarde wilt verlaten en naar Huis wilt gaan, besef dat je Thuis precies hier is waar jij bent. Overal waar je bent is heilige grond. Observeer, sta toe en vertrouw erop dat wat het ook is dat je ervaart voor jouw unieke evolutie is.  
Denk eraan dat waar jij je focus op plaats is wat bekrachtigd wordt. Blijf niet stilstaan bij wat je niet hebt; ben dankbaar voor wat je wel hebt. Blijf niet stilstaan bij wat niet werkt of stroomt; focus op waar het wel stroomt, want dat gidst jou. Maak je geen zorgen over dat je iets mist, want je mist helemaal niets. Alles wordt aan jou in het Moment onthult en dan mag je kiezen wat je ermee doet. Er zijn geen regels, zouden moetens of niet zouden moetens en alles is voor jou voorbeschikt. Verplicht je eenvoudig om alles te zijn dat je bent. Als je dat doet, wordt je gegidst gebaseerd op hoe iets voelt. Ga met deze dingen die jou verheffen en inspireren; laat die dingen los die je hart afsluiten en inperkend aanvoelen.
Het leven is zo anders nu, terwijl je de illusies duidelijk ziet en voorbij hen gaat. Het kan plezierig zijn om te kijken naar drama’s die zich ontvouwen als dingen die doorgaan te transformeren. Als deze drama’s jou beangstigen, herinner jezelf aan de hogere Waarheid en laat de angst los van niet te weten wat het volgende is. Vertrouw erop dat alles in Goddelijke Orde is, zelfs wanneer het afgescheiden ego en de externe wereld proberen te intimideren en jou te verleiden naar terug in slaap te gaan. De Waarheid is dat Alles Liefde Is.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Soulstice Rising. All Rights Reserved! - http://www.soulsticerising.com/index.asp

Geen opmerkingen:

Een reactie posten