zaterdag, oktober 01, 2016

Vanuit de Akashic Archieven Oktober 2016 Boodschap


Vanuit de Akashic Archieven
 Oktober 2016 Boodschap
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Oktober 2016 verwachten?
De energie deze maand is zeer rijk. Het is zoals grond dat verrijkt werd en gereed is gebruikt te worden. De energie komt een klein beetje zoals de lente. Er groeit nu nog niet veel, maar er is een gevoel van potentieel voor je ideeën, je relaties en je projecten. Het potentieel zal duidelijk zijn deze maand, zelfs als je niet gewaarwordt dat je dat potentieel nog niet kunt laten gebeuren.
Dit is een goede tijd voor te dromen, voor te plannen, en voor verder te kijken om een grotere en heldere toekomst te visualiseren dan dat je ooit dacht mogelijk te zijn. Je denkwijze zal het meest belangrijke ding in Oktober 2016 zijn. Hoe groter en beter jij je deze maand voor kunt stellen, hoe meer bekrachtigd je zult zijn om een betere toekomst te maken later dit jaar en in/naar  2017. Je mentale en emotionele aspecten zullen de delen zijn waar je het grootste effect kunt hebben op je leven in Oktober 2016. Ben bedachtzaam over je houdingen, gewoontes en het uitzicht op het leven, je herinnerend dat je volledige controle over deze hebt.
Maak je niet teveel zorgen over je acties, je productiviteit, en de gebeurtenissen die zich om je heen voordoen. Dit is een tijd om je op je houding te focussen en werkelijk het idee te omhelzen dat jij je eigen werkelijkheid creëert met je keuzes over hoe te reageren en in te spelen op de dingen die in je leven gebeuren.  

Zijn er specifieke uitoefeningen die ons het beste zullen dienen in Oktober 2016?
Dagelijkse mantra’s of gebeden zullen jullie heel goed dienen deze maand, dus kies zorgvuldig de woorden die je zegt. De woorden en ideeën die je in je hoofd draagt zullen deze maand een sterker effect hebben dan gewoonlijk. Neem de dingen in overweging die je iedere dag ziet. Alles heeft een effect, ofwel bewust of onbewust. Kan je betekenisvolle woorden schrijven die jou omringen als jij aan je dag begint? Kan je muziek kiezen die jou inspireert? Neem in beschouwing welke woorden je hoort en welke woorden je leest. Denk na over de beelden die je op een dagelijkse basis ziet en probeer hen te veranderen om te helpen een meer positief uitzicht te creëren.
Een andere activiteit die jullie goed zal dienen zal zijn om een werkend partnerschap te creëren met één of twee goede vrienden om elkaar te helpen de negatieve delen van je houding te zien en te veranderen. Help elkaar om de kleine, subtiele manieren op te merken waar jullie jezelf mee saboteren. De manier waarop je denkt en de manier waarop je de wereld ziet wordt via je taal geopenbaard, vaak zonder dat je het zelfs beseft. Vind een vriend(in) die de woorden aan kan wijzen die je zeer vaak neigt te gebruiken en hoe deze delen van jou reflecteren die nog steeds verdedigend en ontkrachtend aanvoelen. Zie of iemand jou kan helpen, aangaande welke van de delen van jou dan ook naar buiten te roepen, die je nog steeds niet naar buiten in het Licht gebracht hebt, door aandachtig te luisteren naar je woorden en hen naar jou terug te reflecteren. Deze maand kan jij je taal fijn-afstemmen, zodat je grondiger kunt controleren hoe je denkt of welke onderbewuste ideeën je leven gidsen.
Is er ook maar iets dat wij zouden moeten vermijden in Oktober 2016?
Er is nooit een betere tijd geweest om je innerlijke criticus te genezen. De meesten van jullie neigen ernaar om te bekritiseren of te hard voor jezelf te zijn. De innerlijke criticus kan naar boven komen als de delen van jou waar je zo bang voor bent, dat je pretendeert dat zij er niet zijn. Dit is je schaduw en zolang als je deze delen van jezelf negeert of ontkent, zullen zij doorgaan het Licht te blokkeren. Zolang als er delen van jou zijn die je afwijst of verafschuwt, dan zal je teruggehouden worden van je meest vreugdevolle leven.
Dit is een belangrijke tijd om diepgaand te beslissen dat jij van jezelf houdt -- niet slechts te houden van op een abstracte manier, maar om waarlijk op een tastbare manier van jezelf te houden. Het is voor jou mogelijk om werkelijk van jezelf te houden, inclusief je gebreken, niet desondanks je gebreken. Je kunt oprecht van jezelf houden, inclusief je vergissingen, niet desondanks je vergissingen. Denk na over hoe jij je zou kunnen voelen over een puppy die een duur artikel verkauwt. Je mag je kwaad voelen dat het item kapot gebeten werd, maar je hebt desalniettemin een zwak en genegenheid voor de puppy. Je houdt van de puppy omdat puppy’s aller-beminnelijkst zijn en het wordt verwacht dat zij vergissingen zullen maken en op dingen zullen kauwen. In feite, wanneer jullie ontdekken dat de puppy zich misdraagt, vinden jullie het schattig.
Probeer jezelf met hetzelfde gevoel van vergiffenis en genegenheid te behandelen als je zou voelen voor een puppy of een kind wanneer zij een vergissing maken. Het is te verwachten dat je vergissingen zult maken. Het is noodzakelijk dat je vergissingen zult maken. Het is tijd voor jullie om te stoppen met op jezelf te schelden voor het maken van vergissingen of voor jullie gebreken. In plaats daarvan, omhels jezelf toegenegen wanneer je een vergissing maakt. Alles dat je kunt doen om die mentaliteit in je alledaagse leven te adopteren zal je ver vooruit in Oktober 2016 verhuizen.
Is er ook nog iets anders dat de Opzichters ons willen vertellen over Oktober 2016?
Er is een stijgend momentum aan het gebeuren dwars over de wereld heen. Collectieve gebeurtenissen zijn samen aan het komen om een nieuw soort van gevoel te maken. Het is niet dat jullie alle beschikbare antwoorden zullen vinden, het is niet dat de dingen in ieder gebied goed zullen gaan, maar er is iets aangaande de wereld dat deze maand samenkomt.
Veel werd ontrafeld dit jaar, aangezien de mensen geconfronteerd werden met verdriet en moeilijkheden hadden die naar boven kwamen, aldus zij in deze moeilijke plaatsen moesten genezen. Deze maand is een tijd wanneer de dingen terug samenkomen, en wanneer de genezing, die zich dit jaar voorgedaan heeft, eindelijk duidelijk wordt, mogen jullie het pad voorwaarts vorm beginnen aan te zien nemen.
Het is een tijd voor optimisme, het is een prachtige tijd om je mouwen op te rollen en werk te doen richting je hoogste visie, zelfs als het nog niet volledig gereed of duidelijk is, zelfs als jij je nog steeds onzeker en een klein beetje angstig voelt. Dit is een maand om de dingen gedaan te krijgen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten