woensdag, oktober 12, 2016

Slechts Gedurende Oktober … Laat Los - 11 Oktober 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos


Slechts Gedurende Oktober … Laat Los - Heel veel Kleine Verschuivingen en Veranderingen = Algehele Grote Verandering(en)
11 Oktober 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Ik zal met jullie delen wat met mij gedeeld werd - We moeten ophouden met om hulp te vragen voor twee weken … of zeg voor de rest van Oktober - Om los te laten en zachtaardig met jezelf te zijn.
Om een “onderbreking” te hebben van te vragen … om los te laten en Spirit toe te staan te verstrekken wat we nodig zijn, de weg die we nodig zijn, voor onze Ziel diens Goddelijke Reis.
Om onszelf toe te staan van deze tijd van evenwicht en integratie te genieten, met de vrede en vrijheid van te weten dat wij aldus zeer geliefd zijn … en als we dit doen, staat het ons toe om te voelen en te “horen” wat Spirit en Ziel ons willen laten weten.
Terwijl dit in evenwicht brengen gaande is, kunnen wij “tussenbeide komen” als we steeds maar weer herhaaldelijk vragen.
Voor ons om “uit onze eigen weg vandaan te gaan” en om niet te pushen en om geduld te hebben … om “los te laten”… slechts voor een klein poosje … gewoon voor de rest van deze maand - je mag verrast zijn over hoe bevrijdend dit is.
Om een NIEUWE manier van evenwicht met de overgang waar wij in zijn in staat te stellen, aangezien wij de oude onderbewuste manier(en) los moeten laten.

Met dat aldus te doen, moeten wij een klein beetje ruimte creëren om dit toe te staan om “naar boven te komen”, en voor de begeleiding om “door te komen”.
Wij moeten, echter, tegelijkertijd  ook zeer bewust zijn van wat er niet langer meer voor ons “werkt”.
Er zijn zoveel veranderingen, niettemin kunnen deze veranderingen subtiel en klein zijn, nochtans ook zeer groot op de lange termijn, wanneer wij al deze facetten samen plaatsen welke het “geheel” van onze levens opmaken.  
Het Pendulum van Evenwicht
Verbeeld je een pendulum … en als we opruimen gaat de pendulum een klein stukje achteruit, alsof het het stof van het oude weg schrapt … en dan een klein beetje voorwaarts in/naar het nieuwe, tevens een nieuwe ruimte vrijmakend.  
En als wij meer van het oude opruimen, slingert de pendulum een klein beetje meer terug, om daarna een klein beetje meer voorwaarts in/naar het nieuwe van gelijke, zeg, “afstand”.
Hoe meer we dit doen, het opruimen van het “Oude”, hoe meer de pendulum heen en weer slingert voor een NIEUW EVENWICHT … aangezien het slingeren iedere keer verder, beetje na beetje, uitbreidt.
Dit is niet in staat om allemaal in één keer gedaan te worden, aangezien dit zoveel groter is dan ons. Wij zijn niet in staat om het “geheel” van ons allemaal in één keer te doen!
Dit is de versterking van de NIEUWE ons die aan het doorkomen is.
Wat zich de laatste tijd ook voorgedaan heeft …
Je mag bij jezelf gewaarworden in de auto te rijden en dan plotseling een andere weg langs te gaan dan die je gewoonlijk gaat … om slechts later wel of niet te beseffen dat er een reden was dat je “gegidst” werd om een andere weg te gaan.
Deze omleiding is zeer symbolisch en belangrijk als tot hoe wij op kleine manieren van pad veranderen.
Andere dingen doen zich ook voor, aangezien dingen zeer versnipperd zijn … aangezien wij ergens iets neer mogen leggen en dan mogen ontdekken dat wij het niet neerlegden waar wij voelden dat wij het deden … we mogen het ene ding op willen schrijven en iets anders opschrijven … of we lieten iets aanstaan om te koken waarvan we dachten dat we het uitgezet hadden, maar het aan lieten staan … en ga zo maar verder in heel veel kleine gebieden en op kleine manieren.
Schenk Aandacht en Neem Afstand
Wij moeten “aandacht schenken” aan wat er gaande is … een klein beetje afstand nemen om een breder “zicht” of gevoel toe te staan van wat er in feite werkelijk gaande is, aangezien er de gehele tijd heel veel gaande is.
Je verbergen in het “oude” van onbewust te leven, zal precies dat doen, het zal ons in het oude houden en we kunnen ons voelen alsof wij zelf-ontvlammen op een manier van niet langer meer in staat te zijn te “passen’ in het oude.
Dit kan naar buiten komen als extreme hoofddruk en meer in het lichaam, wat afhankelijk is van wat wij elk aan het transmuteren of genezen zijn in onze fysieke lichamen … en velen hebben zich gevoeld alsof zij recentelijk “implodeerden”… en het bijna niet “haalden”.
Aangezien dit zo groot is, maakt het de zielen vermoeid … en herinner je, de zielen kiezen om te ervaren wat zij zijn, dus leun achterover en sta toe wat zij nodig hebben om te ervaren, ongeacht hoe pijnlijk dit ook mag zijn, aangezien, ja, wij moeten rouwen/treuren, niettemin moeten wij naar boven en terug komen aangezien er een groter plaatje gaande is voor hen en voor ons.
Dit is van OEROUDE KWETSUREN en heeft te maken met ZIEL VERBINDINGEN.
Nieuwere Energie is Sterker dan het Oude
Onze Nieuwe energie is nu sterker dan de “oude vorm” … en we moeten bewust leven, tijd en ruimte toestaand met onszelf toe te staan uit te breiden, door niet te pushen, aangezien door dat te doen, wij alleen maar tegen onszelf aan pushen.
Met zachtaardig voor onszelf te zijn … met onszelf vrede en vrijheid toe te staan voor slechts een klein poosje, kunnen Wij zeggen, “Slechts gedurende Oktober ga ik een stapje terug nemen van alles en vraag en vraag niet langer meer … en we vertrouwen erop dat wij gehoord werden en gehoord worden … om het Goddelijke en onze Engelen en gidsen toe te staan naar voren te brengen wat nieuw voor ons is.
Niettemin is het aan ons om te LUISTEREN en te VOELEN wat dit is.
En dit kan alleen gebeuren, wanneer wij die ruimte creëren en de druk van onszelf afhalen.
Dus, “slechts gedurende Oktober” laat los van het vragen, besef dat wij in een extreme balancerende en integrerende periode zijn, dat van vele facetten is, aangezien niet alles in één keer gedaan kan worden.
En denk eraan om zachtjes, zachtaardig, aardig voor jezelf te zijn.
Veel liefde en Goddelijke Zegeningen
Anastacia
  

Ascension Guide/Teacher
Multi-Dimensional Ancient Earth Master
Trailblazer/WaySeer
********************************
Slechts Gedurende Oktober … Laat Los - Deel 2
12 Oktober 2016 / Blue Beyond ~ Anastacia Kompos

Terwijl we loslaten “Slechts Gedurende Oktober” … ontdekken wij dat we meer “ruimte’ of “onderbrekingen” hebben in energieën van allerhande soorten.
Ik zeg ‘allerhande soorten’, aangezien het Universum ook met ons in/naar evenwicht aan het komen is.
Ons ruimte of vrijheid toestaand, om een natuurlijk proces of het filteren en de opwaardering/herijking toe te staan.
Dat opwaarderen, verwerken of filteren wat anderszins niet de “ruimte” heeft om het aldus te doen, wat verschuldigd is aan ongenadig bont en blauw geslagen te worden met energieën en voor de groei van onze Zielen, tot aan recentelijk.
Als wij in evenwicht brengen en integreren en het pendulum slingert zachtjes heen en weer, nieuwe ruimte creërend, zo ook heeft ruimte ‘ruimte’ nodig om dat aldus te doen.
En in deze “ruimte”, hebben processen of het filteren nu ruimte om dat aldus te doen.
Dit mag vreemd voor ons zijn, aangezien dit nieuw is … aangezien wij niet “gewend” zijn aan deze ruimte.
We mogen ons een klein beetje “verveeld” of rusteloos of onzeker voelen over wat te doen, aangezien wij gewend zijn om iets “te doen”.
Ik spreek over het regelmatige innerlijke werk dat we consequent gedaan hebben, aangezien er “altijd iets geweest is om te doen” in onze levens en rondom onze woningen of op het werk … dit is anders.
Ruimte om een stromen toe te staan en te verwerken zonder te delen of naar anderen toe te gaan zoals men eerder gedaan mag hebben … maar om dit zelf te doen.  
Ja, we moeten het nog steeds ter tafel brengen en het met anderen delen, aangezien dit een diepgaande genezing is om aldus te doen, niettemin hebben wij nu energetisch de ruimte om het aldus meer binnenin onszelf, voor en met onszelf, te doen.  
Vanwege deze “onderbreking” of “onderbrekingen”, is er ook veel filteren van bovenaf, dus tijdens dit, zullen wij gewaarworden dat wij ontwaken op bepaalde tijdstippen gedurende de nacht en dat realisaties en verwerkingen en opruimingen aan het doorkomen zijn … wat kan leiden naar het voelen van druk in onze hoofden … en dan vallen we terug in slaap of rusten.
Het is een ongewone nieuwe routine of patroon dat voor ons tevoorschijn aan het komen is, en met ons … zijn dingen aan het veranderen.
En voor iemand die zeer in harmonie is met de energieën, is dit zeer merkbaar … echter voor anderen, mag het dat aldus niet zijn, het hangt van elk van ons af en hoe verbonden wij zijn en hoe wij ieder voor onszelf en de mensheid transmuteren.
Ik kan alleen delen als een Baanbreker die verbonden is aan de puls en het raster van de Mensheid als tot hoe dit aan het veranderen is, terwijl het precies nu aan het gebeuren is.
Zielen zullen ofwel resoneren en relateren, of niet … of zullen dit in een later stadium zien of voelen … het is niet van belang, het is wat het is voor een ieder van ons.
Zoals iemand dit zou kunnen lezen en zeggen, “Jippie, een onderbreking, hoe geweldig dit is!” … wat het is … “geweldig” en meer, echter, voor iemand die onvermoeibaar geweest is met het verwerken en transmuteren aangaande het innerlijke, neemt dit tijd om er zich aan “aan te passen”.
Een ontspannen en loslaten van iets dat niet vertrouwd voor ons is.
Aangezien wanneer iemand voortdurend aan het verwerken en transmuteren is, zelfs als die persoon “weggaat” of op vakantie gaat, zal dit verwerken zich nog steeds voordoen … er was “geen onderbreking”… en die persoon heeft geleerd om gewend te raken hieraan, dat het onze iedere dag/nacht manier van leven was … terwijl anderen zich nog steeds aan het aanpassen zijn en gewend hieraan raken.
Dus voor diegenen van ons die dit gedurende een lange tijd of zelfs een korte tijd gedaan hebben, is deze onderbreking in energieën iets nieuws voor ons, waar wij ons aan aan moeten passen en gewend aan moeten raken.
Beetje bij beetje, wordt de “rubberen band” die voor zolang uitgerekt werd, een klein beetje ruimte of “onderbreking’ toegestaan van uitgerekt te worden, om in terug te komen, voor ons om door te gaan ons Evenwicht te vinden.
Een inwendige afbouw of “onderbreking” … voor wat anders dan ook maar onze kant op komt.  
Aangezien het er niet toe doet, aangezien wij EINDELIJK binnenin een ONDERBREKING hebben; en ik zal dat iedere dag nemen.
Veel Liefde en Goddelijke Zegeningen
Anastacia
Ascension Guide/Teacher
Multi-Dimensional Ancient Earth Master
Trailblazer/WaySeer
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved – 2016 Anastacia Kompos - https://www.facebook.com/Blue-Beyond-256942717835847/ - Please feel free to share this post and others in their entirety.
Anastacia: Multi dimensionale Oude Aarde Meester - Eerste Golf Wegbereider Weg/Ziener-Regenboog Brug in het linken van onze Ziel aan onze Spirit - door onze Emoties van het Goddelijke. Alles dat Anastacia meedeelt is door het zelf ervaren van de energieën, de energieën te voelen via haar twee zielen (mens en spirit) terwijl zij naar onze planeet komen. Van 20 jaren van persoonlijke ervaring van het linken van haar ziel aan haar spirit, via haar emoties van dit leven en vroegere levens - terug naar de Bron in dienstverlening aan de Mensheid en Gaia De Mensheid Begeleidende/Onderwijzend. Van de Ouden, Shaman, Blauwe straal Ouder, Pleiadiaan, Lemuriaan, Atlantiër, Arcturiaan, Lyran.
Persoonlijke opmerking: Ik houd van het schrijven en alles mee te delen dat ik doen in de “Blue Beyonds Post” aangezien het van het Goddelijke is … en vele zielen moeten dit nochtans diepgaan voelen. Doch steeds meer zielen hebben hun weg dichter naar het Goddelijke binnenin gevonden, dat resoneert met het goddelijke van de Bron, zoals een oriëntatie Baken. Een deel van mijn ziel diens reis is om te schrijven en mee te delen vanuit de toegang tot zowel mijn Ziel als Spirit voor die zielen die gereed zijn om dit te voelen, door de BB artikelen - als een uitbreiding van mijn energie vanuit mijn Ziel en Spirit - van het Goddelijke. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten