vrijdag, oktober 21, 2016

Waarom? - 21 Oktober 2016 / Lisa Transcendence Brown


Waarom?
21 Oktober 2016 / Lisa Transcendence Brown

Waarom heb je een “les” NODIG? Een “Les” is gewoon een fysieke ervaring om jou iets te laten zien dat je verondersteld wordt om te ZIEN. Waarom heb je de fysieke ervaring NODIG? Wat BEWIJST dit aan jou? Bevestigt het jouw overtuigingen?
Ben je bereid om binnenin te gaan en te zien wat er gaande is? Werkelijk? Zonder blinddoek, zonder sluiers, zonder oordeel, zonder vrees en gewoon het te zien/onder ogen te komen en ermee om te gaan? … Met de ENERGIE ERVAN?
Waarom MOET je dat VERHAAL verder blijven dragen? Waarom heb je bevestiging of anderen nodig om jou te bevrijden. Waarom houd je niet zo diepgaand van jezelf, dat jij jezelf gewoon KWANTUM BEVRIJDT? Laat het gaan en ga verder. Ben klaar, binnenin, en met alles van jou.
Waarom houd jij je aan “dat” vast? Omdat jij jezelf of iets ervan overtuigd hebt? Waar is je VERTROUWEN dat alles perfect is, al in uitlijning VOOR jou is als jij je focust op je eigen vibrationale frequentie 24/7 en wat je doet/toestaat. Kan je ZIEN dat het vasthouden aan, het binnengaan van de vrees is met je magische gelukzalige verbazingwekkende werkelijkheid dat zooooo hard probeert om zich te ontvouwen/arriveren/materialiseren voor jou? Waar sta JIJ in de weg?
Waarom vergelijk je, houd je weerstand binnenin vast. Waarom geloof je wat je ziet met je ogen en hoort met je oren OVER wat je vibrationaal VOELT en al WEET binnenin? Omdat je mens aan het proberen is om de show te besturen en wanneer je dit toestaat, sta je de afscheiding binnenin toe om door te gaan.

Waarom is iets dat fysiek is belangrijker dan je ziel? Waarom blijf je dezelfde ervaringen steeds maar weer opnieuw herhalen? Wat is het dat je niet ziet aangaande jezelf? Wat blijf je maar tegen jezelf roepen TOTDAT je het eindelijk SNAPT? Waarom kan dat NU niet zijn?
Het Kwantum Bestaan betekent dat jij je eigen werkelijkheden bestuurt, bestuurt wat er binnenin jou gaande is door het te begrijpen en het te verschuiven/transformeren in/naar het Licht en Liefde in je eigen werkelijkheid wereld.
Meesterschap is het management van alle energieën die zich presenteren. Het neemt aanwezigheid, besef en DOEN wat geschikt is IN HET MOMENT gebaseerd op de energieën die aanwezig zijn.
Het begint binnenin, maar straalt dan ook naar buiten de fysieke wereld in. Iedere keer dat iets niet fantastisch is, wordt dan aan jou getoond dat iets je aandacht nodig heeft en dat je gepresenteerd wordt met een KANS om (zoals een tovenaar/magiër/alchemist) het volledig te modelleren in/naar een nieuwe werkelijkheid via het MEESTERSCHAP dat je bezit.
Als je ertoe komt om je te verbinden met de ENERGIE van ALLES, begin je te begrijpen hoe alles gebeurt. Wat triggert, wat beïnvloedt, wat veroorzaakt/creëert, en wat voor energieën openen portalen en wat voor energie sluit hen. Je begint te beseffen wanneer jij uitgebreid bent dwars door de veelvoudige dimensies heen, en iedere tijdlijn opzettelijk beïnvloedt, en wanneer je terug omlaag samentrekt in/naar een beperkende/belemmerende/begrenzende dimensie, die jouw ervaringen voor jou dicteert.
WAAROM heb je DRAMA in je leven NODIG? Waarom MOET jij je energie verspillen (en daarom je overvloed) aan dat wat meer verspillende energie produceert? Of word je aangestoken door het drama, start dit jou op, krijgt het jou gaande? Waarom heb je het drama nodig om dit te doen? Kan je iets anders vinden dat jouw vuur aansteekt, je ziel van brandstof voorziet, bijdraagt aan het bestaan van de NIEUWE Aarde in plaats van je energie op het oude te focussen?
Ben je aanwezig en schenk je aandacht aan jou? Ben je bewust van wanneer je onbewust gaat of iets doet door Liefde bewustzijn in plaats daarvan? Besef je dat ieder moment is om te zien of je wel of niet volledig bewust bent? Heb jij het commando, als een MEESTER LICHT WEZEN, Liefde en inspiratie uitsturend, en het Nieuwe ondersteunend of ben je mens, nog steeds het oude spel spelend?
Heb je ANGST en BEDREIGINGEN voor je bestaanszekerheid, veiligheid en vrijheden NODIG om jou in beweging te krijgen? Om jou ertoe te krijgen te handelen? Om jou ertoe te krijgen iets te produceren/doen? Of doe je gewoon een stap omhoog als een Hoger Zelf en doe je via je hart-bestaan zonder de noodzaak voor “verlies” in je leven, om je hart open te krijgen?
MOET je geloven dat je nog steeds moet lijden? Geloof je nog steeds dat “anderen” verantwoordelijk zijn voor de keuzes die je maakt, de dingen die je denkt, de dingen die je toestaat, zegt, schrijft, post en doet?
Als lijden het enige is dat jou aanwezig krijgt, jouw hart open krijgt aldus jij je WEER VOLLEDIG kunt HERINNEREN, dan zal lijden het zijn … Wens je echt dit soort van werkelijkheid?
Zijn je cellen gelukkig? Ben jij gelukkig, je wensen omhelzend en je energie & hulpbronnen toewijdend aan fantastische gelukkige gelukzaligheid?
Kies je voor jezelf, eer jij jezelf, houd jij van jezelf en sta je alle anderen toe, eis je van alle anderen om dit ook te doen?
Dit is jouw werkelijkheid … ieder beetje ervan … Jouw toewijding/transmissie laat het zien. Niet de toewijding van je hoofd, maar van je hart, je gehele lichaam, je ziel.
ALLES IS ZICHTBAAR HIER … voor wie verberg jij je?
Grijp je werkelijkheden lieverds! De NIEUWE Aarde is in afwachting van jullie actieve deelname door jullie ENERGIE AANWEZIGHEID … Je kunt dit liggend in een bed slapende doen om te ontwaken/integreren, buiten in de natuur communicerend/verbindend en in alles waartoe je opgeroepen wordt/je ziel jou gidst om te DOEN!
Ja, we kunnen regenbogen hebben, gelukzaligheid en magie … iedere dag. Wij zijn degenen die dit bepalen/beslissen!!!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Lisa Transcendence Brown
Ancient Elder & Guardian of NEW Earth, Sage, Oracle, Scribe Author, Transformational Speaker…
Mastery – It’s all Energy! ∞ www.AwakeningToRemembering.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten